WiFi as a Service

Vast bedrag per maand per gebruiker

Besparen op een compleet WiFi-netwerk

Met het afnemen van onze dienst WiFi as a service, onder eigen label Xconnection, bespaart u op investeringskosten voor het inrichten van een compleet WiFi-netwerk. Ontdek de voordelen van een WiFi as a service oplossing waarbij u wel beschikt over alle WiFi-functionaliteiten, maar niet hoeft te investeren in licenties of extra servercapaciteit.

De voordelen

  • U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van uw eigen managementomgeving in de cloud
  • Gemakkelijk uit te breiden naar andere locaties
  • Betrouwbaar en veilig. WiFi as a service van Xconnection maakt gebruik van de Aerohive WiFi netwerk-architectuur
Wifi as a service
“Betrouwbaar en veilig.”

As a service

Werking, security en monitoring

et|icon_desktop|

Werking

De opkomst van cloudgebaseerde oplossingen in ‘ICT-land’ heeft een wereld geopend aan nieuwe mogelijkheden. Nieuwe mogelijkheden op het gebied van softwarematige verwerking van gegevens en het beheer van IP-toepassingen. Voorheen vond verwerking en beheer bij u op locatie plaats op uw eigen servers. Met moderne cloud-oplossingen wordt de verwerking en het beheer van applicatiegegevens, zoals het verkeer in uw WiFi-netwerk, verplaatst naar een externe server in de cloud.

U krijgt een compleet WiFi-netwerk op locatie alleen doet u geen investeringen in licenties voor het managementsoftware. Met WiFi as a service vindt management en beheer van het WiFi-netwerk plaats vanuit de cloud. U krijgt beschikking over de managementtool in een abonnementsconstructie.

et|icon_chat_alt|w

Security

Uw WiFi-netwerk wordt centraal beveiligd door de managementtool. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de inzet van bijvoorbeeld een firewall. Meer over onze diensten op het gebied van Netwerk en ICT Security Management vindt u op deze pagina
et|icon_lock_alt|~

Monitoring

Naast de centrale beveiliging vanuit de managementtool, bieden wij ook 24-uursmonitoring aan. Zo wordt uw netwerk 24/7 gemonitord. Afhankelijk van uw wensen nemen wij tijdens kantooruren proactief contact met u op wanneer uw accesspoints verstoringen vertonen.
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren