8,6 8 ,6 181 reviews Bekijk reviews

Beter en sneller werken

Met de technische ondersteuning van Lagarde

U wilt zorgeloos en efficiënt online samenwerken, telefonisch bereikbaar zijn, een betrouwbaar ICT-netwerk en goede beveiliging. Al deze processen beïnvloeden elkaar en maken gebruik van dezelfde technologie. Daarom is het slim om te kiezen voor een allround technisch dienstverlener, die de volle verantwoordelijkheid neemt voor vlekkeloze werking van al uw systemen. Maandelijks op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

0

is het cijfer dat we van onze klanten ontvangen voor onze service! 

Full service, al meer dan 25 jaar

Lagarde BV biedt u één aanspreekpunt voor de disciplines Telecommunicatie, Netwerken, ICT en Beveiliging. Wij hebben brede expertise en al meer dan 25 jaar ervaring met technische ondersteuning. In de afgelopen jaren hebben we ruim 6000 projecten uitgevoerd voor vele honderden klanten. Tevreden klanten, die blind vertrouwen op onze vakinhoudelijke kennis en hoogwaardige dienstverlening, met 65 medewerkers in diverse disciplines en een fulltime service desk met hoge klantwaardering.

Referenties

Referenties door heel Nederland

Lagarde heeft de laatste jaren meer dan 6000 projecten succesvol gerealiseerd bij meer dan 3000 klanten. Wij werken door heel Nederland en zijn het aanspreekpunt voor zowel kleine als grote organisaties. Klik hieronder voor referenties. 

Fabrikanten

Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten om een totaaloplossing voor u te kunnen realiseren. 


Enkele fabrikanten Netwerken en Telecommunicatie

Certificeringen

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze beveiligingsengineers volgen continue de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen. 


Lagarde is een NCP erkend Technisch Beveiligingsbedrijf en Branddetectiebedrijf. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door en bij diverse vooraanstaande fabrikanten, zoals Cisco, Aerohive en Mitel.

Doe waar u goed in bent

Onze missie is het leveren van hoogwaardige technische dienstverlening en het bieden van continuïteit, zodat u uw eigen werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Dat begint met een gedegen advies over de slimste inrichting van uw processen. Wij zorgen dat u probleemloos kunt bellen, samenwerken en via een netwerk (online) informatie uitwisselen, en dat uw bedrijfsruimten optimaal beveiligd zijn tegen brand en toegang van onbevoegden. Kortom, we regelen alles wat u nodig hebt om effectief en efficiënt te doen waar u goed in bent.

"Wij zorgen dat u probleemloos kunt bellen, samenwerken en via een netwerk (online) informatie uitwisselen, en dat uw bedrijfsruimten optimaal beveiligd zijn tegen brand en toegang van onbevoegden. Kortom, we regelen alles wat u nodig hebt om effectief en efficiënt te doen waar u goed in bent."

Een vraag stellen
 
Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00