E-learning ICT-security

Een doorlopend proces
Vrijblijvend advies

Bent u cyberveilig?

Hoe scoort uw organisatie?

Waarom E-learning

Security awareness is geen eenmalig project, maar een continu proces. Cybercriminelen maken graag gebruik van medewerkers die digitale gevaren en risico’s onderschatten of niet goed weten hoe ze moeten handelen in bepaalde situaties. Met onze speciaal ontwikkelde en geteste programma’s kunt u voortdurend invulling geven aan security awareness.

Onze interactieve e-learnings bieden uw medewerkers de juiste kennis en vaardigheden om risico’s op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy te herkennen en er adequaat mee om te gaan. Op deze manier creëert u een (cyber)veilige werkomgeving waarin uw medewerkers goed zijn uitgerust om digitale bedreigingen het hoofd te bieden.

Puzzels oplossen Cybersecurity Truck
Contact met Lagarde Groep

Wat doen we bij E-learning?

Voorbereiding en eerste uitrol: Op basis van uw specifieke voorkeuren en behoeften, zoals het gebruik van animatiefilmpjes, tekstuele uitleg of real-life filmpjes, bepalen we de meest geschikte vorm en inhoud voor de e-learning..

Uitrollen van nieuwe programma’s: We passen de vorm en inhoud van de e-learning aan op basis van uw specifieke voorkeuren en behoeften. Of u nu de voorkeur geeft aan animatiefilmpjes, tekstuele uitleg of real-life filmpjes, wij zorgen ervoor dat de e-learning aansluit bij uw wensen en behoeften.

Rapportage: Via onze rapportagetool krijgt u direct en real-time inzicht in de voortgang en resultaten van gebruikers. U heeft de mogelijkheid om zelf rapportages te genereren en certificaten uit te reiken aan individuele gebruikers of groepen. Hiermee kunt u op een efficiënte manier de voortgang van gebruikers volgen en de benodigde erkenning geven.

Voordelen van E-learning ICT-security

N

Interactief

Met interactieve modules, waaronder video’s en quizzen, wordt cyber E-learning zowel leuk als uitdagend. Deze interactieve elementen verhogen de motivatie van deelnemers om de training te volgen en dragen bij aan een betere retentie van de opgedane kennis.

N

Flexibiliteit

Het volledige programma kan volledig worden aangepast naar uw wensen, inclusief de volgorde, selectie en timing van de modules. Hierdoor kunt u een trainingsprogramma samenstellen dat perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie.

N

Laagdrempelig

De modules zijn kort en gebruiksvriendelijk opgezet. Medewerkers hebben de flexibiliteit om de training in hun eigen tempo te volgen, op elk gewenst moment en vanaf elke locatie.

Waarom ICT-security van Lagarde Groep

Z

Op alle fronten beveiligd, van netwerk tot werkplek.

Z

Continu up-to-date, wapen u tegen nieuwe gevaren.

Z

24/7 support, altijd een aanspreekpunt.

Referenties

Logo Treur Kaas
logo Fruity pack
logo driestar educatief
logo van de brug

"Lagarde Groep beheert al jaren onze ICT-omgeving en zorgt dat de ICT-security continu up-to-date is. Prettig om hier geen omkijken naar te hebben en te weten dat je veilig digitaal werkt."

Gerrina Bakker - verantwoordelijk voor ICT bij HGJB

Logo ICT waarborg

NEN 7510 & ISO 27001

Met ISO 27001 en NEN 7510 tonen we aan dat ons management systeem voldoet aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Een extra zekerheid voor onze klanten dat er zorgvuldig met uw gegevens en informatie wordt omgegaan.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid