AVG QUICKSCAN ICT

GRIP OP SECURITY
Heeft u inzicht in het ICT-gebruik binnen en buiten uw organisatie? Nee? Mede hierdoor kan het onduidelijk zijn of uw ICT-gebruik voldoet aan de nieuwe AVG-norm. Ook de inzet van nieuwe technologieën wordt vaak niet onderzocht en/of uitgesteld. Terwijl deze juist een positieve bijdrage leveren aan uw business, mits goed en gecontroleerd ingezet.
ICT omgeving
Heeft u inzicht in het ICT-gebruik binnen en buiten uw organisatie?

AVG Quickscan ICT

AVG ready?

Hoe is uw ICT-visie op inzet van nieuwe technologieën?

ICT neemt een steeds belangrijkere plaats in bij bedrijven en organisaties. Nieuwe technologieën zorgen voor een uitdagend speelveld waarin een balans moet worden gevonden tussen wat technisch mogelijk is en wat de wens van u als klant is. Inzet van nieuwe technologieën heeft immers toegevoegde waarde voor uw business, maar moet wel gecontroleerd gebeuren. Hierbij kunt u denken aan topics als SharePoint, Cloud en BI.

Voldoet het ICT-gebruik binnen uw organisatie aan de nieuwe AVG norm?

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. De Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) geldt dan niet meer.

Wordt het tijd dat uw ICT bijdraagt aan de doelstellingen van uw organisatie én daarbij voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen?

Met de AVG Quickscan ICT maken wij bovenstaande graag inzichtelijk voor u, zodat u weloverwogen de juiste keuzes kunt maken voor uw organisatie.

Wat houdt onze AVG Quickscan ICT concreet in?

  • Wij komen maximaal 2 uur bij op uw locatie voor een interview met de verantwoordelijke voor financiën en ICT. Dit doen wij middels een flipover sessie waarin wij samen met u de hele ICT-omgeving doorlichten. Wij nemen hierin tevens uw licenties en licentiegebruik mee.
  • U ontvangt een kort en helder rapport met onze bevindingen.
  • De uitkomst van de scan lichten wij in een persoonlijk gesprek toe middels een korte presentatie met daarin o.a. de huidige situatie, knelpunten, advies, faseringsmogelijkheden en prijsindicatie.

Voor deze AVG Quikscan ICT betaalt u € 995,00 excl. BTW.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren