Netwerkadvies

Een beter IT-netwerk

De inrichting van een netwerk

Kijkend naar de ontwikkelingen op en om uw bedrijfsnetwerk, kunnen wij stellen dat er veel komt kijken bij de analyse en inrichting van uw netwerk. Waar doet u goed aan? In welke onderdelen moet u investeren en waar moet u rekening mee houden als het gaat om de beveiliging van bedrijfsdata?

Netwerkadvies
“De juiste keuzes maken voor een stabiel netwerk”

Waarom advies over netwerkinrichting?

In veel situaties is het bedrijfsnetwerk gegroeid zoals ook het bedrijf gegroeid is. Ad hoc. Met uitbreidingen op uitbreidingen. Zonder integrale visie. Hierdoor ontstaan er geregeld knelpunten en beveiligingslekken.

Met een netwerkadvies van Lagarde Groep:

  • Sluit u risico’s uit. Risico’s die zich nu voordoen en risico’s die op langer termijn kunnen ontstaan.
  • Krijgt u oplossingen aangeboden op knelpunten in uw bedrijfsnetwerk.
  • Krijgt u inzicht in maatregelen waarmee u de beveiliging van bedrijfsdata naar een hoger niveau brengt.
  • Krijgt u inzicht in de wijze waarop een netwerk toekomstbestendig ingericht kan worden.

Tip: wilt u andere dan hierboven genoemde inzichten? Wij gebruiken uw wensen als uitgangspunt voor het advies. Stel een lijst van wensen samen en deel deze met onze engineers.

De output van een netwerk adviestraject

Na een intake en inventarisatie brengen wij ons advies uit in de vorm van een presentatie die u natuurlijk in bezit krijgt. Daarbij ontvangt u ook een adviesrapport met de aanbevelingen. Waar kunt u het adviesrapport van Lagarde Groep voor gebruiken? Een adviesrapport van Lagarde Groep wordt geregeld ingezet:

  • voor intern gebruik ter ondersteuning uw ICT-beheerder/manager (vaak toegepast)
  • als programma van eisen bij selectie van juiste aanbieders
  • als start van netwerkinrichting door Lagarde Groep

Voor iemand zonder ICT-achtergrond is het lastig om te begrijpen wat het belang van een professionele netwerkinrichting is: onze engineers begrijpen dit en brengen een advies uit op het maat dat aansluit bij het de wensen van degene die de presentatie krijgt en de beslissingen moet nemen.

Netwerkkabels
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren