Disaster recovery

Verlaag uw IT risico
Een goede security strategie is onmisbaar voor uw bedrijf. Toch kunt u er niet volledig vanuit gaan dat er dankzij uw goede bescherming niets kan gebeuren. Voorbereid zijn op mogelijke calamiteiten is daarom net zo belangrijk. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden.

Instructies voor business en IT

Disaster Recovery is het voorbereiden van business en IT-diensten op mogelijk ernstige calamiteiten, door een gecontroleerde verplaatsing van IT-services naar een andere locatie die niet getroffen is. Zo wordt de business impact bij een calamiteit zoveel mogelijk voorkomen en loopt uw bedrijf dus minder risico. Lagarde Groep denkt graag met u mee over de juiste voorbereiding.

Disaster recovery leidt tot een reeks instructies voor business en IT die moeten worden gevolgd in geval van een calamiteit. Om de juiste instructies te krijgen is het van belang dat we gezamenlijk de vereisten vanuit uw bedrijf en onze IT services op elkaar afstemmen. Zo zorgen we voor een goed geoliede machine, die direct in werking kan treden in het geval van een calamiteit. Op die manier kunnen we snel en effectief handelen en ervoor zorgen dat uw organisatie zo snel mogelijk weer in bedrijf is.

Cloudmigratie
IT services afstemmen
“Om de juiste instructies te krijgen is het van belang dat we gezamenlijk de vereisten vanuit uw bedrijf en onze IT services op elkaar afstemmen.”

Disaster recovery aanpak

et is belangrijk om eerst duidelijk te hebben wat de primaire processen binnen uw bedrijf zijn. In het geval van calamiteiten moeten dit namelijk de processen zijn die het snelst weer draaien. Ook brengen we in kaart wat de gevolgen zijn wanneer uw systemen platliggen. Op basis daarvan kunnen we bepalen welke maatregelen we moeten treffen. Zo is het vaak verstandig om te werken met een uitwijklocatie, een datacenter waar uw omgeving kan draaien wanneer uw primaire locatie te maken heeft met calamiteiten. Ook stellen we een set aan maatregelen op die genomen moeten worden om de schade-verstoring op de eigen locatie te verhelpen. Wij kunnen een dual datacenter concept leveren wat een absolute verhoging van de beschikbaarheid oplevert.

Laat Lagarde Groep u adviseren over uw disaster recovery plan en bel ons voor een vrijblijvend gesprek!

Security Awereness

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid