8,6 8 ,6 227 reviews Bekijk reviews

Nu een gratis access point bij een Aerohive webinar

Lagarde organiseert in samenwerking met Aerohive Networks elke maand een nieuwe webinar! Een webinar is de perfecte methode om kennis te maken met de mogelijkheden van Aerohive. Zeker als u een WiFi-netwerk van Aerohive overweegt.

  Webinar 15 mei 2018: Workshop beheren en beschermen netwerk

  Netwerken zijn kwetsbaarder dan ooit. Vooral door BYOD (bring your own device) en toenemende aantal 'IoT' (internet of things) devices. In deze workshop van 30 minuten ontvangt u tips over het beschermen het beschermen van uw netwerk. U leert over de security levenscyclus: onboarding, managen en controleren van verbonden devices.

  Webinar 12 april 2018:  Alles over de nieuwe WiFi standaard 802.11ax 

  Binnenkort wordt 802.11ax als nieuwe WiFi standaard geïntroduceerd. Wat betekent dit voor uw netwerk? Hoe zorgt u ervoor dat uw netwerk up-to-date is?  Dienen de switches een upgrade te krijgen? Deze vragen  en meer worden beantwoord tijdens dit webinar.

  Webinar 14 maart 2018: WiFi voor scholen en bibliotheken

  Uw school of bibliotheek van WiFi voorzien? Vaak gaat dit over een groot oppervlakte met veel gebruikers. U hoort alle tips en oplossingen die Aerohive biedt voor scholen en biblioheken. Ook wordt het beheren van een WLAN-netwerk behandeld. 

  Webinar 8 maart 2018: de belangrijkste features om WiFi-beheer te vereenvoudigen

  Krijg inzicht in de meest voorkomende Wi-Fi valkuilen en werk aan een betere kwaliteit van uw WiFi-netwerk. Neem deel aan dit 30 minuten durende webinar. 

  Aerohive webinar 8 februari 2018, 11.00 uur

  De belangrijkste features om WiFi-beheer te vereenvoudigen

  Een betrouwbaar netwerk is een basisvereiste. Maar hoe zorg je voor balans tussen een snel netwerk voor je eindgebruikers en een beheersbaar netwerk voor je beheerders? Neem deel aan het 30 minuten durende webinar en krijg weer grip op je WiFi-netwerk.

  Aerohive Webinar 18 januari 2018: Hoe cloud en SDN je netwerk transformeren in 2018

  Hoe transformeren cloud en Software Defined Networking je IT-netwerk in 2018? Vereenvoudig het beheer van je LAN en WAN-omgeving door de principes van SDN succesvol toe te passen. Neem deel aan de webinar waarin onze system engineers je alles uitleggen over het beheren van je IT-netwerk in 2018.

  Webinar 7 december 2017:

  Wat u moet weten voor 2018

  Bent u klaar voor 802.11ax? Deze nieuwe standaard zorgt ervoor dat de snelheid en kwaliteit van een WiFi-netwerk sterk wordt verhoogd. Wat moet ku kiezen: 802.11ac of 802.11ax? En wat zijn de voordelen van het upgraden naar ax? Neem deel aan dit webinar en u bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Zakelijk WiFi.

  WiFi webinar 9 november 2017, 11.00 uur

  WiFi design missers en het voorkomen van fouten

  Neem deel aan dit webinar. Leer de belangrijkste fouten die je kunt maken bij een WiFi-design, die resulteren in lage performance, lastig netwerkmanagement, hoge complexiteit en hoge kosten. De engineers zullen vragen beantwoorden en belangrijke tips delen.

  WiFi webinar 12 oktober 2017, 11.00 uur

  WiFi snelheid - werkelijkheid versus belofte

  WiFi-fabrikanten beloven hoge snelheden als het gaat om zakelijk WiFi. Een access point met 1,3 Gbps als verwachte snelheid, maar in werkelijkheid een veel lagere? Hoe kan dat? En hoe kunnen we die snelheid wel halen? Neem deel aan deze webinar en leer alles over de snelheid van WiFi.

  WiFi webinar 21 september 2017, 11.00 uur

  Top 12 tips van de WiFi-professionals

  Het ontwerpen, uitrollen en managen van een WiFi-netwerk kan veel vragen en uitdagingen oproepen, zelfs voor de netwerkmanager met de meeste skills. We hebben 1300 WiFi-beheerders gevraagd om de meest belangrijkste inzichten te delen over het WiFi van heden ten dage. Neem deel aan ons webinar, leer van deze tips, en stel je eigen vragen. 

  Aerohive webinar 22 augustus 2017, 11.00 uur

  De kracht van 5 GHz

  Neem deel aan de webinar over 5 GHz en leer hoe om te gaan met interferentie. Daarnaast leert u hoe u de capaciteit kunt verhogen en hoe de ROI op uw WiFi-netwerk is te verbeteren. WiFi kwam in 1997 op de markt op 2.4 GHz. Al snel volgde in 1999 5GHz: de basis voor WiFi-netwerken met hoge prestaties. Het resultaat is een flexibele en toekomstbestendige WiFi-oplossing, die ondersteuning biedt voor de 802.11ac/5GHz toekomst van WiFi. Haalt u eruit wat erin zit? 

  Webinar 20 juli 2017, 11.00 uur

  WiFi security workshop

  Neem deel aan ons webinar en leer welke top-5 fouten je kunt voorkomen als het gaat om WiFi security. De razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things zorgen er onder andere voor dat er steeds meer aanvallen plaatsvinden op WiFi-netwerken. Voorkom securityproblemen door deel te nemen aan dit webinar.

  Hoe werkt het?

  • U meldt zich aan voor een webinar. De datum en het tijdstip zet u eenvoudig in uw agenda en tegen die tijd ontvangt u nog een keer een herinnering met een link.
  • U neemt deel aan de webinar.
  • Na afloop nemen wij contact met u op, en ontvangt u de AP230 met bijbehorende licenties.

  Door in te loggen via deze link, neemt u direct deel aan de webinar. De webinars worden verzorgd in het Nederlands.

  Webinar 15 juni 2017.

  TCO-impact: WiFi-architecturen vergeleken

  Neem deel aan ons webinar en identificeer de significante kosten en prestatiebeperkingen van de verschillende WLAN architectuur opties van vandaag de dag. Controllers, gebrek aan schaalbaarheid en gebrek aan flexibiliteit kunnen ervoor zorgen dat uw WiFi-oplossing meer kost dan u lief is. Aerohive laat u zien welk alternatief Aerohive biedt met haar controller-less zakelijke WiFi-oplossing.

  Webinar 23 mei 2017

  WiFi ontwerpfouten en hoe die te vermijden

  Neem deel aan onze WiFi ontwerp workshop om inzicht te krijgen in de vijf gemeenschappelijke WiFi valkuilen die leiden tot lagere prestaties, belastend netwerkmanagement, een hogere complexiteit en hoge kosten. Gekwalificeerde deelnemers krijgen ook een gratis .11ac Access Point en een switch, om te testen. Ons team van CWNE Systems Engineers en lokale experts zullen uitleg geven over de netwerkontwerpfase. Daarnaast delen ze kennis om de belangrijkste fouten te helpen voorkomen. 

  Webinar 21 maart 2017 11.00 uur

  De top 5 WiFi-security fouten 

  Rechten toekennen aan gebruikers op een WiFi-netwerk is uiterst belangrijk. Maar er zijn meer belangrijke aandachtspunten als het gaat om WiFi-security. Leer de top 5 meest gemaakte fouten op dit gebied tijdens onze gratis webinar. 

  Webinar 19 januari 2017

  WiFi prestaties workshop


  Onderwerpen workshop 19 januari: 

  • 5 GHz of 2,4 GHz? Hoe u de juiste access points selecteert voor de veranderende behoeften
  • Cloud en controllers - De impact op de prestaties van het netwerk
  • Nog veel meer 'best practice' tips 

  Aerohive Webinar 10 november 2016, 11.00 uur

  Network Access Case Studies: van chronische pijn naar eenvoudig beheer


  Het realiseren van de juiste toegang tot uw (W)Lan-netwerk mag geen pijnlijk proces zijn, maar moet uitblinken in eenvoud. Ook moet het goed te beheren zijn. In deze Aerohive webinar krijgt u tips hoe u onnodige stress met betrekking tot de netwerktoegang kunt voorkomen. Leer hoe u duizenden toegangscodes kunt beheren die veilig toegang bieden voor alle mogelijke devices.


  Aanmelden niet meer mogelijk.

  Aerohive Webinar 8 september 2016, 11.00 uur

  Cloud en Software Defined Networking, wat betekent dat voor uw WiFi-omgeving?

  De snelle evolutie van netwerkoplossingen en de impact van macro technologische trends maken de toekomstbestendigheid van uw infrastructuur complexer dan ooit.

  De hype rond Software Defined Networking (SDN) en Cloud bereikt zijn hoogtepunt. Welke invloed hebben deze technologieën op de toekomstige vormgeving, implementatie en ondersteuning van uw draadloze LAN-infrastructuur?

  Voorwaarden gratis accesspoint bij Aerohive webinar

  Onder de volgende voorwaarde ontvangt u een gratis Aerohive AP230 na deelname aan een Aerohive webinar: 

  • U bent geen bestaande (betalende) Aerohive gebruiker.
  • U bent een IT-professional met een valide zakelijk e-mailadres (privé emailadressen als Gmail en Yahoo worden niet geaccepteerd).
  • Wederverkopers, partners, consultants of distributeurs worden uitgesloten van deze actie.  
  • Deelnemende personen/organisaties moeten gevestigd zijn in Aerohive gecertificeerde landen (bijv. Nederland).
  • Deelnemende organisaties moeten een WLAN-project gepland hebben in de komende 12 maanden met een omvang van meer dan 10 access points.


  Let op: komt u op basis van bovenstaande criteria niet in aanmerking voor een gratis access point? In overleg voorzien wij u samen met Aerohive graag van een gratis test-AP waarmee u uitgebreid de functionaliteiten van Aerohive kunt ontdekken. 

  Offerte
  direct offerte aanvragen
  Contact
  direct contactformulier
  Storing
  een storing melden
  0. 00