1908.6
8,7 8 ,7 68 reviews Bekijk reviews

Beter en sneller werken met de slimme systemen van Lagarde

Doe waar u goed in bent. Onze missie is het leveren van hoogwaardige technische dienstverlening en het bieden van continuïteit, zodat u uw eigen werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Dat begint met een gedegen advies over de slimste inrichting van uw processen. Wij zorgen dat u probleemloos kunt bellen, samenwerken en via een netwerk (online) informatie uitwisselen, en dat uw bedrijfsruimten optimaal beveiligd zijn tegen brand en toegang van onbevoegden. Kortom, we regelen alles wat u nodig hebt om effectief en efficiënt te doen waar u goed in bent.


Lagarde BV biedt u één aanspreekpunt voor Telecommunicatie, Netwerken, ICT en Beveiliging. Kijk voor meer informatie over Lagarde bij 'over ons'.

Bel mij terug

Referentiecasus Rembrandt Toren

Veiligheid tot hoogste punt van Amsterdam goed geregeld

Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.” Met 30 verschillende huurders is toegangscontrole een hele uitdaging. Iedere organisatie heeft andere eisen. En de vele gebruikers hebben verschillende rechten. 

Referenties van Lagarde

Nieuws

Gratis Mitel zakelijke telefonie trainingen

Gratis desktop trainingen van Mitel zakelijke telefonie. Online, interactief leren werken om zoveel mogelijk resultaat te halen uit je zakelijke communicatieoplossing.

Maandag 13 februari 2017

Aerohive Webinars in 2017

Ook in 2017 organiseren we samen met Aerohive weer webinars over professionele wifi-netwerken. Schrijf je in en ontvang een gratis accesspoint.

Woensdag 18 januari 2017

Lagarde presenteert Sky-Walker integratieplatform op Vakbeurs Facilitair

Tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 25 tot en met 27 januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht presenteert Lagarde het Sky-Walker integratieplatform.

Dinsdag 10 januari 2017

Servicedesk van Lagarde bereikbaar via WhatsApp

Vanaf 1 januari 2017 is de servicedesk van Lagarde bereikbaar via WhatsApp. Daarmee spelen we in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen gebruik maken van een ander medium dan een telefoongesprek of email.

Woensdag 4 januari 2017

2087

abonnees die maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen. Ook op de hoogte blijven?