Phishing-simulaties

(spear) Phishing-stimulaties verhoog uw cyberveiligheid
Vrijblijvend advies

Bent u cyberveilig?

Hoe scoort uw organisatie?

Waarom een (spear) phishing-simulaties?

Phishing-aanvallen kunnen ernstige gevolgen hebben voor organisaties, variërend van financiële verliezen en reputatieschade tot het verlies van vertrouwelijke informatie en klantgegevens. Het vormt niet alleen een bedreiging voor de beveiliging, maar ook voor de financiële stabiliteit van uw organisatie.

Om dit risico te beperken, is een (spear) phishing-simulatie van cruciaal belang. Medewerkers leren hierbij hoe ze phishing-e-mails kunnen herkennen en vermijden. Het is namelijk zo dat een enkele klik op een link of het openen van een bijlage kan leiden tot malware-infecties, ransomware en het lekken van vertrouwelijke gegevens.

Contact met Lagarde Groep

Wist u dat...

%

van de datalekken als oorzaak het versturen van persoonsgegevens aan de verkeerde ontvanger heeft?

%

van de grote datalekken het gevolg  is van hacking, malware en/of phishing.

%

van de getroffen bedrijven met een groot dataverlies binnen twee jaar  moet sluiten.

%

van de bedrijven die ernstig gegevensverlies lijden hier niet  van herstellen.

Consultancy

Wat doen we?

Voorbereiding: We beginnen met het vaststellen van het doel, de frequentie en het type campagne dat we willen inzetten. Hierbij kunnen we denken aan algemene phishing-aanvallen, gericht op ‘willekeurige slachtoffers’, of spear phishing die specifiek gericht is op uw organisatie. Op basis van uw specifieke behoeften bepalen we de volgende stappen. Over het algemeen zijn er twee mogelijkheden: een eenmalige (spear) phishing-campagne of een doorlopend proces van phishing-simulaties. We stemmen graag met u af welke aanpak het beste past bij uw organisatie en doelstellingen.

Eenmalige (spear) phishing: Bij een eenmalige phishing-simulatie bieden we u de keuze uit een van onze effectieve standaardcampagnes of een op maat gemaakte (spear) phishing-simulatie. We stellen de campagne op, regelen eventueel een unieke domeinnaam en zorgen ervoor dat de testmails niet door uw spamfilters worden geblokkeerd. 

Continue phishing in een doorlopend proces: In een doorlopend proces van phishing bieden we phishing-campagnes op basis van Artificial Intelligence (AI), waarbij nieuwe phishing-mails automatisch worden verzonden op basis van het kennisniveau van uw medewerkers dat is bepaald door eerdere campagnes.

Rapportages: Na afronding van de phishing-simulatie ontvangt u een gedetailleerd rapport met alle bevindingen. Indien gewenst kunnen de rapportagegegevens geanonimiseerd worden of kunnen gedetailleerde informatie worden verstrekt.

Voordelen van een (spear) phishing-simulaties

N

Van standaardcampanges tot spear phishing

In nauwe samenwerking stellen we campagnes op die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. We kunnen gebruik maken van standaardsimulaties of een op maat gemaakte spear phishing-mail ontwikkelen die lijkt te zijn verzonden door uw directie, IT-afdeling of HR-afdeling.

N

Persoonlijk leertraject dankzij (AI)

Met behulp van AI kunnen we een gepersonaliseerd leertraject creëren voor elke medewerker, waarbij de phishing-mails steeds complexer worden naarmate het herkenningsniveau van de medewerker stijgt. 

N

Combineren met E-learning

Door het combineren van phishing-simulaties met e-learning, kunt u uw medewerkers direct trainen in het herkennen van phishing-aanvallen nadat ze op een phishing-link hebben geklikt. Deze gecombineerde aanpak stelt medewerkers in staat om real-time feedback en instructies te ontvangen, zodat ze zich bewust worden van de mogelijke gevaren en leren hoe ze zichzelf en de organisatie beter kunnen beschermen tegen phishing-aanvallen.

Waarom ICT-security van Lagarde Groep

Z

Op alle fronten beveiligd, van netwerk tot werkplek.

Z

Continu up-to-date, wapen u tegen nieuwe gevaren.

Z

24/7 support, altijd een aanspreekpunt.

Referenties

Logo Treur Kaas
logo Fruity pack
logo driestar educatief
logo van de brug

"Lagarde Groep beheert al jaren onze ICT-omgeving en zorgt dat de ICT-security continu up-to-date is. Prettig om hier geen omkijken naar te hebben en te weten dat je veilig digitaal werkt."

Gerrina Bakker - verantwoordelijk voor ICT bij HGJB

Logo ICT waarborg

NEN 7510 & ISO 27001

Met ISO 27001 en NEN 7510 tonen we aan dat ons management systeem voldoet aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Een extra zekerheid voor onze klanten dat er zorgvuldig met uw gegevens en informatie wordt omgegaan.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid