Vulnerability management

Proactieve beveiliging tegen kwetsbaarheden
Vrijblijvend advies

Bent u cyberveilig?

Hoe scoort uw organisatie?

Waarom vulnerability management?

Met behulp van vulnerability management kunt u proactief kwetsbaarheden identificeren, prioriteren en oplossen in IT-systemen, applicaties en netwerken, om de kans op een succesvolle aanval te minimaliseren.

Het Digital Trust Center en het Nationaal Cyber Security Center adviseren regelmatig in kaart te brengen welke kwetsbaarheden er zijn. Dagelijks worden wereldwijd meer dan vijftig nieuwe kwetsbaarheden ontdekt. Vulnerability management beschermt uw organisatie tegen de voortdurende stroom van nieuwe kwetsbaarheden en menselijke fouten.

Dit zorgt niet alleen voor naleving van belangrijke compliance-eisen, zoals ISO27001, NEN7510, PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) en AVG, maar verkleint ook aanzienlijk het risico op financiële schade, verlies van gevoelige informatie en reputatieschade bij een succesvolle cyberaanval.

 

Lagarde header-2
Security Awereness

Hoe werkt vulnerability management?

Doelstellingen bepalen en opstarten: We implementeren en configureren een risicogebaseerd vulnerability management systeem. We installeren scanners en agents, stellen dashboards in en zorgen voor passende waarschuwingen en rapportagestructuren.

Daarnaast zorgen we ervoor dat uw IT-specialisten vertrouwd raken met de tools en functionaliteiten. Externe leveranciers krijgen een eigen inlog waarmee ze real-time toegang hebben tot de kwetsbaarheden binnen hun verantwoordelijkheidsgebied.

Continu meten: We detecteren en signaleren zwakke punten en fouten in configuraties. Deze geïdentificeerde kwetsbaarheden worden op een online portaal weergegeven, waarbij we ook mogelijke oplossingen aanbieden waarmee uw IT-medewerker de kwetsbaarheden kan verhelpen.

Periodiek overleg met etisch hacker: We organiseren regelmatige vergaderingen met een ethische hacker om het vulnerability management zo goed mogelijk af te stemmen op uw organisatie. Tijdens deze vergaderingen worden de voortgang besproken en worden verdere verbeteringen doorgevoerd in rapportage, waarschuwingssystemen, enzovoort.

Rapportages: We verstrekken regelmatig rapporten over vastgestelde kwetsbaarheden, nieuwe geïdentificeerde apparatuur of software, opgeloste kwetsbaarheden, naleving van voorschriften en behaalde service level agreements (SLA’s) met uw leveranciers.

 

Voordelen van vulnerability management

Uitbesteden aan een expert

Het uitbesteden van vulnerability management is een uitstekende keuze als u geen interne beveiligingsafdeling heeft, beperkte tijd heeft of de controle wilt behouden door middel van onafhankelijke metingen van uw netwerk en systemen.

Een continu proces, gericht op websites

Met behulp van machine learning worden uw systemen voortdurend gescand op kwetsbaarheden in een doorlopend proces.

Zodra kritieke kwetsbaarheden worden gedetecteerd, ontvangen uw IT-medewerkers onmiddellijk een alarm, zodat zij actie kunnen ondernemen om de risico’s te verminderen.

Structuele verbetering

We dragen bij aan het voortdurend verbeteren van de veerkracht van uw organisatie, waardoor uw beveiligingsvolwassenheidsniveau wordt verhoogd.

Waarom ICT-security van Lagarde Groep

Z

Op alle fronten beveiligd, van netwerk tot werkplek.

Z

Continu up-to-date, wapen u tegen nieuwe gevaren.

Z

24/7 support, altijd een aanspreekpunt.

Referenties

Logo Treur Kaas
logo Fruity pack
logo driestar educatief
logo van de brug

"Lagarde Groep beheert al jaren onze ICT-omgeving en zorgt dat de ICT-security continu up-to-date is. Prettig om hier geen omkijken naar te hebben en te weten dat je veilig digitaal werkt."

Gerrina Bakker - verantwoordelijk voor ICT bij HGJB

Logo ICT waarborg

NEN 7510 & ISO 27001

Met ISO 27001 en NEN 7510 tonen we aan dat ons management systeem voldoet aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Een extra zekerheid voor onze klanten dat er zorgvuldig met uw gegevens en informatie wordt omgegaan.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid