ICT-QUICKSCAN

GRIP OP UW ICT-OMGEVING
Hoe is uw ICT-omgeving opgebouwd? Wat is er goed geregeld? En wat behoeft verbetering? Doe samen met ons de Quickscan en krijg meer inzicht in uw ICT-omgeving. Een goed startpunt voor beter ICT-beheer en meer grip op de toekomst.
ICT omgeving
Krijg meer inzicht in uw ICT-omgeving

ICT Quickscan

Wat houdt onze ICT Quickscan concreet in?

  • Wij komen maximaal 2 uur op uw locatie voor een interview met de verantwoordelijke voor financiën en ICT. Dit doen wij middels een flipover sessie waarin wij samen met u de hele ICT omgeving doorlichten. Wij nemen hierin tevens uw licenties en licentiegebruik mee.
  • U ontvangt een kort en helder rapport met onze bevindingen.
  • De uitkomst van de scan lichten wij in een persoonlijk gesprek toe middels een korte presentatie met daarin o.a. de huidige situatie, knelpunten, advies, faseringsmogelijkheden en prijsindicatie.

Een ICT Quickscan is een eenmalige of periodieke scan. Uiteraard vraagt goed ICT-beheer meer. Als ICT-partner denken we graag met u mee om uw ICT-omgeving toekomstbestendig en stabiel te krijgen en te houden.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren