Over ons

Lagarde: Beter en sneller werken
U wilt zorgeloos en efficiënt online samenwerken, telefonisch bereikbaar zijn, een betrouwbaar ICT-netwerk en goede beveiliging. Al deze processen beïnvloeden elkaar en maken gebruik van dezelfde technologie. Daarom is het slim om te kiezen voor Lagarde als allround technisch dienstverlener, die de volle verantwoordelijkheid neemt voor vlekkeloze werking van al uw systemen. Lagarde is onderdeel van Lagarde Groep.

Wat Lagarde uniek maakt

et|icon_documents_alt|i

Integrale oplossingen

Wij bieden integrale oplossingen op het gebied van communicatie, netwerken, beveiliging en ICT.
et|icon_camera_alt|

Kennis van zaken

Door de jarenlange ervaring heeft Lagarde kennis in huis. Dat merkt u aan tafel! Heeft u ook behoefte aan een expert aan tafel? Neem geheel vrijblijvend contact op.
et|call_to_action_outline|

Fulltime Servicedesk

Op afstand of bij u op locatie helpen wij u om beter en sneller te werken. Wij doen dat met een team van ruim 20 support- en onderhoudsengineers.

Full service, al meer dan 25 jaar

Lagarde heeft brede expertise en al meer dan 25 jaar ervaring met technische ondersteuning. In de afgelopen jaren hebben we ruim 6000 projecten uitgevoerd voor vele honderden klanten. Tevreden klanten, die blind vertrouwen op onze vakinhoudelijke kennis en hoogwaardige dienstverlening, met 112 medewerkers in diverse disciplines en een fulltime service desk met hoge klantwaardering.

Meer dan

Succesvol gerealiseerde projecten
Over

Klantwaardering
Meer dan

Jaar ervaring

Onze diensten

Communicatie

Bereikbaar zijn, kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Dat zijn de primaire functionaliteiten van vaste telefonie. Van groot belang voor uw organisatie!  Ontdek de mogelijkheden van moderne telecommunicatie.

Netwerken

Uw bedrijfsnetwerk is het middelpunt waar een groeiend aantal IP-diensten over communiceert. Denk hierbij aan alarm over IP, IP-camerabewaking, IP-toegangscontrole en Hosted VoIP.

Beveiliging

Beveiliging is in onze ogen een multidisciplinair vraagstuk. De combinatie van hoogwaardige technologie en menselijk inzicht maken beveiliging tot een waardevol domein waarmee u, uw medewerkers, bezoekers en bezittingen beschermd worden tegen externe gevaren.
Download portfolioposter

Portfolio Lagarde Groep

ICT, Communicatie & Beveiliging Download de portfolioposter met ons complete portfolio.

Missie

Lagarde Groep bestaat uit Lagarde, Blankestijn Beveiliging, Entris, Escron en Excellis. Met betrokken medewerkers leveren wij een positieve bijdrage aan uw doelstellingen. Door een integrale aanpak van ICT, communicatie en beveiliging, zorgen we ervoor dat u veilig en toekomstgericht kunt werken.

Visie

Wij creëren en beheren voor u een toekomstbestendige en veilige werkomgeving. ICT, communicatie en beveiliging maken wij transparant en relevant. Wij doen dat door data uit een toenemend aantal devices en toepassingen te vertalen naar meerwaarde voor uw organisatie. Daarnaast hebben we de ambitie om de beste werkgever van Midden-Nederland te zijn, zodat onze professionals u de beste service en kwaliteit kunnen bieden.

Ons doel

Tevreden opdrachtgevers in iedere sector

Zorg
Overheid
MKB en MKB+

Dienstverlening

Logo stichting zorggroep noordwest veluwe
Voortman Groep
Van Lodenstein College
logo van de brug
saxenburgh groep
nuborgh college
logo maximilia.nl
logo hoornbeeck college

Referentie integrale oplossing

Tholu in Ede reinigt en ontwikkelt IBC containers en plastic vaten. Samen met Lagarde is een integrale beveiligingsoplossing (branddetectieinbraakbeveiligingcamerabewaking en toegangscontrole) gerealiseerd. Tholu profiteert van optimale beveiliging. Bekijk de referentievideo.

Informatie aanvragen

Privacyverklaring

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren