Grip op security

Test uw grip op security

ICT-security

ICT-security wordt steeds belangrijker. Cybercriminaliteit neemt een vogelvlucht en u wordt geconfronteerd met steeds strengere wet- en regelgeving. De schade door cybercrime binnen het MKB bedraagt in Nederland jaarlijks meer dan 10 miljard euro. Bent u voorbereid op aanvallen van buitenaf en van binnenuit?

Fysieke security

De combinatie van hoogwaardige technologie en menselijk inzicht maken fysieke security tot een waardevol domein waarmee u, uw medewerkers, bezoekers en bezittingen beschermd worden tegen externe gevaren. Bent u op de hoogte van de risico’s en treft u de juiste maatregelen, ondersteund door een beveiligingsplan?

ICT-quickscan

Hoe is uw ICT-omgeving opgebouwd? Wat is er goed geregeld? En wat behoeft verbetering? Doe samen met ons de Quickscan en krijg meer inzicht in uw ICT-omgeving. Een goed startpunt voor beter ICT-beheer en meer grip op de toekomst.

AVG-quickscan

Heeft u inzicht in het ICT-gebruik binnen en buiten uw organisatie? Nee? Hierdoor kan het onduidelijk zijn of uw ICT-gebruik voldoet aan de nieuwe AVG-norm. Ook de inzet van nieuwe technologieën wordt vaak niet onderzocht. Terwijl deze een positieve bijdrage leveren aan uw business.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren