8,6 8 ,6 223 reviews Bekijk reviews
zakelijk-internet-header

Zakelijk internet

Altijd online met de bandbreedte die u nodig hebt

Uw zakelijk internet is óók actief wanneer niemand bewust online is. Internet Protocol (IP) is de motor achter uw internet-telefonie, IP-camerabewaking, IP-alarmmelding en IP-toegangscontrole. Bovendien is het nodig voor dataopslag en software hosting in de cloud. En hebt u meerdere vestigingen, dan communiceren de computers van die kantoren ook bijna continu met elkaar via uw zakelijke internet.


Zakelijk internet via ADSL, VDSL of glasvezel

Lagarde ondersteunt alle verbindingstechnieken, al is de toekomst duidelijk aan glasvezel. Daarmee bent u verzekerd van een stabiele, hoogwaardige verbinding en zeer snelle laad- en reactietijden. De tijdswinst die dat oplevert, compenseert ruimschoots de iets hogere kosten.

Portfolio zakelijk internet

Wij leveren verschillende type internetverbindingen als drager voor uw IP-diensten. Afhankelijk van uw wensen en bedrijfslocatie(s) zoeken wij met u naar de meest geschikte drager voor uw diensten. Wij analyseren wat uw wensen zijn, wat de vereisten zijn en welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie. Zo ontvangt u een passend aanbod. Grofweg onderscheiden wij:

»  ADSL-verbindingen
»  VDSL-verbindingen
»  Zakelijk glasvezel

zakelijk-internet

Kwaliteit en service zakelijk internet 

Naast het kiezen van de juiste drager, is het ook van belang om te analyseren welke kwaliteit internetverbinding u nodig heeft. Wij bieden de varianten entry en premium. Met deze verdeling bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en service op uw internetverbinding vanuit de netwerkleverancier. Wij kunnen u informeren over een oplossing die past bij het gebruik van uw internetverbinding. Hieronder noemen wij beknopt enkele verschillen tussen zakelijk internet entry en zakelijk internet premium:

Zakelijk internet entry

Geschikt voor data • minder tijdkritisch • basisgarantie

Zakelijk internet premium

Geschikt voor voice • tijdkritisch • hoge garantie

Continuïteit van uw zakelijke internetverbinding waarborgen

Het wegvallen van internetverbinding, door bijvoorbeeld een storing in een landelijk netwerk, kan leiden tot vervelende en soms levensbedreigende situaties. Garandeer continuïteit op uw internetverbinding door:

Redundantie

In sommige situaties is het raadzaam uw internetconnectiviteit redundant uit te voeren. Dit betekend dat er een back-up verbinding beschikbaar is en uw bedrijfsprocessen in alle gevallen gecontinueerd worden via een tweede internetverbinding.

24-uursmonitoring

Wij adviseren onze klanten gebruik te maken van 24-uursmonitoring. Met deze dienst hebben wij inzicht in de status uw connectiviteit. In geval van verstoringen kunnen wij proactief reageren en de verstoring verhelpen.

Vooruitstrevende leveranciers

Kies voor een partij die doorlopend op zoek is naar betere netwerken en verbindingen voor uw organisatie. Lagarde kijkt niet alleen naar uw verbinding. Wij begrijpen ook over de volle breedte welke impact IP-diensten op uw zakelijk internet hebben.

"Uw internetverbinding is de basis. Bijna alles gaat over IP, dus die internetverbinding. Daarom is het zo belangrijk om altijd kritisch te kijken naar de verbinding die u afneemt en hoe u de veiligheid inricht."

Zakelijke telefonie maakt gebruik van uw internetverbinding.

Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00