ICT-Netwerken

Een betrouwbaar bedrijfsnetwerk

Stabiele bedrijfsnetwerken

Een betrouwbaar bedrijfsnetwerk, daar gaat het u om. Een stabiel bedrijfsnetwerk is altijd beschikbaar en waarborgt de continuïteit van uw ICT-omgeving en daarmee de bedrijfsprocessen. Een professioneel bedrijfsnetwerk zorgt simpelweg voor een goede verbinding. Daarnaast is een goede ICT-infrastructuur belangrijk voor het groeiende aantal IP-diensten. Denk hierbij aan diensten met betrekking tot beveiliging (alarm, camerabewaking, toegangsbeheer) en telefonie (VoIP, hosted telefonie en Microsoft Teams Telefonie).

Op deze pagina informeren we u over:

Blogs over netwerken

Laat u inspireren

Even de router aan en uit... WiFi thuis en op de zaak

Door Martin Gol
salesmanager telecom/netwerken

Drie redenen waarom ik geloof in netwerkmonitoring

Door Adriaan Mol
technisch consultant

Netwerkinrichting

Een goed netwerkbeheer begint met de juiste inrichting van uw netwerk. Lagarde Groep helpt uw organisatie een goede ICT-infrastructuur te realiseren met:

 • supersnelle verbindingen;
 • voldoende ruimte voor al uw datastromen;
 • uitstekende bescherming tegen in- en externe bedreigingen.
Brandmelder
Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Uw netwerk is het hart van uw ICT-omgeving. Misschien zelfs het hart van uw organisatie. Dat merkt u op het moment dat er zich een storing voordoet. Hoelang zijn uw medewerkers productief zonder e-mail en internet? Wij snappen de rol van goed netwerkbeheer in uw totale bedrijfsproces en nemen dit graag voor u uit handen.

E-book netwerkmonitoring - voorkom vertraging en uitval

Bijna iedere organisatie is afhankelijk van een netwerk. Vertraging en uitval kost u geld. Daarom wilt u dit te allen tijde voorkomen. Dat realiseert u met behulp van netwerkmonitoring! 

 • Proactief in plaats van reactief
 • Houd de snelheid erin
 • Zorg voor continuïteit
 • ....en meer redenen.

Download ons gratis E-book en ontdek de mogelijkheden van netwerkmonitoring!

E-book Netwerkmonitoring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-book netwerkmonitoring
zakelijk internet

Zakelijk internet

Uw zakelijk internet is óók actief wanneer niemand bewust online is. Internet Protocol (IP) is de motor achter uw internet-telefonie, IP-camerabewaking, IP-alarmmelding en IP-toegangscontrole. Bovendien is het nodig voor dataopslag en software hosting in de cloud. En hebt u meerdere vestigingen, dan communiceren de computers van die kantoren ook bijna continu met elkaar via uw zakelijke internet.

Zakelijk glasvezel

Glasvezel heeft de toekomst voor uw organisatie! Steeds meer bedrijven gebruiken glasvezel als drager voor alle ‘IP-diensten’. Denk hierbij aan: 

 • alarm over ip;
 • camerabewaking;
 • hosted telefonie.

Zakelijk glasvezel: een betrouwbare oplossing met hoge capaciteit en hoge datasnelheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe direct de postcodecheck!

zakelijk glasvezel
zakelijk wifi

Zakelijk WiFi

Uw zakelijk internet is óók actief wanneer niemand bewust online is. Internet Protocol (IP) is de motor achter uw internet-telefonie, IP-camerabewaking, IP-alarmmelding en IP-toegangscontrole. Bovendien is het nodig voor dataopslag en software hosting in de cloud. En hebt u meerdere vestigingen, dan communiceren de computers van die kantoren ook bijna continu met elkaar via uw zakelijke internet.

Wat zijn uw wensen op het gebied van WiFI?

WiFi checker

De wensen op WiFi-gebied verschillen per organisatie. Heeft u een uitgebreide oplossing nodig? Of volstaat een basisoplossing wellicht? Gebruik de WiFi checker om erachter te komen wat voor een WiFi-oplossing bij u past.

STARTEN

0$
Dank u, wij nemen spoedig contact op
Beheer

Bent u op zoek naar gemakkelijk beheer?

Ja

Cloud WiFi

U bent op zoek naar een makkelijk te beheren WiFi—oplossing? Ons advies is te kiezen voor een “cloud WiFi-oplossing”. Hiermee beheert u eenvoudig uw WiFi-netwerk in de cloud. U beheert op dit platform uw draadloze toegangspunten, switches, routers en security/NAC. Dit maakt onboarden, configureren, monitoren, troubleshooten, rapporteren en vele andere zaken mogelijk.

Nee

Basis WiFi

Liever geen beheer? Kies dan voor een WiFi-omgeving waar u geen omkijken naar heeft.
Wij richten deze graag voor u in zodat u hier zorgeloos gebruik van kunt maken. “WiFi, als water uit de kraan” noemen we dat!

Selecteer een item

Volgende

Access points

Hoeveel access points verwacht u nodig te hebben?

Selecteer een item

Volgende

Uitbreiden

Wilt u uw WiFi-netwerk eenvoudig kunnen uitbreiden?

Ja

Schaalbare WiFi

U vindt het belangrijk dat uw WiFi-oplossing schaalbaar is. De WiFi-oplossing van Lagarde Groep wordt in de cloud beheert, waardoor u onbeperkt kunt uitbreiden.

Nee

Schaalbare WiFi

U geeft aan dat uitbreiden bij u niet vereist is. Toch adviseren we u hiermee rekening te houden, als is het maar om beperkt uit te breiden in de toekomst. Met een cloud WiFi-oplossing beschikt u hier automatisch over. U weet immers nooit hoe de toekomst loopt!

Selecteer een item

Volgende

Locaties

Hoeveel locaties heeft uw organisatie

1

Multi-Site WiFi

U geeft aan dat over 1 vestiging beschikt. Dan heeft u geen beheeromgeving nodig waarin u meerdere WiFi-omgevingen beheert. Let op: gaat u in de toekomst nog uitbreiden? Neem dit dan mee in uw beslissing voor uw WiFi-netwerk!

Meer dan 1

Uniform netwerk

U beschikt over meerdere vestigingen? Kies dan voor het WiFi-beheer in de cloud. U beschikt dan over een uniform netwerk over een onbeperkt aantal locaties. Wel zo handig als u al uw WiFi-omgevingen vanuit één omgeving beheert en monitort. Als kers op de taart kunt u met onze WiFi-oplossing onbeperkt uitbreiden!

Selecteer een item

Volgende

Innovaties

Loopt u graag voorop met de nieuwste ontwikkelingen?

Ja

Lift mee op innovaties!

Ja, u vind (net als wij) innovatie belangrijk! Het voordeel van een WiFi-oplossing in de cloud is de continue beschikking over de nieuwste innovaties. U lift automatisch mee op vernieuwingen. Wij, Lagarde Groep, begeleiden u uiteraard graag waar nodig bij deze innovaties.

Nee

WiFi moet gewoon werken

U heeft geen behoefte aan nieuwe ontwikkelingen? Dan maar zorgen dat de basis goed in orde is! Met een basis WiFi-oplossing beschikt u over alle basisfunctionaliteiten. Met een WiFi-oplossing van Lagarde Groep kunt u rekenen op een professionele WiFi-omgeving. Niks meer en niks minder.

Selecteer een item

Volgende

Beveiliging

Hecht u veel waarde aan beveiliging van uw WiFi-netwerk?

Ja

Krachtige Firewall

U vindt security belangrijk. En terecht! Wij adviseren een WiFi-oplossing die beschikt over een laag 7 firewall. U bent hierdoor verzekerd van optimale beveiliging van uw WiFi-netwerk.

Nee

Basis security

Security vindt u niet belangrijk? Wij willen u graag wijzen op het belang van goede WiFi-security. Al is het om datalekken te voorkomen. Daarom is ons advies te kiezen voor een WiFi-oplossing met basis security. Zorg altijd voor een minimale beveiliging om uw data te beschermen!

Selecteer een item

Volgende

Gasten netwerk

Wilt u een gasten WiFi-netwerk realiseren?

Ja

Gepersonaliseerd gastnetwerk

U geeft aan een gastnetwerk te willen. Het is mogelijk om naast het “standaard WiFi-netwerk” een gasten Wi-Fi te maken. Gasten kunnen zichzelf registreren via een captive webportal (een inlogscherm in uw huisstijl).

Nee

Focus op uw eigen WiFi-netwerk

Geen gastennetwerk? Geen probleem! Het is later altijd mogelijk om een gasten Wi-Fi netwerk te configureren.

Selecteer een item

Volgende

Switches

Wilt u switches beheren vanuit dezelfde beheeromgeving?

Ja

1 beheeromgeving voor al uw switches

U wilt alle switches beheren in 1 omgeving. Wel zo efficiënt! Met een professionele WiFi-oplossing kunnen enkele type switches worden gekoppeld. U krijgt zo 1 beheeromgeving voor het draadloze en bekabelde LAN!

Nee

Samenwerkende switches

U wilt geen centrale beheeromgeving voor uw switches. Controleer altijd of uw switches goed samenwerken met switches van andere merken. U dient ze dan waarschijnlijk wel vanuit verschillende omgevingen te beheren.

Selecteer een item

Volgende

WiFi Site Survey

Wij adviseren een WiFi Site Survey vooraf. Zo bepalen we de juiste locaties en type access points. bent u hierin geïnteresseerd?

Ja

WiFi site survey – meet vooraf!

U wilt vooraf meten voor een zo goed mogelijk resultaat? Wij adviseren altijd een ‘site survey’ (WiFi-meting) te doen. Op locatie wordt dan met professionele apparatuur een meting uitgevoerd. U ziet dan waar en welk type access points geplaatst dienen te worden. Hiervan ontvangt u een rapport met adviezen, zodat u straks profiteert van een optimaal dekkend en toekomstbestendig WiFi-netwerk.

Wilt u een Site Survey door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op, door deze mail te beantwoorden!

Nee

Liever geen meting?

Liever geen Site Survey (WiFi-meting)? Dan kan er ook aan de hand van een plattegrond een schatting wordt gemaakt van de te plaatsen access points.

Lever uw plattegrond bij ons aan voor een gratis WiFi-projectering. Voor een gratis WiFi-projectering hoeft u alleen deze mail te beantwoorden met uw plattegrond.

Gaat u uiteindelijk voor een nieuw WiFi-netwerk? Dan kunnen wij na oplevering altijd een nameting uitvoeren voor de puntjes op de i!

Selecteer een item

Volgende

Pro-actief beheer

Is het pro-actief beheer en hiermee de continuïteit van het WiFi-netwerk voor u belangrijk?

Ja

Eén aanspreekpunt voor beheer en support

Pro-actief beheer is belangrijk voor u, en terecht. Een goed WiFi-netwerk verdient professioneel beheer. Hierdoor blijft uw WiFi-netwerk gezond!

Kiest u voor een WiFi-netwerk van Lagarde Groep? Na oplevering van uw WiFi-netwerk en bij afname van beheer (ontzorging of onderhoud) wordt u persoonlijk geholpen door uw eigen klantteam. Zij kennen uw netwerk en u kunt hier altijd terecht voor ondersteuning. Eén aanspreekpunt, wel zo handig!

Nee

IT in eigen beheer

Pro-actief beheer is voor u minder belangrijk. Brengt u het beheer van uw WiFi-netwerk niet bij een externe partij onder? Houdt dan de continuïteit in de gaten. Is uw IT-omgeving altijd voldoende bezet? Anders kunt u altijd nog overwegen uw beheer uit te besteden.

Selecteer een item

Volgende

Uitkomsten

Cloud WiFi

U bent op zoek naar een makkelijk te beheren WiFi—oplossing? Ons advies is te kiezen voor een “cloud WiFi-oplossing”. Hiermee beheert u eenvoudig uw WiFi-netwerk in de cloud. U beheert op dit platform uw draadloze toegangspunten, switches, routers en security/NAC. Dit maakt onboarden, configureren, monitoren, troubleshooten, rapporteren en vele andere zaken mogelijk.

Basis WiFi

Liever geen beheer? Kies dan voor een WiFi-omgeving waar u geen omkijken naar heeft.

Wij richten deze graag voor u in zodat u hier zorgeloos gebruik van kunt maken. “WiFi, als water uit de kraan” noemen we dat!

WiFi-projectering

Benieuwd naar hoeveel access points u nodig heeft? Op basis van een plattegrond die u aanlevert kunnen wij gratis een WiFi-projectering maken. U ziet dan waar access points geplaatst moeten worden voor optimale dekking.

Lever plattegrond aan door deze mail te beantwoorden

Schaalbare WiFi

U vindt het belangrijk dat uw WiFi-oplossing schaalbaar is. De WiFi-oplossing van Lagarde Groep wordt in de cloud beheert, waardoor u onbeperkt kunt uitbreiden.

Schaalbare WiFi

U geeft aan dat uitbreiden bij u niet vereist is. Toch adviseren we u hiermee rekening te houden, als is het maar om beperkt uit te breiden in de toekomst. Met een cloud WiFi-oplossing beschikt u hier automatisch over. U weet immers nooit hoe de toekomst loopt!

Multi-Site WiFi

U geeft aan dat over 1 vestiging beschikt. Dan heeft u geen beheeromgeving nodig waarin u meerdere WiFi-omgevingen beheert. Let op: gaat u in de toekomst nog uitbreiden? Neem dit dan mee in uw beslissing voor uw WiFi-netwerk!

Uniform netwerk

U beschikt over meerdere vestigingen? Kies dan voor het WiFi-beheer in de cloud. U beschikt dan over een uniform netwerk over een onbeperkt aantal locaties. Wel zo handig als u al uw WiFi-omgevingen vanuit één omgeving beheert en monitort. Als kers op de taart kunt u met onze WiFi-oplossing onbeperkt uitbreiden!

Lift mee op innovaties!

Ja, u vind (net als wij) innovatie belangrijk! Het voordeel van een WiFi-oplossing in de cloud is de continue beschikking over de nieuwste innovaties. U lift automatisch mee op vernieuwingen. Wij, Lagarde Groep, begeleiden u uiteraard graag waar nodig bij deze innovaties.

WiFi moet gewoon werken

U heeft geen behoefte aan nieuwe ontwikkelingen? Dan maar zorgen dat de basis goed in orde is! Met een basis WiFi-oplossing beschikt u over alle basisfunctionaliteiten. Met een WiFi-oplossing van Lagarde Groep kunt u rekenen op een professionele WiFi-omgeving. Niks meer en niks minder.

Krachtige Firewall

U vindt security belangrijk. En terecht! Wij adviseren een WiFi-oplossing die beschikt over een laag 7 firewall. U bent hierdoor verzekerd van optimale beveiliging van uw WiFi-netwerk.

Basis security

Security vindt u niet belangrijk? Wij willen u graag wijzen op het belang van goede WiFi-security. Al is het om datalekken te voorkomen. Daarom is ons advies te kiezen voor een WiFi-oplossing met basis security. Zorg altijd voor een minimale beveiliging om uw data te beschermen!

Gepersonaliseerd gastnetwerk

U geeft aan een gastnetwerk te willen. Het is mogelijk om naast het “standaard WiFi-netwerk” een gasten Wi-Fi te maken. Gasten kunnen zichzelf registreren via een captive webportal (een inlogscherm in uw huisstijl).

Focus op uw eigen WiFi-netwerk

Geen gastennetwerk? Geen probleem! Het is later altijd mogelijk om een gasten Wi-Fi netwerk te configureren.

1 beheeromgeving voor al uw switches

U wilt alle switches beheren in 1 omgeving. Wel zo efficiënt! Met een professionele WiFi-oplossing kunnen enkele type switches worden gekoppeld. U krijgt zo 1 beheeromgeving voor het draadloze en bekabelde LAN!

Samenwerkende switches

U wilt geen centrale beheeromgeving voor uw switches. Controleer altijd of uw switches goed samenwerken met switches van andere merken. U dient ze dan waarschijnlijk wel vanuit verschillende omgevingen te beheren.

WiFi site survey – meet vooraf!

U wilt vooraf meten voor een zo goed mogelijk resultaat? Wij adviseren altijd een ‘site survey’ (WiFi-meting) te doen. Op locatie wordt dan met professionele apparatuur een meting uitgevoerd. U ziet dan waar en welk type access points geplaatst dienen te worden. Hiervan ontvangt u een rapport met adviezen, zodat u straks profiteert van een optimaal dekkend en toekomstbestendig WiFi-netwerk.

Wilt u een Site Survey door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op, door deze mail te beantwoorden!

Liever geen meting?

Liever geen Site Survey (WiFi-meting)? Dan kan er ook aan de hand van een plattegrond een schatting wordt gemaakt van de te plaatsen access points.

Lever uw plattegrond bij ons aan voor een gratis WiFi-projectering. Voor een gratis WiFi-projectering hoeft u alleen deze mail te beantwoorden met uw plattegrond.

Gaat u uiteindelijk voor een nieuw WiFi-netwerk? Dan kunnen wij na oplevering altijd een nameting uitvoeren voor de puntjes op de i!

Eén aanspreekpunt voor beheer en support

Pro-actief beheer is belangrijk voor u, en terecht. Een goed WiFi-netwerk verdient professioneel beheer. Hierdoor blijft uw WiFi-netwerk gezond!

Kiest u voor een WiFi-netwerk van Lagarde Groep? Na oplevering van uw WiFi-netwerk en bij afname van beheer (ontzorging of onderhoud) wordt u persoonlijk geholpen door uw eigen klantteam. Zij kennen uw netwerk en u kunt hier altijd terecht voor ondersteuning. Eén aanspreekpunt, wel zo handig!

IT in eigen beheer

Pro-actief beheer is voor u minder belangrijk. Brengt u het beheer van uw WiFi-netwerk niet bij een externe partij onder? Houdt dan de continuïteit in de gaten. Is uw IT-omgeving altijd voldoende bezet? Anders kunt u altijd nog overwegen uw beheer uit te besteden.

Selecteer een item

Volgende

Uitkomsten (1)
Ons advies is te kiezen voor een “cloud WiFi-oplossing”. Hiermee beheert u eenvoudig uw WiFi-netwerk in de cloud. U beheert op dit platform uw draadloze toegangspunten, switches, routers en security/NAC. Dit maakt onboarden, configureren, monitoren, troubleshooten, rapporteren en vele andere zaken mogelijk.

Liever geen beheer? Kies dan voor een WiFi-omgeving waar u geen omkijken naar heeft.

Wij richten deze graag voor u in zodat u hier zorgeloos gebruik van kunt maken. “WiFi, als water uit de kraan” noemen we dat!

Benieuwd naar hoeveel access points u nodig heeft? Op basis van een plattegrond die u aanlevert kunnen wij gratis een WiFi-projectering maken. U ziet dan waar access points geplaatst moeten worden voor optimale dekking.
Kies voor WiFi-oplossing die schaalbaar is. De WiFi-oplossing van Lagarde Groep wordt in de cloud beheert, waardoor u onbeperkt kunt uitbreiden.
Onbeperkt uitbreiden is bij u niet vereist. Toch adviseren we u hiermee rekening te houden, als is het maar om beperkt uit te breiden in de toekomst. Met een cloud WiFi-oplossing beschikt u hier automatisch over. U weet immers nooit hoe de toekomst loopt!
Omdat u over slechts 1 vestiging beschikt heeft u geen beheeromgeving nodig waar u meerdere WiFi-omgevingen beheert. Let op: gaat u in de toekomst nog uitbreiden? Neem dit dan mee in uw beslissing voor uw WiFi-netwerk!
Door het WiFi-beheer in de cloud adviseren wij een uniform netwerk over een onbeperkt aantal locaties. Wel zo handig als u al uw WiFi-omgevingen vanuit één omgeving beheert en monitort. Als kers op de taart kunt u met onze WiFi-oplossing onbepert uitbreiden!
Het voordeel van een WiFi-oplossing in de cloud is de continue beschikking over de nieuwste innovaties. U lift automatisch mee op vernieuwingen. Wij, Lagarde Groep, begeleiden u uiteraard graag waar nodig bij deze innovaties
Geen behoefte aan nieuwe ontwikkelingen? Met een basis WiFi-oplossing beschikt u over alle basisfunctionaliteiten. Met een WiFi-oplossing van Lagarde Groep kunt u rekenen op een professionele WiFi-omgeving. Niks meer en niks minder.
Wij adviseren een WiFi-oplossing die beschikt over een laag 7 firewall. U bent hierdoor verzekerd van optimale beveiliging van uw WiFi-netwerk.
Ons advies is te kiezen voor een WiFi-oplossing met basis security. Zorg altijd voor een minimale beveiliging om uw data te beschermen!
Het is mogelijk om naast het “standaard WiFi-netwerk” een gasten Wi-Fi te maken. Gasten kunnen zichzelf registreren via een captive webportal (een inlogscherm in uw huisstijl).
Geen gastennetwerk? Geen probleem! Het is later altijd mogelijk om een gasten Wi-Fi netwerk te configureren.
Met een professionele WiFi-oplossing kunnen enkele type switches worden gekoppeld. U krijgt zo 1 beheeromgeving voor het draadloze en bekabelde LAN!
Controleer altijd of uw switches goed samenwerken met switches van andere merken. U dient ze dan waarschijnlijk wel vanuit verschillende omgevingen te beheren.

Wij adviseren u vooraf een ‘site survey’ (WiFi-meting). Op locatie wordt dan met professionele apparatuur een meting uitgevoerd. U ziet dan waar en welk type access points geplaatst dienen te worden. Hiervan ontvangt u een rapport met adviezen, zodat u straks profiteert van een optimaal dekkend en toekomstbestendig WiFi-netwerk.

Wilt u een Site Survey door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op!

Liever geen Site Survey (WiFi-meting)? Dan kan er ook aan de hand van een plattegrond een schatting wordt gemaakt van de te plaatsen access points.

Lever u plattegrond bij ons aan voor een gratis WiFi-projectering.

Gaat u uiteindelijk voor een nieuw WiFi-netwerk? Dan kunnen wij na oplevering altijd een nameting uitvoeren voor de puntjes op de i!

Een goed WiFi-netwerk verdient professioneel beheer. Hierdoor blijft uw WiFi-netwerk gezond!

Kiest u voor een WiFi-netwerk van Lagarde Groep? Na oplevering van uw WiFi-netwerk en bij afname van beheer (ontzorging of onderhoud) wordt u persoonlijk geholpen door uw eigen klantteam. Zij kennen uw netwerk en u kunt hier altijd terecht voor ondersteuning. Eén aanspreekpunt, wel zo handig!

Brengt u het beheer van uw WiFi-netwerk niet bij een externe partij onder? Houdt dan de continuïteit in de gaten. Is uw IT-omgeving altijd voldoende bezet? Anders kunt u altijd nog overwegen uw beheer uit te besteden.
Selecteer een item

Volgende

Uitkomsten (kopie)
Ons advies is te kiezen voor een “cloud WiFi-oplossing”. Hiermee beheert u eenvoudig uw WiFi-netwerk in de cloud. U beheert op dit platform uw draadloze toegangspunten, switches, routers en security/NAC. Dit maakt onboarden, configureren, monitoren, troubleshooten, rapporteren en vele andere zaken mogelijk.

Liever geen beheer? Kies dan voor een WiFi-omgeving waar u geen omkijken naar heeft.

Wij richten deze graag voor u in zodat u hier zorgeloos gebruik van kunt maken. “WiFi, als water uit de kraan” noemen we dat!

Benieuwd naar hoeveel access points u nodig heeft? Op basis van een plattegrond die u aanlevert kunnen wij gratis een WiFi-projectering maken. U ziet dan waar access points geplaatst moeten worden voor optimale dekking.
Kies voor WiFi-oplossing die schaalbaar is. De WiFi-oplossing van Lagarde Groep wordt in de cloud beheert, waardoor u onbeperkt kunt uitbreiden.
Onbeperkt uitbreiden is bij u niet vereist. Toch adviseren we u hiermee rekening te houden, als is het maar om beperkt uit te breiden in de toekomst. Met een cloud WiFi-oplossing beschikt u hier automatisch over. U weet immers nooit hoe de toekomst loopt!
Omdat u over slechts 1 vestiging beschikt heeft u geen beheeromgeving nodig waar u meerdere WiFi-omgevingen beheert. Let op: gaat u in de toekomst nog uitbreiden? Neem dit dan mee in uw beslissing voor uw WiFi-netwerk!
Door het WiFi-beheer in de cloud adviseren wij een uniform netwerk over een onbeperkt aantal locaties. Wel zo handig als u al uw WiFi-omgevingen vanuit één omgeving beheert en monitort. Als kers op de taart kunt u met onze WiFi-oplossing onbepert uitbreiden!
Het voordeel van een WiFi-oplossing in de cloud is de continue beschikking over de nieuwste innovaties. U lift automatisch mee op vernieuwingen. Wij, Lagarde Groep, begeleiden u uiteraard graag waar nodig bij deze innovaties
Geen behoefte aan nieuwe ontwikkelingen? Met een basis WiFi-oplossing beschikt u over alle basisfunctionaliteiten. Met een WiFi-oplossing van Lagarde Groep kunt u rekenen op een professionele WiFi-omgeving. Niks meer en niks minder.
Wij adviseren een WiFi-oplossing die beschikt over een laag 7 firewall. U bent hierdoor verzekerd van optimale beveiliging van uw WiFi-netwerk.
Ons advies is te kiezen voor een WiFi-oplossing met basis security. Zorg altijd voor een minimale beveiliging om uw data te beschermen!
Het is mogelijk om naast het “standaard WiFi-netwerk” een gasten Wi-Fi te maken. Gasten kunnen zichzelf registreren via een captive webportal (een inlogscherm in uw huisstijl).
Geen gastennetwerk? Geen probleem! Het is later altijd mogelijk om een gasten Wi-Fi netwerk te configureren.
Met een professionele WiFi-oplossing kunnen enkele type switches worden gekoppeld. U krijgt zo 1 beheeromgeving voor het draadloze en bekabelde LAN!
Controleer altijd of uw switches goed samenwerken met switches van andere merken. U dient ze dan waarschijnlijk wel vanuit verschillende omgevingen te beheren.

Wij adviseren u vooraf een ‘site survey’ (WiFi-meting). Op locatie wordt dan met professionele apparatuur een meting uitgevoerd. U ziet dan waar en welk type access points geplaatst dienen te worden. Hiervan ontvangt u een rapport met adviezen, zodat u straks profiteert van een optimaal dekkend en toekomstbestendig WiFi-netwerk.

Wilt u een Site Survey door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op!

Liever geen Site Survey (WiFi-meting)? Dan kan er ook aan de hand van een plattegrond een schatting wordt gemaakt van de te plaatsen access points.

Lever u plattegrond bij ons aan voor een gratis WiFi-projectering.

Gaat u uiteindelijk voor een nieuw WiFi-netwerk? Dan kunnen wij na oplevering altijd een nameting uitvoeren voor de puntjes op de i!

Een goed WiFi-netwerk verdient professioneel beheer. Hierdoor blijft uw WiFi-netwerk gezond!

Kiest u voor een WiFi-netwerk van Lagarde Groep? Na oplevering van uw WiFi-netwerk en bij afname van beheer (ontzorging of onderhoud) wordt u persoonlijk geholpen door uw eigen klantteam. Zij kennen uw netwerk en u kunt hier altijd terecht voor ondersteuning. Eén aanspreekpunt, wel zo handig!

Brengt u het beheer van uw WiFi-netwerk niet bij een externe partij onder? Houdt dan de continuïteit in de gaten. Is uw IT-omgeving altijd voldoende bezet? Anders kunt u altijd nog overwegen uw beheer uit te besteden.
Selecteer een item

Volgende

Bedankt

Bedankt voor het invullen van de WiFi-checker.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang het advies rapport in uw mail.

Advies:

BeschrijvingInformatieAantalPrijs
Korting:
Totaal:

ONTVANG RAPPORT

E-book WiFi - Hoe zorgt u voor continuïteit?

Gaat u bij uzelf eens na hoe afhankelijk uw organisatie is van WiFi. Constant een veilige WiFi-verbinding is belangrijk voor de continuïteit. Daarnaast profiteert u met professioneel WiFi van:

 • een snelle en veilige verbinding;
 • optimale dekking;
 • eenvoudige beheersbaarheid.

Download gratis ons E-book en ontdek de mogelijkheden van professioneel WiFi!

Ontvang het e-book WiFi

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
e-book wifi
Waarom Lagarde Groep?
Z

Testmogelijkheden

Als het in uw situatie toepasbaar is, krijgt u de optie om producten te testen.
Z

Medewerkers tevredenheid

Goede netwerkverbindingen dragen bij aan de productiviteit en de tevredenheid van uw medewerkers.
Z

Totaaloplossing

Lagarde Groep neemt alles voor u uit handen: van het ontwerp van het netwerk tot aan de monitoring. Wel zo makkelijk voor u!

Referenties netwerken

Logo nieuwkoop
Logo de Schutse
Logo restaurant Campman
Logo Daltonschool In Balans

Enkele van onze

Partners en certificeringen

Aruba logo HPE
Logo Cisco Partner Select Certified
NDIX logo
Extreme Gold Partner logo
Eurofiber logo

Referentie: zorginstelling Azora

Azora (900 medewerkers) is een zorginstelling in de achterhoek. Hulpbehoevenden door ziekte, beperking of handicap kunnen de best mogelijke zorg verwachten op één van de zes locaties. Lagarde Groep faciliteert daarbij met de juiste middelen zodat de medewerkers van Azora hun zorgtaken nog beter kunnen uitvoeren.

Neem contact met ons op
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren