8,6 8 ,6 189 reviews Bekijk reviews

Nieuws

Het laatste nieuws over Telecommunicatie, Netwerken, ICT en Beveiliging vindt u op deze nieuwspagina. Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Een vraag naar aanleiding van een nieuwsitem? Stel uw vraag gerust via het contactformulier.

Wi-Fi lek in beveiligingsstandaard WPA2

Belgische onderzoekers hebben een lek in beveiligingsstandaard WPA2 aangetoond. Bij een zogenoemde ‘Krack-aanval’ kunnen kwaadwillende internetverbindingen afluisteren.

Dinsdag 17 oktober 2017

247Alarm gratis tot 1-1-2019! Meldkamerdienst met app.

De alarmverwerking is bij onze 247 Alarmdienst uitgebreid met een app. Een meldkamer zoals u gewend bent, maar dan met meer gemak!

Dinsdag 26 september 2017

Nieuwe actie KPN glasvezel (tot eind december 2017)

Tot eind december 2017 biedt KPN nieuwe actietarieven op zakelijk glasvezel. Doe de postcodecheck!

Vrijdag 22 september 2017

E-book camerabewaking met o.a. een juridisch expert en een wijkagent.

In het e-book vertellen experts u alles over camerabewaking. Camerabeelden delen op social media, mag dat? En meer vragen en antwoorden.

Dinsdag 19 september 2017

Gratis demo toegangscontrole

Sinds kort hebben wij twee prachtige demokoffers waarmee wij op iedere locatie de voordelen van Salto toegangscontrole kunnen laten zien.

Vrijdag 15 september 2017

Win tijdens uw vakantie - toegangscontrole spotten

Wij vinden het altijd leuk om op onze vakantieadressen te kijken hoe het geregeld is met ICT, communicatie en beveiliging. Doet u mee? Maak kans op een cardprotector!

Woensdag 19 juli 2017

Lagarde Platinum Certified Partner van Keyprocessor

Lagarde mag zich sinds juli 2017 Certified Partner van Keyprocessor noemen. Dit platinum partnerschap is een belangrijke waardering vanuit Keyprocessor voor de kwaliteit van dienstverlening van Lagarde.

Donderdag 13 juli 2017

Lagarde Groep lanceert nieuw bedrijfsonderdeel Excellis

Lagarde Groep maakte op hun klantenevenement afgelopen donderdag bekend dat ze de samenwerking tussen de diverse bedrijfsonderdelen gaan intensiveren. Ook lanceerde Lagarde Groep een nieuwe telg in de familie: Excellis. Dit bedrijfsonderdeel zal zich onde

Vrijdag 9 juni 2017

Roaming EU vanaf 1 juni 2017: roam like home!

ROAM LIKE HOME! Vanaf 1 juni 2017 is het mobiele abonnement van KPN in de EU te gebruiken zoals in Nederland. Bellen, sms'en en het gebruik van data in de EU valt onder de gebruikelijke bundel, zonder extra toeslag.

Dinsdag 9 mei 2017

Afscheid Gerrit van Lagen als eigenaar van Lagarde Groep

Gerrit van Lagen neemt afscheid van Lagarde Groep op 8 juni 2017. Hij was meer dan 25 jaar eigenaar en blijft aan als adviseur voor de directie.

Maandag 1 mei 2017

Lagarde Groep Event 2017. Onneembaar fort of glazen huis?

Onneembaar fort of glazen huis: welkom op 8 juni! Adjiedj Bakas en generaal-majoor b.d. Vleugels sprekers op event Lagarde Groep

Maandag 24 april 2017

Einde ISDN en PSTN aangekondigd door KPN

Einde en uitfasering ISDN en PSTN aangekondigd door KPN. Lagarde adviseert u gratis de juiste alternatieven. Vergelijking van aanbod.

Donderdag 13 april 2017

Geslaagd Lagarde Salto Event

4 april hebben we tijdens een kleinschalig event, een aantal van onze relaties een update gegeven over de laatste trends en innovaties op het gebied van toegangscontrole.

Vrijdag 7 april 2017

E-book over nut en noodzaak netwerkmonitoring

Onze business is afhankelijk van verbindingen en netwerken. Belangrijk dus om uw netwerk scherp in de gaten te houden. Dat kan met netwerkmonitoring. Download ons e-book.

Woensdag 8 maart 2017

Pas op voor lijnkaping

Zelfstandig ondernemers worden steeds vaker slachtoffer van 'lijnkaping' of 'slamming'.

Maandag 6 maart 2017

Enquête toegangscontrole - iedereen kan meedoen!

Doe mee aan de enquête toegangscontrole. Is er al toegangscontrole binnen uw organisatie? En voelt u zich veilig?

Dinsdag 28 februari 2017

Gratis Mitel zakelijke telefonie trainingen

Gratis desktop trainingen van Mitel zakelijke telefonie. Online, interactief leren werken om zoveel mogelijk resultaat te halen uit je zakelijke communicatieoplossing.

Maandag 13 februari 2017

Aerohive Webinars in 2017

Ook in 2017 organiseren we samen met Aerohive weer webinars over professionele wifi-netwerken. Schrijf je in en ontvang een gratis accesspoint.

Woensdag 18 januari 2017

Lagarde presenteert Sky-Walker integratieplatform op Vakbeurs Facilitair

Tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 25 tot en met 27 januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht presenteert Lagarde het Sky-Walker integratieplatform.

Dinsdag 10 januari 2017

Servicedesk van Lagarde bereikbaar via WhatsApp

Vanaf 1 januari 2017 is de servicedesk van Lagarde bereikbaar via WhatsApp. Daarmee spelen we in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen gebruik maken van een ander medium dan een telefoongesprek of email.

Woensdag 4 januari 2017

Betaalbaar glasvezel: fiber to the business

Fiber to the Business van KPN. FTTB biedt een groeiend aantal bedrijventerreinen, waar koperverbindingen niet of beperkt leverbaar zijn, voordelig zakelijk internet via glasvezel.

Maandag 5 december 2016

De belangrijkste voor- en nadelen van hosted telefonie en telefooncentrales

Er is heel wat veranderd in het IT-landschap. Veel IT-professionals hebben de verandering naar hosted telefonie omarmd, anderen zijn nog bezig met een telefooncentrale op locatie.

Woensdag 30 november 2016

Aerohive introduceert nieuw access point AP 550 voor zakelijk WiFi

Aerohive introduceert de Wave 2 802.11ac access point AP550. Dit product is een aanvulling op het Software Defined LAN (SD-LAN) aanbod van Aerohive, dat infrastructuuroplossingen vanuit cloudbeheerde toegangsnetwerken biedt.

Donderdag 17 november 2016

Maak je toestel BoefProof

Smartphones, tablets en laptops zijn een makkelijke prooi voor dieven. Maar je kunt je device eenvoudig tegen diefstal beschermen.

Woensdag 9 november 2016

Aerohive beschermt netwerken tegen IOT-aanvallen

Aerohive introduceert een Internet of Things (IoT) beveiligingsoplossing voor vaste en draadloze netwerken.

Donderdag 3 november 2016

Lagarde op Vakbeurs Facilitair 2017 (meld u gratis aan)

Bezoek onze stand op de Vakbeurs Facilitair 2017 op 25, 26 of 27 januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht

Dinsdag 1 november 2016

Salto KS: keys as a service

Nieuw in 2016: Salto KS, een toegangscontrole oplossing die een slimmere manier om toegang te beheren voor het midden- en kleinbedrijf realiseert.

Woensdag 19 oktober 2016

Wat Pokémon Go ons leert over samenwerkingstools

“We kunnen een belangrijke les trekken uit Pokémon GO: de waarde van één uitgebreide applicatie om team- en projectsamenwerking mogelijk te maken.”

Donderdag 6 oktober 2016

Septemberactie Yes Telecom

In de maand september kunt u profiteren van een speciale actie voor mobiel!

Donderdag 8 september 2016

Integratie Paxton toegangscontrole met Dahua camerabewaking

Paxton introduceert een integratie tussen Net2 toegangscontrole en de bekende leverancier van camerabewaking Dahua. Door de integratie is een gebruiksvriendelijke interface ontstaan die het bekijken van toegangsgebeurtenissen in combinatie met opgeslagen

Maandag 29 augustus 2016

25 jaar internet: dag van de internaut

Vandaag is het exact 25 jaar geleden dat het internet is opengesteld. Nadat het enkele jaren beschikbaar was voor een select gezelschap konden nieuwe gebruikers zich sinds 1991 aanmelden. De start van een stormachtige ontwikkeling.

Dinsdag 23 augustus 2016

Onderscheidend vermogen met digitale klantcommunicatie

Als aanbieder van producten of diensten kunt u zich onderscheiden van uw concurrentie door het bieden van duidelijke en eenvoudige digitale communicatiemogelijkheden.

Vrijdag 5 augustus 2016

Gratis abonnementen zomercheck

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom is het belangrijk om uw abonnementen periodiek onder de loep te nemen. Wij kijken graag met u naar mogelijke verbeteringen van uw telefonie- en internetabonnement.

Dinsdag 2 augustus 2016

Actie KPN Zakelijk Glasvezel verlengd

Momenteel zijn er KPN zakelijke glasvezelverbindingen van 50Mb en 100Mb beschikbaar voor sterk gereduceerde tarieven! De actie is verlengd, en beschikbaar tot 26 augustus

Maandag 25 juli 2016

Integratie telefonie met Skype for Business

Lagarde introduceert per juli 2016 de hosted telefonie integratie voor Skype for Business, de HIP add-in.

Woensdag 13 juli 2016

Zeg (vooralsnog) No tegen Pokémon Go

Pokémon Go, dé hit van juli 2016. Collega's die elkaar vertellen waar de Pokémons zijn te vinden, onveilige situaties in het verkeer, onofficiële downloads en ga zo maar door. Heeft u echter aan security gedacht?

Dinsdag 12 juli 2016

Uitnodiging relatiemiddag 23 september: rijdt u met ons mee?

Uitnodiging relatiemiddag 23 september. Bij Lagarde kunt u tijdens het wachten op uw Eendenritje genieten van demonstraties van nieuwe, niet te stuiten ontwikkelingen.

Woensdag 6 juli 2016

25 jaar Lagarde

Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat Gerrit van Lagen zijn onderneming Lagarde startte in zijn toenmalige woonplaats Garderen.

Vrijdag 1 juli 2016

Introductie KPN EEN vernieuwde propositie

Lagarde introduceert in samenwerking met KPN een vernieuwde KPN ÉÉN propositie. De nieuwe KPN ÉÉN propositie geeft de flexibiliteit om voor iedere gebruiker het ideale communicatiepakket samen te stellen.

Woensdag 29 juni 2016

Voorkom reputatieschade! Probeer nu gratis een firewall.

Reputatie- en financiële schade door hacking is aan de orde van de dag. En u kunt er iets aan doen! Voorkom inbraken in uw bedrijfsnetwerk. Als u nu kiest voor een Cisco ASA firewall, krijgt u de firewall twee weken helemaal gratis!

Dinsdag 21 juni 2016

Inbraken sleutelkluizen voorkomen

Opengebroken sleutelkluisjes zijn de laatste tijd veel in het nieuws. 2 tegenmaatregelen!

Dinsdag 3 mei 2016

ACTIE: Aastra migreren naar MiVoice

Maakt u gebruik van een Aastra Intelligate 2065, 2045 of 300 telefooncentrale? Dan kunt u nu tegen een aantrekkelijke investering migreren naar een toekomstbestendig MiVoice Office 400 telefoniesysteem.

Woensdag 11 november 2015

Verificatie PLUS: voorkom nodeloze meldingen

Heeft u ook last van onnodige alarmen in uw gebouw? Wordt de rust in uw organisatie regelmatig verstoord door een onecht alarm? Verificatie PLUS verifieert een (brand)melding voordat deze doorgemeld wordt. Verificatie PLUS is in ieder pand in te zetten en

Maandag 9 november 2015

Lagarde en Entris FD Gazellen 2015

Wij zijn blij u te kunnen mededelen dat Lagarde en Entris (beiden onderdeel van Lagarde Groep) behoren tot de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland; de FD Gazellen.

Maandag 26 oktober 2015

Lagarde genomineerd voor Telecom Inspirience Award 2015

De Telecom Inspirience Awards is een initiatief van het vakblad TBM. De awards worden toegekend aan de meest innovatieve projecten in zes categorieën. Lagarde is genomineerd in de categorie ‘Hosted’ voor het innovatieve project dat is ge

Donderdag 15 oktober 2015

Lagarde introduceert servicenummers voor hosted telefonie en KPN ÉÉN

Lagarde introduceert Servicenummers voor Xconnection hosted telefonie en KPN ÉÉN. Het is nu mogelijk 0800 en 0900 nummers te porteren en aan te sluiten op de hosted telefooncentrale.

Dinsdag 13 oktober 2015

Uniek: toegangscontrole en gebouwbeheer met Paxton net10

Lagarde zet samen met Paxton, fabrikant van toegangscontrolesystemen, een volledig nieuw platform voor toegangscontrole in de markt: net10. De grote voordelen van net10 zijn het gebruiksgemak en de complete integratie van toegangscontrole met gebouwbeheer

Dinsdag 8 september 2015

Glasvezel en WiFi voor uw basisschool

Op dit moment heeft 59% van de basisscholen geen glasvezelverbinding. Glasvezel is op steeds meer plaatsen beschikbaar.

Woensdag 19 augustus 2015

Zakelijke voicemail teksten en telefoonsysteem teksten in laten spreken

Lagarde voorziet in het professioneel inspreken van uw voicemail- en telefoonsysteemteksten. Ook beschikbaar voor meertalige telefoonsystemen.

Donderdag 19 februari 2015

Lagarde en Entris samen verder

Met ingang van 1 maart 2015 gaan Lagarde B.V. te Putten en Entris B.V. te Ede samen verder. Lagarde biedt oplossingen op het gebied van netwerken, telecommunicatie, ICT en beveiliging. Lagarde telt 65 medewerkers.

Donderdag 12 februari 2015

Meer hackingactiviteiten op telefooncentrales

De afgelopen weken zijn hackers actief die het gemunt hebben op telefooncentrales. Wat zijn de risico’s en hoe kunt dit voorkomen?

Woensdag 12 november 2014

Lagarde neemt Pellegrom Telecom over

Per 11 november 2013 neemt Lagarde de activiteiten van Pellegrom Telecom, specialist op het gebied van VoIP en mobiele telefonie, over.

Dinsdag 12 november 2013

Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00