Drie opties voor consistente bereikbaarheid

14 augustus 2018

We gaan toe naar de situatie waarin iedereen bereikbaar is via één mobiele device. Maar zo ver zijn we nog…

We gaan toe naar de situatie waarin iedereen bereikbaar is via één mobiele device. Maar zo ver zijn we nog niet. Op dit moment belt de één uitsluitend via mobiel, een ander heeft nog niet eens een mobiel. Op dit moment hebben we nog steeds een grote variatie aan mogelijkheden om contact te leggen. Ook intern wordt een scala aan systemen gebruikt met ieder een eigen doel. Hoe kanaliseren we deze variëteit aan voorkeuren tot een consistente bereikbaarheid voor alle klanten? Deze drie opties bieden houvast.

“Bereikbaar zijn is van groot belang!”

Zakelijk telefonie Contact Center Software

Contact center software

Contact Center Software geeft je de beschikking over de professionele functionaliteiten van een callcenter, maar dan eenvoudig en toegankelijk toegepast in jouw organisatie. Zo regel je onder meer handmatig hoe de inkomende oproepen verdeelt moeten worden over de beschikbare medewerkers. Zelfs als dit iedere dag anders is. Eigenlijk is het een multimediale workflow generator. Hier centraliseren alle communicatiestromen (zoals Whatsapp, chat, Messenger) en kunnen vanuit één punt worden aangeboden aan de beschikbare medewerkers. Het grote voordeel is dat je de uitgekristalliseerde mogelijkheden die al aanwezig waren vanuit de callcenterwereld direct kunt inzetten voor de multimediale communicatiestromen. Je krijgt inzicht in de resultaten van je telefoongesprekken.

Vast-mobiel integratie

Vast mobiel integratie, ideaal voor organisaties waar de medewerkers zowel een vaste werkplek hebben als ook onderweg zijn. Met één druk op de knop kan je de regie voeren over een inkomend gesprek. Moet de interne afdeling dit lijntje opnemen? Wil je de beller doorsturen naar je voicemail? Het is zelfs mogelijk om aan te geven dat je even niet bereikbaar bent: de inkomende oproepen gaan dan direct door naar een collega. Perfect voor jezelf maar ook voor je klant én je collega’s.

Integratie met CRM-systeem

Het klinkt goed en dat is het ook: een intelligent systeem dat het nummer van de beller herkent én direct actie onderneemt. De bijbehorende data verschijnt automatisch op het scherm. Is het een debiteur met openstaande posten? Of is het een leverancier waarvan de levering is vertraagd? Door direct te beschikken over de actuele informatie, is het gesprek maximaal efficiënt en is de kans op miscommunicatie minimaal. En wat dacht je van de relatiebeleving? De beller ervaart betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor hemzelf en de situatie. En dat dankzij een CRM-systeem: de koppeling tussen telefonie en jullie eigen klantmanagementsysteem. Fantastisch.Download het e-book communicatieWilt u meer informatie over uw mogelijkheden op het gebied van telefonie?

Download ons E-book en lees hoe het in de praktijk werkt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *