8,6 8 ,6 227 reviews Bekijk reviews

WiFi as a service

Besparen op een compleet WiFi-netwerk

Met het afnemen van onze dienst WiFi as a service, onder eigen label Xconnection, bespaart u op investeringskosten voor het inrichten van een compleet WiFi-netwerk. Ontdek de voordelen van een WiFi as a service oplossing waarbij u wel beschikt over alle WiFi-functionaliteiten, maar niet hoeft te investeren in licenties of extra servercapaciteit.

De voordelen 

»  U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van uw eigen managementomgeving in de cloud
»  Gemakkelijk uit te breiden naar andere locaties
»  Betrouwbaar en veilig. WiFi as a service van Xconnection maakt gebruik van de Aerohive WiFi netwerk-architectuur

Werking van WiFi as a service

De opkomst van cloudgebaseerde oplossingen in 'ICT-land' heeft een wereld geopend aan nieuwe mogelijkheden. Nieuwe mogelijkheden op het gebied van softwarematige verwerking van gegevens en het beheer van IP-toepassingen. Voorheen vond verwerking en beheer bij u op locatie plaats op uw eigen servers. Met moderne cloud-oplossingen wordt de verwerking en het beheer van applicatiegegevens, zoals het verkeer in uw WiFi-netwerk, verplaatst naar een externe server in de cloud.

U krijgt een compleet WiFi-netwerk op locatie alleen doet u geen investeringen in licenties voor het managementsoftware. Met WiFi as a service vindt management en beheer van het WiFi-netwerk plaats vanuit de cloud. U krijgt beschikking over de managementtool in een abonnementsconstructie. 

wifi-as-a-service

Security as a service

Uw WiFi-netwerk wordt centraal beveiligd door de managementtool. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de inzet van bijvoorbeeld een firewall. Meer over onze diensten op het gebied van Netwerk en ICT Security Management vindt u op deze pagina

Monitoring as a service

Naast de centrale beveiliging vanuit de managementtool, bieden wij ook 24-uursmonitoring aan. Zo wordt uw netwerk 24/7 gemonitord. Afhankelijk van uw wensen nemen wij tijdens kantooruren proactief contact met u op wanneer uw accesspoints verstoringen vertonen.

Vraag een bezoek aan, wij komen graag bij u langs.
 
Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00