ICT consultancy

Voor een totaaloplossing die bij u past

Beleid en strategie

ICT speelt een steeds prominentere rol in uw organisatie. U wilt uw bedrijf laten groeien of u wilt uw bedrijfsprocessen verbeteren of misschien de productiviteit van uw medewerkers vergroten. ICT is een belangrijke succesfactor voor het behalen van die doelen. Continue beschikbaarheid en ondersteuning van de juiste ICT-middelen zijn dan ook van groot belang. Een goed beleid en strategie zijn daarvoor onmisbaar. Door middel van brainstorms en inspiratiesessies zorgt Lagarde Groep voor het ontwikkelen van een goed beleidsplan met een heldere ICT-strategie. Een strategie die ervoor zorgt dat uw doelen dichterbij worden gebracht.

Tevreden klanten van Lagarde Groep

Deze mensen denken goed met je mee en je weet precies waar je aan toe bent. Zeer deskundig personeel, goed advies.’

Recreatie Everstein, Hagestein

Vooral het geduld bij telefonische hulp is elke keer opvallend. voor deskundigen is het wellicht allemaal simpel maar voor leken is het weleens lastig. Jullie blijven opvallend rustig/netjes/geduldig!

Nieuwe Hydepark, Doorn

Cloud

Cloud Computing heeft het IT-landschap veranderd. De vraag is niet of u er gebruik van gaat maken, maar wanneer u er gebruik van gaat maken en voor welke bedrijfsonderdelen of processen. Dat kunnen zowel noodzakelijke vervangingen zijn van uw huidige ICT-voorzieningen of nieuwe clouddiensten die een bijdrage leveren aan uw doelstellingen. Wij adviseren u graag over de juiste strategie om uw organisatie optimaal gebruik te laten maken van clouddiensten. Die ICT-strategie werken we samen met u uit in een heldere roadmap om gefaseerd en in uw tempo de transitie naar de cloud door te voeren.

ICT strategie
ICT architectuur

ICT-architectuur

Bij wijzigingen in uw organisatie, veranderende behoeften of vervanging van uw ICT-middelen werken we bij voorkeur op basis van een uitgewerkte ICT-architectuur. Een ICT-architectuur beschrijft de wijze waarop systemen, software en clouddiensten zijn ingericht en met elkaar samenhangen. Met het uiteindelijke doel om data en informatie zo optimaal mogelijk beschikbaar te stellen aan de eindgebruiker.

Security

De schade door cybercrime binnen het MKB bedraagt in Nederland jaarlijks meer dan 10 miljard euro. De wet Datalekken legt de verplichting bij bedrijven om datalekken te melden en aan te tonen dat er afdoende beveiligingsmaatregelen getroffen zijn. Grote risico’s zijn o.a. phishing, malware, ransomware, DDOS attacks en social engineering. Lagarde Groep helpt u om deze risico’s in kaart te brengen door het uitvoeren van een security audit en helpt u bij het opstellen en uitvoeren van een goed security beleid.

Een mix van goede ICT security voorzieningen is onmisbaar voor het beveiligen van uw bedrijf of organisatie.

ICT security

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Business continuity

IT wordt voor bedrijven steeds belangrijker, of zelfs onmisbaar. Er wordt flink geïnvesteerd in het slim gebruik maken van zowel private- als public cloud diensten. Dit resulteert in complexere omgevingen met steeds hogere beschikbaarheid- en compliancy eisen. Het ontwikkelen van een robuuste en flexibele uitwijkvoorziening (Disaster Recovery) is daarbij van groot belang voor de bedrijfscontinuïteit.

Lees meer over uitwijkvoorzieningen en een calamiteitenplan.

Continuiteit van de business
ICT implementatie

Advies tot implementatie

We adviseren organisaties bij de keuze, de invoering en de verbetering van bedrijfssoftware. Daarbij maken we een vertaalslag van uw strategie en processen naar een bruikbaar informatiesysteem, van werkvloer tot directie.

Microsoft 365 Seminar

Woon gratis het Microsoft 365 Seminar bij!

Op donderdag 1 oktober 2020 houdt Lagarde Groep een gratis seminar over de mogelijkheden van Microsoft 365. Bent u er ook bij? Schrijf u dan in op de Microsoft 365 Seminar pagina. Die vindt u 

Selectie van software

De keuze en invoering van nieuwe ERP, CRM, HRM, business intelligence, logistieke, financiële of andere bedrijfssoftware is een lastige opgave. Talloze leveranciers bieden software aan en de verschillen zijn vaak niet helder. Vanwege de grote financiële en organisatorische impact kunnen eenmaal gemaakte keuzes niet snel meer gewijzigd worden. Het selectietraject moet dus in één keer tot een goede keuze leiden. Lagarde Groep kan u begeleiden bij uw software selectie en implementatieproject. Als projectleider, adviseur of klankbord.

Software selectie
Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren