Security Officer as a service

Het uitbesteden van taken op het gebied van informatiebeveiliging
Vrijblijvend advies

Bent u cyberveilig?

Hoe scoort uw organisatie?

Waarom een Security Officer as a service?

Onze service biedt flexibiliteit bij het aanpassen van diensten aan de specifieke behoeften van de organisatie, terwijl de kosten lager blijven dan bij een fulltime dienstverband.

Een Security Officer as a service kan helpen bij het implementeren van beveiligingsbeleid en -procedures, het uitvoeren van risicoanalyses en het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging. Bovendien geeft het hebben van een parttime Security Officer geruststelling aan klanten en partners, omdat het aantoont dat uw organisatie zich bewust is van het belang van informatiebeveiliging en hier actief mee bezig is.

 

Puzzels oplossen Cybersecurity Truck
Contact met Lagarde Groep

Wat doet een Security Officer as a service?

Inventarisatie: We analyseren de risico’s op het gebied van informatiebeveiliging en bepalen de scope van onze dienstverlening.

Analyse: We voeren risicoanalyses uit om kwetsbaarheden te identificeren en bepalen de prioriteit van de te nemen maatregelen.

Opstellen beveiligingsplannen:We stellen beveiligingsplannen op en voorzien u van advies over de juiste beveiligingsmaatregelen en oplossingen.

Implementatie:We houden toezicht op de implementatie van de beveiligingsmaatregelen en zorgen ervoor dat de beveiliging up-to-date blijft.

Trainingen en bewustwording: We verzorgen trainingen en bevorderen bewustwording onder medewerkers met betrekking tot informatiebeveiliging.

Evaluatie en verbetering: We evalueren de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen en bieden aanbevelingen ter verbetering van de beveiliging. Samen met u ontwerpen en passen we de informatiebeveiliging op maat aan, rekening houdend met de specifieke behoeften van uw organisatie.

Voordelen van een Security Officer as a service

Kostenbesparing

Door gebruik te maken van een Security Officer as a service, kunt u besparen op de kosten van een fulltime Security Officer, aangezien deze alleen wordt ingehuurd voor specifieke taken of een beperkt aantal uren.

Expertise

Onze ingezette Security Officers hebben uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van informatiebeveiliging. Als uw Security Officer as a service bieden ze waardevolle kennis en inzichten die uw organisatie kunnen helpen bij het identificeren en beheren van risico’s.

Aandacht voor beleid, techniek en medewerkers

Een parttime Security Officer is bekend met het denken op managementniveau over informatiebeveiliging, met een overkoepelende visie. 

Waarom ICT-security van Lagarde Groep

Z

Op alle fronten beveiligd, van netwerk tot werkplek.

Z

Continu up-to-date, wapen u tegen nieuwe gevaren.

Z

24/7 support, altijd een aanspreekpunt.

Referenties

Logo Treur Kaas
logo Fruity pack
logo driestar educatief
logo van de brug

"Lagarde Groep beheert al jaren onze ICT-omgeving en zorgt dat de ICT-security continu up-to-date is. Prettig om hier geen omkijken naar te hebben en te weten dat je veilig digitaal werkt."

Gerrina Bakker - verantwoordelijk voor ICT bij HGJB

Logo ICT waarborg

NEN 7510 & ISO 27001

Met ISO 27001 en NEN 7510 tonen we aan dat ons management systeem voldoet aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Een extra zekerheid voor onze klanten dat er zorgvuldig met uw gegevens en informatie wordt omgegaan.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid