ICT bedrijf

Met ICT strategische doelen bereiken

Strategische inzet ICT

Helpt ICT u uw doelen te bereiken? Door effectieve inzet van ICT-middelen helpen wij u uw doelen beter en sneller bereiken. Dit doen wij door ICT strategisch, tactisch en operationeel voor uw organisatie in te zetten. Een totaaloplossing, ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerd door één partij.

Op deze pagina vindt u:

Lagarde Groep, uw ICT bedrijf in Ede, Hoevelaken, Putten en omgeving

Lagarde Groep is een landelijke opererend ICT bedrijf, gevestigd in Ede, Hoevelaken en Putten. Sinds 2001 beheren wij de ICT-omgevingen van MKB bedrijven en non-profitorganisaties. Ons team van gedreven en vakkundige medewerkers zet zich dagelijks in om verschil te maken voor onze klanten. Een maximaal klantresultaat en een optimaal werkklimaat staan in onze organisatie voorop. Onze 4 zekerheden op een rijtje.

w
Duidelijke afspraken
Eigen klantteam
0
Strategisch tot operationeel
Z
ISAE 3402 gecertificeerd

ICT-netwerken

Een goed ICT-netwerk is dé basis voor uw ICT-omgeving. Naast dat u ‘gewoon een goede verbinding wil’, is uw ICT-netwerk het middelpunt waar steeds meer IP-diensten samen komen. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging (alarm, camerabewaking, toegangsbeheer) en communicatie (VoIP, hosted telefonie, Microsoft Teams telefonie).

Cloud oplossingen

ICT-beheer

Hoe is de ICT bij u ingericht? Werkt alles altijd vlekkeloos? Of zijn er geregeld technische ongemakken binnen uw organisatie?

Wij kunnen u door jarenlange ervaring op het gebied van ICT-beheer een totaaloplossing bieden. Wij ontwerpen, beheren en optimaliseren uw ICT-omgeving. Ons doel is om er voor te zorgen dat u beschikt over een professioneel ingerichte ICT-omgeving, zodat uzelf en uw medewerkers altijd en overal probleemloos kunnen werken.

Heeft u vragen? Dan kunt u op ons rekenen. U beschikt als klant namelijk over uw eigen klantteam: uw aanspreekpunt voor support.

E-book IT - uitbesteden of zelf doen?

Voor veel ondernemers en IT-specialisten een hersenkraker: IT zelf doen of uitbesteden? Wij helpen u graag aan meer inzicht.
In ons e-book leest u meer over:

 • voor- en nadelen van IT in eigen beheer;
 • voor- en nadelen van IT uitbesteden;
 • signalen wanneer u toe bent aan uitbesteding van uw IT;
 • stappenplan uitbesteding van uw IT;
 • de voordelen van support van een extern IT-team.

Download ons gratis E-book en onderzoek de mogelijkheden van het uitbesteden van uw IT.

E-book IT Outsourcing

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-book communicatie

Moderne en veilige werkplek

Kennis delen is essentieel tegenwoordig. Daarom willen steeds meer organisaties dat hun mensen ook overal en altijd kunnen samenwerken. Niet alleen met collega’s onderling, maar ook met klanten, partners en leveranciers. Uiteraard op een veilige manier.

Daar biedt de moderne en veilige werkplek uitkomst. Zodat u als organisatie efficiënter gaat werken, flexibeler bent en dat veelal tegen minder kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Beveilig uw ICT

7 tips om datalekken te voorkomen

Digitale gevaren liggen overal op de loer. Ook voor de MKB-bedrijven! Vooral de minder grote bedrijven beschikken niet over enorme ICT-afdelingen. 

Hoe zorgt u er dan voor dat de ICT-security zo optimaal mogelijk is ingericht? In onze infographic (A4) geven we u 7 tips. Deze downloadt u direct door onderstaand uw naam en e-mailadres in te vullen!

Infographic 7 tips tegen datalekken

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mockup Infographic security
ICT consultancy

ICT-consultancy

Talloze oplossingen en technologische ontwikkelingen. De mogelijkheden lijken eindeloos. Interessant, maar het vergt tijd en energie om hiervan op de hoogte te blijven, laat staan om deze oplossingen en technieken te implementeren.
Hoe houdt u de technische infrastructuur van uw bedrijf up-to-date? Hoe richt u de werkplekken in? Voor welke hardware en software kiest u? Hoe wordt het beheer ingericht? Hoe zit het met de beveiliging?

U kunt op ons rekenen wanneer het gaat om ICT-consultancy. Ons team zorgt voor een integrale oplossing zodat uw medewerkers slimmer en effectiever gaan werken. Met Lagarde Groep heeft u één aanspreekpunt voor alle vragen en oplossingen.

ICT in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van ICT? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele ICT voor uw bedrijf kan betekenen.

 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Partners en certificeringen

Microsoft Gold Partner
Citrix Partner Silver Solution Advisor
VMWare Partner Enterprise Solution Provider
Symantec Secure One Partner
Cisco Registrered Partner
VEEAM Cloud & Service Provider
Logo ICT waarborg


Betrouwbare ICT-oplossing

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres.
Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Bekijk de ICTWaarborg vermelding van Lagarde Groep.

Bekijk onze recente ICT blogs

10 aandachtspunten voor netwerksecurity

10 aandachtspunten voor netwerksecurity

Uw bedrijfsdata is misschien wel het meest waardevolle bezit van uw organisatie. Daarom mag er niks mis zijn met de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk! Om die reden geef ik 10 aandachtspunten voor uw netwerksecurity. Leest u mee? AandachtKrijgt uw netwerk aandacht?...

Een kijkje door de ogen van een hacker

Een kijkje door de ogen van een hacker

Phishing is één van de grootste digitale dreigingen van dit moment. Hoe gaat het in zijn werk? Wat is er voor nodig om het uit te voeren? Wat zijn de gevaren en gevolgen als uw organisatie het doelwit is? Hoe voorkomt u het? Hoe gaat u er mee...

3 oplossingen voor efficiënt thuiswerken

3 oplossingen voor efficiënt thuiswerken

Maart 2020, meer dan ooit wordt er thuisgewerkt in Nederland. Een drastische maatregel van het RIVM om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een goede maatregel als u het mij vraagt, de gezondheid is immers het allerbelangrijkste. Natuurlijk heeft...

Neem contact met ons op
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Wat doet een ICT bedrijf?

Een ICT-bedrijf neemt de ICT-omgeving voor u uit handen. Dit kan zowel op het gebied van hardware, software als mankracht zijn. Wanneer u uw ICT-omgeving volledig uitbesteedt, kunt u zich focussen op uw core business.

Wat valt er onder het uitbesteden van ICT?

Bij het uitbesteden van ICT wordt er een ICT-omgeving optimaal voor u ingericht. Onderhoud is onderdeel van het ICT-uitbesteding. Hieronder valt:

 • Netwerkbeheer;
 • Werkplekbeheer;
 • Serverbeheer;
 • Support.

Wat kost ICT-beheer door een ICT bedrijf?

Veel ICT-bedrijven werken met een vast bedrag per maand voor het beheren van de ICT. Vraag een gesprek of offerte aan om een indicatie van de kosten te krijgen.

Wat is ICT-beveiliging?

Met ICT-beveiliging, ook wel ICT-security, beveiligt u uw ICT-omgeving en uw data (klantgegevens, personeelsdossiers, overeenkomsten e.d.). Hiermee gaat u cybercriminaliteit zoals phishing, malware, ransomware, DDoS attacks en social engineering, tegen.

Voor welke ICT-oplossingen kunt u kiezen?

Er zijn vele mogelijkheden qua ICT-oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft 365, cloud computing, SharePoint Online (onderdeel van Microsoft), Disaster Recovery, Managed hosting en meer.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren