ICT beheer

Een professionele helpdesk

Alles rond systemen, werkplekken en netwerken

Veel bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van een goedwerkende ICT-omgeving. Een storing in het netwerk, niet-werkende applicaties en haperende systemen kunnen funest zijn voor uw continuïteit en kunnen zelfs uw gehele bedrijf platleggen. Naast het inrichten van een optimale ICT-omgeving, is het onderhoud hiervan daarom net zo belangrijk. Lagarde Groep verzorgt voor u het netwerkbeheer, werkplekbeheer en managed hosting. ICT-beheer voor een vast bedrag per maand. Zo kunt u zich met een gerust hart focussen op uw bedrijf.

ICT beheer en support
“Goed ICT beheer, daar merkt u niets van.”

ICT beheer uitbesteden

De complexiteit van ICT en het ICT-beheer wordt steeds groter en daar is groeiende kennis voor nodig. Lagarde Groep heeft deze kennis altijd in huis. Het is onze missie u te helpen uw doelstellingen te realiseren en daarbij maken we gebruik van de juiste inzet en ondersteuning van ICT. Gaat u dit zelf doen of juist uitbesteden?

ICT beheer uitbesteden
Managed Hosting

Managed hosting

Veel bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van de continuïteit van systemen en goedwerkende software. En dat terwijl deze steeds complexer worden en daarmee ook meer onderhoud vergen. Met Managed Hosting van Lagarde Groep heeft u hier geen omkijken meer naar.

ICT beheer voor een vast bedrag per maand

Netwerkbeheer

Uw netwerk is het hart van uw ICT-omgeving. Misschien zelfs het hart van uw organisatie. Dat merkt u op het moment dat er zich een storing voordoet. Hoelang zijn uw medewerkers productief zonder e-mail en internet? Wij snappen de rol van goed netwerkbeheer in uw totale bedrijfsproces en nemen dit graag voor u uit handen.

Netwerkbeheer
Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

De werkplek is en blijft een belangrijke plaats binnen uw organisatie. Maar waar voorheen het device helemaal centraal stond, is het nu de gebruiker die centraal staat. En zo hoort het ook! De slimste ICT-oplossingen zijn waardeloos als ze uw medewerkers niet optimaal ondersteunen bij hun dagelijkse werk. Het uitbesteden van werkplekbeheer kan een passende oplossing zijn.

ICT Beheer en ICT Support met een topkwaliteit helpdesk

Op onze helpdesk zitten mensen met verstand van zaken, die u nooit in de steek laten.  Ook als een probleem speelt in een onderdeel van een andere leverancier, nemen wij het in behandeling. Samen zorgen we gewoon dat het lekker werkt.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren