IT outsourcing

Benut uw IT alle kansen?
Besteed uw IT uit aan een klantteam van Lagarde Groep. Uw eigen, vaste team dat vooroploopt in de techniek. Eén telefoonnummer. Vlekkeloze service.

Denk eens aan de kosten van gemiste business kansen. Of aan de kosten van falende techniek. Dat wilt u niet. Laat ons daarom eens vrijblijvend met u meedenken.

IT outsouring

Door effectieve inzet van ICT-middelen helpen wij u uw doelen beter en sneller bereiken.

Wat levert IT outsourcing op?

Het outsourcen van IT aan Lagarde Groep biedt diverse voordelen. Toekomstgerichte IT om uw doelen beter en sneller te bereiken.

et|icon_box-checked|Z

Uw klantteam als centraal aanspreekpunt

et|icon_box-checked|Z

Inzicht in de performance van uw organisatie

et|icon_box-checked|Z

Een  moderne en mobiele werkplek

Uw eigen klantteam

Lagarde Groep beschikt over 12 klantteams. Als klant profiteert u van uw eigen klantteam.

Teamleider Matthijs van de Ridder: “We bieden drie hoofdlijnen in service onder één dak die elkaar aanvullen en versterken. Wanneer de account manager zowel IT, communicatie als beveiliging vertegenwoordigt, kan hij alle mogelijkheden qua dienstverlening onder de aandacht brengen bij de klant en hem de meest complete, passende oplossing voorleggen.”

Teamleider Jan Schuiteman: “We zitten met alle specialisten, gemiddeld 5-6 per klantteam, bij elkaar op de afdeling. Iedereen binnen het team voelt zich verantwoordelijk voor de klant. Ontstaat ergens een onzorgvuldigheid, dan ondernemen we direct actie. Daarbij zijn de lijnen letterlijk heel kort, wat het makkelijk maakt om kwesties onderling te bespreken.”

Microsoft Teams meeting medewerkers klantteam
Yealink toestellen

Effectiever werken

Lagarde Groep werkt met oplossingen van Microsoft, waardoor u effectiever werkt. Koppel bijvoorbeeld uw telefooncentrale aan Office 365. Hierdoor kunt u mensen direct op hun mobiele telefoon inbellen vanuit Outlook, Microsoft Teams, Skype for Business en SharePoint. Het nut van uw vaste toestel vervaagt langzaam. Gesprekken neemt u aan op één headset. Die is gekoppeld aan de laptop en mobiele telefoon. U belt tegen eigen tarieven, alle bestaande instellingen blijven in stand.

Ervaar het gemak van een naadloze integratie van uw telefooncentrale met Office 365: videobellen, uw scherm delen, een groepsgesprek, samen aan bestanden werken, chatten. Het kan met Microsoft Teams, de snelstgroeiende en gebruiksvriendelijke app van Microsoft.

Clouddiensten

Wij helpen u met een zorgvuldige afweging ten aanzien van de cloud. In ons portfolio bevinden zich klanten met eigen servers op eigen bodem. We hebben ook klanten die gebruik maken van Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud Platform.

Wij verschaffen inzicht in de mogelijkheden van de cloud qua techniek. Maar ook in de gevolgen voor uw data met betrekking tot locatie, toegang en beveiliging. Onze knowhow stelt u in staat om afgewogen keuzes te maken.

Yealink toestellen
OPDRACHTGEVERS OVER LAGARDE GROEP OP KLANTENVERTELLEN.NL
Klantwaardering

“Jarenlange ervaring met betrouwbare partner Lagarde Groep. Ondanks hun groei blijven de contacten persoonlijk en goed toegankelijk. Serviceteam is goed op de hoogte van onze specifieke oplossingen per gebruiker, software en vestiging. Is wel zo handig!”

Ben – HIH Engineering

“Een partij die voor ons een mooie oplossing gecreëerd heeft, en ze zijn met goed advies en deskundige medewerkers een fijne partner om mee samen te werken.”

Adriaan – Groan Mengvoedergrondstoffen

“Goede ervaring met service van Lagarde Groep. Kunnen het totaalpakket leveren en hebben intern een strakke organisatie.”

Wim – Quiks

Bekijk meer reviews van tevreden klanten van Lagarde Groep.

Tevreden klanten van Lagarde Groep

Logo Treur

“ICT moet geen doel op zichzelf zijn. Het moet een middel zijn die de organisatie ondersteunt.”

SAS logo
Meerwaarde logo
Meerwaarde logo
Logo Treur

“Continu bezig zijn met het optimaliseren van je processen, dat is belangrijk.”

Certificeringen

SAS logo

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres. Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

ISAE Logo

De ISAE3402 geeft aan dat bij uitbesteding van ICT processen goed worden uitgevoerd, informatiebeveiliging toereikend is ingericht en er maatregelen zijn getroffen om fraude te voorkomen.

Informatie aanvragen

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren