1908.6
8,6 8 ,6 189 reviews Bekijk reviews
Camerabewaking
Op zoek naar kwaliteit?

Lees ons e-book!

Beter en sneller werken met Communicatie & Beveiliging van Lagarde

Wij zorgen dat u probleemloos kunt bellen, samenwerken en via een netwerk (online) informatie uitwisselen, en dat uw bedrijfsruimten optimaal beveiligd zijn tegen brand en toegang van onbevoegden. We regelen alles wat u nodig hebt om effectief en efficiënt te doen waar u goed in bent.


Lagarde biedt één aanspreekpunt voor ICT, communicatie en beveiliging. Een selectie uit onze oplossingen:

Zullen we een inspiratiemoment inplannen? 

Of u nu CEO, ICT-manager, Security-manager of Facilitymanager bent: u wilt dat de technologie binnen uw organisatie altijd vlekkeloos werkt. Wij, van Lagarde, zijn al sinds 1991 hét aanspreekpunt voor communicatie, ICT en beveiliging. Stuk voor stuk processen die drijven op technologie, met als doel dat uw dagelijkse bedrijfsvoering efficiënt verloopt. Lagarde laat die systemen samenwerken en zorgt ervoor dat u ze kunt monitoren én beheren via één applicatie. 

Referentiecasus Arla Foods

Arla Foods stond voor de uitdaging om de opnieuw in te richten laad- en losplaats te voorzien van een monitorings- en beveiligingsoplossing. Lagarde realiseerde volgens Arla Foods "een geweldig overzicht" met de inzet van cameratoezicht. Bekijk de video.


Meer informatie over camerabewaking? Klik hier.

KPN kondigt uitfasering en einde ISDN aan

KPN heeft aangekondigd diverse PSTN- en ISDN-diensten per 1 september 2019 te beëindigen. Een van onze specialismen is het behouden van uw huidige telefooncentrale, waarbij we uw ISDN-lijnen eenvoudig omzetten naar een toekomstbestendige digitale verbinding. Daarnaast kunt u uiteraard kiezen voor een nieuwe VoIP-oplossing.

Referenties van Lagarde

Nieuws

Wi-Fi lek in beveiligingsstandaard WPA2

Belgische onderzoekers hebben een lek in beveiligingsstandaard WPA2 aangetoond. Bij een zogenoemde ‘Krack-aanval’ kunnen kwaadwillende internetverbindingen afluisteren.

Dinsdag 17 oktober 2017

247Alarm gratis tot 1-1-2019! Meldkamerdienst met app.

De alarmverwerking is bij onze 247 Alarmdienst uitgebreid met een app. Een meldkamer zoals u gewend bent, maar dan met meer gemak!

Dinsdag 26 september 2017

Nieuwe actie KPN glasvezel (tot eind december 2017)

Tot eind december 2017 biedt KPN nieuwe actietarieven op zakelijk glasvezel. Doe de postcodecheck!

Vrijdag 22 september 2017

E-book camerabewaking met o.a. een juridisch expert en een wijkagent.

In het e-book vertellen experts u alles over camerabewaking. Camerabeelden delen op social media, mag dat? En meer vragen en antwoorden.

Dinsdag 19 september 2017

Blogs

5 redenen voor camerabewaking

De cijfers van bedrijfsinbraken nemen in veel plaatsen toe. Daar kunnen we wat aan doen. Mijn tip: maak gebruik van camera’s.

Maandag 2 oktober 2017

Checklist: 4 vragen vóór camerabeveiliging

Je hebt een camera: en dan? Daarom maakte ik een checklist voor je. Beantwoord eerst deze vragen en doe dán een verstandige aankoop.

Vrijdag 22 september 2017

Betonblokken tegen terrorisme: een schijnoplossing

Het bewustzijn dat een vrachtwagen ook een moordwapen kan zijn, heeft ons als samenleving aan het denken gezet. Echter, de oplossingen die ik voorbij zie komen, zoals betonblokken of bloembakken, zijn schijnoplossingen.

Maandag 18 september 2017

Geen Oscar, wel opgelost - camerabeveiliging

Wat nu als een inbreker niet scherp in beeld is? Hij draagt bijvoorbeeld een bivakmuts, of de camera filmt vanuit een lastige hoek? Hebben camera’s dan wel nut?

Vrijdag 15 september 2017

2295

abonnees die maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen. Ook op de hoogte blijven?

Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00