Werkplekbeheer

Altijd en overal veilig (samen)werken
De werkplek is en blijft een belangrijke plaats binnen uw organisatie. Maar waar voorheen het device helemaal centraal stond, is het nu de gebruiker die centraal staat. En zo hoort het ook! In hoeverre is dit gerealiseerd binnen uw organisatie? Onderzoek met ons uw mogelijkheden voor modern werkplekbeheer.
Werkplekbeheer van Lagarde Groep

Met werkplekbeheer van Lagarde Groep profiteert u van een veilige en moderne werkplek. U kunt rekenen op:

 • Beheren van updates
 • Ondersteuning bij technische problemen
 • Beantwoording van gebruikersvragen
 • Hoge beschikbaarheid van uw eigen data
 • Beheer anti-virus
 • Office updates
 • Beheer gebruikersaccounts
 • Single Point of Contact

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“Zonder netwerk ligt alles stil bij ons. Sterker nog: als onze ICT-omgeving niet functioneert, hebben ook onze klanten daar last van. Om dit adequaat op te lossen, heeft Lagarde Groep een uitwijkvoorziening gerealiseerd. Elke dag worden alle data en applicaties gebackupt op een externe server in een datacenter.”
Eric-Jan Mostert

Manager financiën en ICT, Kiwa CMR

“Al tijdens het offertetraject dacht Lagarde Groep actief met ons mee. Meerdere oplossingen werden aangereikt. Deze pro-activiteit spreekt ons erg aan omdat ook wij op eenzelfde manier communiceren met onze klanten.”
Co Stouten

Directeur, Stouten & Wijnen

ICT uitbesteden

Wat is werkplekbeheer?

Met werkplekbeheer bedoelen we het inrichten en beheren van de werkplek, eigenlijk werkomgeving, zodat de gebruiker vanaf iedere locatie alle software, tools en data voorhanden heeft om aan de slag te gaan. Eerder lag het accent op de vaste werkplek professioneel inrichten, tegenwoordig ligt dit accent op de gebruiker, die zowel op kantoor als onderweg als thuis probleemloos moet kunnen werken. Op desktop, tablet en mobiel.

Bij werkplekbeheer van Lagarde Groep wordt 24/7 gemonitord en vindt support en beheer zowel op afstand als op locatie plaats. 

 

De 4 zekerheden van Lagarde Groep voor u!
 • Duidelijke afspraken
 • Een eigen klantteam
 • Strategisch en operationeel support
 • ISAE3402 gecertificeerd

Modern werkplekbeheer

De productiviteit en interactie tussen afdelingen kan met sprongen omhoog als werknemers eenvoudig gebruik kunnen maken van lopende ontwikkelingen. Maar de slimste ICT-oplossingen zijn waardeloos als ze uw medewerkers niet optimaal ondersteunen bij hun dagelijks werk. Zo kijken we bij Lagarde Groep tegen werkplekbeheer aan. Precies zoals u en uw medewerkers dat doen. Helpt ICT u om uw werk vandaag beter te doen?

Omdat devices niet meer centraal staan is het van belang een consistente gebruikerservaring te realiseren voor uw medewerkers. Waar de functionaliteit ook vandaan komt, hoe de integraties ook lopen, de gebruiker herkent zich in zijn portal of zijn bureaublad. Dat is modern werkplekbeheer.

Modern werkplekbeheer
Werkplekbeheer uitbesteden?

Voordelen van werkplekbeheer

De voordelen van deze moderne werkplek voor de medewerker zijn duidelijk:

 • mobiliteit;
 • flexibiliteit;
 • en productiviteit.

Door monitoring en onderhoud worden er storingen voorkomen. Ook worden uw systemen en software automatisch geupdated zodat u altijd werkt met de nieuwste versies. 

Slimmer werken
Mobile device management

Mobile device management

Tegenwoordig heeft (bijna) iedere medewerker een tablet, smartphone, laptop of een ander mobiel apparaat. De huidige mobiele apparaten worden namelijk zakelijk en privé gebruikt. Hoe zorgt u er dan voor dat uw bedrijfsinformatie beschermd en beveiligd wordt?

Met Mobile Device Management! Hiermee beheert u alle mobiele devices centraal en op afstand. Het is eveneens mogelijk om uw Mobile Device Management omgeving te koppelen aan uw Active Directory. Zo kunt u de instellingen in uw ICT-omgeving eenvoudig synchroniseren met uw Mobile Device Management software. Uiteraard kunt u Mobile Device Management ook uitbesteden aan uw klantteam van Lagarde Groep.

Werkplekbeheer uitbesteden

Kost het u veel moeite om uw eigen werkplekken te beheren? Het uitbesteden van werkplekbeheer kan in dat geval een passende oplossing zijn. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Centraal beheer verlaagt de kosten door schaalgrootte.
 • U betaalt naar gebruik.
 • U lift automatisch mee innovaties en optimale prestaties van ICT
 • Optimale beveiliging veiligheid
 • De beschikbaarheid van applicaties en data nemen toe.

Kortom, het beheer wordt minder complex terwijl de eindgebruiker over meer mogelijkheden beschikt om te werken waar en wanneer hij/zij dat wil.

2 medewerkers ICT support

Virtualiseren

Lagarde Groep helpt uw medewerkers om zo optimaal mogelijk te kunnen werken, ongeacht op welke locatie of met welke apparatuur ze werken. Sterker nog, door uw werkplekken te virtualiseren met werkplekvirtualisatie (bijvoorbeeld Citrix of Terminal Server) en applicatievirtualisatie, hoeft er geen zakelijke software meer op uw computer of mobile device geïnstalleerd te worden. Uw organisatie wordt flexibel en de productiviteit van uw medewerkers gaat omhoog. We verheugen ons bij voorbaat op het resultaat van modern werkplekbeheer.

ICT oplossingen

Private Cloud

Het uitbesteden van werkplekbeheer kan hierin een passende oplossing zijn. Centraal beheer verlaagt de kosten door schaalgrootte, u betaalt naar gebruik, profiteert van innovaties en optimale prestaties van ICT. De veiligheid en beschikbaarheid van applicaties en data nemen toe. Het beheer wordt minder complex, terwijl de eindgebruiker over meer mogelijkheden beschikt om te werken waar en wanneer hij/zij dat wil. Dat brengt rust en stabiliteit in uw organisatie.

Enkele opdrachtgevers

Logo Treur Kaas
logo Fruity pack
logo driestar educatief
logo van de brug

“Prima zakenrelatie. Supportaanvragen worden snel opgevolgd.

P. Bos Veevoeders, Ederveen

Deskundig personeel voor oplossen van alle server en client issues. Voor ons heeft Lagarde Groep hele goede 2e lijns support verzorgt over groot aantal jaren.

Cmotions, Amersfoort

Partners en certificeringen

Microsoft Gold Partner
Citrix partner logo silver solution advisor
VMWare Partner Enterprise Solution Provider
Dell technologies authorized partner logo
Cisco Registrered Partner
VEEAM Cloud & Service Provider
Logo ICT waarborg


Betrouwbare ICT-oplossing

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres.
Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Bekijk de ICTWaarborg vermelding van Lagarde Groep.

Ontvang meer informatie

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Wat is werkplekbeheer?
Werkplekbeheer is naast het inrichten van werkplekken, vooral het op afstand beheren, monitoren en onderhouden van de diverse systemen. In een organisatie zijn er diverse werkplekken. Zo zijn er statische werkplekken zoals de servers, maar ook flexibele. Hier moet u vooral denken aan smartphones, laptops en tablets.
Wat kost werkplekbeheer?
Werplekbeheer is er al vanaf € 60,- per gebruiker per maand. Omdat werkplek beheer afhankelijk is van het aantal werkplekken en de soort apparatuur, is iedere situatie weer ander. Daarnaast is de investering sterk afhankelijk van diverse factoren.
Wat is het voordeel van werkplekbeheer uitbesteden?
De voordelen van werkplekbeheer uitbesteden zijn: mobiliteit, flexibiliteit, productiviteit en veiligheid. Door monitoring en onderhoud zorgen wij voor werkplek zonde storingen. Voor een vast, voordelig bedrag per maand.
Wat is het verschil tussen werkplekbeheer en gebruikersbeheer?
Werkplekbeheer is het optimaal inrichten van de werkplek van één gebruiker. Bij gebruikersbeheer is dat precies andersom, hierbij wordt alles in staat gesteld om de gebruikers zo optimaal mogelijk te laten werken. Denk bijvoorbeeld aan overal toegang tot alle data, en locatie onafhankelijk werken.
Wat is Mobile Device Management?
Mobile Device Management zorgt ervoor dat al uw mobiele apparaten kunnen worden beheerd en beveiligd door de IT beheerder. Met deze dienst kan de IT afdeling de apparaten op afstand blokkeren of wissen. Hierdoor komen er nooit vertrouwelijke bedrijfsgegevens op straat te liggen. Met Mobile Device Management bent u daarom verzekerd van beveiligde mobiele apparaten.
Wanneer moet je werkplekbeheer uitbesteden?
Door uw werkplekbeheer uit te besteden bespaart u niet alleen een hoop kosten, omdat u zelf geen duur personeel aan hoeft te nemen. Het geeft uw organisatie ook de zekerheid dat alle werkplekken en systemen up-to-date zijn. Uw systemen lopen zo geen veiligheidsrisico, waardoor bedrijfsgevoelige informatie beveiligd is.
Neem contact met ons op
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.