Netwerken

Een betrouwbaar bedrijfsnetwerk

Stabiele bedrijfsnetwerken

Een betrouwbaar bedrijfsnetwerk, daar gaat het u om. Een stabiel bedrijfsnetwerk is altijd beschikbaar en waarborgt de continuïteit van uw ICT-omgeving en daarmee de bedrijfsprocessen. Uw bedrijfsnetwerk is het middelpunt waar een groeiend aantal IP-diensten over communiceert. Denk hierbij aan alarm over IP, IP-camerabewaking, IP-toegangscontrole en Hosted VoIP.

IT netwerkbeheer
“Een stabiel bedrijfsnetwerk is altijd beschikbaar.”

Netwerkportfolio

Lagarde levert verschillende diensten en producten die wij als onderdeel van uw bedrijfsnetwerk zien. Denk hierbij aan:

Referentie: zorginstelling Azora

Azora (900 medewerkers) is een zorginstelling in de achterhoek. Hulpbehoevenden door ziekte, beperking of handicap kunnen de best mogelijke zorg verwachten op één van de zes locaties. Lagarde faciliteert daarbij met de juiste middelen zodat de medewerkers van Azora hun zorgtaken nog beter kunnen uitvoeren.

Netwerkpartnerschappen en certificeringen

Lagarde heeft diverse netwerkspecialisten in dienst met de nodige Cisco Certificeringen. Door onze kennis en expertise zijn wij Cisco Certified Partner. Daarnaast leveren en implementeren wij producten en diensten van HP en RoutIT.

Logo Cisco

Meer referenties Netwerken

Logo nieuwkoop
Logo de Schutse
Logo restaurant Campman
Logo Daltonschool In Balans

In 3 stappen naar een betrouwbaar IT-netwerk

Is uw bedrijfsnetwerk klaar voor de toekomst?

Stap 1: Netwerkinrichting

Lagarde weet dat een doordachte inrichting van uw netwerk daarvoor essentieel is. Wij informeren u in de breedste zin van netwerkinrichting: van de juiste internetverbinding tot het afstemmen van hoogwaardige netwerkapparatuur van gerenommeerde merken.
~

Stap 2: Netwerkbeveiliging

Stel de bescherming van bedrijfsinformatie, medewerkers en overige gebruikers van uw bedrijfsnetwerk voorop. In overleg met u stemmen wij de beveiliging van het netwerk af op het gebruik van uw bedrijfsnetwerk. Neem een beveiligingspakket af dat past bij uw organisatie.

Stap 3: Netwerkbeheer

Eens een goed netwerk is niet voor altijd een goed netwerk. Proactief beheer is belangrijk. Het monitoren van prestaties is een voorwaarde om de continuïteit te realiseren die u voor ogen hebt.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren