ICT consultancy

Voor een totaaloplossing die bij u past

Wat is de rol van ICT binnen uw organisatie? Beschikt u over een ICT-strategie? beleid? Bij Lagarde Groep constateren we dat ICT een steeds prominentere rol inneemt binnen organisaties. Er wordt immers steeds meer gevraagd van de ICT-omgeving nu men op afstand werkt, meerdere devices heeft, altijd over alle data wil beschikken en beveiliging optimaal dient te zijn

We begrijpen heel goed dat dit voor de ondernemer allerlei vragen met zich meebrengt. Hoe hier mee om te gaan? Wij nemen al 30 jaar de ICT-diensten van onze klanten uit handen en adviseren u ook graag over de mogelijkheden.

Tevreden klanten van Lagarde Groep

Deze mensen denken goed met je mee en je weet precies waar je aan toe bent. Zeer deskundig personeel, goed advies.’

Recreatie Everstein, Hagestein

Vooral het geduld bij telefonische hulp is elke keer opvallend. voor deskundigen is het wellicht allemaal simpel maar voor leken is het weleens lastig. Jullie blijven opvallend rustig/netjes/geduldig!

Nieuwe Hydepark, Doorn

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

ICT-strategie

Zoals in de intro beschreven verandert het IT-landschap continu. Meer data, nieuwe cloudoplossingen, security. Wat is het juiste pad om te bewandelen? 

Wij adviseren u graag over de juiste strategie om uw organisatie optimaal gebruik te laten maken van clouddiensten. Die ICT-strategie werken we samen met u uit in een heldere roadmap om gefaseerd en in uw tempo de ICT-omgeving te optimaliseren.

ICT strategie
ICT architectuur

ICT-architectuur

Bij wijzigingen in uw organisatie, veranderende behoeften of vervanging van uw ICT-middelen werken we bij voorkeur op basis van een uitgewerkte ICT-architectuur. Een ICT-architectuur beschrijft de wijze waarop systemen, software en clouddiensten zijn ingericht en met elkaar samenhangen. Met het uiteindelijke doel om data en informatie zo optimaal mogelijk beschikbaar te stellen aan de eindgebruiker.

Security

De schade door cybercrime binnen het MKB bedraagt in Nederland jaarlijks meer dan 10 miljard euro. De wet Datalekken legt de verplichting bij bedrijven om datalekken te melden en aan te tonen dat er afdoende beveiligingsmaatregelen getroffen zijn. Grote risico’s zijn o.a. phishing, malware, ransomware, DDOS attacks en social engineering. Lagarde Groep helpt u om deze risico’s in kaart te brengen door het uitvoeren van een security audit en helpt u bij het opstellen en uitvoeren van een goed security beleid.

Een mix van goede ICT security voorzieningen is onmisbaar voor het beveiligen van uw bedrijf of organisatie.

ICT security

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Business continuity

IT wordt voor bedrijven steeds belangrijker, of zelfs onmisbaar. Er wordt flink geïnvesteerd in het slim gebruik maken van zowel private- als public cloud diensten. Dit resulteert in complexere omgevingen met steeds hogere beschikbaarheid- en compliancy eisen. Het ontwikkelen van een robuuste en flexibele uitwijkvoorziening (Disaster Recovery) is daarbij van groot belang voor de bedrijfscontinuïteit.

Lees meer over uitwijkvoorzieningen en een calamiteitenplan.

Continuiteit van de business
ICT-consultancy bedrijven

ICT-consultancy voor alle bedrijven

Of het nou gaat om een non-profit organisatie, MKB-bedrijf of multinational, Lagarde Groep adviseert u graag over uw mogelijkheden op het gebied van ICT. We hebben ruime ervaring in de meest uiteenlopende branches.

 

Bent u benieuwd naar hoe u nog meer uit uw ICT-omgeving haalt? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid