Zakelijk WiFi

PROFESSIONEEL EN VEILIG WIFI-NETWERK

Wilt u een (nieuw) zakelijk WiFi-netwerk laten aanleggen? Hoe zorgt u voor optimale dekking? Correcte toegang op alle devices? Een gastennetwerk? En niet onbelangrijk: security. Een wifi-netwerk van Lagarde Groep is snel, veilig, heeft optimale dekking en is eenvoudig te beheren. En loopt u onverhoopt toch tegen iets aan, dan staat onze supportafdeling voor u klaar! Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Tevreden klanten van Lagarde Groep

“Iarenlange ervaring met betrouwbare partner Lagarde Groep. Ondanks hun groei blijven de contacten persoonlijk en goed toegankelijk. Serviceteam is goed op de hoogte van onze specifieke oplossingen per gebruiker, software en vestiging. is wel zo handig!

HIH Engineering, Barneveld

Een partij die voor ons een mooie oplossing gecreëerd heeft, en ze zijn met goed advies en deskundige medewerkers een fijne partner om mee samen te werken.

Groan Mengvoedergrondstoffen, Giessen

LAGARDE GROEP MEDEWERKERS STAAN VOOR U KLAAR

“WiFi gaat niet alleen over draadloos internet. Het gebruik van WiFi vraagt ook aandacht voor veiligheid en het maken van de juiste keuzes. Zullen we met u meedenken?”

Martin Gol, Salesmanager Communicatie

WiFi-portfolio – draadloos internet

Voor de inrichting van uw WiFi-netwerk, en dus stabiel en betrouwbaar draadloos internet, bieden wij WiFi-oplossingen van Aerohive, Aruba en Cisco. Ook bieden wij ondersteuning en support. Van A tot Z een professioneel zakelijk WiFi-netwerk, dus. Waar u geen omkijken naar heeft. Beheer WiFi eenvoudig met de Hivemanager of besteed uw beheer uit aan de engineers van Lagarde Groep.

Brandmelder

Voordelen professioneel WiFi-netwerk

Een professioneel (Aerohive) WiFi-netwerk biedt veel voordelen ten opzichte van een zelf ingericht WiFi-netwerk met eigen WiFi-routers. Wij noemen hieronder enkele voordelen:
Een professioneel WiFi-netwerk is centraal te managen en te beheren.
U heeft inzicht in het gedrag van gebruikers op uw WiFi-netwerk.
Het is mogelijk rapportages te maken en zodoende het gedrag te analyseren.
U kunt een gastennetwerk aanleggen, zodat gebruikersgroepen elkaar niet storen en de veiligheid van uw eigen bedrijfsdata gewaarborgd wordt.
U kunt specifieke beperkingen en mogelijkheden instellen voor een bepaalde gebruikersgroep.
SSID’s inrichten, zodat de verschillende datastromen gescheiden worden (voice en data).
Logo Aerohive
Zakelijk WiFi partnerschappen en certificeringen

Lagarde Groep werkt met hoogwaardig WiFi-apparatuur. Daarbij hebben wij een partnership met Aerohive Networks en beschikken wij over de Cisco partner-status. Een professioneel WiFi-netwerk op maat..

Logo Cisco

Zakelijk WiFi netwerk referenties

Sinds de opkomst van professionele WiFi-netwerken heeft Lagarde Groep een groot aantal klanten voorzien van een professioneel WiFi-netwerk. Van grootschalige netwerken in het onderwijs en bij semi-overheidsinstellingen tot krachtige lokale netwerken bij organisaties in het MKB.

Beperkt bereik in bepaalde ruimtes, één streepje op het WiFi-icoon en onveilige verbindingen. Een professioneel ingericht netwerk verlost uw bedrijf van deze ongemakken. U vergroot uw bereik, werkt veiliger op al uw devices én versterkt het WiFi-signaal. 99% van onze klanten beveelt Lagarde Groep aan als WiFi-leverancier. Wij informeren u graag vrijblijvend.

Logo Daltonschool in Balans
Logo nieuwkoop
Logo de schutse
Logo restaurant campman
Referentie Berg Toys

Berg Toys verkoopt wereldwijd skelters en trampolines. Samen met Lagarde Groep is een effectieve WiFi-oplossing gerealiseerd in deze uitdagende omgeving.

Indicatie van uw investering?

Doe de WiFi check

Zakelijk WiFi-netwerk aanleggen? Vraag nu gratis een WiFi-check aan. Wij checken of uw zakelijke WiFi-omgeving optimaal wordt benut. Ook geven wij u advies als u uw zakelijke WiFi-omgeving moet gaan vervangen. Een indicatie van de investering? Een gratis budgetofferte is geen probleem. Vraag nu aan!

E-book WiFi - Hoe zorgt u voor continuïteit?

Gaat u bij uzelf eens na hoe afhankelijk uw organisatie is van WiFi. Constant een veilige WiFi-verbinding is belangrijk voor de continuïteit. Daarnaast profiteert u met professioneel WiFi van:

 • een snelle en veilige verbinding;
 • optimale dekking;
 • eenvoudige beheersbaarheid.

Download gratis ons E-book en ontdek de mogelijkheden van professioneel WiFi!

e-book wifi

Inruilwaarde WiFi-oplossing bepalen? Graag…

Laat de inruilwaarde van uw bestaande WiFi-installatie bepalen. Op het moment dat u een courant WiFi-systeem met bijbehorend apparatuur in te ruilen heeft kunt u een reële inruilwaarde verwachten..

WiFi in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van WiFi? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele WiFi voor uw organisatie kan betekenen.

 • Bedrijfsvideo’s
 • Productvideo’s
 • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Zakelijk WiFi netwerk aanleggen

WiFi-gebruik

Waar wilt u het WiFi-netwerk voor gaan gebruiken? Het doel van het netwerk is de basis voor de inrichting én daarmee één van de belangrijkste aandachtspunten!

Gebruikers

Hoeveel gebruikers verwacht u op het WiFi-netwerk? En met welk type apparaten komen deze personen op uw netwerk. Breng dit in kaart en neem dit mee in het beoordelen van de nodige dekking en beheermogelijkheden.
U

Site Survey

Laat een site survey uitvoeren voor een betrouwbare inrichting van uw WiFinetwerk. Tijdens een site survey worden alle elementen in uw pand zorgvuldig in kaart gebracht zodat de beste dekking tot stand kan komen!
+

Bedraad en onbedraad samen

Is uw bedrade netwerk klaar voor het draadloze netwerk? Begin nooit zomaar aan het aanschaffen van een WiFi-netwerk zonder te bepalen of uw bedrade netwerk geschikt is voor de implementatie van een draadloos netwerk.

~

Authenticatie

Ofwel: toegangsrechten. Bepaal op welke manier u wel of juist niet toegang wilt verlenen aan gebruikers binnen uw WiFi-netwerk. Een belangrijk aandachtspunt bij het inrichten van de beveiligingsmaatregelen.

Beheer

Hoe ziet u het beheer van het WiFi-netwerk voor u? Wie gaat het netwerk beheren, en op welke manier? Stel een verantwoordelijke aan en faciliteer hem/haar met de juiste beheermogelijkheden vanuit het WiFi-netwerk.

Uw wensen bepalen hoe een oplossing eruit komt te zien!

Optimale WiFi-dekking?

Een optimale draadloze verbinding begint bij een WiFi-projectering. Hiermee krijgen we inzicht in hoe de access points geplaatst moeten worden om een optimale dekking te garanderen. 

Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een WiFi-projectering. Op basis van een plattegrond van uw pand vullen wij deze voor u in.

Gratis WiFi projectering

Gratis Aerohive AP230 bij de Aerohive WiFi Webinars

Overweegt u een nieuw WiFi-netwerk aan te leggen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Aerohive Networks? Maak kennis met de mogelijkheden van Aerohive en ontvang een gratis Aerohive AP230 om eindeloos mee te kunnen testen!

Gratis Aerohive WiFi-demonstratie

Zien is geloven. Wij willen Aerohive graag letterlijk aan u laten zien. Onze ervaring is dat u pas echt een goed beeld krijgt bij de mogelijkheden zodra u alle mogelijkheden met eigen ogen gezien heeft. Hoe? Tijdens een demonstratie. Wij geven graag een Aerohive demonstratie bij u op locatie, of in onze demonstratieruimte. Een goede gelegenheid om kennis te maken met Aerohive én met elkaar!

Inventarisatie voor een professioneel WiFi netwerk


3 stappen

Stel: u kiest voor het inrichten van een professioneel WiFi-netwerk. Een goede keuze. In het voortraject is het dan belangrijk om uw wensen en huidige situatie scherp te hebben. Samen analyseren wij onder andere:

Het gebruik

Waar gaat u uw WiFi-netwerk voornamelijk voor gebruiken? Wat zijn uw wensen en wat zijn de vereisten?

Uw bedrijfspand

Hoe zit dat in elkaar? Hoe moet het WiFi-netwerk ingericht worden voor een goede dekking?  Is er sprake van veel of weinig verstoring van de WiFi-signalen? Eventueel kunnen wij een WiFi site survey voor u uitvoeren op locatie;

De huidige bedrijfsnetwerk inrichting

Hoe is deze vormgegeven? Wat zijn de mogelijkheden? En waar liggen eventueel knelpunten voor het inrichten van een zakelijk WiFi-netwerk?

Op basis daarvan maken we een gedegen WiFi-projectering, zodat u zeker weet dat het netwerk exact aansluit bij uw situatie.

WiFi as a service

Met het afnemen van onze dienst WiFi as a service, onder eigen label Xconnection, bespaart u op investeringskosten voor het inrichten van een compleet WiFi-netwerk. Ontdek de voordelen van een WiFi as a service oplossing waarbij u wel beschikt over alle WiFi-functionaliteiten, maar niet hoeft te investeren in licenties of extra servercapaciteit.

De voordelen

 • U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van uw eigen managementomgeving in de cloud
 • Gemakkelijk uit te breiden naar andere locaties
 • Betrouwbaar en veilig. WiFi as a service van Lagarde Groep maakt gebruik van de Aerohive WiFi netwerk-architectuur
Wifi as a service
“Betrouwbaar en veilig.”

WiFi as a service

Werking, security en monitoring

Werking WiFi as a service

De opkomst van cloudgebaseerde oplossingen in ‘ICT-land’ heeft een wereld geopend aan nieuwe mogelijkheden. Nieuwe mogelijkheden op het gebied van softwarematige verwerking van gegevens en het beheer van IP-toepassingen. Voorheen vond verwerking en beheer bij u op locatie plaats op uw eigen servers. Met moderne cloud-oplossingen wordt de verwerking en het beheer van applicatiegegevens, zoals het verkeer in uw WiFi-netwerk, verplaatst naar een externe server in de cloud.

U krijgt een compleet WiFi-netwerk op locatie alleen doet u geen investeringen in licenties voor het managementsoftware. Met WiFi as a service vindt management en beheer van het WiFi-netwerk plaats vanuit de cloud. U krijgt beschikking over de managementtool in een abonnementsconstructie.

w

Security WiFi

Uw WiFi-netwerk wordt centraal beveiligd door de managementtool. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de inzet van bijvoorbeeld een firewall. Meer over onze diensten op het gebied van Netwerk en ICT Security Management vindt u op deze pagina.

~

Monitoring van uw WiFi as a service netwerk

Naast de centrale beveiliging vanuit de managementtool, bieden wij ook 24-uurs-monitoring aan. Zo wordt uw netwerk 24/7 gemonitord. Afhankelijk van uw wensen nemen wij tijdens kantooruren proactief contact met u op wanneer uw accesspoints verstoringen vertonen.

Professioneel WiFi netwerk van Aerohive

Wij leveren en ondersteunen WiFi-apparatuur van onder andere Aerohive Networks. Het meest betrouwbare en veilige WiFi-netwerk voor ondernemers. Want veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van uw bedrijfsprocessen staan bij ons voorop. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bedrijfsnetwerkinrichting. Als deskundige IP-service Integrator kunnen wij u daarom voorzien van een totaal geïntegreerde bedrijfs-netwerkomgeving. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw diensten!

Lagarde Groep maakt het mogelijk om de licenties voor WiFi-managementsoftware ook af te nemen in abonnementsvorm. In dat geval heeft u alleen de WiFi access points nodig op uw locatie. Het beheren en managen van uw WiFi-netwerk vindt plaats vanuit de cloud. Dit noemen wij WiFi as a service.

Er komt heel wat kijken bij het aanleggen van uw WiFi-netwerk. Denk aan de beveiliging van uw netwerk en bedrijfsdata, het afnemen van de juiste internetverbindingen en monitoring van netwerkelementen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? We informeren u graag vrijblijvend.

 

Martin Gol
Salesmanager Telecom/Netwerken
Salesmanager telefonie

Website

Aerohivewifi.nl

Kijk voor meer informatie op onze speciale website over Aerohive WiFi. Met onder andere:

 • Productportfolio
 • Toepassingen
 • Media
 • Referenties van klanten over een wifi-netwerk van Lagarde Groep

Lees verder >>

Zakelijk internet

Zakelijk WiFi functioneert alleen goed als het gecombineerd wordt met het juiste zakelijk internet. Een goede internetverbinding, geschikt voor zakelijk gebruik. Zakelijk glasvezel of VDSL, afhankelijk van uw wensen en situatie, kan ervoor zorgen dat de WiFi-ervaring van uw medewerkers of bezoekers aanmerkelijk verbetert. Een goede router die het verkeer tussen extern en intern goed regelt en afhandelt is daarbij onmisbaar. Bij Lagarde Groep kunt u terecht voor een totaaloplossing als het gaat om bereikbaarheid en verbindingen.

Neem contact met ons op