ICT-strategie

Zorg voor effectieve ICT-strategie
Wij helpen organisaties om hun doelstellingen te realiseren door de juiste inzet en ondersteuning van ICT. Om deze doelen helder te krijgen en een vernieuwingstraject te laten slagen, moeten business en IT op één lijn zitten. Samen met u bepalen we uw ICT-strategie aan de hand van uw business doelstellingen, maken we de roadmap om uw ICT-omgeving en uiteindelijk ook uw business naar een hoger niveau te tillen. Door middel van brainstorms en inspiratiesessies zorgt Lagarde Groep voor het ontwikkelen van een goed beleidsplan met een heldere ICT-strategie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Doelstelling ICT-strategie

Hoe de strategie eruit ziet, hangt er maar net vanaf wat het voor uw business toevoegt. U wilt uw bedrijf laten groeien of uw bedrijfsprocessen verbeteren. Of wellicht de productiviteit van uw medewerkers vergroten. Hoe vertaalt u dat in ICT-oplossingen die ertoe doen?

Wij stellen graag samen met u een effectieve strategie op, die u ondersteunt bij het behalen van uw doelen en zorgt voor stabiliteit.

ICT-strategie
Brainstorm ICT
Samen met u bepalen we uw ICT-strategie aan de hand van uw business doelstellingen, maken we de roadmap om uw ICT-omgeving en uiteindelijk ook uw business naar een hoger niveau te tillen.”

ICT-strategie opstellen

Maar hoe pakken we dit nu aan, een ICT-strategie opstellen? We kijken samen op strategisch niveau naar uw bedrijf, uw processen, bestaande en gewenste werkwijze, doelstellingen, kansen en bedreigingen. De strategie moet hierop gebaseerd zijn, om ervoor te zorgen dat ICT het succes van uw bedrijf daadwerkelijk faciliteert. Vervolgens vertalen we de strategie naar een operationeel plan voor een succesvolle en effectieve implementatie.

ICT-strategie opstellen

Bewezen innovaties

Wij hechten waarde aan een veilige en toekomstbestendige werkomgeving voor u en kiezen daarom voor bewezen oplossingen. Op die manier weten we zeker dat uw ICT-omgeving geen bottleneck is voor uw bedrijfsprocessen, maar deze juist ondersteunt.

Mogen wij met een klinkend antwoord komen op uw vraag om effectief ICT-middelen in te zetten? Geen technisch verhaal, maar een krachtige oplossing die aantoonbaar bijdraagt aan uw business. Een totaaloplossing, ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerst door één partij.

ICT-innovaties

Doelstelling ICT-strategie

Steeds meer organisaties stappen over op software as a service of overwegen een cloudstrategie. Ze willen kosten besparen, flexibeler werken en de IT-problemen verminderen. Outsourcen of zelf bouwen (make-or-buy) is daarbij een belangrijke beslissing. Lagarde Groep heeft veel ervaring met software as a service als basis van de ICT-strategie. We zoeken daarbij de optimale balans tussen standaard oplossingen en maatwerkonderdelen, zodat de oplossing perfect geschikt is voor uw organisatie.

strategie
Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren