1908.6

Beter en sneller werken met de slimme systemen van Lagarde

Doe waar u goed in bent. Onze missie is het leveren van hoogwaardige technische dienstverlening en het bieden van continuïteit, zodat u uw eigen werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Dat begint met een gedegen advies over de slimste inrichting van uw processen. Wij zorgen dat u probleemloos kunt bellen, samenwerken en via een netwerk (online) informatie uitwisselen, en dat uw bedrijfsruimten optimaal beveiligd zijn tegen brand en toegang van onbevoegden. Kortom, we regelen alles wat u nodig hebt om effectief en efficiënt te doen waar u goed in bent.


Lagarde BV biedt u één aanspreekpunt voor Telecommunicatie, Netwerken, ICT en Beveiliging. Kijk voor meer informatie over Lagarde bij 'over ons'.

Bel mij terug

Referentiecasus Rembrandt Toren

Veiligheid tot hoogste punt van Amsterdam goed geregeld

Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.” Met 30 verschillende huurders is toegangscontrole een hele uitdaging. Iedere organisatie heeft andere eisen. En de vele gebruikers hebben verschillende rechten. 

Referenties van Lagarde

Nieuws

Lagarde presenteert Sky-Walker integratieplatform op Vakbeurs Facilitair

Tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 25 tot en met 27 januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht presenteert Lagarde het Sky-Walker integratieplatform.

Dinsdag 10 januari 2017

Servicedesk van Lagarde bereikbaar via WhatsApp

Vanaf 1 januari 2017 is de servicedesk van Lagarde bereikbaar via WhatsApp. Daarmee spelen we in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen gebruik maken van een ander medium dan een telefoongesprek of email.

Woensdag 4 januari 2017

Betaalbaar glasvezel: fiber to the business

Fiber to the Business van KPN. FTTB biedt een groeiend aantal bedrijventerreinen, waar koperverbindingen niet of beperkt leverbaar zijn, voordelig zakelijk internet via glasvezel.

Maandag 5 december 2016

De belangrijkste voor- en nadelen van hosted telefonie en telefooncentrales

Er is heel wat veranderd in het IT-landschap. Veel IT-professionals hebben de verandering naar hosted telefonie omarmd, anderen zijn nog bezig met een telefooncentrale op locatie.

Woensdag 30 november 2016

1987

abonnees die maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen. Ook op de hoogte blijven?