Sponsoring

Bij Lagarde Groep staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij hechten waarde aan de ontwikkeling en de kwaliteit van de lokale omgeving. De MBO-activiteiten variëren en zijn voornamelijk gericht op het stimuleren van de cultuur en zorg.

Stimuleren van lokale activiteiten

Cultuur en zorg hebben een positieve invloed op de samenwerking en economie. Daarom sponsoren we diverse goede doelen, zoals het Prinses Máxima Centrum en Mercy-fonds. Ook sponsoren we lokale activiteiten, zoals:

  • muziekverenigingen en concerten;
  • sponsorlopen;
  • kleine projecten t.b.v. een goed doel.

Onderstaand worden enkele sponsorprojecten uitgelicht.

Noorderkerk Amsterdam

Mercy Ships

Mercy Ships is een non-profit organisatie die medische zorg biedt in de armste landen van de wereld. Door de jaren heen heeft Mercy Ships met haar ziekenhuisschepen meer dan twee miljoen patiënten geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. Deze schepen worden bemand met vrijwilligers. Zij willen Gods liefde op een praktische manier aan de allerarmsten laten zien.

Lagarde Groep is toegetreden tot The Mercy Ships Network, een landelijk netwerk van enthousiaste ondernemers die betrokken zijn bij het werk van Mercy Ships. Samen zetten wij ons in voor het werk en de projecten van Mercy Ships en ondersteunen de missie en visie.

Prinses Maxima Centrum

In het Prinses Máxima Centrum is alle hoog complexe zorg en research van de kinderoncologie geconcentreerd. Met als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Met minder nadelige effecten op latere leeftijd. 

Een mooi streven waar Lagarde Groep graag haar steentje aan bijdraagt in de vorm van sponsoring. Wij zijn trots op het feit dat wij ons ‘zakenvriend’ van het Princess Maxima Center mogen noemen!

Prinses Maxima Center zakenvriend logo
Noorderkerk Amsterdam

Pionierspredikant Noorderkerk Amsterdam

De Noorderkerk is een huis van God in het hart van de Jordaan waar mensen samen zoeken en leren om te geloven en te leven. 

De Noorderkerk is voor iedereen toegankelijk en legt verbinding tussen leden en zoekers, het kerkgebouw en de Jordaan-bewoners. Zo creëert de kerk een dynamische beweging van binnen naar buiten en buiten naar binnen, in het vertrouwen en verlangen dat God zo zijn huis van liefde en genade bouwt in Amsterdam vandaag.

Voor dit werk is het belangrijk dat er een pionierspredikant beschikbaar is, die vanuit geloof en gebed met mensen op weg kan gaan, en met hen kan werken aan gemeenschapsvorming. Zodat er nieuwe gemeenschappen zullen ontstaan onder de paraplu van de Noorderkerk, waar mensen kunnen ontdekken wie God is, kunnen groeien in geloof en het geloof leren te leven.

Mercy-fonds Jeruzalem

Vanaf 1838 zet Christ Church zich in om de armen en zieken in Jeruzalem en omstreken te helpen. Tegenwoordig hebben lokale inwoners geen ziekenhuizen, klinieken of werkplaatsen nodig, maar er zijn nog steeds veel armen, vooral onder de gelovige gemeenschap. Daarom is het Mercy-fonds opgericht. Mercy-fonds helpt deze mensen, die geen hulp kunnen krijgen van regeringen of andere instellingen. Denk hierbij aan voedselhulp, kleding, hulp bij huisvesting, financiële hulp, educatieve hulp en hulp bij bureaucratie. 

Mensen geholpen door mercy fonds Jeruzalem

Knuffelberen en puzzels voor zorginstellingen

In de ‘bijzondere Corona tijden’ heeft Lagarde Groep een aantal klanten gesponsord. De bewoners van verschillende zorginstellingen ontvingen knuffelberen en puzzels van accountmanager Kim Gründmann. Een steuntje in de rug!

Bekijk de video waarin Kim de verrassingen overhandigd.

Bemoedigingsconcert Lagarde Groep

Zaterdag 11 april 2020 heeft Lagarde Groep vanuit de Bovenkerk in Kampen een prachtige bemoediging aangeboden.

Samen met Marco den Toom (orgel), Lennart Moree (piano), Artur Trajko (cello) en Bert Noteboom als gastheer.

Dit werd in het bijzonder gehouden voor collega’s met hun gezinnen, relaties van Lagarde Groep, zieken en nabestaanden, ouderen en eenzame mensen, zorgmedewerkers en voor personen die economisch zijn getroffen.

Wij bedankten T-Mobile voor het kosteloos beschikbaar stellen van de 4G-verbinding. 

Voetbalteam

Voetballen voor leven

Jaarlijks wordt er een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd waarbij de opbrengst ten goede kwam voor de Mission Aviation Fellowship (MAF), met als specifiek doel de uitzending van Wim en Marlies Hobo naar Zuid-Soedan.

Met de opbrengst van het voetbaltoernooi kan de MAF ieder jaar een gedeelte van de uitzendkosten dekken en daarmee de bevolking van Zuid-Soedan ondersteunen.

Op 28 juni 2019 heeft Lagarde Groep meegedaan aan dit voetbaltoernooi, vanwege het mooie doel waar de opbrengst voor is bestemd.

Experience Night 2018 van Stichting Ontmoeting

Stichting Ontmoeting geeft toekomst aan ex-gedetineerden door hen huisvesting en begeleiding te bieden na een periode van detentie. Zo wordt er gewerkt aan re-integratie in de maatschappij.

Jaarlijks organiseert Stichting Ontmoeting een zogenaamde ‘Experience Night’.​ Tijdens de Experience Night 2018 lieten 60 jongeren zich in cellen opsluiten om geld op te halen voor ex-gedetineerden. Ook lieten 3 medewerkers van Lagarde Groep zich vrijwillig opsluiten. Gedurende de nacht waren er diverse activiteiten en puzzels die gedaan konden worden.

Lagarde Groep kon, naast de financiële steun, haar steentje bijdragen door een geautomatiseerde quiz te ontwikkelen en aan te bieden.

Het doel van Experience Night 2018 is bereikt: Er is een mooi bedrag opgehaald waarmee meer ex-gedetineerden huisvesting en begeleiding ontvangen!

 

 

 

Logo experience night 2018
Gevangenis experience night binnen
Gevangenis experience night met deelnemers
Gevangenis experience night buiten
seibowerkgroep

Bouwen in de sloppenwijk door Seibo Werkgroep 

Seibo Werkgroep voert al jaren projecten uit in de Dominicaanse Republiek. Op 22 september 1998 trof de orkaan ‘Georges’ de stad El Seibo. Als gevolg zijn er sloppenwijken ontstaan aan de buitenkant van de stad, waaronder de wijk Villa Guerrero.

Seibo Werkgroep heeft door de jaren heen een school en 40 toiletten in deze wijk gebouwd. Ook in 2017 maakte Seibo zich weer hard voor dit project. Lagarde droeg hier ook een steentje aan bij.

De komende jaren zal Seibo werkgroep zich blijven inzetten voor dit mooie project.

Rollatorrace door zorgerf Buiten-land 2017

Lagarde Groep is vaste partner van zorgerf Buiten-land, een dagbesteding op prachtige, landelijke locaties in Nijkerk en Putten. Op de locaties biedt Buiten-land deskundige zorg aan mensen met een vorm van dementie.

In september 2017 is een sponsorloop georganiseerd. Het doel was geld inzamelen voor fietsen. En met succes! Mede door de sponsoring van Lagarde Groep genieten bewoners en bezoekers van de nieuwe fietsen en de gezamenlijke fietstochten.

zorgerf-buiten-land

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid