ICT beheer

één aanspreekpunt voor al uw ict

Verzekerd van continuïteit

Veel bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van een goedwerkende ICT-omgeving. Een storing in het netwerk, niet-werkende applicaties en haperende systemen kunnen funest zijn voor uw continuïteit en kunnen zelfs uw gehele bedrijf platleggen. Naast het inrichten van een optimale ICT-omgeving, is het onderhoud hiervan daarom net zo belangrijk. Lagarde Groep verzorgt voor u:

ICT-beheer voor een vast bedrag per maand. Zo kunt u zich met een gerust hart focussen op uw bedrijf.

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“Prima zakenrelatie. Supportaanvragen worden snel opgevolgd.

P. Bos Veevoeders, Ederveen

Deskundig personeel voor oplossen van alle server en client issues. Voor ons heeft Lagarde Groep hele goede 2e lijns support verzorgt over groot aantal jaren.

Cmotions, Amersfoort

ICT beheer voor een vast bedrag per maand

ICT beheer uitbesteden

De complexiteit van ICT en het ICT-beheer wordt steeds groter en daar is groeiende kennis voor nodig. Lagarde Groep heeft deze kennis altijd in huis. Het is onze missie u te helpen uw doelstellingen te realiseren en daarbij maken we gebruik van de juiste inzet en ondersteuning van ICT. Gaat u dit zelf doen of juist uitbesteden?

ICT beheer uitbesteden
Logo ICT waarborg


ISAE3402

De ISAE3402 is een extra zekerheid voor klanten van Lagarde Groep. Zij hebben de zekerheid dat bij uitbesteding van ICT processen goed worden uitgevoerd, informatiebeveiliging toereikend is ingericht en er maatregelen zijn getroffen om fraude te voorkomen.

E-book IT - uitbesteden of zelf doen?

Voor veel ondernemers en IT-specialisten een hersenkraker: IT zelf doen of uitbesteden? Wij helpen u graag aan meer inzicht.
In ons e-book leest u meer over:

  • voor- en nadelen van IT in eigen beheer;
  • voor- en nadelen van IT uitbesteden;
  • signalen wanneer u toe bent aan uitbesteding van uw IT;
  • stappenplan uitbesteding van uw IT;
  • de voordelen van support van een extern IT-team.

Download ons gratis E-book en onderzoek de mogelijkheden van het uitbesteden van uw IT.

E-book communicatie

Netwerkbeheer

Uw netwerk is het hart van uw ICT-omgeving. Misschien zelfs het hart van uw organisatie. Dat merkt u op het moment dat er zich een storing voordoet. Hoelang zijn uw medewerkers productief zonder e-mail en internet? Wij snappen de rol van goed netwerkbeheer in uw totale bedrijfsproces en nemen dit graag voor u uit handen.

Netwerkbeheer
Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

De werkplek is en blijft een belangrijke plaats binnen uw organisatie. Maar waar voorheen het device helemaal centraal stond, is het nu de gebruiker die centraal staat. En zo hoort het ook! De slimste ICT-oplossingen zijn waardeloos als ze uw medewerkers niet optimaal ondersteunen bij hun dagelijkse werk. Het uitbesteden van werkplekbeheer kan een passende oplossing zijn.

Microsoft 365 Seminar

Woon gratis het Microsoft 365 Seminar bij!

Op donderdag 1 oktober 2020 houdt Lagarde Groep een gratis seminar over de mogelijkheden van Microsoft 365. Bent u er ook bij? Schrijf u dan in op de Microsoft 365 Seminar pagina. Die vindt u 

Serverbeheer

De server, het hart van uw bedrijfsnetwerk. Wanneer uw server uitvalt ligt uw bedrijf stil, iets wat u als ondernemer te allen tijde wilt vermijden.

Lagarde Groep beheert de servers (zowel fysiek als virtueel) proactief. Dit betekent dat wij 24 uur per dag monitoren en automatisch geïnformeerd worden zodra er een afwijking wordt geconstateerd. Hierdoor kunnen wij direct actie nemen.

Maar we gaan nog een stapje verder. In veel gevallen kunnen we toekomstige problemen/storingen voorspellen, waardoor we al tijdig maatregelen kunnen nemen. Voorkomen is beter dan genezen!

Ook zullen we middels patches uw servers updaten waardoor de kwaliteit gegarandeerd blijft én de security optimaal is. Dit doen we zoveel mogelijk ‘s nachts zodat u overdag ongestoord kunt werken.

Mocht de server er dan toch onverhoopt een keer uit liggen, dan willen we zoveel mogelijk ‘downtime’ voorkomen. U kunt rekenen op directe response.

serverbeheer

Succesvolle projecten

Klantwaardering

Jaar ervaring
Klantteam Lagarde Groep

ICT-Support: uw eigen klantteam

Lagarde Groep beschikt over 12 klantteams, bestaande uit meerdere multidisciplinaire engineers. Ieder klantteam beheert de ICT-, Communicatie- en/of Beveiligingsoplossingen van een aantal klanten. Ofwel, iedere klant beschikt over een eigen ICT-helpdesk. Met als voordelen:

  • Eén aanspreekpunt voor alle ICT supportverzoeken;
  • Directe communicatie – korte lijnen;
  • 24/7 monitoring en direct actie bij eventuele storingen.

Partners en certificeringen

Microsoft Gold Partner
Citrix partner logo silver solution advisor
VMWare Partner Enterprise Solution Provider
Symantec Secure One Partner
Cisco Registrered Partner
VEEAM Cloud & Service Provider
Logo ICT waarborg


Betrouwbare ICT-oplossing

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres.
Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Bekijk de ICTWaarborg vermelding van Lagarde Groep.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren