KPN kondigt uitfasering en einde ISDN van KPN aan

Vervang uw ISDN-verbinding nu

Alternatief voor ISDN

Maakt u nog gebruik van een ISDN-verbinding? Dan moet u voor 1 september 2019 overstappen op een alternatief. Een interessante optie is een moderne netlijn. Dit heeft voor u meerdere voordelen. Van 1 januari t/m 31 maart loopt er een actie bij Lagarde. Vervang uw ISDN-verbinding voor een moderne netlijn en profiteer van voordelige tarieven! Bekijk de flyer en/of krijg direct een indicatie van uw investering via onderstaande calculator.

Calculator vervangen ISDN-verbinding

Krijg een indicatie van uw maandbedrag voor een moderne netlijnoplossing

START BEREKENING

0$
Dank u, wij nemen spoedig contact op
Netlijn

Voor welke netlijn kiest u?

Netlijn 2 kanalen

2 gelijktijdige gesprekken

Netlijn 4 kanalen

4 gelijktijdige gesprekken

Netlijn 8 kanalen

8 gelijktijdige gesprekken


Selecteer een item

VOLGENDE

Nummerblok

Nummerblok 1 tel. nr.

Nummerblok 10 tel. nr.

Nummerblok 100 tel. nr.Wanneer u dit niet aanvinkt gaan we uit van uw huidige internetverbinding.

Selecteer een item

VOLGENDE

Totaaloverzicht

Het maandbedrag:

eenmalig

Samenvatting

BeschrijvingInformatieAantalPrijs
Korting:
Totaal: eenmalig

Na het invoeren van deze aanvraag ontvangt u een definitieve offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

KPN ISDN einde, behoud telefooncentrale?

KPN heeft aangekondigd diverse PSTN- en ISDN-diensten per 1 september 2019 te beëindigen:

  • ISDN1/2 Enkelvoudig
  • ISDN2 Meervoudig
  • PSTN Meervoudig.

Een van onze specialismen is het behouden van uw huidige telefooncentrale, waarbij we uw ISDN-lijnen eenvoudig omzetten naar een toekomstbestendige digitale verbinding. Daarnaast kunt u uiteraard kiezen voor een nieuwe VoIP-oplossing. In beide gevallen volledig voorbereid op de toekomst. KPN stopt met ISDN. Geen probleem dus, maar juist een kans! 

ISDN stopt

Overstappen op Moderne netlijn


De voordelen

et|icon_refresh|

TOEKOMSTBESTENDIG

Kiest u voor een moderne netlijn, dan kiest u voor een toekomstbestendige oplossing. U profiteert van de nieuwe ontwikkelingen.

mt|euro_symbol|

VOORDELIGE TARIEVEN

Met de moderne netlijnoplossing van Lagarde betaalt u lagere tarieven voor gesprekken binnen Nederland.

et|icon_box-checked|Z

LAGE EENMALIGE INVESTERING

De eenmalige kosten voor het overstappen zijn laag.

Van analoog naar digitaal

Van oudsher wordt er voor vaste telefonie in Nederland gebruik gemaakt van lijnen die verbonden zijn met een telefonie-platform. Deze traditionele telefoniediensten (analoge PSTN en digitale ISDN) verlopen via (lokale) telefoniecentrales en het telefonie-platform van KPN. Nadat KPN jarenlang heeft aangegeven op termijn te zullen stoppen met de dienstverlening op het gebied van ISDN is de kogel nu echt door de kerk. Op 1 september 2019 stopt de dienstverlening op deze aansluitingen bij klanten. Daarnaast heeft KPN aangekondigd dat ISDN15/20/30 tot ten minste 1 januari 2021 wordt ondersteund en wordt uitgefaseerd, en uiteindelijk stopt. Het einde van ISDN KPN.

“Een van onze specialismen is het behouden van uw huidige telefooncentrale, waarbij we uw ISDN-lijnen eenvoudig omzetten naar een toekomstbestendige digitale verbinding. Net een nieuwe telefooncentrale? Of nog niet toe aan een nieuwe oplossing? Geen probleem dus!”

Nieuwe telefooncentrale

Doe de gratis telefonie check

Nog een ISDN- of PSTN-verbinding? Wij checken gratis uw huidige facturen en maken een passend aanbod. Er zijn momenteel diverse acties, speciaal in verband met het beëindigen van de ISDN- en PSTN-diensten van KPN. Vraag naar de mogelijkheden.

“Samenwerken met Lagarde betekent dat u een allround sparringpartner hebt die tegelijk de volle verantwoordelijkheid neemt voor de werking van uw systemen. Heeft u vragen over de wijzigingen rondom ISDN en PSTN? Tijd om af te spreken. Neem contact op voor een inspirerende afspraak!”

Alternatieven voor ISDN en PSTN

De basis voor een toekomstbestendige communicatieoplossing is een geschikt IP-verbinding. Vooral nu de uitfasering van ISDN van KPN is aangekondigd. Wij voeren voor u een gratis postcodecheck uit om te bekijken welke verbinding het meest interessant is voor uw locatie en in uw situatie. Aarzel niet langer, maar neem spoedig contact met ons op. Zeker nu ISDN wordt uitgefaseerd. Wanneer u beschikt over de juiste internetverbinding als basis kunt u onderstaande diensten eenvoudig naar wens toevoegen. Uiteraard is dit ook te combineren met IP-pin. Omdat we ook expertise in huis hebben op het gebied van beveiliging kunnen we tevens uw doormelding van het alarm overzetten op alarmering over IP.

ISDN stopt: kies voor hosted telefonie

Maakt u nog gebruik van traditionele telefonie? Overweeg over te stappen op hosted telefonie. Wij bieden ruime keuze aan mogelijkheden, met de nieuwste functionaliteiten. Flexibel op- en afschalen, beter bereikbaar en klaar voor de toekomst!

VoIP telefooncentrale in plaats van ISDN

Is uw telefooncentrale niet geschikt voor Voice over IP? Naast hosted telefonie kunnen wij u ook voorzien van een VoIP telefooncentrale. Geschikt voor breedband en voorzien van de functionaliteiten die u wenst! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

ISDN alternatief: hosted telefonie

Bereken uw maandelijkse investering voor hosted telefonie. VoIP telefonie of hosted telefonie is een dienst via IP, zodat u geen analoge- of ISDN-lijn meer nodig hebt voor uw zakelijke telefonie oplossing. Bereken nu snel uw investering via onze handige calculator.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren