Uw ICT-partner uit Barneveld

Al meer dan 30 jaar aanspreekpunt voor ICT
Ontdek wat wij voor u kunnen beteken

NIS2-richtlijn

Welke stappen dient uw organisatie te ondernemen?

Managed Service Provider voor het MKB, zorg en onderwijs

U wilt meer uit uw bestaande ICT halen? Uw waardevolle data beter beveiligen? De mogelijkheden onderzoeken om uw ICT-beheer uit te besteden? Bij Lagarde Groep begrijpen we heel goed dat u niet over één nacht ijs gaat. Tenslotte is de ICT-omgeving één van de belangrijkste onderdelen van uw organisatie. Dat vraagt aandacht en volop zekerheid.

Als Managed Service Provider hebben wij al ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen, onderhouden en supporten van ICT-oplossingen bij diverse bedrijven en organisaties in de meest uiteenlopende branches. Wij zijn de ICT-partner bij uitstek. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

ICT bedrijf in Barneveld en omgeving

Lagarde Groep beheert ICT-omgevingen van een groeiend aantal MKB-bedrijven en non-profitorganisaties. Dat doen we al meer dan 30 jaar vanuit onze vestiging in Barneveld. Ons team van gedreven en vakkundige medewerkers zet zich dagelijks in om het verschil te maken. Kortom: wij zorgen ervoor dat uw ICT vlekkeloos draait. Tenslotte kan tegenwoordig niemand meer zonder.

w
Duidelijke afspraken
Eigen klantteam
0
Strategisch tot operationeel
Z
ISAE 3402 gecertificeerd
Cloud oplossingen

Switch naar werken in de cloud

De laatste jaren hebben we enorm veel organisaties geholpen met hun overstap naar de cloud. Via een cloudmigratie verplaatsten ze bestaande data en infrastructuur naar de cloud. Met oneindig veel mogelijkheden.

Maar hoe realiseert u een cloudmigratie? Wat dient er gemigreerd te worden, wat betekent dit voor de huidige processen en hoe zorgt u ervoor dat uw personeel zich ook helemaal lekker voelt in de cloud? Daar komen wij in beeld. Als ICT-partner hebben we al vele organisaties geholpen met een cloudmigratie waardoor zij veiliger, sneller en efficiënter werken.

Een snel en betrouwbaar netwerk (WiFi)

Een goed ICT-netwerk is dé basis voor ieder bedrijf/organisatie. Naast dat u ‘gewoon een goede verbinding wilt’ (denk aan internet, Wifi en telefonie), is uw ICT-netwerk hét middelpunt waar steeds meer IP-diensten samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging (alarm, camerabewaking, toegangsbeheer) en communicatie (VoIP, hosted telefonie, Microsoft Teams telefonie). Sterker nog: 99 van de honderd bedrijven/organisaties staan acuut stil wanneer de ICT-omgeving hapert. Daarmee is het hebben van een goede ICT-beheerder (lees: Lagarde Groep) van levensbelang. Informeer wat voor verschil wij voor u kunnen maken.

Cloud oplossingen

Managed Service Provider

Wij beheren uw ICT, zodat u onbezorgd kan werken

Computers. Prachtige dingen. Totdat ze niet werken. Net als de WiFi, of uw telefonie. En wat te denken van software voor de productie of boekhouding? Een kink in de kabel kan desastreus zijn.

Kortom: hoe is de ICT bij u ingericht? Werkt alles altijd vlekkeloos? Of zijn er geregeld technische ongemakken binnen uw organisatie? Groeit het ICT-beheer u boven het hoofd? Kan – sterker nog: moet? – het beter?! Heeft u professionele ondersteuning nodig?

Wij kunnen u, door onze jarenlange ervaring op het gebied van ICT-beheer, een totaaloplossing bieden. Wij ontwerpen, beheren en optimaliseren uw ICT-omgeving.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u beschikt over een professioneel ingerichte ICT-omgeving, zodat uzelf en uw medewerkers altijd en overal probleemloos kunnen werken.

Bij vragen staan wij meteen paraat. Als klant van Lagarde Groep beschikt u over uw eigen klantteam: uw aanspreekpunt voor support.

E-book IT - uitbesteden of zelf doen?

Voor veel ondernemers en IT-specialisten een hersenkraker: IT zelf doen of uitbesteden? Wij helpen u graag aan meer inzicht.
In ons e-book leest u meer over:

 • voor- en nadelen van IT in eigen beheer;
 • voor- en nadelen van IT uitbesteden;
 • signalen wanneer u toe bent aan uitbesteding van uw IT;
 • stappenplan uitbesteding van uw IT;
 • de voordelen van support van een extern IT-team.

Download ons gratis E-book en onderzoek de mogelijkheden van het uitbesteden van uw IT.

Vul uw gegevens in

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

lezen e-book

Altijd en overal modern en veilig werken

Kennis delen is tegenwoordig essentieel. Daarom willen steeds meer organisaties dat hun mensen overal en altijd kunnen samenwerken. Niet alleen met collega’s onderling, maar ook met klanten, partners en leveranciers. Op kantoor, thuis en onderweg. Uiteraard op een veilige manier.

Juist hiervoor biedt 365 Workspace van Microsoft een moderne en veilige werkplek. 365 Workspace biedt uw organisatie efficiency en flexibiliteit; veelal tegen minder kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Beveilig uw ICT
AuthorizedPartner


Partner van Dell

Dell is terug te vinden in vrijwel iedere bedrijfsomgeving. Wereldwijd een bekende speler. Dell kijkt naar de oplossing, niet het product. Bijvoorbeeld als het gaat om automatisering, veiligheid, opslag en servers. 

Om die reden is Lagarde Groep al jarenlang officieel Dell partner, zodat we u als klant de beste ICT-oplossingen bieden.

Wij wapenen u tegen digitale gevaren

Cybercrime, spyware, ransomware, fishing; de gevaren op de digitale snelweg worden met de dag groter. Daarom is het van steeds groter belang om uw (bedrijfs)data of privacygevoelige informatie goed te beveiligen. Maar, hoe doe je dat? Anders dan bij fysieke security zijn digitale gevaren een stuk minder tastbaar.

Weet u hoe veilig uw eigen ICT-omgeving is? Weet u de gevaren in beeld te brengen en u ertegen te wapenen? Bij Lagarde Groep kennen we het metier als geen ander. Zowel op fysiek, als op digitaal terrein. Op deze pagina leest u meer over onze ICT-security oplossingen.

Moderne printoplossingen voor deze digitale tijden

Hoe zorgt u  ervoor dat alleen de juiste mensen die geprinte documenten te zien krijgen? En hoe maakt u dat printproces nou wat makkelijker? Plus, hoe bespaart u op kosten?

Dit zijn vragen die we geregeld horen bij klanten. We zien dat papierloos werken steeds populairder wordt, maar sommige bedrijven toch nog prints nodig hebben. Of ze moeten een grote hoeveelheid papier digitaliseren.

Het antwoord op deze vragen en wensen? Kyocera!

ICT consultancy
ICT consultancy

ICT-consultancy – wij denken graag met u mee

Uw ICT wel of niet uitbesteden? Wees gerust: wij gaan u niet vertellen wat u ‘moet’ doen. Die keuze is geheel aan u.

U doet het liever zelf, maar wilt wel graag zo nu en dan sparren met een specialist? Om zeker te weten dat u op het juiste spoor zit? Of gewoon om zeker te zijn van uw eigen expertise? Misschien heeft u vragen over het maken van een back-up, over de continuïteit van uw ICT-netwerk, of wilt u innoveren, op afstand (samen)werken, of de beveiliging van uw systemen verbeteren?

Juist dan is het superhandig wanneer een specialistisch bedrijf periodiek met u meedenkt. Lagarde Groep. Mogen wij eens een keer met u om tafel zitten?

Enkele referenties

‘Lagarde Groep beheert zowel het netwerk als onze telefonieomgeving. Een betrouwbare partner met voor iedere wens een oplossing.’

Jan Kats, Jonker & Schut

Goede ervaring met service van Lagarde. Kunnen het totaalpakket leveren en hebben intern een strakke organisatie.

Wim, Quiks

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

Logo Treur Kaas
logo Fruity pack
logo driestar educatief
logo van de brug

Partners en certificeringen

Microsoft Gold Partner
Citrix partner logo silver solution advisor
VMWare Partner Enterprise Solution Provider
AuthorizedPartner
Cisco Registrered Partner
VEEAM Cloud & Service Provider
Aruba logo
Logo ICT waarborg


Betrouwbare ICT-oplossing

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres. Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Bekijk de ICTWaarborg vermelding van Lagarde Groep.

Logo ICT waarborg


ISAE3402

De ISAE3402 is een extra zekerheid voor klanten van Lagarde Groep. Zij hebben de zekerheid dat bij uitbesteding van ICT processen goed worden uitgevoerd, informatiebeveiliging toereikend is ingericht en er maatregelen zijn getroffen om fraude te voorkomen.

Logo ICT waarborg

NEN 7510 & ISO 27001

Met ISO 27001 en NEN 7510 tonen we aan dat ons management systeem voldoet aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Een extra zekerheid voor onze klanten dat er zorgvuldig met uw gegevens en informatie wordt omgegaan.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid

Veel gestelde vragen

Wat doet een ICT bedrijf?

Een ICT-bedrijf neemt de ICT-omgeving voor u uit handen. Dit kan zowel op het gebied van hardware, software als mankracht zijn. Wanneer u uw ICT-omgeving volledig uitbesteedt, kunt u zich focussen op uw core business.

Wat valt er onder het uitbesteden van ICT?

Bij het uitbesteden van ICT wordt er een ICT-omgeving optimaal voor u ingericht. Onderhoud is onderdeel van het ICT-uitbesteding. Hieronder valt:

 • Netwerkbeheer;
 • Werkplekbeheer;
 • Serverbeheer;
 • Support.

Wat kost ICT-beheer door een ICT bedrijf?

Veel ICT-bedrijven werken met een vast bedrag per maand voor het beheren van de ICT. Vraag een gesprek of offerte aan om een indicatie van de kosten te krijgen.

Wat is ICT-beveiliging?

Met ICT-beveiliging, ook wel ICT-security, beveiligt u uw ICT-omgeving en uw data (klantgegevens, personeelsdossiers, overeenkomsten e.d.). Hiermee gaat u cybercriminaliteit zoals phishing, malware, ransomware, DDoS attacks en social engineering, tegen.

Voor welke ICT-oplossingen kunt u kiezen?

Er zijn vele mogelijkheden qua ICT-oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft 365, cloud computing, SharePoint Online (onderdeel van Microsoft), Disaster Recovery, Managed hosting en meer.