Sponsoring

Bij Lagarde Groep staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij hechten waarde aan de ontwikkeling en de kwaliteit van de lokale omgeving. De MBO-activiteiten variëren en zijn voornamelijk gericht op het stimuleren van de cultuur en zorg.

Stimuleren van lokale activiteiten

Cultuur en zorg hebben een positieve invloed op de samenwerking en economie. Daarom sponsoren we diverse lokale activiteiten, zoals:

  • muziekverenigingen en concerten;
  • sponsorlopen;
  • kleine projecten t.b.v. een goed doel.

Onderstaand worden enkele sponsorprojecten uitgelicht.

Knuffelberen en puzzels voor zorginstellingen

In de ‘bijzondere Corona tijden’ heeft Lagarde Groep een aantal klanten gesponsord. De bewoners van verschillende zorginstellingen ontvingen knuffelberen en puzzels van accountmanager Kim Gründmann. Een steuntje in de rug!

Bekijk de video waarin Kim de verrassingen overhandigd.

Bemoedigingsconcert Lagarde Groep

Zaterdag 11 april 2020 heeft Lagarde Groep vanuit de Bovenkerk in Kampen een prachtige bemoediging aangeboden.

Samen met Marco den Toom (orgel), Lennart Moree (piano), Artur Trajko (cello) en Bert Noteboom als gastheer.

Dit werd in het bijzonder gehouden voor collega’s met hun gezinnen, relaties van Lagarde Groep, zieken en nabestaanden, ouderen en eenzame mensen, zorgmedewerkers en voor personen die economisch zijn getroffen.

Wij bedankten T-Mobile voor het kosteloos beschikbaar stellen van de 4G-verbinding. 

Voetballen voor leven

Jaarlijks wordt er een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd waarbij de opbrengst ten goede kwam voor de Mission Aviation Fellowship (MAF), met als specifiek doel de uitzending van Wim en Marlies Hobo naar Zuid-Soedan.

Met de opbrengst van het voetbaltoernooi kan de MAF ieder jaar een gedeelte van de uitzendkosten dekken en daarmee de bevolking van Zuid-Soedan ondersteunen.

Op 28 juni 2019 heeft Lagarde Groep meegedaan aan dit voetbaltoernooi, vanwege het mooie doel waar de opbrengst voor is bestemd.

Experience Night 2018 van Stichting Ontmoeting

Stichting Ontmoeting geeft toekomst aan ex-gedetineerden door hen huisvesting en begeleiding te bieden na een periode van detentie. Zo wordt er gewerkt aan re-integratie in de maatschappij.

Jaarlijks organiseert Stichting Ontmoeting een zogenaamde ‘Experience Night’.​ Tijdens de Experience Night 2018 lieten 60 jongeren zich in cellen opsluiten om geld op te halen voor ex-gedetineerden. Ook lieten 3 medewerkers van Lagarde Groep zich vrijwillig opsluiten. Gedurende de nacht waren er diverse activiteiten en puzzels die gedaan konden worden.

Lagarde Groep kon, naast de financiële steun, haar steentje bijdragen door een geautomatiseerde quiz te ontwikkelen en aan te bieden.

Het doel van Experience Night 2018 is bereikt: Er is een mooi bedrag opgehaald waarmee meer ex-gedetineerden huisvesting en begeleiding ontvangen!

 

 

 

Logo experience night 2018
Gevangenis experience night binnen
Deelnemer experience night
Gevangenis experience night buiten
Gevangenis experience night met deelnemers

Bouwen in de sloppenwijk door Seibo Werkgroep 

Seibo Werkgroep voert al jaren projecten uit in de Dominicaanse Republiek. Op 22 september 1998 trof de orkaan ‘Georges’ de stad El Seibo. Als gevolg zijn er sloppenwijken ontstaan aan de buitenkant van de stad, waaronder de wijk Villa Guerrero.

Seibo Werkgroep heeft door de jaren heen een school en 40 toiletten in deze wijk gebouwd. Ook in 2017 maakte Seibo zich weer hard voor dit project. Lagarde droeg hier ook een steentje aan bij.

De komende jaren zal Seibo werkgroep zich blijven inzetten voor dit mooie project.

Rollatorrace door zorgerf Buiten-land 2017

Lagarde Groep is vaste partner van zorgerf Buiten-land, een dagbesteding op prachtige, landelijke locaties in Nijkerk en Putten. Op de locaties biedt Buiten-land deskundige zorg aan mensen met een vorm van dementie.

In september 2017 is een sponsorloop georganiseerd. Het doel was geld inzamelen voor fietsen. En met succes! Mede door de sponsoring van Lagarde Groep genieten bewoners en bezoekers van de nieuwe fietsen en de gezamenlijke fietstochten.

zorgerf-buiten-land

Sponsormogelijkheden

Heeft u een MBO-project en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor sponsoring? Vul onderstaand formulier in. Onze sponsorcommisie zal uw verzoek in behandeling nemen.

Formulier MBO

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren