Professioneel WiFi-netwerk

Altijd een goede verbinding

Optimaal gebruik en maximale veiligheid

Het gebruik van mobiele apparaten zoals tablets en smartphones is niet weg te denken in uw organisatie. Optimaal gebruik en maximale veiligheid vragen om een professionele inrichting van een WiFi-netwerk. Door een gedegen aanpak en professionele inrichting voorkomt u veel ‘ellende’ tijdens het gebruiken van uw WiFi-netwerk. Wij combineren brede bedrijfsnetwerkkennis en kennis over specifieke IP-diensten die gebruik gaan maken van uw WiFi-netwerk. Alleen zo weet u zeker dat uw investering goed besteed is.

Professioneel Wifi Netwerk
“Optimaal gebruik en maximale veiligheid van mobiele apparaten vragen om een professionele inrichting van een WiFi-netwerk.”

Optimale WiFi-dekking?

Een optimale draadloze verbinding begint bij een WiFi-projectering. Vraag tot 1 november 2018 een gratis WiFi-projectering bij ons aan.

Gratis WiFi projectering

Voordelen professioneel WiFi-netwerk

Een professioneel (Aerohive) WiFi-netwerk biedt veel voordelen ten opzichte van een zelf ingericht WiFi-netwerk met eigen WiFi-routers. Wij noemen hieronder enkele voordelen:
Een professioneel WiFi-netwerk is centraal te managen en te beheren.
U heeft inzicht in het gedrag van gebruikers op uw WiFi-netwerk.
Het is mogelijk rapportages te maken en zodoende het gedrag te analyseren.
U kunt een gastennetwerk aanleggen, zodat gebruikersgroepen elkaar niet storen en de veiligheid van uw eigen bedrijfsdata gewaarborgd wordt.
U kunt specifieke beperkingen en mogelijkheden instellen voor een bepaalde gebruikersgroep.
SSID’s inrichten, zodat de verschillende datastromen gescheiden worden (voice en data).

WiFi in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van WiFi? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele WiFi voor uw organisatie kan betekenen.

  • Bedrijfsvideo’s
  • Productvideo’s
  • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Inventarisatie voor een professioneel WiFi netwerk


3 stappen

Stel: u kiest voor het inrichten van een professioneel WiFi-netwerk. Een goede keuze. In het voortraject is het dan belangrijk om uw wensen en huidige situatie scherp te hebben. Samen analyseren wij onder andere:

Het gebruik

Waar gaat u uw WiFi-netwerk voornamelijk voor gebruiken? Wat zijn uw wensen en wat zijn de vereisten?

Uw bedrijfspand

Hoe zit dat in elkaar? Hoe moet het WiFi-netwerk ingericht worden voor een goede dekking?  Is er sprake van veel of weinig verstoring van de WiFi-signalen? Eventueel kunnen wij een WiFi site survey voor u uitvoeren op locatie;

De huidige bedrijfsnetwerk inrichting

Hoe is deze vormgegeven? Wat zijn de mogelijkheden? En waar liggen eventueel knelpunten voor het inrichten van een WiFi-netwerk?

Op basis daarvan maken we een gedegen WiFi-projectering, zodat u zeker weet dat het netwerk exact aansluit bij uw situatie.

Gratis Aerohive AP230 bij de Aerohive WiFi Webinars

Overweegt u een nieuw WiFi-netwerk aan te leggen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Aerohive Networks? Maak kennis met de mogelijkheden van Aerohive en ontvang een gratis Aerohive AP230 om eindeloos mee te kunnen testen!

Gratis Aerohive WiFi-demonstratie

Zien is geloven. Wij willen Aerohive graag letterlijk aan u laten zien. Onze ervaring is dat u pas echt een goed beeld krijgt bij de mogelijkheden zodra u alle mogelijkheden met eigen ogen gezien heeft. Hoe? Tijdens een demonstratie. Wij geven graag een Aerohive demonstratie bij u op locatie, of in onze demonstratieruimte. Een goede gelegenheid om kennis te maken met Aerohive én met elkaar!

WiFi – Hoe zorgt u voor continuïteit?

Constant een veilige WiFi verbinding is belangrijk. Het lijkt zo eenvoudig, maar niets is minder waar.

Download ons E-book en lees hoe het in de praktijk werkt.

Professioneel WiFi netwerk referenties

Logo Nieuwkoop
Logo de Schutse
Restaurant Campman
Daltonschool In Balans

Professioneel WiFi netwerk van Aerohive

Wij leveren en ondersteunen WiFi-apparatuur van onder andere Aerohive Networks. Het meest betrouwbare en veilige WiFi-netwerk voor ondernemers. Want veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van uw bedrijfsprocessen staan bij ons voorop. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bedrijfsnetwerkinrichting. Als deskundige IP-service Integrator kunnen wij u daarom voorzien van een totaal geïntegreerde bedrijfs-netwerkomgeving. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw diensten!

 

Lagarde maakt het mogelijk om de licenties voor WiFi-managementsoftware ook af te nemen in abonnementsvorm. In dat geval heeft u alleen de WiFi access points nodig op uw locatie. Het beheren en managen van uw WiFi-netwerk vindt plaats vanuit de cloud. Dit noemen wij WiFi as a service.

 

Er komt heel wat kijken bij het aanleggen van uw WiFi-netwerk. Denk aan de beveiliging van uw netwerk en bedrijfsdata, het afnemen van de juiste internetverbindingen en monitoring van netwerkelementen.

Aerohive WiFi op Aerohivewifi.nl

Product, portfolio, media en referenties over Aerohive WiFi? Kijk op onze speciale website over Aerohive WiFi.

Aerohive Networks logo

WiFi Whitepaper: De netwerkgevolgen van 802.11ac

Twee belangrijke trends in de sector convergeren op dit moment en het resultaat heeft grote gevolgen voor hoe draadloze netwerken worden ontworpen. De eerste trend is supersnelle Wi-Fi-technologie, gebaseerd op het 802.11ac-protocol. Dit protocol ondersteunt datasnelheden tot 1 Gbps en meer. De tweede trend is de behoefte aan gepersonaliseerde mobiele ervaringen om altijd en overal toegang te kunnen bieden zonder het functioneren van het netwerk in de war te sturen of te maken te krijgen met kostenoverschrijdingen.

Martin Gol
Salesmanager Telecom/Netwerken
Salesmanager telefonie
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren