Zakelijk WiFi

Professioneel en veilig Wifi-netwerk

Wilt u een (nieuw) zakelijk WiFi-netwerk laten aanleggen? Hoe zorgt u voor optimale dekking? Correcte toegang op alle devices? Een gastennetwerk? En niet onbelangrijk: security. Een wifi-netwerk van Lagarde Groep is snel, veilig, heeft optimale dekking en is eenvoudig te beheren. En loopt u onverhoopt toch tegen iets aan, dan staat onze supportafdeling voor u klaar! Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Devices op netwerk

“In al de trajecten die we tot op heden samen met Lagarde Groep hebben gedraaid was sprake van een combinatie van klantvriendelijkheid en bereidheid om mee te denken.”

Wim – Synerki

LAGARDE GROEP MEDEWERKERS STAAN VOOR U KLAAR

“WiFi gaat niet alleen over draadloos internet. Het gebruik van WiFi vraagt ook aandacht voor veiligheid en het maken van de juiste keuzes. Zullen we met u meedenken?”

Martin Gol, Salesmanager Communicatie

WiFi-portfolio – draadloos internet

Voor de inrichting van uw WiFi-netwerk, en dus stabiel en betrouwbaar draadloos internet, bieden wij de volgende diensten en ondersteuning:

Brandmelder

Zakelijk WiFi netwerk referenties

Sinds de opkomst van professionele WiFi-netwerken heeft Lagarde Groep een groot aantal klanten voorzien van een professioneel WiFi-netwerk. Van grootschalige netwerken in het onderwijs en bij semi-overheidsinstellingen tot krachtige lokale netwerken bij organisaties in het MKB.

Logo Daltonschool in Balans
Logo nieuwkoop
Logo de schutse
Logo restaurant campman

Indicatie van uw investering?

Doe de WiFi check

Zakelijk WiFi-netwerk aanleggen? Vraag nu gratis een WiFi-check aan. Wij checken of uw zakelijke WiFi-omgeving optimaal wordt benut. Ook geven wij u advies als u uw zakelijke WiFi-omgeving moet gaan vervangen. Een indicatie van de investering? Een gratis budgetofferte is geen probleem. Vraag nu aan!
Referentie Berg Toys

Berg Toys verkoopt wereldwijd skelters en trampolines. Samen met Lagarde Groep is een effectieve WiFi-oplossing gerealiseerd in deze uitdagende omgeving.

WiFi – Hoe zorgt u voor continuïteit?

Constant een veilige WiFi verbinding is belangrijk. Het lijkt zo eenvoudig, maar niets is minder waar.

Download ons E-book en lees hoe het in de praktijk werkt.

Zakelijk WiFi partnerschappen en certificeringen

Lagarde Groep werkt met hoogwaardig WiFi-apparatuur. Daarbij hebben wij een partnership met Aerohive Networks en beschikken wij over de Cisco partner-status. Een profesioneel WiFi-netwerk op maat..

Logo Aerohive
Logo Cisco

Inruilwaarde WiFi-oplossing bepalen? Graag…

Laat de inruilwaarde van uw bestaande WiFi-installatie bepalen. Op het moment dat u een courant WiFi-systeem met bijbehorend apparatuur in te ruilen heeft kunt u een reële inruilwaarde verwachten..

WiFi in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van WiFi? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele WiFi voor uw organisatie kan betekenen.

  • Bedrijfsvideo’s
  • Productvideo’s
  • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Zakelijk WiFi aanleggen

6 cruciale aandachtspunten voor zakelijk WiFi aanleggen

et|email_optin_outline|

WiFi-gebruik

Waar wilt u het WiFi-netwerk voor gaan gebruiken? Het doel van het netwerk is de basis voor de inrichting én daarmee één van de belangrijkste aandachtspunten!
et|social_myspace|

Gebruikers

Hoeveel gebruikers verwacht u op het WiFi-netwerk? En met welk type apparaten komen deze personen op uw netwerk. Breng dit in kaart en neem dit mee in het beoordelen van de nodige dekking en beheermogelijkheden.
et|icon_search|U

Site Survey

Laat een site survey uitvoeren voor een betrouwbare inrichting van uw WiFinetwerk. Tijdens een site survey worden alle elementen in uw pand zorgvuldig in kaart gebracht zodat de beste dekking tot stand kan komen!
et|arrow_left-right_alt|+

Bedraad en onbedraad samen

Is uw bedrade netwerk klaar voor het draadloze netwerk? Begin nooit zomaar aan het aanschaffen van een WiFi-netwerk zonder te bepalen of uw bedrade netwerk geschikt is voor de implementatie van een draadloos netwerk.

et|icon_lock_alt|~

Authenticatie

Ofwel: toegangsrechten. Bepaal op welke manier u wel of juist niet toegang wilt verlenen aan gebruikers binnen uw WiFi-netwerk. Een belangrijk aandachtspunt bij het inrichten van de beveiligingsmaatregelen.

et|icon_tool|

Beheer

Hoe ziet u het beheer van het WiFi-netwerk voor u? Wie gaat het netwerk beheren, en op welke manier? Stel een verantwoordelijke aan en faciliteer hem/haar met de juiste beheermogelijkheden vanuit het WiFi-netwerk.

Uw wensen bepalen hoe een oplossing eruit komt te zien!

Zakelijk internet

Zakelijk WiFi functioneert alleen goed als het gecombineerd wordt met het juiste zakelijk internet. Een goede internetverbinding, geschikt voor zakelijk gebruik. Zakelijk glasvezel of VDSL, afhankelijk van uw wensen en situatie, kan ervoor zorgen dat de WiFi-ervaring van uw medewerkers of bezoekers aanmerkelijk verbetert. Een goede router die het verkeer tussen extern en intern goed regelt en afhandelt is daarbij onmisbaar. Bij Lagarde Groep kunt u terecht voor een totaaloplossing als het gaat om bereikbaarheid en verbindingen.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren