8,6 8 ,6 211 reviews Bekijk reviews

Professioneel WiFi-netwerk

Optimaal gebruik en maximale veiligheid

Het gebruik van mobiele apparaten zoals tablets en smartphones is niet weg te denken in uw organisatie. Optimaal gebruik en maximale veiligheid vragen om een professionele inrichting van een WiFi-netwerk. Door een gedegen aanpak en professionele inrichting voorkomt u veel 'ellende' tijdens het gebruiken van uw WiFi-netwerk. Wij combineren brede bedrijfsnetwerkkennis en kennis over specifieke IP-diensten die gebruik gaan maken van uw WiFi-netwerk. Alleen zo weet u zeker dat uw investering goed besteed is.

Voordelen van een professioneel WiFi-netwerk

Een professioneel (Aerohive) WiFi-netwerk biedt veel voordelen ten opzichte van een zelf ingericht WiFi-netwerk met eigen WiFi-routers. Wij noemen hieronder enkele voordelen:

»  Een professioneel WiFi-netwerk is centraal te managen en te beheren.
»  U heeft inzicht in het gedrag van gebruikers op uw WiFi-netwerk.
»  Het is mogelijk rapportages te maken en zodoende het gedrag te analyseren.
»  U kunt een gastennetwerk aanleggen, zodat gebruikersgroepen elkaar niet storen en de veiligheid van uw eigen bedrijfsdata gewaarborgd wordt.
»  U kunt specifieke beperkingen en mogelijkheden instellen voor een bepaalde gebruikersgroep.
»  SSID’s inrichten, zodat de verschillende datastromen gescheiden worden (voice en data).

Mis geen opties en laat de mogelijkheden van een professioneel WiFi-netwerk vertalen naar voordelen voor uw organisatie. Vraag onze specialisten naar de voordelen voor uw situatie.

Inventarisatie voor een professioneel WiFi netwerk

Stel: u kiest voor het inrichten van een professioneel WiFi-netwerk. Een goede keuze. In het voortraject is het dan belangrijk om uw wensen en huidige situatie scherp te hebben. Samen analyseren wij onder andere:


»  Het gebruik
Waar gaat u uw WiFi-netwerk voornamelijk voor gebruiken? Wat zijn uw wensen en wat zijn de vereisten?


»  Uw bedrijfspand
Hoe zit dat in elkaar? Hoe moet het WiFi-netwerk ingericht worden voor een goede dekking?  Is er sprake van veel of weinig verstoring van de WiFi-signalen? Eventueel kunnen wij een WiFi site survey voor u uitvoeren op locatie;


»  De huidige bedrijfsnetwerkinrichting 
Hoe is deze vormgegeven? Wat zijn de mogelijkheden? En waar liggen eventueel knelpunten voor het inrichten van een WiFi-netwerk?

Op basis daarvan maken we een gedegen WiFi-projectering, zodat u zeker weet dat het netwerk exact aansluit bij uw situatie.

professioneel-wifi-netwerk

Gratis Aerohive AP230 bij de Aerohive WiFi Webinars

Overweegt u een nieuw WiFi-netwerk aan te leggen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Aerohive Networks? Maak kennis met de mogelijkheden van Aerohive en ontvang een gratis Aerohive AP230 om eindeloos mee te kunnen testen!

Gratis Aerohive WiFi-demonstratie

Zien is geloven. Wij willen Aerohive graag letterlijk aan u laten zien. Onze ervaring is dat u pas echt een goed beeld krijgt bij de mogelijkheden zodra u alle mogelijkheden met eigen ogen gezien heeft. Hoe? Tijdens een demonstratie. Wij geven graag een Aerohive demonstratie bij u op locatie, of in onze demonstratieruimte. Een goede gelegenheid om kennis te maken met Aerohive én met elkaar!

Altijd een goede verbinding

Heeft u binnen uw bedrijf altijd en overal toegang tot het internet? Vanaf ieder device?

 

Een professioneel ingericht WiFi-netwerk heeft veel voordelen voor uw bedrijf. Zo hebben ook onze klanten ondervonden.


Download ons E-book en lees wat wij voor u kunnen betekenen en hoe het onze bestaande klanten heeft geholpen.

Professioneel WiFi netwerk referenties


Professioneel WiFi netwerk van Aerohive

Wij leveren en ondersteunen WiFi-apparatuur van onder andere Aerohive Networks. Het meest betrouwbare en veilige WiFi-netwerk voor ondernemers. Want veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van uw bedrijfsprocessen staan bij ons voorop. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bedrijfsnetwerkinrichting. Als deskundige IP-service Integrator kunnen wij u daarom voorzien van een totaal geïntegreerde bedrijfs-netwerkomgeving. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw diensten!


Lagarde maakt het mogelijk om de licenties voor WiFi-managementsoftware ook af te nemen in abonnementsvorm. In dat geval heeft u alleen de WiFi access points nodig op uw locatie. Het beheren en managen van uw WiFi-netwerk vindt plaats vanuit de cloud. Dit noemen wij WiFi as a service.


Er komt heel wat kijken bij het aanleggen van uw WiFi-netwerk. Denk aan de beveiliging van uw netwerk en bedrijfsdata, het afnemen van de juiste internetverbindingen en monitoring van netwerkelementen.

Aerohive WiFi op Aerohivewifi.nl

Product, portfolio, media en referenties over Aerohive WiFi? Kijk op onze speciale website over Aerohive WiFi. 


professioneel-wifi-netwerk-aerohive

WiFi Whitepaper: De netwerkgevolgen van 802.11ac

Twee belangrijke trends in de sector convergeren op dit moment en het resultaat heeft grote gevolgen voor hoe draadloze netwerken worden ontworpen. De eerste trend is supersnelle Wi-Fi-technologie, gebaseerd op het 802.11ac-protocol. Dit protocol ondersteunt datasnelheden tot 1 Gbps en meer. De tweede trend is de behoefte aan gepersonaliseerde mobiele ervaringen om altijd en overal toegang te kunnen bieden zonder het functioneren van het netwerk in de war te sturen of te maken te krijgen met kostenoverschrijdingen.

Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00