Aerohive Webinars

Nu een gratis access point bij een Aerohive webinar

Lagarde Groep organiseert in samenwerking met Aerohive Networks elke maand een nieuwe webinar! Een webinar is de perfecte methode om kennis te maken met de mogelijkheden van Aerohive. Zeker als u een WiFi-netwerk van Aerohive overweegt.

Webinar 19 september 11.00: Netwerksecurity

80% van de IT-professionals is bezorgd over de risico’s van netwerkinbreuken. Toch wordt er nog onvoldoende aandacht geschonken aan de beveiliging van netwerken. 

In deze online workshop brengt u risico’s en hiaten in kaart en krijgt u hulpmiddelen aangereikt om deze kwetsbaarheden in het netwerk op te lossen.

Webinar 4 juli 11.00: BYOD vs Guest vs Corp – best practices

Ontdek hoe u verschillende gebruikersgroepen en apparaten beter kunt beheren in uw draadloze en bekabelde netwerk. Hoewel BYOD & Guest-toegangsoplossingen al een tijdje bestaan, hebben veel organisaties nog steeds moeite met de implementatie, tijdens dit webinar wordt hierop ingezoomd. Ook komt beveiliging uitgebreid aan de orde..

Webinar 6 juni 11.00: WPA3 voor jouw netwerk

Het vaststellen en verhelpen van problemen op uw WiFi-netwerk kan een flinke uitdaging zijn. Waar te beginnen? In deze webinar komen de meestvoorkomende problemen aan bod. Schrijf u gratis in.

Webinar 16 mei 11.00: WiFi troubleshooting Workshop

Het vaststellen en verhelpen van problemen op uw WiFi-netwerk kan een flinke uitdaging zijn. Waar te beginnen? In deze webinar komen de meestvoorkomende problemen  aan bod. Schrijf u gratis in.

Webinar 25 april 11.00: Aerohive A3 – de voordelen van Cloud-managed network access control

Hoe zorgt u voor een nog veiliger netwerk? Middels Aerohive A3. Dit is de eerste NAC oplossing die wordt beheerd vanuit de cloud. Alle devices op het netwerk zijn beschermd, zowel draadloos als bedraad. Ook voor BYOD en IoT biedt A3 NAC uitkomst. Volg de webinar gratis.

Webinar 11 april 11.00: WiFi 6, Bent u er klaar voor?

Fabrikanten van smartphones hebben aangekondigd WiFi 6 (802.11ax) compatibele smartphones te lanceren. Wat zijn deze devices? Hoe werken ze en wat is het effect hiervan op uw netwerk? Wat kunt u nog meer verwachten van WiFi 6? u hoort het in deze webinar!

Webinar 21 maart 11.00: AI en Machine Learning voor netwerken

Deze webinar behandelt praktische strategieën voor het implementeren van AI en Machine learning in netwerken. Bijvoorbeeld op het gebied van troubleshooting en monitoring. Met de groei van het aantal gebruikers én IoT devices is hier dringend vraag naar. Benieuwd hoe u dit kunt realiseren? Volg deze webinar!

Webinar 28 februari 11.00: Veilig toegang tot het netwerk

Gestroomlijnd én veilig toegang geven uw netwerk… Hoe doet u dat? Authenticatie, Network Access Control en Onboarding kunnen erg complex zijn. Al helemaal wanneer het om meerdere netwerken gaat. Wilt u hier meer over weten? Woon deze webinar gratis bij!

Webinar 17 januari 11.00: WiFi Design workshop 2019

U start 2019 goed door uw WiFi Design te optimaliseren met behulp van deze webinar. De belangrijkste punten van de workshop zijn de nieuwe wifi-standaard 802.11ax, de opkomende 6 GHz veranderingen en optimale bandbreedte. Volg deze webinar gratis!

Webinar 11 december 11.00: Feature review

Heeft u de toegevoegde en verbeterde functionaliteit van dit jaar gemist? In deze webinar komen alle functies van de Hivemanager nog een keer voorbij! Woon deze webinar gratis bij.

Webinar 6 december 11.00: Netwerk impact in 2019

Wat zijn de belangrijkste veranderingen in 2019? Welke technologische ontwikkelingen en trends kunt u verwachten? WiFi security, BYOD en IoT komen aan bod. Zorg dat uw netwerk klaar is voor 2019. Schrijf u gratis in!

Webinar 8 november 11.00: Tips voor network control strategie

Hoe gaat u om met de risico’s van bekende en onbekende devices op uw netwerk? Door BYOD, Internet of Things en wired/wireless netwerken wordt dit steeds complexer. In deze webinar leert u hoe controle te krijgen over uw netwerk.

Webinar 13 september: De zwakke plekken van uw WiFi en de mogelijkheden van WPA3

In dit webinar leert u wat het nieuwe WPA3 (standaard WiFi-beveiliging) protocol voor invloed heeft op uw netwerk. Ook wordt er dieper ingezoomd op de meest gemaakte fouten en hoe deze te voorkomen. Verbeter de veiligheid van uw WiFi-netwerk!

Webinar 20 september: Ontwikkelingen 802.11ax en access points

Bekijk dit webinar voor een kennismaking met de eerste ‘familie 802.11 ax access points’. Creer een optimale wifi-ervaring met perfecte dekking en snelheid. Verder krijgt u veel tips over het beter inrichten van uw draadloze netwerk.

Webinar 11 oktober: WiFi in de ‘echte wereld’

In dit webinar over WiFi leert u alles over de nieuwste WiFi standaard. Aan het eind van het webinar heeft u alle voordelen inzichtelijk en bent u op de hoogte hoe de verschillende devices werken met deze nieuwe standaard.

Webinar 14 augustus: Eenvoudig beheer van uw WiFi-netwerk

Deze zomer genieten van een beter WiFi-netwerk? In dit 45 minuten durende webinar worden de complexe vraagstukken van het WiFi-netwerk behandeld. Het doel: Eenvoudiger beheren van uw WiFi.

Webinar 12 juli: Optimaliseer uw WiFi-prestaties

Creëer een beter WiFi-netwerk met behulp van deze webinar (3 kwartier). De gecertificeerde experts van Aerohive geven tips and tricks voor betere dekking en de meest uiteenlopende omgevingen.

Webinar 6 juli: Solution demo

Ontdek hoe makkelijk het is enterprise-class wifi connectiviteit te beheren. Een optimaal wifi-netwerk realiseer je eenvoudig met de planning tool. Creëer de beste balans in dekking, capaciteit en prestaties. Via centraal management maak je het netwerk beheerbaar en krijg je inzicht in het netwerk.

Webinar 7 juni 2018: WiFi troubleshooting

Het kan complex zijn om een probleem in uw WiFi netwerk op te lossen. Waar begint u? Bekijk dit webinar voor de meest voorkomende problemen en uiteraard hoe deze op te lossen. Inclusief de top 5 principes van WiFi troubleshooting.

Webinar 15 mei 2018: Workshop beheren en beschermen netwerk

Netwerken zijn kwetsbaarder dan ooit. Vooral door BYOD (bring your own device) en toenemende aantal ‘IoT’ (internet of things) devices. In deze workshop van 30 minuten ontvangt u tips over het beschermen het beschermen van uw netwerk. U leert over de security levenscyclus: onboarding, managen en controleren van verbonden devices.

Webinar 12 april 2018: Alles over de nieuwe WiFi standaard 802.11ax

Binnenkort wordt 802.11ax als nieuwe WiFi standaard geïntroduceerd. Wat betekent dit voor uw netwerk? Hoe zorgt u ervoor dat uw netwerk up-to-date is? Dienen de switches een upgrade te krijgen? Deze vragen en meer worden beantwoord tijdens dit webinar.

Webinar 14 maart 2018: WiFi voor scholen en bibliotheken

Uw school of bibliotheek van WiFi voorzien? Vaak gaat dit over een groot oppervlakte met veel gebruikers. U hoort alle tips en oplossingen die Aerohive biedt voor scholen en biblioheken. Ook wordt het beheren van een WLAN-netwerk behandeld.

Webinar 8 maart 2018: de belangrijkste features om WiFi-beheer te vereenvoudigen

Krijg inzicht in de meest voorkomende Wi-Fi valkuilen en werk aan een betere kwaliteit van uw WiFi-netwerk. Neem deel aan dit 30 minuten durende webinar.

Aerohive webinar 8 februari 2018, 11.00 uur

Een betrouwbaar netwerk is een basisvereiste. Maar hoe zorg je voor balans tussen een snel netwerk voor je eindgebruikers en een beheersbaar netwerk voor je beheerders? Neem deel aan het 30 minuten durende webinar en krijg weer grip op je WiFi-netwerk.

Aerohive Webinar 18 januari 2018: Hoe cloud en SDN je netwerk transformeren in 2018

Hoe transformeren cloud en Software Defined Networking je IT-netwerk in 2018? Vereenvoudig het beheer van je LAN en WAN-omgeving door de principes van SDN succesvol toe te passen. Neem deel aan de webinar waarin onze system engineers je alles uitleggen over het beheren van je IT-netwerk in 2018.

Webinar 7 december 2017

Wat u moet weten voor 2018

Bent u klaar voor 802.11ax? Deze nieuwe standaard zorgt ervoor dat de snelheid en kwaliteit van een WiFi-netwerk sterk wordt verhoogd. Wat moet ku kiezen: 802.11ac of 802.11ax? En wat zijn de voordelen van het upgraden naar ax? Neem deel aan dit webinar en u bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Zakelijk WiFi.

WiFi webinar 9 november 2017, 11.00 uur

WiFi design missers en het voorkomen van fouten

Neem deel aan dit webinar. Leer de belangrijkste fouten die je kunt maken bij een WiFi-design, die resulteren in lage performance, lastig netwerkmanagement, hoge complexiteit en hoge kosten. De engineers zullen vragen beantwoorden en belangrijke tips delen.

WiFi webinar 12 oktober 2017, 11.00 uur

WiFi snelheid – werkelijkheid versus belofte

WiFi-fabrikanten beloven hoge snelheden als het gaat om zakelijk WiFi. Een access point met 1,3 Gbps als verwachte snelheid, maar in werkelijkheid een veel lagere? Hoe kan dat? En hoe kunnen we die snelheid wel halen? Neem deel aan deze webinar en leer alles over de snelheid van WiFi.

WiFi webinar 21 september 2017, 11.00 uur

Top 12 tips van de WiFi-professionals

Het ontwerpen, uitrollen en managen van een WiFi-netwerk kan veel vragen en uitdagingen oproepen, zelfs voor de netwerkmanager met de meeste skills. We hebben 1300 WiFi-beheerders gevraagd om de meest belangrijkste inzichten te delen over het WiFi van heden ten dage. Neem deel aan ons webinar, leer van deze tips, en stel je eigen vragen.

Aerohive webinar 22 augustus 2017, 11.00 uur

De kracht van 5 GHz
Neem deel aan de webinar over 5 GHz en leer hoe om te gaan met interferentie. Daarnaast leert u hoe u de capaciteit kunt verhogen en hoe de ROI op uw WiFi-netwerk is te verbeteren. WiFi kwam in 1997 op de markt op 2.4 GHz. Al snel volgde in 1999 5GHz: de basis voor WiFi-netwerken met hoge prestaties. Het resultaat is een flexibele en toekomstbestendige WiFi-oplossing, die ondersteuning biedt voor de 802.11ac/5GHz toekomst van WiFi. Haalt u eruit wat erin zit?

Webinar 20 juli 2017, 11.00 uur

WiFi security workshop
Neem deel aan ons webinar en leer welke top-5 fouten je kunt voorkomen als het gaat om WiFi security. De razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things zorgen er onder andere voor dat er steeds meer aanvallen plaatsvinden op WiFi-netwerken. Voorkom securityproblemen door deel te nemen aan dit webinar.

Hoe werkt het?

  • U meldt zich aan voor een webinar. De datum en het tijdstip zet u eenvoudig in uw agenda en tegen die tijd ontvangt u nog een keer een herinnering met een link.
    U neemt deel aan de webinar.
  • Na afloop nemen wij contact met u op, en ontvangt u de AP230 met bijbehorende licenties.
  • Door in te loggen via deze link, neemt u direct deel aan de webinar. De webinars worden verzorgd in het Nederlands.

Webinar 15 juni 2017

TCO-impact: WiFi-architecturen vergeleken
Neem deel aan ons webinar en identificeer de significante kosten en prestatiebeperkingen van de verschillende WLAN architectuur opties van vandaag de dag. Controllers, gebrek aan schaalbaarheid en gebrek aan flexibiliteit kunnen ervoor zorgen dat uw WiFi-oplossing meer kost dan u lief is. Aerohive laat u zien welk alternatief Aerohive biedt met haar controller-less zakelijke WiFi-oplossing.

Webinar 23 mei 2017

WiFi ontwerpfouten en hoe die te vermijden
Neem deel aan onze WiFi ontwerp workshop om inzicht te krijgen in de vijf gemeenschappelijke WiFi valkuilen die leiden tot lagere prestaties, belastend netwerkmanagement, een hogere complexiteit en hoge kosten. Gekwalificeerde deelnemers krijgen ook een gratis .11ac Access Point en een switch, om te testen. Ons team van CWNE Systems Engineers en lokale experts zullen uitleg geven over de netwerkontwerpfase. Daarnaast delen ze kennis om de belangrijkste fouten te helpen voorkomen.

Webinar 21 maart 2017 11.00 uur

De top 5 WiFi-security fouten

Rechten toekennen aan gebruikers op een WiFi-netwerk is uiterst belangrijk. Maar er zijn meer belangrijke aandachtspunten als het gaat om WiFi-security. Leer de top 5 meest gemaakte fouten op dit gebied tijdens onze gratis webinar.

Webinar 19 januari 2017

WiFi prestaties workshop

Onderwerpen workshop 19 januari:

  • 5 GHz of 2,4 GHz? Hoe u de juiste access points selecteert voor de veranderende behoeften
  • Cloud en controllers – De impact op de prestaties van het netwerk
  • Nog veel meer ‘best practice’ tips

Aerohive Webinar 10 november 2016, 11.00 uur

Network Access Case Studies: van chronische pijn naar eenvoudig beheer

Het realiseren van de juiste toegang tot uw (W)Lan-netwerk mag geen pijnlijk proces zijn, maar moet uitblinken in eenvoud. Ook moet het goed te beheren zijn. In deze Aerohive webinar krijgt u tips hoe u onnodige stress met betrekking tot de netwerktoegang kunt voorkomen. Leer hoe u duizenden toegangscodes kunt beheren die veilig toegang bieden voor alle mogelijke devices.

Aerohive Webinar 8 september 2016, 11.00 uur

Cloud en Software Defined Networking, wat betekent dat voor uw WiFi-omgeving?

De snelle evolutie van netwerkoplossingen en de impact van macro technologische trends maken de toekomstbestendigheid van uw infrastructuur complexer dan ooit.

De hype rond Software Defined Networking (SDN) en Cloud bereikt zijn hoogtepunt. Welke invloed hebben deze technologieën op de toekomstige vormgeving, implementatie en ondersteuning van uw draadloze LAN-infrastructuur?

Voorwaarden gratis accesspoint bij Aerohive webinar

Onder de volgende voorwaarde ontvangt u een gratis Aerohive AP230 na deelname aan een Aerohive webinar:

U bent geen bestaande (betalende) Aerohive gebruiker.
U bent een IT-professional met een valide zakelijk e-mailadres (privé emailadressen als Gmail en Yahoo worden niet geaccepteerd).
Wederverkopers, partners, consultants of distributeurs worden uitgesloten van deze actie.
Deelnemende personen/organisaties moeten gevestigd zijn in Aerohive gecertificeerde landen (bijv. Nederland).
Deelnemende organisaties moeten een WLAN-project gepland hebben in de komende 12 maanden met een omvang van meer dan 10 access points.

Let op: komt u op basis van bovenstaande criteria niet in aanmerking voor een gratis access point? In overleg voorzien wij u samen met Aerohive graag van een gratis test-AP waarmee u uitgebreid de functionaliteiten van Aerohive kunt ontdekken.

Neem contact met ons op
  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren