ICT-oplossingen

Alles online in de cloud beschikbaar
Verschillende ICT-oplossingen helpen uw organisatie beter, sneller, goedkoper of veiliger te werken. Lagarde Groep is gespecialiseerd in de implementatie en het beheer van deze diensten. Of het nu gaat om cloud diensten, waarmee u flexibeler en efficiënter werkt, manieren om online samen te werken, een flexibele werkplek, of disaster recovery in het geval van calamiteiten. Lagarde Groep stelt samen met u de ideale mix aan oplossingen samen die u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“Prima zakenrelatie. Supportaanvragen worden snel opgevolgd.

P. Bos Veevoeders, Ederveen

Deskundig personeel voor oplossen van alle server en client issues. Voor ons heeft Lagarde Groep hele goede 2e lijns support verzorgt over groot aantal jaren.

Cmotions, Amersfoort

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

Logo ICT waarborg


ISAE3402

De ISAE3402 is een extra zekerheid voor klanten van Lagarde Groep. Zij hebben de zekerheid dat bij uitbesteding van ICT processen goed worden uitgevoerd, informatiebeveiliging toereikend is ingericht en er maatregelen zijn getroffen om fraude te voorkomen.

Microsoft 365

De oplossingen van Microsoft zijn voor veel bedrijven dé manier om productiever te werken, processen te stroomlijnen en bedrijfsmiddelen te beschermen. Het assortiment aan oplossingen van Microsoft is groot, heel groot. En biedt daarmee enorm veel mogelijkheden voor uw organisatie. Wij informeren u graag over Microsoft 365, een totaaloplossing waarmee u klaar bent voor de toekomst.

ICT oplossingen
Windows 365

Windows 365

Overal uw eigen Windows omgeving op ieder gewenst apparaat? Het is mogelijk met Windows 365. U en uw medewerkers beschikken met Windows 365 over uw eigen virtuele Cloud PC’s. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Cloud diensten

Cloud Computing stelt uw bedrijf in staat om flexibeler en efficiënter te werken. Het heeft onze manier van werken doen veranderen. U investeert niet langer zelf in een dure ICT-infrastructuur of software, maar huurt deze als dienst via het internet. U verplaatst hiermee uw processen naar een cloud dienstverlener. Het is belangrijk dat de cloudstrategie uw bedrijfsstrategie ondersteunt. Zullen we met u meedenken? Lees meer over cloud diensten.

Cloud diensten
Online samenwerken

Online samenwerken

Bedrijven en hun medewerkers gaan steeds flexibeler om met werktijden en werkomgevingen. ICT-middelen zijn van cruciaal belang bij het invoeren van online werken. We onderzoeken welke middelen uw medewerkers optimaal ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden op locatie. Of ze nu online werken vanuit huis, het buitenland of een andere locatie.

Sharepoint online

SharePoint Online is hét platform voor elk bedrijf dat in de cloud wil werken, van MKB-bedrijf tot multinational. SharePoint Online zorgt voor een efficiënte manier van werken, mits professioneel ingericht. Dit online platform is onderdeel van de Office 365 Suite van Microsoft en werkt dan ook optimaal samen met de andere applicaties van Office 365. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

SharePoint online
Consultancy

Disaster recovery

Een goede security strategie is onmisbaar voor uw bedrijf. Toch kunt u er niet volledig vanuit gaan dat er dankzij uw goede bescherming niets kan gebeuren. Voorbereid zijn op mogelijke calamiteiten is daarom net zo belangrijk. Disaster Recovery is het voorbereiden van business en IT-diensten op mogelijk ernstige calamiteiten, door een gecontroleerde verplaatsing van IT-services naar een andere locatie die niet getroffen is.

Managed hosting

Veel bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van de continuïteit van systemen en goedwerkende software. En dat terwijl deze steeds complexer worden en daarmee ook meer onderhoud vergen. Met Managed Hosting van Lagarde Groep heeft u hier geen omkijken meer naar.

Managed Hosting

Partners en certificeringen

Microsoft Gold Partner
VMWare Partner Professional Solution Provider
VMWare Partner Enterprise Solution Provider
Symantec Secure One Partner
Cisco Registrered Partner
VEEAM Cloud & Service Provider
Logo ICT waarborg


Betrouwbare ICT-oplossing

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres.
Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

Bekijk de ICTWaarborg vermelding van Lagarde Groep.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid