Zakelijk VDSL

Zakelijk VDSL voor hoge snelheden

Zakelijk VDSL voor hoge snelheden

Naast zakelijk ADSL zijn er ook andere DSL-verbindingen beschikbaar die gebruik maken van koper als drager. De beschikbaarheid van DSL-verbindingen ligt hoger dan het relatief nieuwe Glasvezel. Zakelijk VDSL (ofwel Very High Speed Digital Subscriber Line) wordt ook wel de opvolger van ADSL genoemd. De bandbreedte van VDSL is hoger. Zowel de uploadsnelheid als de downloadsnelheid hebben een hogere maximum dan ADSL. In dit geval tot 40 Mb. En met de ‘VDSL2’ tot 100 Mb. Heeft u hogere snelheden nodig? Bekijk de mogelijkheden van een glasvezelverbinding.

Zakelijk VDSL
“Een hogere upload en downloadsnelheid dan ADSL.”

Zakelijk VDSL-Vectoring op buitenringen levert meer kansen op voor uw organisatie

Op dit moment is KPN de bandbreedte van VDSL-verbindingen in de buitenringen aan het vergroten door middel van vectoring. Vectoring zorgt ervoor dat er minder ruis is op de verbinding tussen zender en ontvanger. Snelheden kunnen hierdoor aanzienlijk verhoogt worden. Veel zakelijke gebruikers liggen op grotere afstand van de wijkcentrales waardoor het onmogelijk is om hoge internetsnelheden te behalen. Daarom investeert KPN in buitenringen en informeert Lagarde Groep u over de mogelijkheden.

VDLS-Vectoring in uw regio zorgt voor:

  • hogere internetsnelheden voor uw bedrijf.
  • snellere verwerking van bedrijfsprocessen.
  • nieuwe mogelijkheden voor IP-diensten zoals Hosted Telefonie, IP-camerabewaking.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren