Netwerkbeheer

Professioneel netwerkbeheer

Het beheer van uw netwerk uitbesteden?

Uw netwerk is het hart van uw ICT omgeving. Misschien zelfs het hart van uw organisatie. Dat merkt u op het moment dat er zich een storing voordoet. Hoelang zijn uw medewerkers productief zonder e-mail en internet? Welke processen liggen er stil als de server hapert? Wat is het gevolg als u een dag lang geen informatie kunt delen? Een betrouwbaar netwerk is een voorwaarde voor uw business. Wij snappen de rol van goed netwerkbeheer in uw totale bedrijfsproces en nemen dit graag voor u uit handen.

Systeem- en netwerkbeheer

Omdat netwerkinrichting en beheer ervan een complexe aangelegenheid is laten veel bedrijven het beheer over aan specialisten. Lagarde Groep werk met gecertificeerde designers en engineers die continu trainingen volgen. De volgende onderdelen maken deel uit van het beheer van uw netwerk:

 • opstellen migratieplan (optioneel).
 • leveren goederen.
 • implementeren nieuwe onderdelen.
 • vervangen van verouderde apparatuur.
 • proactief reageren op storingen/knelpunten.
 • proactief uitvoeren van systeemupdates.

Uw eigen klantteam

Wanneer u het netwerkbeheer aan ons overlaat, kunt u rekenen op optimale service. Hiervoor werken wij met klantteams. Een klantteam is een groep engineers (5-10 engineers) die verantwoordelijk is voor hun eigen klanten. U kunt als klant ook rechtstreeks bellen met het klantteam, waardoor er door de engineer direct gestart kan worden met het verhelpen van een eventueel incident. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en de oplostijd is afgestemd op uw behoefte.

Netwerkbeheer
2 medewerkers kijken op scherm
LGP Fotoshoot jul2019 5621
Beveiliging Lagarde Groep
SLA netwerkbeheer

SLA voor netwerkbeheer

Op het moment dat u het beheer van uw netwerk uit handen geeft wilt u de zekerheid dat zaken goed aangepakt worden. Wij vertalen uw wensen graag in concrete afspraken. Interessant? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u om een SLA af te sluiten waarin afspraken gemaakt worden over:

 • onderhoudsmomenten;
 • monitoring;
 • responstijden;
 • tarieven.

Netwerkbeheer en monitoring

Uw bedrijfsnetwerk is steeds vaker een cruciaal onderdeel in uw bedrijfsvoering. Lagarde Groep biedt u een oplossing waarmee u op de hoogte blijft van de status van uw verbindingen, routers, servers en bijvoorbeeld de telefooncentrale. Met netwerkmonitoring bewaken wij uw verbindingen en netwerkapparaten. Vaak hebben wij eventuele verstoringen al gedetecteerd voordat u ze zelf merkt. Zo reageren wij proactief op verstoringen in uw netwerk en zorgen wij ervoor dat uw netwerk voldoet aan uw eisen. Netwerkbeheer kijkt dus verder dan alleen naar de staat van uw netwerk vandaag.

Albert Mol
Sales Support ICT
Albert Mol sales transparant

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“In vergelijking tot andere leveranciers komt Lagarde Groep, in deze drukke tijden, zijn afspraken na en houdt het serviceniveau op peil.”

Zorggroep Noorderboog, Meppel

Een partij die voor ons een mooie oplossing gecreëerd heeft, en ze zijn met goed advies en deskundige medewerkers een fijne partner om mee samen te werken.

Groan Mengvoedergrondstoffen, Giessen

Komt gemaakte afspraken na. Reageert adequaat op div storingen, Tilt het netwerk met de daarbij horende software naar een hoger level. Beheerd het Wifi netwerk als geen ander. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.

Geurts Conserven, Dodewaard

Enkele van onze

Partners en certificeringen

Aruba logo HPE
Logo Cisco Partner Select Certified
NDIX logo
Extreme Gold Partner logo
Eurofiber logo
fortinet
NDIX logo

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid