ZAKELIJK WIFI

PROFESSIONEEL EN VEILIG WIFI-NETWERK

Zakelijke WiFi-oplossingen

Wilt u een (nieuw) zakelijk WiFi-netwerk laten aanleggen? Hoe zorgt u voor optimale dekking? Correcte toegang op alle devices? Een gastennetwerk? En niet onbelangrijk: security. Een wifi-netwerk van Lagarde Groep is snel, veilig, heeft optimale dekking en is eenvoudig te beheren. En loopt u onverhoopt toch tegen iets aan, dan staat onze supportafdeling voor u klaar!

Steeds vaker wordt ons gevraagd naar een optimaal draadloos netwerk tegen een vast maandbedrag, ook wel WiFi as a Service (WaaS). Hierdoor profiteren u, uw collega’s en uw klanten van een veilig en betrouwbaar WiFi-netwerk, voor alle devices.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“Iarenlange ervaring met betrouwbare partner Lagarde Groep. Ondanks hun groei blijven de contacten persoonlijk en goed toegankelijk. Serviceteam is goed op de hoogte van onze specifieke oplossingen per gebruiker, software en vestiging. is wel zo handig!

HIH Engineering, Barneveld

Een partij die voor ons een mooie oplossing gecreëerd heeft, en ze zijn met goed advies en deskundige medewerkers een fijne partner om mee samen te werken.

Groan Mengvoedergrondstoffen, Giessen

Voordelen professioneel WiFi-netwerk

Een professioneel WiFi-netwerk biedt veel voordelen ten opzichte van een zelf ingericht WiFi-netwerk met eigen WiFi-routers. In toenemende mate werken wij met een zakelijk WiFi abonnement. Altijd een optimaal WiFi-netwerk tegen een vast bedrag per maand.

Onderstaand enkele voordelen van een professioneel WiFi-netwerk:

/

Een professioneel WiFi-netwerk is centraal te managen en te beheren.

Mogelijkheid tot aanleggen gastennetwerk. 

U

U heeft inzicht in het gedrag van gebruikers op uw WiFi-netwerk.  

U kunt specifieke beperkingen en mogelijkheden instellen voor een bepaalde gebruikersgroep.

+

SSID’s inrichten zodat de verschillende datastromen gescheiden worden.

Logo Aerohive
Zakelijk WiFi partnerschappen en certificeringen

Lagarde Groep werkt met hoogwaardig WiFi-apparatuur. Daarbij hebben wij een partnership met Extreme Networks en beschikken wij over de Cisco partner-status. Een professioneel WiFi-netwerk op maat..

Logo Cisco

Zakelijk WiFi netwerk referenties

Sinds de opkomst van professionele WiFi-netwerken heeft Lagarde Groep een meerdere klanten voorzien van een zakelijke WiFi oplossingen. Van grootschalige netwerken in het onderwijs en bij semi-overheidsinstellingen tot krachtige lokale netwerken bij organisaties in het MKB.

Beperkt bereik in bepaalde ruimtes, één streepje op het WiFi-icoon en onveilige verbindingen. Een professioneel ingericht netwerk verlost uw bedrijf van deze ongemakken. U vergroot uw bereik, werkt veiliger op al uw devices én versterkt het WiFi-signaal. 99% van onze klanten beveelt Lagarde Groep aan als WiFi-leverancier. Wij informeren u graag vrijblijvend.

Logo Daltonschool in Balans
Logo nieuwkoop
Logo de schutse
Logo restaurant campman
Referentie Berg Toys

Berg Toys verkoopt wereldwijd skelters en trampolines. Samen met Lagarde Groep is een effectieve WiFi-oplossing gerealiseerd in deze uitdagende omgeving.

Wat zijn uw wensen op het gebied van WiFI?

WiFi checker

De wensen op WiFi-gebied verschillen per organisatie. Heeft u een uitgebreide oplossing nodig? Of volstaat een basisoplossing wellicht? Gebruik de WiFi checker om erachter te komen wat voor een WiFi-oplossing bij u past.

STARTEN

0$
Dank u, wij nemen spoedig contact op
Beheer

Bent u op zoek naar gemakkelijk beheer?

Ja

Cloud WiFi

U bent op zoek naar een makkelijk te beheren WiFi—oplossing? Ons advies is te kiezen voor een “cloud WiFi-oplossing”. Hiermee beheert u eenvoudig uw WiFi-netwerk in de cloud. U beheert op dit platform uw draadloze toegangspunten, switches, routers en security/NAC. Dit maakt onboarden, configureren, monitoren, troubleshooten, rapporteren en vele andere zaken mogelijk.

Nee

Basis WiFi

Liever geen beheer? Kies dan voor een WiFi-omgeving waar u geen omkijken naar heeft.
Wij richten deze graag voor u in zodat u hier zorgeloos gebruik van kunt maken. “WiFi, als water uit de kraan” noemen we dat!

Selecteer een item

Volgende

Access points

Hoeveel access points verwacht u nodig te hebben?

Selecteer een item

Volgende

Uitbreiden

Wilt u uw WiFi-netwerk eenvoudig kunnen uitbreiden?

Ja

Schaalbare WiFi

U vindt het belangrijk dat uw WiFi-oplossing schaalbaar is. De WiFi-oplossing van Lagarde Groep wordt in de cloud beheert, waardoor u onbeperkt kunt uitbreiden.

Nee

Schaalbare WiFi

U geeft aan dat uitbreiden bij u niet vereist is. Toch adviseren we u hiermee rekening te houden, als is het maar om beperkt uit te breiden in de toekomst. Met een cloud WiFi-oplossing beschikt u hier automatisch over. U weet immers nooit hoe de toekomst loopt!

Selecteer een item

Volgende

Locaties

Hoeveel locaties heeft uw organisatie

1

Multi-Site WiFi

U geeft aan dat over 1 vestiging beschikt. Dan heeft u geen beheeromgeving nodig waarin u meerdere WiFi-omgevingen beheert. Let op: gaat u in de toekomst nog uitbreiden? Neem dit dan mee in uw beslissing voor uw WiFi-netwerk!

Meer dan 1

Uniform netwerk

U beschikt over meerdere vestigingen? Kies dan voor het WiFi-beheer in de cloud. U beschikt dan over een uniform netwerk over een onbeperkt aantal locaties. Wel zo handig als u al uw WiFi-omgevingen vanuit één omgeving beheert en monitort. Als kers op de taart kunt u met onze WiFi-oplossing onbeperkt uitbreiden!

Selecteer een item

Volgende

Innovaties

Loopt u graag voorop met de nieuwste ontwikkelingen?

Ja

Lift mee op innovaties!

Ja, u vind (net als wij) innovatie belangrijk! Het voordeel van een WiFi-oplossing in de cloud is de continue beschikking over de nieuwste innovaties. U lift automatisch mee op vernieuwingen. Wij, Lagarde Groep, begeleiden u uiteraard graag waar nodig bij deze innovaties.

Nee

WiFi moet gewoon werken

U heeft geen behoefte aan nieuwe ontwikkelingen? Dan maar zorgen dat de basis goed in orde is! Met een basis WiFi-oplossing beschikt u over alle basisfunctionaliteiten. Met een WiFi-oplossing van Lagarde Groep kunt u rekenen op een professionele WiFi-omgeving. Niks meer en niks minder.

Selecteer een item

Volgende

Beveiliging

Hecht u veel waarde aan beveiliging van uw WiFi-netwerk?

Ja

Krachtige Firewall

U vindt security belangrijk. En terecht! Wij adviseren een WiFi-oplossing die beschikt over een laag 7 firewall. U bent hierdoor verzekerd van optimale beveiliging van uw WiFi-netwerk.

Nee

Basis security

Security vindt u niet belangrijk? Wij willen u graag wijzen op het belang van goede WiFi-security. Al is het om datalekken te voorkomen. Daarom is ons advies te kiezen voor een WiFi-oplossing met basis security. Zorg altijd voor een minimale beveiliging om uw data te beschermen!

Selecteer een item

Volgende

Gasten netwerk

Wilt u een gasten WiFi-netwerk realiseren?

Ja

Gepersonaliseerd gastnetwerk

U geeft aan een gastnetwerk te willen. Het is mogelijk om naast het “standaard WiFi-netwerk” een gasten Wi-Fi te maken. Gasten kunnen zichzelf registreren via een captive webportal (een inlogscherm in uw huisstijl).

Nee

Focus op uw eigen WiFi-netwerk

Geen gastennetwerk? Geen probleem! Het is later altijd mogelijk om een gasten Wi-Fi netwerk te configureren.

Selecteer een item

Volgende

Switches

Wilt u switches beheren vanuit dezelfde beheeromgeving?

Ja

1 beheeromgeving voor al uw switches

U wilt alle switches beheren in 1 omgeving. Wel zo efficiënt! Met een professionele WiFi-oplossing kunnen enkele type switches worden gekoppeld. U krijgt zo 1 beheeromgeving voor het draadloze en bekabelde LAN!

Nee

Samenwerkende switches

U wilt geen centrale beheeromgeving voor uw switches. Controleer altijd of uw switches goed samenwerken met switches van andere merken. U dient ze dan waarschijnlijk wel vanuit verschillende omgevingen te beheren.

Selecteer een item

Volgende

WiFi Site Survey

Wij adviseren een WiFi Site Survey vooraf. Zo bepalen we de juiste locaties en type access points. bent u hierin geïnteresseerd?

Ja

WiFi site survey – meet vooraf!

U wilt vooraf meten voor een zo goed mogelijk resultaat? Wij adviseren altijd een ‘site survey’ (WiFi-meting) te doen. Op locatie wordt dan met professionele apparatuur een meting uitgevoerd. U ziet dan waar en welk type access points geplaatst dienen te worden. Hiervan ontvangt u een rapport met adviezen, zodat u straks profiteert van een optimaal dekkend en toekomstbestendig WiFi-netwerk.

Wilt u een Site Survey door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op, door deze mail te beantwoorden!

Nee

Liever geen meting?

Liever geen Site Survey (WiFi-meting)? Dan kan er ook aan de hand van een plattegrond een schatting wordt gemaakt van de te plaatsen access points.

Lever uw plattegrond bij ons aan voor een gratis WiFi-projectering. Voor een gratis WiFi-projectering hoeft u alleen deze mail te beantwoorden met uw plattegrond.

Gaat u uiteindelijk voor een nieuw WiFi-netwerk? Dan kunnen wij na oplevering altijd een nameting uitvoeren voor de puntjes op de i!

Selecteer een item

Volgende

Pro-actief beheer

Is het pro-actief beheer en hiermee de continuïteit van het WiFi-netwerk voor u belangrijk?

Ja

Eén aanspreekpunt voor beheer en support

Pro-actief beheer is belangrijk voor u, en terecht. Een goed WiFi-netwerk verdient professioneel beheer. Hierdoor blijft uw WiFi-netwerk gezond!

Kiest u voor een WiFi-netwerk van Lagarde Groep? Na oplevering van uw WiFi-netwerk en bij afname van beheer (ontzorging of onderhoud) wordt u persoonlijk geholpen door uw eigen klantteam. Zij kennen uw netwerk en u kunt hier altijd terecht voor ondersteuning. Eén aanspreekpunt, wel zo handig!

Nee

IT in eigen beheer

Pro-actief beheer is voor u minder belangrijk. Brengt u het beheer van uw WiFi-netwerk niet bij een externe partij onder? Houdt dan de continuïteit in de gaten. Is uw IT-omgeving altijd voldoende bezet? Anders kunt u altijd nog overwegen uw beheer uit te besteden.

Selecteer een item

Volgende

Uitkomsten

Cloud WiFi

U bent op zoek naar een makkelijk te beheren WiFi—oplossing? Ons advies is te kiezen voor een “cloud WiFi-oplossing”. Hiermee beheert u eenvoudig uw WiFi-netwerk in de cloud. U beheert op dit platform uw draadloze toegangspunten, switches, routers en security/NAC. Dit maakt onboarden, configureren, monitoren, troubleshooten, rapporteren en vele andere zaken mogelijk.

Basis WiFi

Liever geen beheer? Kies dan voor een WiFi-omgeving waar u geen omkijken naar heeft.

Wij richten deze graag voor u in zodat u hier zorgeloos gebruik van kunt maken. “WiFi, als water uit de kraan” noemen we dat!

WiFi-projectering

Benieuwd naar hoeveel access points u nodig heeft? Op basis van een plattegrond die u aanlevert kunnen wij gratis een WiFi-projectering maken. U ziet dan waar access points geplaatst moeten worden voor optimale dekking.

Lever plattegrond aan door deze mail te beantwoorden

Schaalbare WiFi

U vindt het belangrijk dat uw WiFi-oplossing schaalbaar is. De WiFi-oplossing van Lagarde Groep wordt in de cloud beheert, waardoor u onbeperkt kunt uitbreiden.

Schaalbare WiFi

U geeft aan dat uitbreiden bij u niet vereist is. Toch adviseren we u hiermee rekening te houden, als is het maar om beperkt uit te breiden in de toekomst. Met een cloud WiFi-oplossing beschikt u hier automatisch over. U weet immers nooit hoe de toekomst loopt!

Multi-Site WiFi

U geeft aan dat over 1 vestiging beschikt. Dan heeft u geen beheeromgeving nodig waarin u meerdere WiFi-omgevingen beheert. Let op: gaat u in de toekomst nog uitbreiden? Neem dit dan mee in uw beslissing voor uw WiFi-netwerk!

Uniform netwerk

U beschikt over meerdere vestigingen? Kies dan voor het WiFi-beheer in de cloud. U beschikt dan over een uniform netwerk over een onbeperkt aantal locaties. Wel zo handig als u al uw WiFi-omgevingen vanuit één omgeving beheert en monitort. Als kers op de taart kunt u met onze WiFi-oplossing onbeperkt uitbreiden!

Lift mee op innovaties!

Ja, u vind (net als wij) innovatie belangrijk! Het voordeel van een WiFi-oplossing in de cloud is de continue beschikking over de nieuwste innovaties. U lift automatisch mee op vernieuwingen. Wij, Lagarde Groep, begeleiden u uiteraard graag waar nodig bij deze innovaties.

WiFi moet gewoon werken

U heeft geen behoefte aan nieuwe ontwikkelingen? Dan maar zorgen dat de basis goed in orde is! Met een basis WiFi-oplossing beschikt u over alle basisfunctionaliteiten. Met een WiFi-oplossing van Lagarde Groep kunt u rekenen op een professionele WiFi-omgeving. Niks meer en niks minder.

Krachtige Firewall

U vindt security belangrijk. En terecht! Wij adviseren een WiFi-oplossing die beschikt over een laag 7 firewall. U bent hierdoor verzekerd van optimale beveiliging van uw WiFi-netwerk.

Basis security

Security vindt u niet belangrijk? Wij willen u graag wijzen op het belang van goede WiFi-security. Al is het om datalekken te voorkomen. Daarom is ons advies te kiezen voor een WiFi-oplossing met basis security. Zorg altijd voor een minimale beveiliging om uw data te beschermen!

Gepersonaliseerd gastnetwerk

U geeft aan een gastnetwerk te willen. Het is mogelijk om naast het “standaard WiFi-netwerk” een gasten Wi-Fi te maken. Gasten kunnen zichzelf registreren via een captive webportal (een inlogscherm in uw huisstijl).

Focus op uw eigen WiFi-netwerk

Geen gastennetwerk? Geen probleem! Het is later altijd mogelijk om een gasten Wi-Fi netwerk te configureren.

1 beheeromgeving voor al uw switches

U wilt alle switches beheren in 1 omgeving. Wel zo efficiënt! Met een professionele WiFi-oplossing kunnen enkele type switches worden gekoppeld. U krijgt zo 1 beheeromgeving voor het draadloze en bekabelde LAN!

Samenwerkende switches

U wilt geen centrale beheeromgeving voor uw switches. Controleer altijd of uw switches goed samenwerken met switches van andere merken. U dient ze dan waarschijnlijk wel vanuit verschillende omgevingen te beheren.

WiFi site survey – meet vooraf!

U wilt vooraf meten voor een zo goed mogelijk resultaat? Wij adviseren altijd een ‘site survey’ (WiFi-meting) te doen. Op locatie wordt dan met professionele apparatuur een meting uitgevoerd. U ziet dan waar en welk type access points geplaatst dienen te worden. Hiervan ontvangt u een rapport met adviezen, zodat u straks profiteert van een optimaal dekkend en toekomstbestendig WiFi-netwerk.

Wilt u een Site Survey door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op, door deze mail te beantwoorden!

Liever geen meting?

Liever geen Site Survey (WiFi-meting)? Dan kan er ook aan de hand van een plattegrond een schatting wordt gemaakt van de te plaatsen access points.

Lever uw plattegrond bij ons aan voor een gratis WiFi-projectering. Voor een gratis WiFi-projectering hoeft u alleen deze mail te beantwoorden met uw plattegrond.

Gaat u uiteindelijk voor een nieuw WiFi-netwerk? Dan kunnen wij na oplevering altijd een nameting uitvoeren voor de puntjes op de i!

Eén aanspreekpunt voor beheer en support

Pro-actief beheer is belangrijk voor u, en terecht. Een goed WiFi-netwerk verdient professioneel beheer. Hierdoor blijft uw WiFi-netwerk gezond!

Kiest u voor een WiFi-netwerk van Lagarde Groep? Na oplevering van uw WiFi-netwerk en bij afname van beheer (ontzorging of onderhoud) wordt u persoonlijk geholpen door uw eigen klantteam. Zij kennen uw netwerk en u kunt hier altijd terecht voor ondersteuning. Eén aanspreekpunt, wel zo handig!

IT in eigen beheer

Pro-actief beheer is voor u minder belangrijk. Brengt u het beheer van uw WiFi-netwerk niet bij een externe partij onder? Houdt dan de continuïteit in de gaten. Is uw IT-omgeving altijd voldoende bezet? Anders kunt u altijd nog overwegen uw beheer uit te besteden.

Selecteer een item

Volgende

Uitkomsten (1)
Ons advies is te kiezen voor een “cloud WiFi-oplossing”. Hiermee beheert u eenvoudig uw WiFi-netwerk in de cloud. U beheert op dit platform uw draadloze toegangspunten, switches, routers en security/NAC. Dit maakt onboarden, configureren, monitoren, troubleshooten, rapporteren en vele andere zaken mogelijk.

Liever geen beheer? Kies dan voor een WiFi-omgeving waar u geen omkijken naar heeft.

Wij richten deze graag voor u in zodat u hier zorgeloos gebruik van kunt maken. “WiFi, als water uit de kraan” noemen we dat!

Benieuwd naar hoeveel access points u nodig heeft? Op basis van een plattegrond die u aanlevert kunnen wij gratis een WiFi-projectering maken. U ziet dan waar access points geplaatst moeten worden voor optimale dekking.
Kies voor WiFi-oplossing die schaalbaar is. De WiFi-oplossing van Lagarde Groep wordt in de cloud beheert, waardoor u onbeperkt kunt uitbreiden.
Onbeperkt uitbreiden is bij u niet vereist. Toch adviseren we u hiermee rekening te houden, als is het maar om beperkt uit te breiden in de toekomst. Met een cloud WiFi-oplossing beschikt u hier automatisch over. U weet immers nooit hoe de toekomst loopt!
Omdat u over slechts 1 vestiging beschikt heeft u geen beheeromgeving nodig waar u meerdere WiFi-omgevingen beheert. Let op: gaat u in de toekomst nog uitbreiden? Neem dit dan mee in uw beslissing voor uw WiFi-netwerk!
Door het WiFi-beheer in de cloud adviseren wij een uniform netwerk over een onbeperkt aantal locaties. Wel zo handig als u al uw WiFi-omgevingen vanuit één omgeving beheert en monitort. Als kers op de taart kunt u met onze WiFi-oplossing onbepert uitbreiden!
Het voordeel van een WiFi-oplossing in de cloud is de continue beschikking over de nieuwste innovaties. U lift automatisch mee op vernieuwingen. Wij, Lagarde Groep, begeleiden u uiteraard graag waar nodig bij deze innovaties
Geen behoefte aan nieuwe ontwikkelingen? Met een basis WiFi-oplossing beschikt u over alle basisfunctionaliteiten. Met een WiFi-oplossing van Lagarde Groep kunt u rekenen op een professionele WiFi-omgeving. Niks meer en niks minder.
Wij adviseren een WiFi-oplossing die beschikt over een laag 7 firewall. U bent hierdoor verzekerd van optimale beveiliging van uw WiFi-netwerk.
Ons advies is te kiezen voor een WiFi-oplossing met basis security. Zorg altijd voor een minimale beveiliging om uw data te beschermen!
Het is mogelijk om naast het “standaard WiFi-netwerk” een gasten Wi-Fi te maken. Gasten kunnen zichzelf registreren via een captive webportal (een inlogscherm in uw huisstijl).
Geen gastennetwerk? Geen probleem! Het is later altijd mogelijk om een gasten Wi-Fi netwerk te configureren.
Met een professionele WiFi-oplossing kunnen enkele type switches worden gekoppeld. U krijgt zo 1 beheeromgeving voor het draadloze en bekabelde LAN!
Controleer altijd of uw switches goed samenwerken met switches van andere merken. U dient ze dan waarschijnlijk wel vanuit verschillende omgevingen te beheren.

Wij adviseren u vooraf een ‘site survey’ (WiFi-meting). Op locatie wordt dan met professionele apparatuur een meting uitgevoerd. U ziet dan waar en welk type access points geplaatst dienen te worden. Hiervan ontvangt u een rapport met adviezen, zodat u straks profiteert van een optimaal dekkend en toekomstbestendig WiFi-netwerk.

Wilt u een Site Survey door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op!

Liever geen Site Survey (WiFi-meting)? Dan kan er ook aan de hand van een plattegrond een schatting wordt gemaakt van de te plaatsen access points.

Lever u plattegrond bij ons aan voor een gratis WiFi-projectering.

Gaat u uiteindelijk voor een nieuw WiFi-netwerk? Dan kunnen wij na oplevering altijd een nameting uitvoeren voor de puntjes op de i!

Een goed WiFi-netwerk verdient professioneel beheer. Hierdoor blijft uw WiFi-netwerk gezond!

Kiest u voor een WiFi-netwerk van Lagarde Groep? Na oplevering van uw WiFi-netwerk en bij afname van beheer (ontzorging of onderhoud) wordt u persoonlijk geholpen door uw eigen klantteam. Zij kennen uw netwerk en u kunt hier altijd terecht voor ondersteuning. Eén aanspreekpunt, wel zo handig!

Brengt u het beheer van uw WiFi-netwerk niet bij een externe partij onder? Houdt dan de continuïteit in de gaten. Is uw IT-omgeving altijd voldoende bezet? Anders kunt u altijd nog overwegen uw beheer uit te besteden.
Selecteer een item

Volgende

Uitkomsten (kopie)
Ons advies is te kiezen voor een “cloud WiFi-oplossing”. Hiermee beheert u eenvoudig uw WiFi-netwerk in de cloud. U beheert op dit platform uw draadloze toegangspunten, switches, routers en security/NAC. Dit maakt onboarden, configureren, monitoren, troubleshooten, rapporteren en vele andere zaken mogelijk.

Liever geen beheer? Kies dan voor een WiFi-omgeving waar u geen omkijken naar heeft.

Wij richten deze graag voor u in zodat u hier zorgeloos gebruik van kunt maken. “WiFi, als water uit de kraan” noemen we dat!

Benieuwd naar hoeveel access points u nodig heeft? Op basis van een plattegrond die u aanlevert kunnen wij gratis een WiFi-projectering maken. U ziet dan waar access points geplaatst moeten worden voor optimale dekking.
Kies voor WiFi-oplossing die schaalbaar is. De WiFi-oplossing van Lagarde Groep wordt in de cloud beheert, waardoor u onbeperkt kunt uitbreiden.
Onbeperkt uitbreiden is bij u niet vereist. Toch adviseren we u hiermee rekening te houden, als is het maar om beperkt uit te breiden in de toekomst. Met een cloud WiFi-oplossing beschikt u hier automatisch over. U weet immers nooit hoe de toekomst loopt!
Omdat u over slechts 1 vestiging beschikt heeft u geen beheeromgeving nodig waar u meerdere WiFi-omgevingen beheert. Let op: gaat u in de toekomst nog uitbreiden? Neem dit dan mee in uw beslissing voor uw WiFi-netwerk!
Door het WiFi-beheer in de cloud adviseren wij een uniform netwerk over een onbeperkt aantal locaties. Wel zo handig als u al uw WiFi-omgevingen vanuit één omgeving beheert en monitort. Als kers op de taart kunt u met onze WiFi-oplossing onbepert uitbreiden!
Het voordeel van een WiFi-oplossing in de cloud is de continue beschikking over de nieuwste innovaties. U lift automatisch mee op vernieuwingen. Wij, Lagarde Groep, begeleiden u uiteraard graag waar nodig bij deze innovaties
Geen behoefte aan nieuwe ontwikkelingen? Met een basis WiFi-oplossing beschikt u over alle basisfunctionaliteiten. Met een WiFi-oplossing van Lagarde Groep kunt u rekenen op een professionele WiFi-omgeving. Niks meer en niks minder.
Wij adviseren een WiFi-oplossing die beschikt over een laag 7 firewall. U bent hierdoor verzekerd van optimale beveiliging van uw WiFi-netwerk.
Ons advies is te kiezen voor een WiFi-oplossing met basis security. Zorg altijd voor een minimale beveiliging om uw data te beschermen!
Het is mogelijk om naast het “standaard WiFi-netwerk” een gasten Wi-Fi te maken. Gasten kunnen zichzelf registreren via een captive webportal (een inlogscherm in uw huisstijl).
Geen gastennetwerk? Geen probleem! Het is later altijd mogelijk om een gasten Wi-Fi netwerk te configureren.
Met een professionele WiFi-oplossing kunnen enkele type switches worden gekoppeld. U krijgt zo 1 beheeromgeving voor het draadloze en bekabelde LAN!
Controleer altijd of uw switches goed samenwerken met switches van andere merken. U dient ze dan waarschijnlijk wel vanuit verschillende omgevingen te beheren.

Wij adviseren u vooraf een ‘site survey’ (WiFi-meting). Op locatie wordt dan met professionele apparatuur een meting uitgevoerd. U ziet dan waar en welk type access points geplaatst dienen te worden. Hiervan ontvangt u een rapport met adviezen, zodat u straks profiteert van een optimaal dekkend en toekomstbestendig WiFi-netwerk.

Wilt u een Site Survey door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op!

Liever geen Site Survey (WiFi-meting)? Dan kan er ook aan de hand van een plattegrond een schatting wordt gemaakt van de te plaatsen access points.

Lever u plattegrond bij ons aan voor een gratis WiFi-projectering.

Gaat u uiteindelijk voor een nieuw WiFi-netwerk? Dan kunnen wij na oplevering altijd een nameting uitvoeren voor de puntjes op de i!

Een goed WiFi-netwerk verdient professioneel beheer. Hierdoor blijft uw WiFi-netwerk gezond!

Kiest u voor een WiFi-netwerk van Lagarde Groep? Na oplevering van uw WiFi-netwerk en bij afname van beheer (ontzorging of onderhoud) wordt u persoonlijk geholpen door uw eigen klantteam. Zij kennen uw netwerk en u kunt hier altijd terecht voor ondersteuning. Eén aanspreekpunt, wel zo handig!

Brengt u het beheer van uw WiFi-netwerk niet bij een externe partij onder? Houdt dan de continuïteit in de gaten. Is uw IT-omgeving altijd voldoende bezet? Anders kunt u altijd nog overwegen uw beheer uit te besteden.
Selecteer een item

Volgende

Bedankt

Bedankt voor het invullen van de WiFi-checker.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang het advies rapport in uw mail.

Advies:

BeschrijvingInformatieAantalPrijs
Korting:
Totaal:

ONTVANG RAPPORT

E-book WiFi - Hoe zorgt u voor continuïteit?

Gaat u bij uzelf eens na hoe afhankelijk uw organisatie is van WiFi. Constant een veilige WiFi-verbinding is belangrijk voor de continuïteit. Daarnaast profiteert u met professioneel WiFi van:

 • een snelle en veilige verbinding;
 • optimale dekking;
 • eenvoudige beheersbaarheid.

Download gratis ons E-book en ontdek de mogelijkheden van professioneel WiFi!

Ontvang het e-book WiFi

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
e-book wifi

WiFi in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van WiFi? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele WiFi voor uw organisatie kan betekenen.

 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

WiFi-projectering

Een optimale draadloze verbinding begint bij een WiFi-projectering. Hiermee krijgen we inzicht in hoe de access points geplaatst moeten worden om een optimale dekking te garanderen. 

Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een WiFi-projectering. Op basis van een plattegrond van uw pand vullen wij deze voor u in.

Het voordeel: een gerichte aanpak en een perfecte basis voor optimale WiFi-dekking.

 

Gratis WiFi projectering

Functie uitgelicht

WiFi gasten netwerk

Ontvangt uw organisatie geregeld gasten? Wel handig als zij draadloos internet hebben, toch? Echter wilt u uw bedrijfsnetwerk enkel beschikbaar hebben voor uw medewerkers. Juist in dit soort gevallen biedt een WiFi gasten netwerk uitkomst. We maken hierbij gebruik van een zogenaamde ‘private pre-shared-key oplossing (PPSK)’. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Zakelijk WiFi netwerk aanleggen

3 stappen

Stel: u kiest voor het inrichten van een professioneel WiFi-netwerk. Een goede keuze. In het voortraject is het dan belangrijk om uw wensen en huidige situatie scherp te hebben. Samen analyseren wij onder andere:

Het gebruik

Waar gaat u uw WiFi-netwerk voornamelijk voor gebruiken? Wat zijn uw wensen en wat zijn de vereisten?

Uw bedrijfspand

Hoe zit dat in elkaar? Hoe moet het WiFi-netwerk ingericht worden voor een goede dekking?  Is er sprake van veel of weinig verstoring van de WiFi-signalen? Eventueel kunnen wij een WiFi site survey voor u uitvoeren op locatie;

De huidige bedrijfsnetwerk inrichting

Hoe is deze vormgegeven? Wat zijn de mogelijkheden? En waar liggen eventueel knelpunten voor het inrichten van een zakelijk WiFi-netwerk?

Op basis daarvan maken we een gedegen WiFi-projectering, zodat u zeker weet dat het netwerk exact aansluit bij uw situatie.

WiFi as a service

Een optimaal WiFi-netwerk tegen een vast maandbedrag

WiFi als cloudoplossing

De opkomst van cloudgebaseerde oplossingen in ‘ICT-land’ heeft een wereld geopend aan nieuwe mogelijkheden. Nieuwe mogelijkheden op het gebied van softwarematige verwerking van gegevens en het beheer van IP-toepassingen. Voorheen vond verwerking en beheer bij u op locatie plaats op uw eigen servers. Met moderne cloud-oplossingen wordt de verwerking en het beheer van applicatiegegevens, zoals het verkeer in uw WiFi-netwerk, verplaatst naar een externe server in de cloud.

U krijgt een compleet WiFi-netwerk op locatie alleen doet u geen investeringen in licenties voor het managementsoftware. Met WiFi as a service vindt management en beheer van het WiFi-netwerk plaats vanuit de cloud. U krijgt beschikking over de managementtool in een abonnementsconstructie.

De voordelen:

 • U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van uw eigen managementomgeving in de cloud
 • Gemakkelijk uit te breiden naar andere locaties
 • Betrouwbaar en veilig. WiFi as a service van Lagarde Groep maakt gebruik van de Extreme netwerk-architectuur

WiFi security

Uw WiFi-netwerk wordt centraal beveiligd door de managementtool. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de inzet van bijvoorbeeld een firewall. We zorgen ervoor dat de beveiliging van uw WiFi-netwerk optimaal beveiligd is. Omdat Lagarde Groep al jarenlang WiFi- en andere ICT-oplossingen realiseert kunnen wij perfect voor een totale IT-security oplossing zorgen. Want ICT-security gaat verder dan het beveiligen van uw WiFi.

WiFi-netwerk monitoring

Naast de centrale beveiliging vanuit de managementtool, bieden wij ook 24-uurs-monitoring aan. Zo wordt uw netwerk 24/7 gemonitord. Afhankelijk van uw wensen nemen wij tijdens kantooruren proactief contact met u op wanneer uw accesspoints verstoringen vertonen.

Zakelijk internet

Zakelijk WiFi functioneert alleen goed als het gecombineerd wordt met het juiste zakelijk internet. Een goede internetverbinding, geschikt voor zakelijk gebruik. Kortom, een totaaloplossing voor uw internet.

Zakelijk glasvezel of VDSL, afhankelijk van uw wensen en situatie, kan ervoor zorgen dat de WiFi-ervaring van uw medewerkers of bezoekers aanmerkelijk verbetert. Een goede router die het verkeer tussen extern en intern goed regelt en afhandelt is daarbij onmisbaar. Bij Lagarde Groep kunt u terecht voor een totaaloplossing als het gaat om bereikbaarheid en verbindingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag vrijblijvend. Vul hiervoor het formulier onderaan deze pagina in.

Martin Gol
Salesmanager Telecom/Netwerken
Salesmanager telefonie
Neem contact met ons op
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren