Professioneel WiFi-netwerk

Altijd een goede verbinding

Beperkt bereik in bepaalde ruimtes, één streepje op het WiFi-icoon en onveilige verbindingen. Een professioneel ingericht netwerk verlost uw bedrijf van deze ongemakken. U vergroot uw bereik, werkt veiliger op al uw devices én versterkt het WiFi-signaal. 99% van onze klanten beveelt Lagarde Groep aan als WiFi-leverancier. Wij informeren u graag vrijblijvend.

Professioneel Wifi Netwerk

“Deze mensen denken goed met je mee en je weet precies waar je aan toe bent. Zeer deskundig personeel met goed advies.”

Han – Recreatie Everstein

Optimale WiFi-dekking?

Een optimale draadloze verbinding begint bij een WiFi-projectering. Hiermee krijgen we inzicht in hoe de access points geplaatst moeten worden om een optimale dekking te garanderen. 

Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een WiFi-projectering. Op basis van een plattegrond van uw pand vullen wij deze voor u in.

Gratis WiFi projectering

Voordelen professioneel WiFi-netwerk

Een professioneel (Aerohive) WiFi-netwerk biedt veel voordelen ten opzichte van een zelf ingericht WiFi-netwerk met eigen WiFi-routers. Wij noemen hieronder enkele voordelen:
Een professioneel WiFi-netwerk is centraal te managen en te beheren.
U heeft inzicht in het gedrag van gebruikers op uw WiFi-netwerk.
Het is mogelijk rapportages te maken en zodoende het gedrag te analyseren.
U kunt een gastennetwerk aanleggen, zodat gebruikersgroepen elkaar niet storen en de veiligheid van uw eigen bedrijfsdata gewaarborgd wordt.
U kunt specifieke beperkingen en mogelijkheden instellen voor een bepaalde gebruikersgroep.
SSID’s inrichten, zodat de verschillende datastromen gescheiden worden (voice en data).

WiFi in beeld

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van WiFi? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de video’s en ervaar wat professionele WiFi voor uw organisatie kan betekenen.

  • Bedrijfsvideo’s
  • Productvideo’s
  • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Inventarisatie voor een professioneel WiFi netwerk


3 stappen

Stel: u kiest voor het inrichten van een professioneel WiFi-netwerk. Een goede keuze. In het voortraject is het dan belangrijk om uw wensen en huidige situatie scherp te hebben. Samen analyseren wij onder andere:
et|icon_profile|

Het gebruik

Waar gaat u uw WiFi-netwerk voornamelijk voor gebruiken? Wat zijn uw wensen en wat zijn de vereisten?
et|icon_house_alt|

Uw bedrijfspand

Hoe zit dat in elkaar? Hoe moet het WiFi-netwerk ingericht worden voor een goede dekking?  Is er sprake van veel of weinig verstoring van de WiFi-signalen? Eventueel kunnen wij een WiFi site survey voor u uitvoeren op locatie;
et|icon_cog|

De huidige bedrijfsnetwerk inrichting

Hoe is deze vormgegeven? Wat zijn de mogelijkheden? En waar liggen eventueel knelpunten voor het inrichten van een zakelijk WiFi-netwerk?

Op basis daarvan maken we een gedegen WiFi-projectering, zodat u zeker weet dat het netwerk exact aansluit bij uw situatie.

Gratis Aerohive AP230 bij de Aerohive WiFi Webinars

Overweegt u een nieuw WiFi-netwerk aan te leggen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Aerohive Networks? Maak kennis met de mogelijkheden van Aerohive en ontvang een gratis Aerohive AP230 om eindeloos mee te kunnen testen!

Gratis Aerohive WiFi-demonstratie

Zien is geloven. Wij willen Aerohive graag letterlijk aan u laten zien. Onze ervaring is dat u pas echt een goed beeld krijgt bij de mogelijkheden zodra u alle mogelijkheden met eigen ogen gezien heeft. Hoe? Tijdens een demonstratie. Wij geven graag een Aerohive demonstratie bij u op locatie, of in onze demonstratieruimte. Een goede gelegenheid om kennis te maken met Aerohive én met elkaar!

WiFi – Hoe zorgt u voor continuïteit?

Constant een veilige WiFi verbinding is belangrijk. Het lijkt zo eenvoudig, maar niets is minder waar.

Download ons E-book en lees hoe het in de praktijk werkt.

Professioneel WiFi netwerk referenties

Logo Nieuwkoop
Logo de Schutse
Restaurant Campman
Daltonschool In Balans

Professioneel WiFi netwerk van Aerohive

Wij leveren en ondersteunen WiFi-apparatuur van onder andere Aerohive Networks. Het meest betrouwbare en veilige WiFi-netwerk voor ondernemers. Want veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van uw bedrijfsprocessen staan bij ons voorop. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bedrijfsnetwerkinrichting. Als deskundige IP-service Integrator kunnen wij u daarom voorzien van een totaal geïntegreerde bedrijfs-netwerkomgeving. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw diensten!

Lagarde Groep maakt het mogelijk om de licenties voor WiFi-managementsoftware ook af te nemen in abonnementsvorm. In dat geval heeft u alleen de WiFi access points nodig op uw locatie. Het beheren en managen van uw WiFi-netwerk vindt plaats vanuit de cloud. Dit noemen wij WiFi as a service.

Er komt heel wat kijken bij het aanleggen van uw WiFi-netwerk. Denk aan de beveiliging van uw netwerk en bedrijfsdata, het afnemen van de juiste internetverbindingen en monitoring van netwerkelementen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? We informeren u graag vrijblijvend.

 

Martin Gol
Salesmanager Telecom/Netwerken
Salesmanager telefonie

Aerohive WiFi op Aerohivewifi.nl

Product, portfolio, media en referenties over Aerohive WiFi? Kijk op onze speciale website over Aerohive WiFi.

Aerohive Networks logo
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren