Wat is PSIM?

Physical Security Information Management
PSIM betekent Physical Security Information Management. Centraal beheer van beveiliging en gebouwbeheer. Op zichzelf staande systemen zoals toegangscontrole, alarminstallaties, brandmeldsystemen, videosurveillance en gebouwbeheerssystemen worden met PSIM beschikbaar in een centraal beheerplatform. Door middel van workflows kunnen alarmen en meldingen worden opgevolgd door bevoegde medewerkers. Dashboards en rapportagemogelijkheden zorgen ervoor dat zowel tijdens alarmmeldingen als achteraf inzicht en overzicht mogelijk is.
psim
” Dashboards en rapportagemogelijkheden zorgen ervoor dat zowel tijdens alarmmeldingen als achteraf inzicht en overzicht mogelijk is.”

PSIM toepasbaar in veel sectoren

De industriële sector heeft baat bij overall controle van veiligheidsprocessen, maar ook inzicht in de primaire processen is uiterst belangrijk. PSIM zorgt ervoor dat fabrieken en productiebedrijven efficiënter en veiliger kunnen produceren.

De transportsector is veelal actief in de omgeving van objecten en personen. Veilligheid is daarom van groot belang. Een integrale aanpak met PSIM zorgt ervoor dat achteraf verantwoording afgelegd kan worden van de ondernomen stappen in geval van calamiteiten.

In de zorgsector wordt veiligheid steeds belangrijker. Een veilige leefomgeving voor patiënten, cliënten en medewerkers draagt bij aan de kwaliteit en het imago van een zorginstelling. PSIM zorgt ervoor dat processen geoptimaliseerd kunnen worden en dat rapportages haast vanzelf gaan.

De onderwijssector heeft te kampen met grote locaties, steeds groter wordende organisaties en toenemende eisen vanuit de overheid maar ook vanuit leerlingen en ouders. De veiligheid onder controle hebben is geen overbodige luxe meer.

Kijk voor meer informatie over PSIM op onze pagina over security management software.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren