ICT-beheer uitbesteden

Uw ICT partner

Bij ICT problemen wilt u direct geholpen worden en niet dat uw bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Heeft u hier altijd de kennis voor in huis of kunt u de nieuwste ontwikkelingen niet meer bijbenen? ICT is voortdurend in ontwikkeling en daardoor is het vaak lastig om hier met middelen en vaardigheden in mee te gaan. De complexiteit van ICT en het ICT-beheer wordt steeds groter en daar is groeiende kennis voor nodig. Lagarde Groep heeft deze kennis altijd in huis.

De 4 zekerheden van Lagarde Groep voor u!
  • Duidelijke afspraken
  • Een eigen klantteam
  • Strategisch en operationeel support
  • ISAE3402 gecertificeerd

Waarom uw ICT-beheer uitbesteden?

Weet u wat de laatste ontwikkelingen van uw software en applicaties zijn? Welke mogelijkheden zij bieden om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Het is onze missie u te helpen uw doelstellingen te realiseren en daarbij maken we gebruik van de juiste inzet en ondersteuning van ICT. ICT zelf doen of ict uitbesteden? Wat is wijsheden? Met uitbesteden van uw ICT-beheer voor een vaste prijs per maand weet u precies waar u aan toe bent.

ICT beheer uitbesteden
Uitbesteden ICT-beheer, of zelf doen?
Referenties waar wij trots op zijn!
“De manier waarop Lagarde Groep vanaf het begin meedacht, sprak ons aan. Wat ook bij onze manier van werken past, zijn de korte lijnen bij Lagarde Groep .”
Leander de Vries

Manager Operations, Fruitypack

“Lagarde Groep heeft constructief met ons meegedacht over hoe wij onze applicaties naar de cloud konden overbrengen.”
Ingrid Timmer

Interim manager ICT, Christelijk Lyceum Veenendaal

ICT-beheer op afstand

ICT-beheer uitbesteden kent vele voordelen. U weet zeker dat alles professioneel geregeld is. Uw kennis én daarmee uw ICT is hierdoor volledig up-to-date. U en uw medewerkers kunnen zich volledig focussen op uw business, zonder bijvoorbeeld zich zorgen te maken of applicaties wel samenwerken met uw bedrijfsprocessen. Door uw ICT-beheer uit te besteden, investeert u in continue kennis en ontwikkeling. Uw systemen zijn voorzien van updates, waardoor u beter beschermd bent tegen hackers en cybercriminelen én u zeker weet dat uw apparatuur blijft werken. Lagarde Groep staat altijd voor u klaar.

ICT beheren op afstand
ICT beheer uitbesteden overeenkomst

ICT uitbesteden aan een betrokken ICT-partner

Het uitbesteden gaat verder dan het maken van afspraken over de taakverdeling. Het is een samenwerking: Lagarde Groep is uw ICT-partner. U kunt het zien als uw eigen ICT-afdeling, maar dan op afstand. Het gaat er niet alleen om dat de IT problemen snel opgelost worden en dat de gebruikers tevreden zijn. Als uw ICT-partner zijn én blijven we altijd betrokken. We vragen ons voortdurend af hoe uw ICT-omgeving nóg beter bijdraagt aan uw doelstellingen.

Neem contact met ons op
  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren