Red Teaming

Beveiliging door realistische simulatie
Vrijblijvend advies

Bent u cyberveilig?

Hoe scoort uw organisatie?

Waarom Red Teaming?

Veel organisaties blijken vaak niet goed voorbereid te zijn op een aanval. Pas wanneer een incident zich voordoet, worden ad hoc stappen bedacht en ondernomen. Met behulp van Red Teaming test u het draaiboek en de acties die uw IT-afdeling (het Blue Team) onderneemt. Juist in een nagebootste situatie worden zwakheden in de verdediging zichtbaar, die vervolgens kunnen worden aangepakt.

Red Teaming stelt organisaties in staat om hun beveiligingsstrategieën te verbeteren en hun risico’s te minimaliseren. Bovendien is het een waardevolle oefening voor het personeel van de organisatie om hun kennis en vaardigheden op het gebied van cybersecurity in de praktijk te testen. Red Teaming stelt medewerkers in staat om ervaring op te doen met realistische scenario’s en hun reactie op beveiligingsincidenten te verbeteren.

Online werken in de Cloud
Security Awereness

Wat doen we?

Doelstellingen: We stellen de doelstellingen van de opdracht vast, definiëren de scope, bepalen welke aanvalsscenario’s we zullen gebruiken en welke reacties we verwachten. Het uitvoeren van een Red Teaming-opdracht vereist een hoog niveau van expertise en precisie. We zorgen ervoor dat we altijd up-to-date zijn met de nieuwste aanvalstechnieken en de beste praktijken om beveiligingsrisico’s te identificeren en te testen.

Aanval uitvoeren: We voeren de aanval uit volgens het opgestelde aanvalsplan. Dit gebeurt op willekeurige momenten gedurende de afgesproken periode.

Analyse: We analyseren onze bevindingen en stellen een gedetailleerd rapport op met bevindingen en aanbevelingen om de beveiliging te verbeteren. Hierbij leggen we met name de nadruk op de reactie: hoe snel is er gereageerd op een aanval en was deze reactie adequaat? We bespreken dit rapport uitvoerig, voorzien van uitleg en advies.

Voordelen van Red Teaming

Inzicht

Worden pogingen tot hacken gedetecteerd en gemeld? Hoe wordt er gereageerd? Worden de juiste stappen genomen?

Door middel van ‘droge oefeningen’ maakt Red Teaming dit alles duidelijk en inzichtelijk.

Simulatie

Door het gebruik van authentieke aanvalstechnieken en -methodieken krijgt de organisatie een realistisch beeld van hoe een daadwerkelijke aanval eruit zou kunnen zien.

Dit biedt waardevolle praktijkervaring!

Verbetering

Red Teaming overstijgt louter technische kwetsbaarheden en richt zich op de gehele organisatie en haar processen. Dit stelt u in staat om de veerkracht van uw organisatie in zijn geheel te verbeteren.

Waarom ICT-security van Lagarde Groep

Z

Op alle fronten beveiligd, van netwerk tot werkplek.

Z

Continu up-to-date, wapen u tegen nieuwe gevaren.

Z

24/7 support, altijd een aanspreekpunt.

Referenties

Logo Treur Kaas
logo Fruity pack
logo driestar educatief
logo van de brug

"Lagarde Groep beheert al jaren onze ICT-omgeving en zorgt dat de ICT-security continu up-to-date is. Prettig om hier geen omkijken naar te hebben en te weten dat je veilig digitaal werkt."

Gerrina Bakker - verantwoordelijk voor ICT bij HGJB

Logo ICT waarborg

NEN 7510 & ISO 27001

Met ISO 27001 en NEN 7510 tonen we aan dat ons management systeem voldoet aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Een extra zekerheid voor onze klanten dat er zorgvuldig met uw gegevens en informatie wordt omgegaan.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid