ICT bedrijf

De juiste ICT-oplossing voor uw organisatie

Strategische inzet ICT

Wilt u de mogelijkheden onderzoeken van het uitbesteden van uw ICT? We begrijpen goed dat dit niet over één nacht ijs gaat. De ICT-omgeving is één van de belangrijkste onderdelen van uw organisatie en verdient continue aandacht.

Lagarde Groep heeft al 30 jaar ervaring met het ontwerpen, onderhouden en supporten van ICT-oplossingen bij organisaties in de meest uiteenlopende branches. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Op deze pagina vindt u meer informatie over:

Lagarde Groep, uw ICT bedrijf in Ede, Hoevelaken, Putten en omgeving

Lagarde Groep is een landelijke opererend ICT bedrijf, gevestigd in Ede, Hoevelaken en Putten. Sinds 2001 beheren wij de ICT-omgevingen van MKB bedrijven en non-profitorganisaties. Ons team van gedreven en vakkundige medewerkers zet zich dagelijks in om verschil te maken voor onze klanten. Een maximaal klantresultaat en een optimaal werkklimaat staan in onze organisatie voorop. Onze 4 zekerheden op een rijtje.

w
Duidelijke afspraken
Eigen klantteam
0
Strategisch tot operationeel
Z
ISAE 3402 gecertificeerd

ICT-netwerken

Een goed ICT-netwerk is dé basis voor uw ICT-omgeving. Naast dat u ‘gewoon een goede verbinding wil’, is uw ICT-netwerk het middelpunt waar steeds meer IP-diensten samen komen. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging (alarm, camerabewaking, toegangsbeheer) en communicatie (VoIP, hosted telefonie, Microsoft Teams telefonie).

Cloud oplossingen

ICT-beheer

Hoe is de ICT bij u ingericht? Werkt alles altijd vlekkeloos? Of zijn er geregeld technische ongemakken binnen uw organisatie?

Wij kunnen u door jarenlange ervaring op het gebied van ICT-beheer een totaaloplossing bieden. Wij ontwerpen, beheren en optimaliseren uw ICT-omgeving. Ons doel is om er voor te zorgen dat u beschikt over een professioneel ingerichte ICT-omgeving, zodat uzelf en uw medewerkers altijd en overal probleemloos kunnen werken.

Heeft u vragen? Dan kunt u op ons rekenen. U beschikt als klant namelijk over uw eigen klantteam: uw aanspreekpunt voor support.

E-book IT - uitbesteden of zelf doen?

Voor veel ondernemers en IT-specialisten een hersenkraker: IT zelf doen of uitbesteden? Wij helpen u graag aan meer inzicht.
In ons e-book leest u meer over:

 • voor- en nadelen van IT in eigen beheer;
 • voor- en nadelen van IT uitbesteden;
 • signalen wanneer u toe bent aan uitbesteding van uw IT;
 • stappenplan uitbesteding van uw IT;
 • de voordelen van support van een extern IT-team.

Download ons gratis E-book en onderzoek de mogelijkheden van het uitbesteden van uw IT.

E-book IT Outsourcing

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-book communicatie

Moderne en veilige werkplek

Kennis delen is essentieel tegenwoordig. Daarom willen steeds meer organisaties dat hun mensen ook overal en altijd kunnen samenwerken. Niet alleen met collega’s onderling, maar ook met klanten, partners en leveranciers. Uiteraard op een veilige manier.

Daar biedt de moderne en veilige werkplek uitkomst. Zodat u als organisatie efficiënter gaat werken, flexibeler bent en dat veelal tegen minder kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Beveilig uw ICT

7 tips om datalekken te voorkomen

Digitale gevaren liggen overal op de loer. Ook voor de MKB-bedrijven! Vooral de minder grote bedrijven beschikken niet over enorme ICT-afdelingen. 

Hoe zorgt u er dan voor dat de ICT security zo optimaal mogelijk is ingericht? In onze infographic (A4) geven we u 7 tips. Deze downloadt u direct door onderstaand uw naam en e-mailadres in te vullen!

Infographic 7 tips tegen datalekken

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mockup Infographic security
ICT consultancy

ICT-consultancy

Wel of niet ICT uitbesteden? Voor beiden valt wat te zeggen. Uiteraard zijn er veel meer onderwerpen waarover u mogelijk vragen heeft. Denk aan back-up, continuïteit, innovatie, op afstand (samen)werken, security en ga zo maar door. Handig als daar een specialistisch bedrijf in mee denkt, toch? Mogen wij een keer met u aan tafel?

ICT in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van ICT? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele ICT voor uw bedrijf kan betekenen.

 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Enkele opdrachtgevers

Logo Treur Kaas
logo Fruity pack
logo driestar educatief
logo van de brug

Partners en certificeringen

Microsoft Gold Partner
Citrix Partner Silver Solution Advisor
VMWare Partner Enterprise Solution Provider
Symantec Secure One Partner
Cisco Registrered Partner
VEEAM Cloud & Service Provider
Logo ICT waarborg


Betrouwbare ICT-oplossing

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres.
Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Bekijk de ICTWaarborg vermelding van Lagarde Groep.

Bekijk onze recente ICT blogs

Van WhatsApp naar Microsoft Teams

Van WhatsApp naar Microsoft Teams

Geregeld kom ik het nog tegen: medewerkers die WhatsApp zakelijk gebruiken. Hoevaak is dit bij u het geval? Want laten we eerlijk zijn, daar is het eigenlijk niet voor bedoeld! De laatste maanden heeft Microsoft Teams een enorme groei doorgemaakt, zowel qua gebruikers...

10 vragen over uw security (fysiek én digitaal)

10 vragen over uw security (fysiek én digitaal)

Zowel fysieke beveiliging als cybersecurity verdienen uw aandacht. Daarom heb ik 10 vragen aan u om te bepalen hoe sterk uw beveiliging is. Op hoeveel vragen kunt u antwoord geven? 1. Welke mensen, systemen en informatie zijn onmisbaar voor uw organisatie? ...

Is dit het perfecte moment om uw (WiFi) netwerk te onderhouden?

Is dit het perfecte moment om uw (WiFi) netwerk te onderhouden?

Veel mensen werken al maanden thuis en volgens het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid ervaren velen het als positief. Nu voorzichtig de weg naar de kantoorruimte weer wordt gevonden, worden de slapende (WiFi-)netwerken weer ‘wakker geschud’. Mensen werken weer (of...

Neem contact met ons op
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Wat doet een ICT bedrijf?

Een ICT-bedrijf neemt de ICT-omgeving voor u uit handen. Dit kan zowel op het gebied van hardware, software als mankracht zijn. Wanneer u uw ICT-omgeving volledig uitbesteedt, kunt u zich focussen op uw core business.

Wat valt er onder het uitbesteden van ICT?

Bij het uitbesteden van ICT wordt er een ICT-omgeving optimaal voor u ingericht. Onderhoud is onderdeel van het ICT-uitbesteding. Hieronder valt:

 • Netwerkbeheer;
 • Werkplekbeheer;
 • Serverbeheer;
 • Support.

Wat kost ICT-beheer door een ICT bedrijf?

Veel ICT-bedrijven werken met een vast bedrag per maand voor het beheren van de ICT. Vraag een gesprek of offerte aan om een indicatie van de kosten te krijgen.

Wat is ICT-beveiliging?

Met ICT-beveiliging, ook wel ICT-security, beveiligt u uw ICT-omgeving en uw data (klantgegevens, personeelsdossiers, overeenkomsten e.d.). Hiermee gaat u cybercriminaliteit zoals phishing, malware, ransomware, DDoS attacks en social engineering, tegen.

Voor welke ICT-oplossingen kunt u kiezen?

Er zijn vele mogelijkheden qua ICT-oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft 365, cloud computing, SharePoint Online (onderdeel van Microsoft), Disaster Recovery, Managed hosting en meer.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren