ICT

Met ICT strategische doelen bereiken

Strategische inzet ICT

Wat is de rol van ICT in uw business? Helpt ICT u uw doelen te bereiken? Soms is innoveren beter dan afwachten. Wat is wijsheid? Het is niet de technologie die antwoord geeft. Door effectieve inzet van ICT-middelen helpen wij u uw doelen beter en sneller bereiken. Graag gaan wij in gesprek over de doelen van uw organisatie en komen wij met een gerichte aanpak om ICT strategisch, tactisch en operationeel in te zetten. Een totaaloplossing, ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerd door één partij.

ICT
“Een goed ingerichte ICT-omgeving, daar merkt u niets van.”

Lagarde Groep, uw ICT-bedrijf in Ede en omgeving

Lagarde Groep is een landelijke opererende ICT-dienstverlener, gevestigd in Ede. Sinds de oprichting in 2001, beheren wij de ICT-omgevingen van MKB bedrijven en non-profitorganisaties. Ons team van gedreven en vakkundige medewerkers zet zich dagelijks in om verschil te maken voor onze klanten. Een maximaal klantresultaat en een optimaal werkklimaat staan in onze organisatie voorop. Onze 4 zekerheden op een rijtje.
Duidelijke afspraken
Eigen klantteam
Strategisch tot operationeel
ISAE 3402 gecertificeerd

ICT oplossingen

Welke functionaliteit is binnen uw bedrijf al online beschikbaar? U bent ongetwijfeld bekend met Gmail en Outlook. De e-maildiensten van respectievelijk Google en Microsoft. Wist u dat deze aanbieders nog veel meer oplossingen bieden voor het online (samen) werken? U kunt hierbij onder andere denken aan opslag (cloudstorage), documentbeheer en back-up.

Door cloud-diensten van Microsoft kunnen u en uw medewerkers effectiever en efficiënter werken. Een mooie bijkomstigheid is dat u vrijwel geen hardware meer nodig heeft. Wij gaan graag met u om tafel zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Lees meer over ICT-oplossingen »​​​​​​​

Cloud oplossingen
ICT beheer

ICT-beheer

Hoe is de ICT bij u ingericht? Werkt alles altijd vlekkeloos? Of zijn er geregeld technische ongemakken binnen uw organisatie?

Wij kunnen u door jarenlange ervaring op het gebied van ICT-beheer een totaaloplossing bieden. Wij ontwerpen, beheren en optimaliseren uw ICT-omgeving. Hierbij verliezen we de nieuwste technologieën nooit uit het oog. Ons doel is om er voor te zorgen dat u beschikt over een professioneel ingerichte ICT-omgeving, zodat uzelf en uw medewerkers altijd en overal probleemloos kunnen werken.

Heeft u vragen? Dan kunt u op ons rekenen. Onze servicedesk, bemand met specialisten, staat voor u klaar.

​​​Lees meer over ICT-beheer »

ICT-beveiliging

Mogelijk is ICT het meest waardevolle bezit van uw onderneming. Veiligheid, of ICT-security, is een onderwerp waar veelal veel aandacht naar uit gaat bij ICT. U wilt toch ook dat uw data (klantgegevens, personeeldossiers, overeenkomsten e.d.) goed beschermd is?

Als het gaat om informatiebeveiliging heeft een hacker al voldoende aan één zwakke plek. Kortom, de security moet tot op detailniveau kloppen.

Wij hebben een integrale oplossing ontwikkeld die cybercriminaliteit tegengaat. Wij brengen de risico’s en zwakke plekken in kaart en zorgen er voor dat de ICT-security binnen uw bedrijf of organisatie op orde is.

Beveilig uw ICT

ICT-consultancy

Talloze oplossingen en technologische ontwikkelingen. De mogelijkheden lijken eindeloos. Interessant, maar het vergt tijd en energie om hiervan op de hoogte te blijven, laat staan om deze oplossingen en technieken te implementeren.
Hoe houdt u de technische infrastructuur van uw bedrijf up-to-date? Hoe richt u de werkplekken in? Voor welke hardware en software kiest u? Hoe wordt het beheer ingericht? Hoe zit het met de beveiliging?

U kunt op ons rekenen wanneer het gaat om ICT-consultancy. Ons team zorgt voor een integrale oplossing zodat uw medewerkers slimmer en effectiever gaan werken. Met Lagarde Groep heeft u één aanspreekpunt voor alle vragen en oplossingen.

Lees meer over ICT-consultancy »

ICT consultancy

ICT in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van ICT? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele ICT voor uw bedrijf kan betekenen.

  • Bedrijfsvideo’s
  • Productvideo’s
  • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Partners en certificeringen

Microsoft Gold Partner
VMWare Partner Professional Solution Provider
VMWare Partner Enterprise Solution Provider
Symantec Secure One Partner
Cisco Registrered Partner
VEEAM Cloud & Service Provider
Logo ICT waarborg


Betrouwbare ICT-oplossing

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres.
Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Bekijk de ICTWaarborg vermelding van Lagarde Groep.

Bekijk onze recente ICT blogs

Salto KS upgrade

Salto KS upgrade

NieuwsReacties: 020.09.2019Salto biedt toegangsoplossingen voor bedrijven. Salto KS, eerder bekend als Salto Clay, is de cloudoplossing van Salto. Dit product van Salto heeft zich de afgelopen jaren in razendsnel tempo ontwikkeld en is in september 2019 verder...

Bedrijfsbeveiliging, daar moet je toch niet aan denken?

Bedrijfsbeveiliging, daar moet je toch niet aan denken?

Kees de KluijverProductmanagerReacties: 009.09.2019Als iemand die zich dagelijks bezighoudt met de beveiliging vind ik het heerlijk om te zien dat er bedrijven zijn die helemaal niks doen aan beveiliging. Openstaande deuren, iedereen die naar binnen kan lopen, geen...

6 tips voor het voorkomen van ransomware

6 tips voor het voorkomen van ransomware

Niels van CappellenAccountmanager ICTReacties: 002.09.2019Ransomware, hoe vaak ziet u het wel niet in het nieuws voorbij komen? Voor degenen die er niet bekend mee zijn: ransomware, ook wel bekend als malware, is chantage via het internet. Hackers blokkeren uw data en...

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren