Werkplekbeheer

Efficiënter en veiliger (samen)werken voor u en uw collega's

De werkplek is en blijft een belangrijke plaats binnen uw organisatie. Maar waar voorheen het device helemaal centraal stond, is het nu de gebruiker die centraal staat. En zo hoort het ook! In hoeverre is dit gerealiseerd binnen uw organisatie? Wij mogen meer dan honderd klanten dagelijks helpen met hun (digitale) werkplek, zodat zij altijd en overal optimaal en altijd kunnen werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onderzoek met ons uw mogelijkheden voor modern werkplekbeheer.

Modern werkplekbeheer

De productiviteit en interactie tussen afdelingen kan met sprongen omhoog als werknemers eenvoudig gebruik kunnen maken van lopende ontwikkelingen. Maar de slimste ICT-oplossingen zijn waardeloos als ze uw medewerkers niet optimaal ondersteunen bij hun dagelijks werk. Zo kijken we bij Lagarde Groep tegen werkplekbeheer aan. Precies zoals u en uw medewerkers dat doen. Helpt ICT u om uw werk vandaag beter te doen?

Omdat devices niet meer centraal staan is het van belang een consistente gebruikerservaring te realiseren voor uw medewerkers. Waar de functionaliteit ook vandaan komt, hoe de integraties ook lopen, de gebruiker herkent zich in zijn portal of zijn bureaublad. Dat is modern werkplekbeheer.

Modern werkplekbeheer
De mogelijkheden van Microsoft 365

Microsoft 365 is een alles-in-één abonnementsformule bestaande uit drie diensten:

 • Office 365
 • Windows 10 Pro
 • Enterprise Mobility & Security

Microsoft 365 biedt door haar veelzijdigheid passende maatwerkoplossingen voor zowel grote en kleine organisaties.

Samen met u zorgen we voor een professionele inrichting van de Microsoft 365 omgeving. Waardoor u de vruchten plukt van het moderne werken en continu meelift op de innovaties van Microsoft.

Digitaal beveiligd met 365 Protect

Met onze dienst 365 Protect worden uw werkplekken digitaal beveiligd. U beschikt ondermeer over Multi-Factor Authenticatie (MFA), waarmee een extra verificatiestap wordt toegevoegd aan uw inlog. Hierdoor zijn de accounts van u en uw gebruikers veilig. Zelfs wanneer bij een phishing aanval de inloggegevens afhandig gemaakt zijn.

Daarnaast worden aanvallen van buitenaf (bijv. malware, spam of impersonation) tijdig gedetecteerd en tegengehouden. Ongewenste bestanden, e-mails en onveilige weblinks worden geblokkeerd. Uw data blijft veilig. Zowel wanneer deze binnen uw omgeving is als wanneer het wordt verstuurd naar een persoon buiten uw organisatie.

Nog meer zekerheid met back-up

Uw gebruikersmailboxen beschikken over een back-up. Hiermee bewaart u automatisch alle e-mails langer en veiliger dan de standaard retentiepolicy van Office365. Zelfs per ongeluk verwijderde e-mails blijven bewaard. Data wordt 2 keer per dag geback-upt en opgeslagen in Azure (cloudplatform van Microsoft). Data wordt in principe oneindig bewaard, met een maximum volume per omgeving van 1 TB.

Werkplekbeheer van Lagarde Groep

Met werkplekbeheer van Lagarde Groep profiteert u van een veilige en moderne werkplek. U kunt rekenen op:

 • Beheren van updates
 • Ondersteuning bij technische problemen
 • Beantwoording van gebruikersvragen
 • Hoge beschikbaarheid van uw eigen data
 • Beheer anti-virus
 • Office updates
 • Beheer gebruikersaccounts
 • Single Point of Contact
Mobile device management

Mobile device management

Tegenwoordig heeft (bijna) iedere medewerker een tablet, smartphone, laptop of een ander mobiel apparaat. De huidige mobiele apparaten worden namelijk zakelijk en privé gebruikt. Hoe zorgt u er dan voor dat uw bedrijfsinformatie beschermd en beveiligd wordt?

Met Mobile Device Management! Hiermee beheert u alle mobiele devices centraal en op afstand. Het is eveneens mogelijk om uw Mobile Device Management omgeving te koppelen aan uw Active Directory. Zo kunt u de instellingen in uw ICT-omgeving eenvoudig synchroniseren met uw Mobile Device Management software. Uiteraard kunt u Mobile Device Management ook uitbesteden aan uw klantteam van Lagarde Groep.

voordelen moderne werkplek

Z

Tijdsbesparing

U krijgt meer werkzaamheden gedaan in dezelfde tijd.

Z

Overal beschikbaar

U werkt locatie onafhankelijk op ieder gewenst device. U kunt altijd bij uw data. 

Z

Klantteam

Altijd een aanspreekpunt voor u en uw collega’s.

Z

Beheerd

Door uw eigen klantteam

Z

Data veilig

Door digitale beveiliging en dagelijkse back-up

Z

Veilig delen

U deelt veilig uw bedrijfsdata.

Z

Minder fouten

U werkt u accurater wat zorgt voor minder fouten en frustratie.

Z

tevredenheid

Meer tevreden werknemers door efficiëntere manier van (samen)werken.

Z

Integratie

365 Workspace integreert perfect met andere (Microsoft) oplossingen.

Werkplekbeheer uitbesteden

Kost het u veel moeite om uw eigen werkplekken te beheren? Het uitbesteden van werkplekbeheer kan in dat geval een passende oplossing zijn. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Centraal beheer verlaagt de kosten door schaalgrootte.
 • U betaalt naar gebruik.
 • U lift automatisch mee innovaties en optimale prestaties van ICT
 • Optimale beveiliging veiligheid
 • De beschikbaarheid van applicaties en data nemen toe.

Kortom, het beheer wordt minder complex terwijl de eindgebruiker over meer mogelijkheden beschikt om te werken waar en wanneer hij/zij dat wil.

2 medewerkers ICT support

Advies & Support

Lagrade Groep levert al sinds 1991 telefonie- en IT-oplossingen aan bedrijven en organisaties. Nu IT en telefonie steeds meer met elkaar verweven raakt, heeft u in Lagarde Groep dé ideale partner voor passend advies en expertise gevonden.

Wat onderscheidt ons van andere partijen?
Onze klantteams maken het verschil. Deze teams, bestaande uit meerdere engineers, staan altijd voor u klaar. Een foutje in het systeem? Uitbreiden van functionaliteit? Integratie van systemen realiseren? Wij helpen u graag!

Tip: bekijk de video voor een beter beeld over de werkwijze van onze klantteams. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij informeren u graag vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Enkele opdrachtgevers

Logo Treur Kaas
logo Fruity pack
logo driestar educatief
logo van de brug

“Prima zakenrelatie. Supportaanvragen worden snel opgevolgd.

P. Bos Veevoeders, Ederveen

Deskundig personeel voor oplossen van alle server en client issues. Voor ons heeft Lagarde Groep hele goede 2e lijns support verzorgt over groot aantal jaren.

Cmotions, Amersfoort

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

Partners en certificeringen

Microsoft Gold Partner
Citrix partner logo silver solution advisor
VMWare Partner Enterprise Solution Provider
AuthorizedPartner
Cisco Registrered Partner
VEEAM Cloud & Service Provider
Aruba logo
Logo ICT waarborg


Betrouwbare ICT-oplossing

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres. Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Bekijk de ICTWaarborg vermelding van Lagarde Groep.

Logo ICT waarborg


ISAE3402

De ISAE3402 is een extra zekerheid voor klanten van Lagarde Groep. Zij hebben de zekerheid dat bij uitbesteding van ICT processen goed worden uitgevoerd, informatiebeveiliging toereikend is ingericht en er maatregelen zijn getroffen om fraude te voorkomen.

Logo ICT waarborg

NEN 7510 & ISO 27001

Met ISO 27001 en NEN 7510 tonen we aan dat ons management systeem voldoet aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Een extra zekerheid voor onze klanten dat er zorgvuldig met uw gegevens en informatie wordt omgegaan.

Veel gestelde vragen

Wat is werkplekbeheer?

Met werkplekbeheer bedoelen we het inrichten en beheren van de werkplek, eigenlijk werkomgeving, zodat de gebruiker vanaf iedere locatie alle software, tools en data voorhanden heeft om aan de slag te gaan. Eerder lag het accent op de vaste werkplek professioneel inrichten, tegenwoordig ligt dit accent op de gebruiker, die zowel op kantoor als onderweg als thuis probleemloos moet kunnen werken. Op desktop, tablet en mobiel. Bij Lagarde Groep realiseren we dit door te werken met Microsoft 365.

Bij werkplekbeheer van Lagarde Groep wordt 24/7 gemonitord en vindt support en beheer zowel op afstand als op locatie plaats.

Werkplekbeheer

Wat kost werkplekbeheer?

Werplekbeheer is er al vanaf € 60,- per gebruiker per maand. Omdat werkplek beheer afhankelijk is van het aantal werkplekken en de soort apparatuur, is iedere situatie weer ander. Daarnaast is de investering sterk afhankelijk van diverse factoren.

Wat is het voordeel van werkplekbeheer uitbesteden?

De voordelen van werkplekbeheer uitbesteden zijn: mobiliteit, flexibiliteit, productiviteit en veiligheid. Door monitoring en onderhoud zorgen wij voor werkplek zonder storingen. Voor een vast, voordelig bedrag per maand.

Wat is het verschil tussen werkplekbeheer en gebruikersbeheer?

Werkplekbeheer is het optimaal inrichten van de werkplek van één gebruiker. Bij gebruikersbeheer is dat precies andersom, hierbij wordt alles in staat gesteld om de gebruikers zo optimaal mogelijk te laten werken. Denk bijvoorbeeld aan overal toegang tot alle data, en locatie onafhankelijk werken.

Wat is Mobile Device Management?

Mobile Device Management zorgt ervoor dat al uw mobiele apparaten kunnen worden beheerd en beveiligd door de IT beheerder. Met deze dienst kan de IT afdeling de apparaten op afstand blokkeren of wissen. Hierdoor komen er nooit vertrouwelijke bedrijfsgegevens op straat te liggen. Met Mobile Device Management bent u daarom verzekerd van beveiligde mobiele apparaten.

Wanneer moet je werkplekbeheer uitbesteden?

Door uw werkplekbeheer uit te besteden bespaart u niet alleen een hoop kosten, omdat u zelf geen duur personeel aan hoeft te nemen. Het geeft uw organisatie ook de zekerheid dat alle werkplekken en systemen up-to-date zijn. Uw systemen lopen zo geen veiligheidsrisico, waardoor bedrijfsgevoelige informatie beveiligd is.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid