Zakelijk internet

Via ADSL, VDSL of glasvezel

Altijd online met de bandbreedte die u nodig hebt

Uw zakelijk internet is óók actief wanneer niemand bewust online is. Internet Protocol (IP) is de motor achter uw internet-telefonie, IP-camerabewaking, IP-alarmmelding en IP-toegangscontrole. Bovendien is het nodig voor dataopslag en software hosting in de cloud. En hebt u meerdere vestigingen, dan communiceren de computers van die kantoren ook bijna continu met elkaar via uw zakelijke internet.

Zakelijk internet via ADSL, VDSL of glasvezel

Lagarde Groep ondersteunt alle verbindingstechnieken, al is de toekomst duidelijk aan glasvezel. Daarmee bent u verzekerd van een stabiele, hoogwaardige verbinding en zeer snelle laad- en reactietijden. 

Tevreden klanten van Lagarde Groep

Mijn ervaringen met de Lagarde groep zijn erg goed ik word altijd goed geholpen. Het personeel waar ik mee te maken heb is vriendelijk en 99% van de tijd ook volledig kundig.

Ducares, Utrecht

Lagarde Groep is een vertrouwd, servicegericht, en prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Leeuwenstein Groep, Geldermalsen

Postcodecheck zakelijk internet

Zakelijk glasvezel, ADSL, VDSL of SDSL, wat is er beschikbaar aan zakelijk internet op uw locatie? Voer uw postcode in op de zakelijk internet postcodecheck en bekijk wat er beschikbaar is.

Wij bieden verschillende zakelijk internet oplossingen, van diverse providers: Tele2, Eurofiber, NDIX.

Verschillende mogelijkheden

Wij leveren verschillende type internetverbindingen als drager voor uw IP-diensten. Afhankelijk van uw wensen en bedrijfslocatie(s) zoeken wij met u naar de meest geschikte drager voor uw diensten. Wij analyseren wat uw wensen zijn, wat de vereisten zijn en welke verbindingen er leverbaar zijn op uw locatie. Zo ontvangt u een passend aanbod. Grofweg onderscheiden wij:

Brandmelder

Zakelijk DSL

Zakelijk dsl is al jarenlang de meest gebruikte zakelijke internetverbinding. Nagenoeg heel Nederland beschikt over deze verbindingsmogelijkheid op elke terrein. Zakelijk glasvezel is steeds meer in opkomst en vervangt de zakelijk dsl verbindingen langzamerhand. Afhankelijk van uw wensen en budget kiest u voor zakelijk adsl, zakelijk vdsl of zakelijk glasvezel.

Zakelijk ADSL

Hoewel Glasvezel in opkomst is, blijft zakelijk ADSL een betrouwbare internetverbinding met diverse mogelijkheden voor uw organisatie. Met ADSL is datacommunicatie via een ‘kabel’ van koper mogelijk. Met zakelijk ADSL ligt de doorvoersnelheid van gegevens lager dan met een zakelijk VDSL of glasvezelverbinding. ADSL is een breedbandtechniek.

Zakelijk ADSL: hoge download, lage upload
ADSL is een asymmetrische DSL variant. Dit betekend dat er een niet-symmetrische verdeling van de bandbreedte is. De downloadsnelheid via een ADSL-verbinding is altijd hoger dan de uploadsnelheid. De uploadsnelheid is maximaal 1 Mb. Lagarde Groep biedt, via eigen label, Xconnection verbindingen tot 20 Mbit/s downloadsnelheid. Heeft u hogere snelheden nodig? Bekijk de mogelijkheden van een VDSL,- of glasvezelverbinding.

Zakelijk VDSL

Naast zakelijk ADSL zijn er ook andere DSL-verbindingen beschikbaar die gebruik maken van koper als drager. De beschikbaarheid van DSL-verbindingen ligt hoger dan het relatief nieuwe Glasvezel. Zakelijk VDSL (ofwel Very High Speed Digital Subscriber Line) wordt ook wel de opvolger van ADSL genoemd. De bandbreedte van VDSL is hoger. Zowel de uploadsnelheid als de downloadsnelheid hebben een hogere maximum dan ADSL. In dit geval tot 40 Mb. En met de ‘VDSL2’ tot 100 Mb. Heeft u hogere snelheden nodig? Bekijk de mogelijkheden van een glasvezelverbinding.

 Zakelijk VDSL-Vectoring op buitenringen levert meer kansen op voor uw organisatie
Op dit moment is KPN de bandbreedte van VDSL-verbindingen in de buitenringen aan het vergroten door middel van vectoring. Vectoring zorgt ervoor dat er minder ruis is op de verbinding tussen zender en ontvanger. Snelheden kunnen hierdoor aanzienlijk verhoogt worden. Veel zakelijke gebruikers liggen op grotere afstand van de wijkcentrales waardoor het onmogelijk is om hoge internetsnelheden te behalen. Daarom investeert KPN in buitenringen en informeert Lagarde Groep u over de mogelijkheden.

VDLS-Vectoring in uw regio zorgt voor:

 • hogere internetsnelheden voor uw bedrijf.
 • snellere verwerking van bedrijfsprocessen.
 • nieuwe mogelijkheden voor IP-diensten zoals Hosted Telefonie, IP-camerabewaking.
Zakelijk internet en telefonie

Zakelijk internet is de drager voor veel zakelijke IP-diensten zoals telefonie. Zakelijk internet en telefonie combineren is dan ook vaak de juiste keuze. Kies voor een goede internetverbinding met de juiste instellingen voor goede VoIP-communicatie.

Kwaliteit en service zakelijk internet

Naast het kiezen van de juiste drager, is het ook van belang om te analyseren welke kwaliteit internetverbinding u nodig heeft. Wij bieden de varianten entry en premium. Met deze verdeling bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en service op uw internetverbinding vanuit de netwerkleverancier. Wij kunnen u informeren over een oplossing die past bij het gebruik van uw internetverbinding. Hieronder noemen wij beknopt enkele verschillen tussen zakelijk internet entry en zakelijk internet premium:

 

Zakelijk internet entry

 • Geschikt voor data
 • minder tijdkritisch
 • basisgarantie

Zakelijk internet premium

 • Geschikt voor voice
 • tijdkritisch
 • hoge garantie
Uw zakelijke internetverbinding waarborgen

Continuïteit van uw zakelijke internetverbinding waarborgen

Het wegvallen van internetverbinding, door bijvoorbeeld een storing in een landelijk netwerk, kan leiden tot vervelende en soms levensbedreigende situaties. Garandeer continuïteit op uw internetverbinding door:
m

Redundantie
In sommige situaties is het raadzaam uw internetconnectiviteit redundant uit te voeren. Dit betekend dat er een back-up verbinding beschikbaar is en uw bedrijfsprocessen in alle gevallen gecontinueerd worden via een tweede internetverbinding.

24-uursmonitoring

Wij adviseren onze klanten gebruik te maken van 24-uursmonitoring. Met deze dienst hebben wij inzicht in de status uw connectiviteit. In geval van verstoringen kunnen wij proactief reageren en de verstoring verhelpen.

Vooruitstrevende leveranciers

Kies voor een partij die doorlopend op zoek is naar betere netwerken en verbindingen voor uw organisatie. Lagarde Groep kijkt niet alleen naar uw verbinding. Wij begrijpen ook over de volle breedte welke impact IP-diensten op uw zakelijk internet hebben.

Neem contact met ons op
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren