IT outsourcing

Professioneel werkplekbeheer

Is uw IT altijd up-to-date en ‘up and running’? Is uw IT-personeel altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? En hoe afhankelijk bent u van van diegene(n)?

Bij het uitbesteden van uw IT-beheer bent u verzekerd van continuïteit. Wij nemen de migratie van uw IT-omgeving uit handen en beheren de werkplekken. Zo kunt u zich richten op uw core-business. En voor het leveren van support kunt u rekenen op uw eigen team van ICT-engineers: uw eigen klantteam. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat ons vrijblijvend met u meedenken.

IT outsouring

Certificeringen

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“In vergelijking tot andere leveranciers komt Lagarde, in deze drukke tijden, zijn afspraken na en houdt het serviceniveau op peil.” Zorggroep Noorderboog, Meppel

Een partij die voor ons een mooie oplossing gecreëerd heeft, en ze zijn met goed advies en deskundige medewerkers een fijne partner om mee samen te werken.

Groan Mengvoedergrondstoffen, Giessen

Logo Treur

“ICT moet geen doel op zichzelf zijn. Het moet een middel zijn die de organisatie ondersteunt.”

SAS logo
Meerwaarde logo
Meerwaarde logo
Logo Treur

“Continu bezig zijn met het optimaliseren van je processen, dat is belangrijk.”

Wat levert uitbesteding van uw ICT-beheer op?

Het outsourcen van IT aan Lagarde Groep biedt diverse voordelen. Toekomstgerichte IT om uw doelen beter en sneller te bereiken.

Eén aanspreekpunt voor al uw ICT-support

Continuïteit van bedrijfsprocessen geborgd

Een  moderne en mobiele werkplek

ICT-beheer: Uw eigen klantteam

Lagarde Groep beschikt over 12 klantteams. Deze klantteams bestaan uit meerdere multidisciplinaire (ICT-)engineers. Hierdoor zijn de lijnen kort en wordt u direct geholpen. 

Teamleider Jan Schuiteman: “We zitten met alle specialisten, gemiddeld 5-6 per klantteam, bij elkaar op de afdeling. Iedereen binnen het team voelt zich verantwoordelijk voor de klant. Ontstaat ergens een onzorgvuldigheid, dan ondernemen we direct actie. Daarbij zijn de lijnen letterlijk heel kort, wat het makkelijk maakt om kwesties onderling te bespreken.”

Microsoft Teams meeting medewerkers klantteam
Yealink toestellen

Continuïteit bedrijfsprocessen

Gaat u bij uzelf eens na: hoeveel kost het u wanneer uw bedrijfsprocessen stil komen te liggen door falende ICT? Verloren uren, in te halen werk en mogelijk ook ontevreden klanten.

Vrijwel iedere ondernemer geeft aan dat continuiteit de belangrijkste voorwaarde is voor zijn/haar ICT-infrastructuur.

Lagarde Groep richt uw ICT-infrastructuur professioneel in zodat u ongestoord kunt werken. Treedt er toch een storing op? Dan worden wij hier direct geautomatiseerd van op de hoogte gebracht en nemen wij actie. Sterker nog, door pro-actieve monitoring kunnen wij problemen al signaleren vóórdat ze zich voordoen. En dus actie ondernemen. Voorkomen is beter dan genezen!

Moderne en mobiele werkplek

Altijd en overal werken? Vanaf iedere locatie uw data benaderen? Door professioneel werkplekbeheer, of beter gezegd: gebruikersbeheer, realiseren wij dit voor u. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze cloudoplossingen. 

Yealink toestellen
Yealink toestellen

Effectiever werken

Lagarde Groep werkt met oplossingen van Microsoft, waardoor u effectiever werkt. Koppel bijvoorbeeld uw telefooncentrale aan Office 365. Hierdoor kunt u mensen direct op hun mobiele telefoon inbellen vanuit Outlook, Microsoft Teams, Skype for Business en SharePoint. Het nut van uw vaste toestel vervaagt langzaam. Gesprekken neemt u aan op één headset. Die is gekoppeld aan de laptop en mobiele telefoon. U belt tegen eigen tarieven, alle bestaande instellingen blijven in stand.

Ervaar het gemak van een naadloze integratie van uw telefooncentrale met Office 365: videobellen, uw scherm delen, een groepsgesprek, samen aan bestanden werken, chatten. Het kan met Microsoft Teams, de snelstgroeiende en gebruiksvriendelijke app van Microsoft.

OPDRACHTGEVERS OVER LAGARDE GROEP OP KLANTENVERTELLEN.NL
Klantwaardering

“Jarenlange ervaring met betrouwbare partner Lagarde Groep. Ondanks hun groei blijven de contacten persoonlijk en goed toegankelijk. Serviceteam is goed op de hoogte van onze specifieke oplossingen per gebruiker, software en vestiging. Is wel zo handig!”

Ben – HIH Engineering

“Een partij die voor ons een mooie oplossing gecreëerd heeft, en ze zijn met goed advies en deskundige medewerkers een fijne partner om mee samen te werken.”

Adriaan – Groan Mengvoedergrondstoffen

“Goede ervaring met service van Lagarde Groep. Kunnen het totaalpakket leveren en hebben intern een strakke organisatie.”

Wim – Quiks

Bekijk meer reviews van tevreden klanten van Lagarde Groep.

Certificeringen

SAS logo

U wilt zekerheid. Zeker als het gaat om uw ICT-omgeving. Bij Lagarde Groep bent u aan het juiste adres. Lagarde Groep is aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

ISAE Logo

De ISAE3402 geeft aan dat bij uitbesteding van ICT processen goed worden uitgevoerd, informatiebeveiliging toereikend is ingericht en er maatregelen zijn getroffen om fraude te voorkomen.

Adviesgesprek aanvragen

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren