ICT Hardware vervangen

Verbeter prestaties en beveiliging

Hardware vervangen, ieder bedrijf krijgt er op een gegeven moment mee te maken. tenminste, als de hardware nog fysiek aanwezig is. Wat is voor u een reden om hardware te vervangen?

  • Prestaties verhogen
  • Beveiliging verbeteren
  • Lagere onderhoudskosten
  • Verbeterde efficiëntie van werknemers
  • Verbeterde energie-efficiëntie
  • Voldoen aan wetgeving

 Als Lagarde Groep hebben we al vele organisaties mogen helpen met het vervangen van hun hardware. Dit kan fysiek zijn, of door een migratie naar de cloud. Dit alles hangt af van het type organisatie en de doelstellingen.  

Waar kunnen wij bij helpen?

Upgraden van servers

Het upgraden van de servers kan helpen om de prestaties en betrouwbaarheid te verbeteren, waardoor de productiviteit van medewerkers en de kwaliteit van dienstverlening kunnen toenemen. Dit kan ook de basis bieden voor verdere technologische ontwikkelingen.

Vervanging van werkstations

Het vervangen van verouderde werkstations kan de efficiëntie van medewerkers verhogen, omdat ze snellere en betrouwbaardere computers tot hun beschikking hebben. Dit kan leiden tot een hogere productiviteit en betere kwaliteit van werk.

Upgraden van het netwerk

Het upgraden van routers, switches en andere netwerkapparatuur kan zorgen voor snellere, betrouwbaardere en veiligere netwerkverbindingen. Dit kan ook zorgen voor meer stabiliteit in de communicatie tussen afdelingen, medewerkers en klanten.

opslag-infrastructuur

Het upgraden van de opslaginfrastructuur kan zorgen voor snellere toegang tot gegevens en een betere beschikbaarheid, wat kan leiden tot een verhoogde efficiëntie en productiviteit van medewerkers en snellere reactietijden op de behoeften van klanten.

Vervangen randapparatuur

Het vervangen van randapparatuur zoals printers, scanners en kopieerapparaten kan zorgen voor efficiëntere en betrouwbaardere werking. Dit kan leiden tot een verbeterde samenwerking tussen afdelingen, medewerkers, leveranciers en klanten.

Andere ICT gerelateerde zaken

Naast het vervangen van ICT hardware heeft Lagarde Groep al ruim 30 jaar ervaring met Telecom en IT-diensten. Andere vragen met betrekking tot ICT? Ook dan zijn we u graag van diensten. Ontdek de mogelijkheden!
Lees meer over onze ICT-dienstverlening

handen schudden partnerschap

On premise versus de cloud

Met hardware on premise beheert u dit zelf. Dit kan onder meer bestaan uit servers, opslagapparaten, routers en switches. Kiest u hier bewust voor? Bijvoorbeeld vanwege het willen hebben van controle over aanpassingsmogelijkheden? Of omdat u met gevoelige data werkt waarvoor strenge beveiligingseisen gelden? Dan is on premise waarschijnlijk de beste keuze. 

Met hardware in de cloud wordt uw hardware gehost op afstand. Denk aan servers, opslag, netwerkapparatuur en andere hardware. In dit geval werkt u op basis van abonnementen of pay-per-use modellen. met als voordelen dat uw organisatie schaalbaar en flexibel is. Ook heeft u minder zorgen over onderhoud en lagere initiële investeringskosten.

Serverbeheer – Monitoren en waar nodig actie ondernemen

Lagarde Groep beheert de servers (zowel fysiek als virtueel) proactief. Dit betekent dat wij 24 uur per dag monitoren en automatisch geïnformeerd worden zodra er een afwijking wordt geconstateerd. Hierdoor kunnen wij direct actie nemen.

Maar we gaan nog een stapje verder. In veel gevallen kunnen we toekomstige problemen/storingen voorspellen, waardoor we al tijdig maatregelen kunnen nemen. Voorkomen is beter dan genezen!

Ook zullen we middels patches uw servers updaten waardoor de kwaliteit gegarandeerd blijft én de security optimaal is. Dit doen we zoveel mogelijk ‘s nachts zodat u overdag ongestoord kunt werken.

Mocht de server er dan toch onverhoopt een keer uit liggen, dan willen we zoveel mogelijk ‘downtime’ voorkomen. U kunt rekenen op directe response.

serverbeheer

Enkele opdrachtgevers

Logo Treur Kaas
logo Fruity pack
logo driestar educatief
logo van de brug

“Prima zakenrelatie. Supportaanvragen worden snel opgevolgd.

P. Bos Veevoeders, Ederveen

Deskundig personeel voor oplossen van alle server en client issues. Voor ons heeft Lagarde Groep hele goede 2e lijns support verzorgt over groot aantal jaren.

Cmotions, Amersfoort

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

Onze partners en certificeringen

Microsoft Gold Partner
Citrix partner logo silver solution advisor
VMWare Partner Enterprise Solution Provider
Dell technologies authorized partner logo
Cisco Registrered Partner
VEEAM Cloud & Service Provider
Logo ICT waarborg


Betrouwbare ICT-oplossing

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres.
Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Bekijk de ICTWaarborg vermelding van Lagarde Groep.

Logo ICT waarborg


ISAE3402

De ISAE3402 is een extra zekerheid voor klanten van Lagarde Groep. Zij hebben de zekerheid dat bij uitbesteding van ICT processen goed worden uitgevoerd, informatiebeveiliging toereikend is ingericht en er maatregelen zijn getroffen om fraude te voorkomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het vervangen van uw hardware? Of juist wat het beste is in uw situatie? We adviseren u graag! Wanneer u in het onderstaande formulier uw gegevens achterlaat nemen wij spoedig contact met u op voor advies óf een offerte op maat.

serverbeheer

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid