Integreer toegangscontrole met bezoekersregistratie

door | 16 april 2019 | Nieuws

Hoe zorgt u voor optimale beveiliging én een optimale ervaring voor uw bezoekers? Door professioneel toegangsbeheer en een prettig welkom…

Hoe zorgt u voor optimale beveiliging én een optimale ervaring voor uw bezoekers? Door professioneel toegangsbeheer en een prettig welkom voor uw gasten. Vaak ‘bijten’ deze 2 onderwerpen elkaar. Echter biedt het Net2 toegangscontrolesysteem van Paxton in combinatie met de software van Proxyclick uitkomst. Lees meer over Paxton toegangscontrole en het Proxyclick bezoekersregistratiesysteem.

Proxyclick op scherm

Paxton Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem van Paxton beheert u de toegang tot uw organisatie. Zo bepaalt u wie er wanneer naar binnen kan. Dit betekent meer veiligheid voor voor uzelf, uw medewerkers en bezoekers. Er zijn meerdere mogelijkheden voor het verlenen van toegang:

  • pincode
  • proximity kaart
  • sleutel
  • magneetkaart
Paxton toegangscontrole

Proxyclick bezoekersregistratie

Tegenwoordig is de Paxton toegangscontrole oplossing te integreren met bezoekersregistratie van Proxyclick. Dit betekent dat u efficiënt uw bezoekers registreert en hen gastvriendelijk ontvangt. Via de software van Proxyclick worden geregistreerde bezoekers pro-actief geinformeerd en welkomen geheten.

Samenvattend werkt Proxyclick in 4 stappen.

1. De afspraak wordt ingepland.

2. De bezoeker ontvangt een e-mail met data en de QR-code.

3. De bezoeker meldt zich aan voor de afspraak met de QR-code.

4. De medewerker wordt geinformeerd en ontvangt de bezoeker.

Bekijk de video voor meer informatie.

Integratie toegangscontrolesysteem bezoekersregistratie

Proxyclick heeft de mogelijkheid om te integreren met het Net2 toegangscontrole systeem. Door middel van deze integratie krijgt de bezoeker per e-mail een QR-code toegestuurd die toegang verleend.

De data, waaronder de informatie van de bezoeker, van Proxyclick wordt gedeeld met het Net2 systeem van Paxton. In het systeem wordt op basis van deze dat een gebruiker aangemaakt en autorisatie gegeven.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Wij informeren u graag.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Uitzonderlijk grote DDoS-aanvallen

Uitzonderlijk grote DDoS-aanvallen

Het Nationaal Cyber Security Centrum constateert dat er 'uitzonderlijk grote' DDoS-aanvallen plaatsvinden in Nederland. Hierbij zijn verschillende organisaties getroffen, van overheidsinstellingen tot internetproviders. Wat is een DDoS-aanval? DDoS staat voor...

Lees meer
10 jaar samenwerking Lagarde Groep en NDIX

10 jaar samenwerking Lagarde Groep en NDIX

In 2009 was het eerste contact tussen NDIX en Lagarde Groep een feit. Hieruit ontstond in 2010 een samenwerking die 10 jaar later nog altijd van kracht is. Beide partijen kijken terug op een fijne samenwerking en meerdere succesvolle projecten, van groot tot klein....

Lees meer
Einde ISDN 15/20/30 van KPN, stap tijdig over

Einde ISDN 15/20/30 van KPN, stap tijdig over

KPN stopt met ISDN Per 1 oktober 2021 stopt KPN definitief met ISDN 15/20/30. Waarom? KPN ruilt een aantal huidige diensten in voor toekomstbestendige diensten. Eind 2019 is ISDN 1/2 uitgefaseerd en in 2021 is het de beurt aan ISDN 15/20/30.  Maakt u...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren