Glasvezel Actie Deltafiber Gelderse Vallei

Doet u ook mee?

Actie: Meld u voor 9 april 2021 vrijblijvend aan voor glasvezel

Glasvezel heeft de toekomst voor uw organisatie! U profiteert van hoge snelheden, een betrouwbare verbinding en optimale beveiliging.

Er ligt mogelijk nog geen glasvezelnetwerk bij u in de omgeving. Is uw organisatie gevestigd in de Gelderse Vallei en wilt u in de toekomst gebruik maken van een glasvezelverbinding? Meld uw organisatie aanBij voldoende inschrijvingen gaan we, in samenwerking met Deltafiber, voor u aan de slag. Uiteraard houden we u op de hoogte van de voortgang.

Ede

Veenendaal

Bennekom

Rhenen

Wageningen

Wat houdt de actie precies in?

 • Organisaties in de Gelderse Vallei hebben de mogelijkheid om zich voor 9 april 2021 in te schrijven voor glasvezel.
 • Na aanmelding kunt u aangeven welke snelheid u wilt en of er nog aanvullende zaken nodig zijn. Bijvoorbeeld een vast IP-adres of een verbeterde SLA.
 • Bij voldoende inschrijvingen wordt het glasvezelnetwerk gelegd en profiteert u van een optimale, veilige verbinding.

 

Uw voordelen

 • Uniek aanbod (voor zowel kleine als grote organisaties).
 • U betaalt geen aansluitkosten.
 • U kunt kiezen uit concurrerende aanbiedingen.

Voordelen glasvezel

We gebruiken met z’n allen steeds meer data. Dit vraagt veel van de verbindingen. Glasvezel voorziet in deze behoefte én zorgt ervoor dat uw organisatie jarenlang vooruit kan als het gaat om verbindingen.

Z

Snelheid, zowel up- als download

Z

Eigen aansluiting met of zonder overboeking

Z

Zorgeloos werken in de cloud         

Z

Voor (vrijwel) hetzelfde geld sneller internet

Z

Betrouwbare, veilige verbindingen

Z

Back-up verbinding is geregeld -schakel tussen netwerken.

Glasvezel abonnement

Via het glasvezelnetwerk van Deltafiber heeft u de keuze uit 3 verschillende abonnementen.
*bedragen zijn exclusief vastrecht component (maandelijks of eenmalig), we informeren u hier over na uw aanvraag.

Werkwijze

Wilt u de mogelijkheden onderzoeken voor zakelijk glasvezel voor uw organisatie? Het gaat als volgt in zijn werk!

h

Meld u vrijblijvend aan via het formulier

Wij nemen contact op om de aanmelding definitief te maken

Z

9 april 2021 wordt bekend of er voldoende aanmeldingen zijn

Gaat het door? Dan beschikt u binnenkort over glasvezel!

Aanvullende diensten Lagarde Groep

Naast glasvezel aanleggen kunt u bij Lagarde Groep voor aanvullende diensten terecht. Welke? Lees verder!

ICT-netwerken

Een betrouwbaar bedrijfsnetwerk, daar gaat het u om. Een stabiel bedrijfsnetwerk is altijd beschikbaar en waarborgt de continuïteit van uw ICT-omgeving en daarmee de bedrijfsprocessen. Een professioneel bedrijfsnetwerk zorgt simpelweg voor een goede verbinding. Daarnaast is een goede ICT-infrastructuur belangrijk voor het groeiende aantal IP-diensten. Denk hierbij aan diensten met betrekking tot beveiliging (alarm, camerabewaking, toegangsbeheer) en telefonie (VoIP, hosted telefonie en Microsoft Teams Telefonie).

Moderne veilige werkplekken

De moderne werkplek biedt mogelijkheden om meer uit uw tijd te halen. Om bijvoorbeeld onderweg uw mail te checken of online een vergadering bij te wonen. Dat willen medewerkers op verschillende apparaten en vanaf verschillende locaties kunnen doen, dus programma’s moeten hiervoor geschikt zijn.

Kennis delen is essentieel in de huidige informatiesamenleving. Daarom willen steeds meer organisaties dat hun mensen ook overal en altijd kunnen samenwerken. Niet alleen met collega’s onderling, maar ook met klanten, partners en leveranciers.

Wat een moderne veilige werkplek u oplevert?

 • Kostenbesparingen;
 • Blijere werknemers;
 • Lager ziekteverzuim;
 • Flexibelere organisatie.
Telefonie

Wij zijn van mening dat de telefonie binnen iedere organisatie professioneel geregeld moet zijn: bellen, gebeld worden, eenvoudig doorverbinden en bereikbaar zijn. Het moet vanzelfsprekend zijn. Wat veel ondernemers vergeten is dat er veel waardevolle data voort komt uit de telefonie. Hoe worden de gesprekken afgehandeld? Waar valt mogelijk te bezuinigen binnen uw abonnement? U heeft meerdere mogelijkheden voor inrichting van uw zakelijke telefonie.

 

VoIP Telefonie

VoIP staat voor Voice over IP. Simpel gezegd: bellen via het internet. Dit biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele telefonie. Bijvoorbeeld enorm veel mogelijkheden qua functionaliteit, integratiemogelijkheden, maar ook prijstechnisch is het vaak voordelig. 

 

Bellen via Teams

Veel organisaties werken met Microsoft Teams. Logisch, met Microsoft Teams beheert u al uw interne communicatie en data binnen één omgeving. Hoe handig zou het zijn als u met Microsoft Teams ook extern kunt bellen? Lagarde Groep faciliteert dit graag voor u! Of het nou is door uw bestaande telefooncentrale uit te breiden of volledig over te stappen op Microsoft Teams Telefonie.

 

Mobiele telefonie

Zoekt u een oplossing voor mobiele telefonie voor uw organisatie? Lagarde Groep zorgt voor de voordeligste abonnementen en regelt bovendien alle benodigde devices en applicaties voor efficiënte ondersteuning van uw bedrijfsvoering.

 

 

Video conferencing

Video vergaderen is bijna niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Bedrijven en organisaties zien duidelijk de voordelen ervan:

 • Het scheelt reistijd.
 • Het behoeft geen dure investeringen.
 • Er is steeds meer mogelijk qua functionaliteit.

Lagarde Groep biedt diverse betaalbare oplossingen voor videovergaderen welke snel te implementeren zijn en over voldoende bandbreedte beschikken. 

Security
Hoe is uw (bedrijfs-) data of privacy gevoelige informatie beveiligd? Anders dan bij fysieke security zijn digitale gevaren een stuk minder tastbaar. Het is voor velen dan ook moeilijk om een inschatting te maken van de huidige beveiliging van een ICT-omgeving. 

Wij adviseren u graag over welke security maatregelen te treffen. Denk hierbij aan:

 • het beveiligen van uw netwerk;
 • het beveiligen van uw werkplekken;
 • het regelen van back-up en uitwijk;

Inschrijven
 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren