Lagarde Groep viert 30-jarig jubileum

1 juli 2021

30 JAAR! 1 juli 2021, feest bij Lagarde Groep! Want deze dag bestaan we 30 jaar! We hebben de afgelopen…

30 JAAR!

1 juli 2021, feest bij Lagarde Groep! Want deze dag bestaan we 30 jaar!

We hebben de afgelopen 30 jaar veel mijlpalen bereikt en mooie momenten om samen op terug te kijken😊. En om naar vooruit te kijken! Onze collega’s delen hun hoogtepunten en hun visie over de toekomst.

Persbericht – Lagarde Groep viert 30-jarig jubileum

Hoevelaken, 1 juli 2021 – Lagarde Groep bestaat 30 jaar. Op 1 juli 1991 gestart als eenmanszaak en al snel specialist op het gebied van (mobiele) telefonie. Later kwamen hier fysieke beveiliging en ICT bij. Hierdoor beheerst Lagarde Groep alle disciplines om de klant volledig te ontzorgen. In de afgelopen 30 jaar is de organisatie enorm gegroeid. Zowel qua medewerkers als productportfolio. Het dynamische karakter van de organisatie past perfect bij de continu veranderde ICT-, communicatie- en beveiligingsmarkt.

Groei

De roots van Lagarde Groep liggen in Garderen, waar in 1991 een eenmanszaak startte en enkele jaren later bekend stond als de specialist op het gebied van (mobiele) telefonie. Bert Noteboom, algemeen directeur van Lagarde Groep: “De eerste specialisatie van Lagarde Groep, toen nog Lagarde, was telecom. In 20.. is beveiliging en in 2015 ICT aan het portfolio toegevoegd en zijn er mooie mijlpalen bereikt. Medio 2021 telt Lagarde Groep meer dan 110 medewerkers, verdeeld over 3 vestigingen.”

Full service provider voor ICT, communicatie en beveiliging

“Ik ben trots op ons uitgebreide productportfolio, dat als een puzzel in elkaar past en continu verandert. De disciplines ICT en communicatie zijn ondertussen compleet met elkaar verweven. Wat we nu zien is dat ook beveiliging en ICT steeds meer met elkaar verweven raken. Denk aan het alarm over IP, automatische meldingen, maar ook aan bijvoorbeeld elektronische toegangscontrole gekoppeld aan een Active Directory of aanwezigheidsregistratie wat direct verwerkt wordt in de salarisadministratie. Mooie voorbeelden van hoe een omgeving van de klant efficiënter en veiliger wordt ingericht. En dat draagt weer bij aan de organisatiedoelen. We willen onze klanten ontzorgen op al deze gebieden, zodat zij zich kunnen focussen op hun corebusiness.” aldus Bert Noteboom.

Langdurige samenwerkingen

Het klantenbestand van Lagarde Groep is gegroeid. De afgelopen jaren heeft Lagarde Groep veel nieuwe klanten welkom geheten. Ook worden langdurige samenwerkingen geïntensiveerd. Hierover zegt René Treur, directeur van Treur Kaas en al vele jaren klant van Lagarde Groep, het volgende: “Een groot deel van de 30 jaar is Lagarde Groep de vaste en betrouwbare partner voor Treur Kaas als het gaat om netwerkbeheer, brand- en inbraakinstallaties, camerabewaking en toegangscontrole. De kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid die bij Lagarde groep hoog in het vaandel staat, sluit naadloos aan bij de wensen van Treur kaas. Prettige mensen en organisatie om mee te werken met kennis van zaken.”

Ook Bart Bosschieter, projectmanager bij DC beheer, is positief over de jarenlange samenwerkingsrelatie: “Het contact met Lagarde Groep is zeer prettig, persoonlijk, inhoudelijk en to the point. Voor ons is Lagarde Groep prettig door de openheid en delen van kennis en informatie. Voor ons als bedrijf waarbij IT niet onze corebusiness is, is onze IT veranderd van een black box naar een inzichtelijk landschap.“

Bert Noteboom over de dienstverlening: “Het is mooi om de samenwerking aan te gaan met onze klanten. We willen hen uiteraard zo goed mogelijk bedienen. Daarom werken we met klantteams, teams bestaande uit 5 tot 8 engineers met ieder hun eigen expertise(s). Het mes snijdt aan twee kanten. De klant heeft direct contact met de juiste persoon en dit zorgt voor korte persoonlijke lijnen. Aan de andere kant kent de engineer de omgeving van de klant als geen ander. Het resultaat: accurate en snelle support. Geen nummertje, maar een persoonlijke relatie. We zien dat onze klanten het persoonlijke contact via de klantteams waarderen, de 8,6 voor klanttevredenheid is hier een mooi resultaat van!”

Vooruitblik

De afgelopen tijd is er een duidelijke verschuiving gaande van project naar dienstverlening, zo merkt ook Bert Noteboom op: “We zien dat klanten behoefte hebben aan ontzorging, in plaats van een eenmalige oplossing. Daarom leveren wij, naast losstaande oplossingen, steeds vaker onze disciplines ‘as a service’. De klant neemt enkel af wat hij nodig heeft, Lagarde Groep beheert de oplossing en zorgt dat alles vlekkeloos werkt.

Ook constateren we dat klanten advies en innovatie steeds belangrijker vinden. Logisch, want je wil voorop blijven lopen, vandaag en morgen. wij weten wat er speelt als het gaat om ICT, communicatie en beveiliging en hebben teams binnen de organisatie die zich richten op continue verbetering van systemen, nieuwe oplossingen en kansen in de markt. Deze kennis delen we graag met onze klanten. Veel klanten zien ons niet als leverancier, maar als partner. Het belangrijkste is onze klanten zoveel mogelijk te helpen bij het realiseren van hun doelen. Dat is al 30 jaar het geval, en dat zal nooit veranderen.”

Evenementen rondom 30 jaar Lagarde Groep

Het 30 jaar van Lagarde Groep gaat niet ongemerkt voorbij. Er loopt een jubileumkortingsactie. Drie gelukkige klanten hebben de klantactie gewonnen waarmee zij op de jubileumdag kunnen rekenen op ijs voor het hele bedrijf. Er start een fotowedstrijd, waaraan iedereen kan meedoen en kans heeft op mooie prijzen. Ook de jongere doelgroep is niet vergeten met een kleurplaatactie.

Het jubileum wordt ook met eigen personeel gevierd tijdens een bedrijfsuitje op 3 juli. Waardoor ondanks de maatregelen toch met het personeel dit bijzondere jubileum gezamenlijk gevierd kan worden.

Daarnaast sponsort Lagarde Groep drie goede doelen (Prinses Maxima Centrum, Mercy-fonds Jeruzalem en vrienden van de Noorderkerk Amsterdam) en heeft zij hiervoor ook crowdfundcampagnes opgezet.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *