WiFi Site Survey

Analyse en adviesplan

Een meting op locatie

Heeft u interesse in een WiFi netwerk? Voldoet uw (draadloze) netwerk nog? Vragen die Lagarde Groep voor u kan beantwoorden door middel van een WiFi Site Survey. Met een WiFi site survey verzorgen wij een meting op locatie. Onze specialisten brengen precies in kaart hoe een WiFi-netwerk ingericht dient te worden. Op basis van deze meting analyseren wij de benodigde dekking en interferentie. Zodat u bijvoorbeeld weet waar uw nieuwe access points het beste geplaatst kunnen worden. Het inrichten van een professioneel WiFi-netwerk begint namelijk met een nauwkeurige WiFi site survey. Met een adviesplan minimaliseert u risico’s en faalkosten. De moeite waard!

WiFi Site survey
“Onze specialisten brengen precies in kaart hoe een WiFi-netwerk ingericht dient te worden.”

ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS

“Uitstekend advies. Deskundige technicus om de levering voor te bereiden. Alles is goed verlopen.”
Rehobothschool, Geldermalsen

“Lagarde Groep is een partij, waarbij professionaliteit en persoonlijk contact goed hand in hand gaan.”

IMNederland, Putten

Bekijk meer reviews van tevreden klanten van Lagarde Groep.

Hoe gaat een WiFi Site Survey in zijn werk?

Allereerst spreken we met u af wat uw wensen zijn voor draadloos internet en op welk detailniveau wij uw netwerk moeten gaan analyseren. Daarna gaan wij aan de slag om een analyse te maken van het dekkingsniveau, het aantal benodigde accesspoints, (eventuele) storingsbronnen, etc. Daarna werken wij een rapport voor u uit waarin een gedetailleerd advies wordt weergegeven. Zo bent u in staat om een gedegen afweging te maken hoe en tegen welke investering u het draadloze netwerk wenst in te richten.

WiFi Site Survey op scherm

Voorbeeld van WiFi Site Survey projectering

Met de WiFi planningtool berekenen wij het benodigde aantal accesspoint op basis van gewenste dekking. In de afbeelding ziet u een voorbeeld van een WiFi-projectering.

WiFi Site Survey Projectering

WiFi – Hoe zorgt u voor continuïteit?

Constant een veilige WiFi verbinding is belangrijk. Het lijkt zo eenvoudig, maar niets is minder waar.

Download ons E-book en lees hoe het in de praktijk werkt.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren