YES TElecom wordt KPN

KPN stapt van merknamen af

KPN gaat binnen twee jaar werken met één merknaam. Namen als XS4ALL, Telfort en Yes Telecom gaan verdwijnen. Voor de klant verandert er voorlopig niets.

KPN logo

“De dienstverlening blijft onveranderd.”

Medewerker aan telefoon

Yes Telecom partner Lagarde

Al jarenlang biedt Lagarde onder andere Yes Telecom als één van de mogelijkheden voor zakelijk mobiel aan. Lagarde houdt de veranderingen binnen KPN nauwlettend in de gaten. Tot op heden heeft KPN enkel gecommuniceerd vanuit één merknaam te willen opereren. Zodra er meer informatie omtrent de wijzigingen van KPN bekend is, wordt dit gecommuniceerd.

Hetzelfde niveau dienstverlening

De wijzigingen hebben geen gevolgen voor de klant. Dat wil zeggen, de situatie blijft onveranderd. De klant kan nog steeds rekenen op dezelfde dienstverlening van Lagarde als voorheen.

Wilt u meer informatie over telefonie oplossingen? Of bent u benieuwd naar de telefoniemogelijkheden voor uw organisatie? Bekijk dan (één van de) onderstaande berichten.

 

Gerelateerde berichten

BLOG

Zakelijke telefonie termen toegelicht

Bereikbaar zijn, bellen en gebeld worden, de primaire functionaliteiten van vaste telefonie. Als u de ontwikkelingen rondom telefonie een beetje volgt dan weet u ongetwijfeld dat er deze dagen veel meer mogelijk is.

Lees verder…

NIEUWS

Verbeter persoonlijk klantcontact in 5 stappen

Met de juiste aanpak verbetert u uw klantcontact vanuit elke positie en via ieder kanaal. Doelgericht en meetbaar. Start vandaag nog en verhoog uw klanttevredenheid.

Lees verder…

PAGINA

Zakelijke VoIP Telefonie

Benieuwd welke mogelijkheden een VoIP telefooncentrale biedt? Lagarde heeft zowel expertise op het gebied van telefonie als ook op het gebied van IT-netwerkinrichting. Wij informeren u graag vrijblijvend.

Lees verder…

REFERENTIE

Risk Verzekeringen

De organisatie biedt verregaande ondersteuning aan verzekeringsadviseurs en biedt de mogelijkheid om het eerste aanspreekpunt te zijn voor eindklanten. Naast automatisering gelooft RISK Verzekeringen ook in de waarde van menselijk contact. Bereikbaarheid en telecommunicatie zijn daarbij cruciale onderdelen in de bedrijfsvoering.

Lees verder…

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren