ICT-oplossingen

Alles online in de cloud beschikbaar
Verschillende ICT-oplossingen helpen uw organisatie beter, sneller, goedkoper of veiliger te werken. Lagarde Groep is gespecialiseerd in de implementatie en het beheer van deze diensten. Of het nu gaat om cloud diensten, waarmee u flexibeler en efficiënter werkt, manieren om online samen te werken, een flexibele werkplek, of disaster recovery in het geval van calamiteiten. Lagarde Groep stelt samen met u de ideale mix aan oplossingen samen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.
ICT-oplossingen
“Alles voor optimale samenwerking online te huur”

Cloud diensten

Cloud Computing stelt uw bedrijf in staat om flexibeler en efficiënter te werken. Het heeft onze manier van werken doen veranderen. U investeert niet langer zelf in een dure ICT-infrastructuur of software, maar huurt deze als dienst via het internet. U verplaatst hiermee uw processen naar een cloud dienstverlener. Het is belangrijk dat de cloudstrategie uw bedrijfsstrategie ondersteunt. Zullen we met u meedenken? Lees meer over cloud diensten.

Cloud diensten
Online samenwerken

Online samenwerken

Bedrijven en hun medewerkers gaan steeds flexibeler om met werktijden en werkomgevingen. ICT-middelen zijn van cruciaal belang bij het invoeren van online werken. We onderzoeken welke middelen uw medewerkers optimaal ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden op locatie. Of ze nu online werken vanuit huis, het buitenland of een andere locatie.

Sharepoint online

SharePoint Online is hét platform voor elk bedrijf dat in de cloud wil werken, van MKB-bedrijf tot multinational. SharePoint Online zorgt voor een efficiënte manier van werken, mits professioneel ingericht. Dit online platform is onderdeel van de Office 365 Suite van Microsoft en werkt dan ook optimaal samen met de andere applicaties van Office 365. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

SharePoint online
Disaster Recovery

Disaster recovery

Een goede security strategie is onmisbaar voor uw bedrijf. Toch kunt u er niet volledig vanuit gaan dat er dankzij uw goede bescherming niets kan gebeuren. Voorbereid zijn op mogelijke calamiteiten is daarom net zo belangrijk. Disaster Recovery is het voorbereiden van business en IT-diensten op mogelijk ernstige calamiteiten, door een gecontroleerde verplaatsing van IT-services naar een andere locatie die niet getroffen is.

Managed hosting

Veel bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van de continuïteit van systemen en goedwerkende software. En dat terwijl deze steeds complexer worden en daarmee ook meer onderhoud vergen. Met Managed Hosting van Lagarde Groep heeft u hier geen omkijken meer naar.

Managed Hosting
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren