Managed hosting

Monitoring en onderhoud

Veel bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van de continuïteit van systemen en goedwerkende software. En dat terwijl deze steeds complexer worden en daarmee ook meer onderhoud vergen. Met Managed Hosting van Lagarde Groep heeft u hier geen omkijken meer naar. Wij monitoren, updaten en onderhouden uw applicaties en systemen. Als er zich een storing voordoet, grijpen we proactief in. Zo kunnen u en uw medewerkers zorgeloos en ongestoord doorwerken. En daar gaat het om.

Managed Hosting bij Lagarde Groep

Uiteraard blijven uw systemen en applicaties uw eigendom. Wij zorgen er simpelweg voor dat deze optimaal functioneren en goed beschermd zijn. Hier maken we duidelijke afspraken over. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en dat werkt wel zo prettig.
Kiest u voor Managed Hosting van Lagarde Groep dan staat uw data gegarandeerd in Nederland. Wel zo veilig!

Werkplekbeheer
Zorg voor continuïteit van uw systemen

Nieuwe cloud oplossing?

We gaan verder dan alleen het onderhoud van uw systemen. Samen kijken we ook naar de inrichting hiervan. Wanneer u nog geen eigen IT-systemen heeft kan Lagarde Groep voor u uw complete ICT-infrastructuur regelen. Dit betekent naast het feit dat we kunnen meedenken met uw inrichting, dat we ook direct rekening kunnen houden met back-ups, werkplek als dienst en samenwerken in de cloud.

Nieuwe cloud oplossing

Hybride Cloud

U heeft waarschijnlijk al bestaande IT-systemen. Hoe kunt u de voordelen van een cloudoplossing gebruiken, zonder direct wat u al heeft weg te moeten gooien? Hiervoor hanteert Lagarde Groep het hybride cloud model. Hierin combineren we een cloudoplossing met hard- en software binnen uw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lokaal draaiende applicaties. Hierdoor kunt u zowel profiteren van de voordelen van hard- en software op uw locatie als uw cloudoplossing. Ook kunt een migratie naar de cloud omgeving faseren in het door u gewenste tempo.

Hybride cloud

Samen Cloud oplossing inrichten

Bent u benieuwd hoe u het beste uw eigen cloud oplossing kunt inrichten? Of het nu gaat om het integreren met uw bestaande IT-systemen of het opzetten van een nieuwe ICT-infrastructuur. Wij denken graag met u mee en geven u advies hierin.

Cloud oplossing inrichten

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid