Cloud diensten

Flexibel en efficiënt werken
Cloud Computing stelt uw bedrijf in staat om flexibeler en efficiënter te werken. Cloud diensten hebben onze manier van werken doen veranderen. U investeert niet langer zelf in een dure ICT-infrastructuur of software, maar huurt deze als dienst via het internet. U verplaatst hiermee uw processen naar een cloud dienstverlener. Interessant voor uw organisatie? Onderzoek met ons de mogelijkheden.
Consultancy

Cloud strategie

Het is belangrijk dat de cloudstrategie uw bedrijfsstrategie ondersteunt. We onderzoeken samen hoe dit er precies uit moet zien. Hoe zien uw bestaande processen eruit? Maar ook: waar wilt u naartoe groeien met uw bedrijf? En hoe kunnen we dat met cloudoplossingen ondersteunen en optimaliseren? Het resultaat is een heldere roadmap om gefaseerd en in uw tempo clouddiensten te implementeren. Vervolgens nemen wij de hele keten van ontwerp, aanschaf, implementatie, onderhoud en beveiliging voor onze rekening.

Kosten cloud diensten

U betaalt naar gebruik een vaste prijs. Of u nu volledig werkt in de cloud (private of public cloud) of kiest voor een hybride variant, waarbij u gedeeltelijk gebruik maakt van de cloud en gedeeltelijk lokaal werkt. Hier maken we duidelijke afspraken over. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u hier geen omkijken naar.

kosten cloud diensten
Overleg over Cloud diensten

Welke cloud diensten zijn er?

Wij werken met bewezen cloud oplossingen. Zo leveren we verschillende cloud diensten van onder meer Microsoft. De belangrijkste cloud diensten zijn Office365 en Microsoft Azure.

Brainstorm ICT
“Het is belangrijk dat de cloudstrategie uw bedrijfsstrategie ondersteunt. We onderzoeken samen hoe dit er precies uit moet zien.”
Werken in de cloud via telefoon

Werken in de cloud

Een cloud werkplek voor uw organisatie? Voor een vaste prijs beschikt u over een cloud werkplek die altijd beschikbaar is. U heeft altijd en overal toegang tot uw bestanden en applicaties, vanaf ieder device. De cloud oplossingen zorgen voor lagere kosten voor ICT-beheer en geven uw medewerkers duidelijkheid en zekerheid over de werkplek.

Zakelijke clouddiensten – Office 365

Office 365 uit de cloud betekent minder techniek, eenvoudigere licentiemodellen en flexibeler gebruik (van capex naar opex). Hierdoor krijgt u de handen vrij om te focussen op de meerwaarde voor uw organisatie. Naast de bekende Office applicaties biedt Office 365 namelijk een sterk groeiend aanbod van ‘collaboration’ cloud diensten zoals Office Groups, Delve en Planner. Samenwerken met collega’s, klanten en partners wordt gemakkelijker en sneller.

De voordelen voor uw organisatie: minder eigen IT, geen upgrades, meer grip op kosten én u bent ontzorgd met goede Lagarde Groep Office 365 support.

Cloud office 365
Smartphone Cloud

Microsoft Azure cloud diensten

Het Microsoft Azure platform biedt een breed en continu groeiend scala aan IaaS, PaaS en SaaS diensten. Azure biedt een open structuur en verregaande integratie met private cloud en on-premise cloud oplossingen. Daardoor heeft u als ondernemer maximale keuzevrijheid en flexibiliteit bij het verdelen van uw workloads; goedkoop waar het kan, robuust waar het moet.

De voordelen voor uw organisatie van deze cloud diensten:

  • Hoge mate van flexibiliteit
  • Kostenefficiënt (schaalbaar, pay per use)
  • Veilige en controleerbare omgeving
  • Integratie met Lagarde Groep managed hosting platform
  • Mogelijkheid om workloads gecontroleerd te verplaatsen

Cloud oplossingen

Wij hebben veel ervaring met Public, Private en on-Premise cloud oplossingen. Uw organisatiedoelen staan voorop. Dat betekent dat ICT ondersteunend is aan uw bedrijfsproces. Dat betekent soms dat een on-premise oplossing geschikter is dan een oplossing volledig bestaande uit cloud diensten. Of juist andersom: een volledige cloudoplossing kan voor een flexibele dienstverlenende organisatie dé juiste oplossing zijn. Ga met ons in gesprek om uw wensen werkelijkheid te maken.

Security Awereness
Cloud oplossingen

Cloud opslag

Cloud opslag voor bedrijven en organisaties vraagt om een veilige en stabiele cloudomgeving. Wij denken graag met u mee om uw data veilig op te slaan in de cloud. Denk daarbij aan de keuze tussen private en public cloud opslag. Het ontwikkelen van een robuuste en flexibele uitwijkvoorziening is daarbij van groot belang voor de bedrijfscontinuïteit.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid