Yes Telecom wordt KPN

door | 12 januari 2019 | Nieuws

KPN gaat binnen twee jaar werken met één merknaam. Namen als XS4ALL, Telfort en Yes Telecom gaan verdwijnen. Voor de…

KPN gaat binnen twee jaar werken met één merknaam. Namen als XS4ALL, Telfort en Yes Telecom gaan verdwijnen. Voor de klant verandert er voorlopig niets.

“De dienstverlening blijft onveranderd.”

Yes Telecom partner Lagarde

Al jarenlang biedt Lagarde onder andere Yes Telecom als één van de mogelijkheden voor zakelijk mobiel aan. Lagarde houdt de veranderingen binnen KPN nauwlettend in de gaten. Tot op heden heeft KPN enkel gecommuniceerd vanuit één merknaam te willen opereren. Zodra er meer informatie omtrent de wijzigingen van KPN bekend is, wordt dit gecommuniceerd.

Medewerker aan telefoon

Hetzelfde niveau dienstverlening

De wijzigingen hebben geen gevolgen voor de klant. Dat wil zeggen, de situatie blijft onveranderd. De klant kan nog steeds rekenen op dezelfde dienstverlening van Lagarde als voorheen.

Wilt u meer informatie over telefonie oplossingen? Of bent u benieuwd naar de telefoniemogelijkheden voor uw organisatie? Bekijk dan (één van de) onderstaande berichten.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Coronamaatregelen Lagarde Groep december 2020

Coronamaatregelen Lagarde Groep december 2020

Premier Rutte heeft gisteren, 14 december 2020, opnieuw een toespraak gehouden vanuit het Torentje en stevige aanvullende maatregelen aangekondigd in verband met de toename van het aantal coronagevallen in Nederland. Daarom zullen we de maatregelen bij Lagarde Groep...

Lees meer
SALTO Neoxx binnenkort beschikbaar

SALTO Neoxx binnenkort beschikbaar

Binnenkort brengt SALTO een nieuw product op de markt: de Neoxx. De SALTO Neoxx is een intelligent elektronisch hangslot. Wat maakt dit slot zo speciaal? Allereerst het feit dat het intelligent is. Zo kunt u met uw smartphone dit slot bedienen. Er is geen sleutel...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren