ICT

Met ICT strategische doelen bereiken

Strategische inzet ICT

Wat is de rol van ICT in uw business? Helpt ICT u uw doelen te bereiken? Soms is innoveren beter dan afwachten. Wat is wijsheid? Het is niet de technologie die antwoord geeft. Door effectieve inzet van ICT-middelen helpen wij u uw doelen beter en sneller bereiken. Graag gaan wij in gesprek over de doelen van uw organisatie en komen wij met een gerichte aanpak om ICT strategisch, tactisch en operationeel in te zetten. Een totaaloplossing, ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerd door één partij.

ICT
“Een goed ingerichte ICT-omgeving, daar merkt u niets van.”

Lagarde Groep, uw ICT-bedrijf in Ede en omgeving

Lagarde Groep is een landelijke opererende ICT-dienstverlener, gevestigd in Ede. Sinds de oprichting in 2001, beheren wij de ICT-omgevingen van MKB bedrijven en non-profitorganisaties. Ons team van gedreven en vakkundige medewerkers zet zich dagelijks in om verschil te maken voor onze klanten. Een maximaal klantresultaat en een optimaal werkklimaat staan in onze organisatie voorop. Onze 4 zekerheden op een rijtje.
w
Duidelijke afspraken
Eigen klantteam
0
Strategisch tot operationeel
Z
ISAE 3402 gecertificeerd

E-book IT - uitbesteden of zelf doen?

Voor veel ondernemers en IT-specialisten een hersenkraker: IT zelf doen of uitbesteden? Wij helpen u graag aan meer inzicht.
In ons e-book leest u meer over:

 • voor- en nadelen van IT in eigen beheer;
 • voor- en nadelen van IT uitbesteden;
 • signalen wanneer u toe bent aan uitbesteding van uw IT;
 • stappenplan uitbesteding van uw IT;
 • de voordelen van support van een extern IT-team.

Download ons gratis E-book en onderzoek de mogelijkheden van het uitbesteden van uw IT.

E-book communicatie

ICT oplossingen

Welke functionaliteit is binnen uw bedrijf al online beschikbaar? U bent ongetwijfeld bekend met Gmail en Outlook. De e-maildiensten van respectievelijk Google en Microsoft. Wist u dat deze aanbieders nog veel meer oplossingen bieden voor het online (samen) werken? U kunt hierbij onder andere denken aan opslag (cloudstorage), documentbeheer en back-up.

Door cloud-diensten van Microsoft kunnen u en uw medewerkers effectiever en efficiënter werken. Een mooie bijkomstigheid is dat u vrijwel geen hardware meer nodig heeft. Wij gaan graag met u om tafel zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Lees meer over ICT-oplossingen »​​​​​​​

Cloud oplossingen
ICT beheer

ICT-beheer

Hoe is de ICT bij u ingericht? Werkt alles altijd vlekkeloos? Of zijn er geregeld technische ongemakken binnen uw organisatie?

Wij kunnen u door jarenlange ervaring op het gebied van ICT-beheer een totaaloplossing bieden. Wij ontwerpen, beheren en optimaliseren uw ICT-omgeving. Hierbij verliezen we de nieuwste technologieën nooit uit het oog. Ons doel is om er voor te zorgen dat u beschikt over een professioneel ingerichte ICT-omgeving, zodat uzelf en uw medewerkers altijd en overal probleemloos kunnen werken.

Heeft u vragen? Dan kunt u op ons rekenen. Onze servicedesk, bemand met specialisten, staat voor u klaar.

​​​Lees meer over ICT-beheer »

ICT-beveiliging

Mogelijk is ICT het meest waardevolle bezit van uw onderneming. Veiligheid, of ICT-security, is een onderwerp waar veelal veel aandacht naar uit gaat bij ICT. U wilt toch ook dat uw data (klantgegevens, personeeldossiers, overeenkomsten e.d.) goed beschermd is?

Als het gaat om informatiebeveiliging heeft een hacker al voldoende aan één zwakke plek. Kortom, de security moet tot op detailniveau kloppen.

Wij hebben een integrale oplossing ontwikkeld die cybercriminaliteit tegengaat. Wij brengen de risico’s en zwakke plekken in kaart en zorgen er voor dat de ICT-security binnen uw bedrijf of organisatie op orde is.

Lees meer over ICT-beveiliging »

 

Beveilig uw ICT
ICT consultancy

ICT-consultancy

Talloze oplossingen en technologische ontwikkelingen. De mogelijkheden lijken eindeloos. Interessant, maar het vergt tijd en energie om hiervan op de hoogte te blijven, laat staan om deze oplossingen en technieken te implementeren.
Hoe houdt u de technische infrastructuur van uw bedrijf up-to-date? Hoe richt u de werkplekken in? Voor welke hardware en software kiest u? Hoe wordt het beheer ingericht? Hoe zit het met de beveiliging?

U kunt op ons rekenen wanneer het gaat om ICT-consultancy. Ons team zorgt voor een integrale oplossing zodat uw medewerkers slimmer en effectiever gaan werken. Met Lagarde Groep heeft u één aanspreekpunt voor alle vragen en oplossingen.

Lees meer over ICT-consultancy »

ICT in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van ICT? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele ICT voor uw bedrijf kan betekenen.

 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Partners en certificeringen

Microsoft Gold Partner
Citrix Partner Silver Solution Advisor
VMWare Partner Enterprise Solution Provider
Symantec Secure One Partner
Cisco Registrered Partner
VEEAM Cloud & Service Provider
Logo ICT waarborg


Betrouwbare ICT-oplossing

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres.
Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Bekijk de ICTWaarborg vermelding van Lagarde Groep.

Bekijk onze recente ICT blogs

Uw IT-er vertrekt, en nu?

Uw IT-er vertrekt, en nu?

2019: IT is belangrijker dan ooit. Dat merken de ondernemers ook. Er wordt bovendien op IT’ers ‘gehunt’. Dat zorgt ervoor dat menig ondernemer met de handen in het haar zit. Want wat als (een groot gedeelte van) uw IT-capaciteit plotseling wegvalt? Hoe borgt u uw...

6 tips voor het voorkomen van ransomware

6 tips voor het voorkomen van ransomware

Ransomware, hoe vaak ziet u het wel niet in het nieuws voorbij komen? Voor degenen die er niet bekend mee zijn: ransomware, ook wel bekend als malware, is chantage via het internet. Hackers blokkeren uw data en vragen ‘losgeld’ om deze data weer te bevrijden. En zelfs...

SharePoint – Documentbeheer was nog nooit zo eenvoudig

SharePoint – Documentbeheer was nog nooit zo eenvoudig

Verschillende versies van documenten via de mail… Gaan uw haren hier ook van overeind staan? Bijvoorbeeld: binnen organisatie X wordt in een projectgroep het Excel-bestand “concept projectplan.xls” rondgestuurd. Nadat iedereen zijn meningen en verbeterpunten via de...

Neem contact met ons op

Veel gestelde vragen

Wat doet een ICT-bedrijf?

Een ICT-bedrijf neemt de ICT-omgeving voor u uit handen. Dit kan zowel op het gebied van hardware, software als mankracht zijn. Wanneer u uw ICT-omgeving volledig uitbesteedt, kunt u zich focussen op uw core business.

Wat valt er onder het uitbesteden van ICT?

Bij het uitbesteden van ICT wordt er een ICT-omgeving optimaal voor u ingericht. Onderhoud is onderdeel van het ICT-uitbesteding. Hieronder valt:

 • Netwerkbeheer;
 • Werkplekbeheer;
 • Serverbeheer;
 • Support.

Wat kost ICT-beheer door een ICT-bedrijf?

Veel ICT-bedrijven werken met een vast bedrag per maand voor het beheren van de ICT. Vraag een gesprek of offerte aan om een indicatie van de kosten te krijgen.

Wat is ICT-beveiliging?

Met ICT-beveiliging, ook wel ICT-security, beveiligt u uw ICT-omgeving en uw data (klantgegevens, personeelsdossiers, overeenkomsten e.d.). Hiermee gaat u cybercriminaliteit zoals phishing, malware, ransomware, DDoS attacks en social engineering, tegen.

Voor welke ICT-oplossingen kunt u kiezen?

Er zijn vele mogelijkheden qua ICT-oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft 365, cloud computing, SharePoint Online (onderdeel van Microsoft), Disaster Recovery, Managed hosting en meer.