Netwerkinrichting

Voldoende ruimte voor al uw datastromen

Beschikbaar en veilig

Als het gaat om netwerkbeheer, zoekt u de balans tussen optimale beschikbaarheid en goede beveiliging van informatie. U wilt dat iedereen overal gemakkelijk bij kan, maar wel binnen de grenzen die ú bepaalt.

Van netwerkinrichting tot netwerkbeheer

Een goed netwerkbeheer begint met de juiste inrichting van uw netwerk. Lagarde Groep helpt u uw netwerk vorm te geven voor supersnelle verbindingen, met voldoende ruimte voor al uw datastromen (van uw kernactiviteit, maar ook bijvoorbeeld van bewakingscamera’s en uw website) en met tegelijkertijd uitstekende bescherming tegen in- en externe bedreigingen.

IT-netwerkinrichting
“…voldoende ruimte voor datastromen…”

Netwerkinrichting: van inventarisatie tot onderhoud

Lagarde Groep biedt een brede dienstverlening. Van netwerkinrichting tot netwerkbeheer. Netwerkinrichting is een specialisme. Zeker nu organisaties een breed scala aan internetdiensten afnemen die elke dag gebruik maken van het IT-netwerk. Lagarde Groep ondersteunt uw organisatie met:

Brandmelder

Een goed netwerkbeheer begint met de juist inrichting van uw netwerk. Lagarde Groep levert een optimaal ingericht, beheersbaar en stabiel netwerk met hoogwaardige hardware-componenten.

Toenemende informatiestromen belasten uw IT-netwerk

De enorme toename van informatiestromen in uw organisatie vragen om een IT-netwerk dat tegen een stootje kan. En omdat wij meer informatie dan ooit verzenden via mail en bedrijfsapplicaties, is de kwetsbaarheid van deze informatie bedreigender dan enkele jaren geleden. Grote informatiestromen vragen om een IT-netwerk met:

  • Hoge verwerkingssnelheid
  • Hoge stabiliteit

Optimaal gebruik van informatie vraagt om een grenzeloos IT-netwerk

Voor het optimaal gebruiken van bedrijfsinformatie, zoals gegevens over klanten, zijn uw bedrijfsmuren komen te vervallen. Thuiswerken, mobiliteit en werken op externe locaties brengen bedrijfsgegevens over de hele wereld. Hierdoor is het risico op verlies en diefstal toegenomen. Het beschikbaar stellen van informatie buiten uw bedrijfsmuren vraagt om een IT-netwerk dat:

  • Grensoverschrijdend beschikbaar is
  • Bedrijfsinformatie faciliteert en beschermd

Multifunctioneel gebruik vraagt om een multidisciplinair IT-netwerk

Steeds meer toepassingen communiceren via het IP-protocol over uw IT-netwerk. Denk hierbij aan toepassingen als IP-camerabewaking, IP-alarm, VoIP, IP-toegangscontrole en WiFi. Al deze toepassingen over uw IT-netwerk vragen om een netwerk dat:

  • Multidisciplinair inzetbaar is
  • Gemonitord en gemanaged wordt
Netwerkspecialist Lagarde

Netwerkinrichting en netwerkbeheer is het werk van specialisten

Bovenstaande ontwikkelingen stellen hoge eisen aan de inrichting van een IT-netwerk. Lagarde Groep realiseert professionele it-netwerken en voorziet in het netwerkbeheer met het oog op het gebruik in uw organisatie. Door de huidige situatie in kaart te brengen en af te zetten tegen het gewenste gebruik, krijgt u snel inzicht in aandachtsgebieden.

Netwerkcertificeringen

Lagarde Groep is Cisco Certified Partner. Samen met Cisco zorgen wij ervoor dat uw netwerk succesvol geïmplementeerd wordt en na implementatie vlekkeloos blijft werken. Netwerkinrichting gaat over slim afstemmen van alle componenten: van internetverbinding tot access-points. Elke situaties is weer anders en vraagt om een inrichting op maat!

Cisco partner logo
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren