8,6 8 ,6 227 reviews Bekijk reviews
ict-lagarde-header

ICT

Complete oplossingen voor uw bedrijfsnetwerk

ICT-consultancy: complete oplossingen voor uw bedrijfsnetwerk. ICT-oplossingen: alles voor optimale samenwerking online te huur. ICT-beheer en support: alles rond systemen, werkplekken en netwerken.

ICT-consultancy

Wat ook uw wensen zijn rond het inrichten van uw bedrijfsnetwerk, Lagarde en zusterbedrijf Entris bieden u ICT consultancy voor een totaaloplossing die bij u past. Op basis van uw plannen en huidige omgeving maken we samen een goed doordacht inrichtingsplan. Dat betekent niet dat u per se moet investeren in hard- en software. U kunt desgewenst alle hard- en software tegen vaste maandelijkse kosten als dienst afnemen.

»  Lees meer over ICT-consultancy


ICT-oplossingen

Kent u alle ICT oplossingen in de cloud? Zakelijke toepassingen, online beschikbaar? Waarom nog zelf op een eigen server softwarepakketten installeren als u de allerlaatste versie van (bijna) diezelfde software gewoon online kunt gebruiken?

»  ​​​​​​​Lees meer over ICT-oplossingen


ICT-beheer en support

Goed ICT beheer, daar merkt u niets van. ICT support van Lagarde (samen met zusterbedrijf Entris) betekent namelijk dat wij voor een vast bedrag per maand zorgen dat alles het doet. We monitoren de werking en de prestaties en zorgen dat uw medewerkers altijd en overal kunnen werken zoals zij dat willen.

»  ​​​​​​​Lees meer over ICT-beheer en support


Vraag een vrijblijvende offerte aan
 
Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00