Zakelijk internet

Snel, betrouwbaar en stabiel

Altijd online met de bandbreedte en oplossingen die u nodig heeft

Internet Protocol (IP) is de motor achter uw internet-telefonie, IP-camerabewaking, IP-alarmmelding en IP-toegangscontrole. Bovendien is het nodig voor dataopslag en software hosting in de cloud. 

Lagarde Groep ondersteunt alle verbindingstechnieken:

Graag gaan we met u in gesprek om te bepalen wat de beste oplossing voor uw organisatie is. Hierbij kijken we naar snelheid, redundantie, kosten e.d. 

Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel

 • Zakelijk internet

  op basis van een glasvezelverbinding realiseren wij een internetverbinding op uw locatie, met zeer hoge snelheden.

 • IP-VPN / Ethernet LAN

  Verbindingen tussen verschillende locaties of een verbinding met het datacentrum realiseren wij over uw “eigen” netwerk. Dus geen tunnels over het internet, maar een veilige koppeling over een afgesloten netwerk. In deze oplossing kunt u zelf bepalen waar u (centraal) het internet opgaat.

 • Dark fiber

  Een eigen glasvezel tussen 2 locaties, dat is in de basis Dark fiber. Wij regelen de configuratie en routeringen en kunnen zo een oplossing leveren waarbij de verbinding en koppelingen over eigen apparatuur gaan. Meerdere locaties en verbinding met het datacentrum kunnen zo gerealiseerd worden.

Postcodecheck zakelijk internet

Zakelijk glasvezel of DSL, wat is er beschikbaar aan zakelijk internet op uw locatie? Voer uw postcode in op de zakelijk internet postcodecheck en bekijk wat er beschikbaar is.

Wij bieden verschillende zakelijk internet oplossingen, van diverse providers: Tele2, Eurofiber, KPN. 

 

Let op: geen resultaat op uw postcode? Vul dan het formulier in onderaan de pagina voor een oplossing op maat.

 

Datacenter

Datacenter

Netwerkoplossingen hebben vaak een verbinding met één of meerdere datacenters. In een datacentrum kunt u uw servers plaatsen in een Private Cloud omgeving of dit afnemen in een Public Cloud omgeving als Microsoft Azure. Daarnaast kunt u via datacenters bijvoorbeeld verbinding maken met het internet.

Graag gaan wij met u in gesprek over een doeltreffend netwerk ontwerp, waarin de component datacentrum een belangrijke plek inneemt.

DSL

Op basis van het kopernetwerk kunnen wij internet verbindingen aanbieden. Hierbij is de download snelheid altijd hoger dan de upload snelheid. Afhankelijk van de mogelijkheden op uw locatie is DSL leverbaar in de vorm van:

 • ADSL;
 • VDSL;
 • BVDSL;
 • Vplus.
Data stroom
Inbreker

4G / Mobiele netwerken

De ontwikkeling van snelle hoogwaardige mobiele netwerken blijft doorgaan. Op dit moment wordt het 5G netwerk uitgerold. Met een mobiele verbinding kunnen wij snel en bijna overal internet leveren. De oplossing is vooral interessant wanneer tijdelijk / op wisselende locaties internet nodig is. In combinatie met onze 4G apparatuur en buitenantenne, realiseren wij de best mogelijke verbinding. Vast IP-adres nodig? Ook geen probleem!

Straalverbinding

Zoals we via een Wi-Fi netwerk draadloos kunnen verbinden met het netwerk, zo kunnen we ook een draadloze verbinding realiseren tussen 2 punten. Door middel van een straalverbinding kunnen we zo 2 netwerken met elkaar verbinden. 

Ideaal bijvoorbeeld wanneer u meerdere gebouwen, die dicht bij elkaar staan, wilt verbinden. Per gebouw heeft u zo niet een eigen internetverbinding nodig, met bijbehorende maandelijkse kosten. U bepaalt zelf vanaf welke locatie u het internet op wil. De gebouwen verbinden wij met deze locatie via een straalverbinding.

Microsoft 365 security scan

Borgen van uw internetverbinding

Het wegvallen van internetverbinding, door bijvoorbeeld een storing in een landelijk netwerk, kan leiden tot vervelende en soms levensbedreigende situaties. Wij zorgen dat downtime tot een minimum beperkt wordt door:

m

Redundantie
In sommige situaties is het raadzaam uw internetconnectiviteit redundant uit te voeren. Dit betekent dat er een back-up verbinding beschikbaar is en uw bedrijfsprocessen in alle gevallen gecontinueerd worden via een tweede internetverbinding.

24-uursmonitoring

Wij adviseren onze klanten gebruik te maken van 24-uursmonitoring. Met deze dienst hebben wij inzicht in de status uw connectiviteit. In geval van verstoringen kunnen wij proactief reageren en de verstoring verhelpen.

Vooruitstrevende leveranciers

Kies voor een partij die doorlopend op zoek is naar betere netwerken en verbindingen voor uw organisatie. Lagarde Groep kijkt niet alleen naar uw verbinding. Wij begrijpen ook over de volle breedte welke impact IP-diensten op uw zakelijk internet hebben.

Zakelijk internet en telefonie

Zakelijk internet is de drager voor veel zakelijke IP-diensten zoals telefonie. Zakelijk internet en telefonie combineren is dan ook vaak de juiste keuze. Kies voor een goede internetverbinding met de juiste instellingen voor goede VoIP-communicatie.

Tevreden klanten van Lagarde Groep

Mijn ervaringen met de Lagarde groep zijn erg goed ik word altijd goed geholpen. Het personeel waar ik mee te maken heb is vriendelijk en 99% van de tijd ook volledig kundig.

Ducares, Utrecht

Lagarde Groep is een vertrouwd, servicegericht, en prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Leeuwenstein Groep, Geldermalsen

Klantenvertellen liggend nagebouwd aug 2022

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid