Online samenwerken en documentopslag

Flexibele werkomgeving
Bedrijven en hun medewerkers gaan steeds flexibeler om met werktijden en werkomgevingen. Dit is niet alleen prettiger voor werknemers, maar maakt uw organisatie vaak ook nog eens productiever. Toch brengt het ook verschillende uitdagingen met zich mee op het gebied van ICT. Lagarde Groep adviseert u graag over het inzetten van de juiste ICT middelen om het online samenwerken te faciliteren.
ict-diensten

De juiste ICT middelen

ICT middelen zijn van cruciaal belang bij het invoeren van online werken. We onderzoeken welke middelen uw medewerkers optimaal ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden op locatie. We brengen hiervoor allereerst de bestaande en gewenste situatie in kaart. Op basis daarvan kunnen we de juiste ICT middelen selecteren, die precies aansluiten bij uw situatie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Optimale ondersteuning bij de werkzaamheden
“We onderzoeken welke middelen uw medewerkers optimaal ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.”

Online werken in de cloud

Het delen van kennis en centraal samenwerken aan documenten en projecten dienen goed gefaciliteerd te worden met de juiste ICT oplossing. Met behulp van cloudoplossingen als Office 365 wordt dit ondersteund. Hierin kunnen meerdere personen werken in één document, waardoor u niet meer te maken heeft met verschillende versies van belangrijke documenten. Dit betekent ook dat de opslagcapaciteit samen wordt gedeeld, omdat men online inzicht heeft in documenten en deze niet meer zelf hoeft op te slaan.

Online werken in de Cloud
Overal werken

Altijd en overal werken

Hiermee zorgen we ervoor dat uw medewerkers altijd aan de slag kunnen. Of ze nu online werken vanuit huis, het buitenland of een andere locatie. Ze hebben vanaf elk device met een internetverbinding toegang tot gegevens en documenten (via OneDrive of SharePoint) en kunnen gemakkelijk communiceren met collega’s. Optionele functionaliteit zoals virtuele communicatie met onder meer video- en teleconferencing met software zoals Microsoft Teams telefonie worden daarbij belangrijke ondersteunende communicatiemiddelen.

Laat Lagarde Groep u adviseren over de volgende stap en het inzetten van de juiste ICT middelen en bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Office 365

Microsoft Office 365 is een product dat door Microsoft als cloud dienst via internet wordt aangeboden. Office 365 bevat webtoepassingen voor o.a. mail, agendabeheer, intranet, samenwerken en communiceren, die gecombineerd kunnen worden met de vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen. Office 365 is een alles-in-één service met betaling naar verbruik voor een betaalbare prijs.

 

Met Office 365 hebben alle werknemers via het webportaal van Office 365 eenvoudig en veilig toegang tot dezelfde Office-programma’s en informatie. Ze kunnen werken met Office 365 op vrijwel elk apparaat (pc, telefoon, tablet, etc.) en kunnen dus vanaf bijna elke locatie productief blijven. Met Office 365 kunt u bovendien een beveiligde website realiseren om documenten binnen én buiten de organisatie te delen en uit te wisselen.

Samenwerken in de Cloud
kosten Office 365

Grip op kosten

Met Office 365 kunnen uw vaste automatiseringskosten gereduceerd worden. U betaalt op abonnementsbasis een bedrag per gebruiker per maand. Office 365 vergt vrijwel geen technisch beheer en voorkomt dat u grote investeringen in serverapparatuur moet doen.

Beschikbaarheid en beveiliging gegarandeerd

Als het gaat om betrouwbaarheid kunt u rekenen op Microsoft. Microsoft biedt een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%! Office 365 voorziet in een uitstekende beveiliging van bedrijfsdata met hoge beschikbaarheidsvoorzieningen, disaster recovery, meerdere datacenters en een strikt privacy beleid. De e-mailomgeving wordt beschermd met up-to-date antivirus- en antispamoplossingen.

Beveiliging ICT

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid