8,6 8 ,6 211 reviews Bekijk reviews

Netwerkbeheer


Een stabiel bedrijfsnetwerk

Gezien het belang van een stabiel bedrijfsnetwerk adviseren wij onze klanten het nodige onderhoud uit te voeren op uw bedrijfsnetwerk. U kunt ons verantwoordelijk stellen voor het onderhoud en netwerkbeheer en hierover concrete afspraken maken in een Service Level Agreement.


Professioneel netwerkbeheer

Omdat netwerkinrichting en beheer ervan een complexe aangelegenheid is laten veel bedrijven het beheer over aan specialisten. Lagarde werk met Cisco Certified Network Designers en Engineers die continue trainingen volgen. De volgende onderdelen maken deel uit van het beheer van uw netwerk:

»  opstellen migratieplan (optioneel)
»  leveren goederen
»  implementeren nieuwe onderdelen
»  vervangen van verouderde apparatuur
»  proactief reageren op storingen/knelpunten
»  proactief uitvoeren van systeemupdates

netwerkbeheer-service

SLA voor netwerkbeheer

Op het moment dat u het beheer van uw netwerk uit handen geeft wilt u de zekerheid dat zaken goed aangepakt worden. Wij vertalen uw wensen graag in concrete afspraken. Daarom sluit u met ons een SLA af waarin afspraken gemaakt worden over:

»  onderhoudsmomenten
»  monitoring
»  responsetijden
»  tarieven

Servicedesk

Een belangrijk onderdeel in het beheer en onderhoud is de inzet van onze servicedesk. Wij vragen na iedere service afhandeling om een beoordeling van de klant. Onze klanten beoordelen onze servicedesk met een 8,6. Wij laten onze klanten onder andere beoordelen op:

»  bereikbaarheid
»  kwaliteit
»  deskundigheid
»  afhandeling

Lees meer over onze service.

netwerkbeheer-servicedesk

Netwerkbeheer en monitoring

Uw bedrijfsnetwerk is steeds vaker een cruciaal onderdeel in uw bedrijfsvoering. Lagarde biedt u een oplossing waarmee u op de hoogte blijft van de status van uw verbindingen, routers, servers en bijvoorbeeld de telefooncentrale. Met netwerkmonitoring bewaken wij uw verbindingen en netwerkapparaten. Vaak hebben wij eventuele verstoringen al gedetecteerd voordat u ze zelf merkt. Zo reageren wij proactief op verstoringen in uw netwerk en zorgen wij ervoor dat uw netwerk voldoet aan uw eisen. Netwerkbeheer kijkt dus verder dan alleen naar de staat van uw netwerk vandaag.

Lees meer op onze pagina over netwerkmonitoring.

netwerkbeheer-monitoring
netwerkbeheer-monitoring-cpu
Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00