Referenties van Lagarde Groep

Gewoon… goed werk leveren

Referenties door heel Nederland

 
Wilt u efficiënter, effectiever en veiliger werken? Meer halen uit nieuwe technieken? Zonder gedoe? Dat bereikt u met experts die luisteren. En die altijd de optimale oplossing leveren. Soms met iets waarvan u zelf niet eens wist dat het bestond. Met Lagarde Groep bent u zeker van één deskundig aanspreekpunt voor ICT, communicatie en beveiliging. Betrokken experts die de lat telkens hoger leggen. Lagarde Groep, verrassend vertrouwd.

Lagarde Groep heeft de laatste jaren meer dan 6000 projecten succesvol gerealiseerd bij meer dan 3000 klanten. Wij werken door heel Nederland en zijn het aanspreekpunt voor zowel kleine als grote organisaties. Klik hieronder voor referenties.

Lagarde Groep werkt onder andere voor:

Logo Vreugdenhil
Logo van lodenstein college
Logo Arla
Logo brandweer Flevoland
Logo Coop
Logo Meerwaarde
Logo de Doelen
Logo Opella

Referentievideo’s

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van communicatie, ICT en beveiliging? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de referentievideo’s en ervaar wat Lagarde Groep voor uw organisatie kan betekenen.

  • Bedrijfsvideo’s
  • Productvideo’s
  • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Mitel telefonieoplossing bij Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

Floris Geessinck, informatiemanager bij Marga Klompé: “Bij goede zorg hoort goede techniek. Daarom willen we meer uit technologie en communicatie halen. Hiervoor klopten we in 2019 aan bij Lagarde Groep. De samenwerking met Martin Gol en zijn collega’s is goed. We hebben hierdoor echt een partnership opgebouwd”.

Benieuwd naar de samenwerking? Bekijk de video!

Netwerk en telefonie oplossing bij Azora

Bij Lagarde Groep begrijpen we als geen ander hoe cruciaal een perfect functionerend netwerk en telefoniesysteem zijn voor een zorgorganisatie. Daarom hebben we al jarenlang een nauwe samenwerking met Azora, dé zorgspecialist in de Achterhoek.

Als zorgspecialist streeft Azora naar het bieden van comfort en veiligheid, waarbij het netwerk en de telefonie van essentieel belang zijn. Dankzij de netwerk- en telefonieoplossingen van Lagarde Groep kunnen medewerkers en bewoners nu optimaal gebruik maken van een stabiele en betrouwbare verbinding.

 

Communicatie oplossing bij RCN Vakantieparken

18 vakantieparken, in zowel Nederland, België als Duitsland. En een professioneel klantcontact center. Daar hoort een professionele communicatie oplossing bij!

Dat hebben we samen met RCN gerealiseerd. Klanten worden optimaal geholpen door de medewerkers én de goed ingerichte techniek.

Toegangscontrole bij COOP Supermarkten

Lagarde Groep is al jarenlang verantwoordelijk voor de beveiliging van 2 distributiecentra van COOP. In 2021 is de samenwerking uitgebreid. Lagarde Groep heeft het hoofdkantoor van COOP voorzien van toegangscontrole.

Een succesvolle samenwerking! Zo lichten Ralph (COOP) en Arnold (Lagarde Groep) toe.

 

ICT-beheer bij Significant 

Lagarde Groep is al jaren de ICT-partner van Significant. Een mooie samenwerking waar voortdurend de ICT-omgeving naar een volgend niveau wordt getild en de medewerkers van Significant steeds efficiënter werken. Bekijk de video over de samenwerking.

ICT, Communicatie en beveiliging bij Stemid Houtimport

Stemid Houtimport werkt al jarenlang samen met Lagarde Groep. Lagarde Groep levert de ICT, communicatie en beveiliging.

In de video vertelt Cornelis Vreeken meer over de samenwerking.

ICT-beheer HGJB

De Hervormde Gereformeerde Jeugdbond (HGJB) is een vereniging van gemeenten en jeugdclubs binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Hun doel is jongeren houvast te geven in hun geloof. 

 

“In 2015 besloten we intern dat we efficiënter, veiliger en meer digitaal (samen) willen werken. In overleg met onze ICT-partner Lagarde Groep zijn door de jaren heen voortdurend mooie oplossingen gerealiseerd!”

Rembrandt Tower

WiFi, toegangscontrole en camerabewaking bij Hostel Pink Flamingo

Hostel Pink Flamingo, een hostel gevestigd in hartje Den Haag, had als doel de de gastvrijheid te verbeteren. Dit is gerealiseerd door:

  • het WiFi-netwerk een boost te geven;
  • en de beveiliging te optimaliseren met toegangscontrole en camerabewaking.

“Na een grondige analyse heb ik geadviseerd om te kiezen voor een glasvezel verbinding, WiFi van Aerohive, diverse camerasystemen en een Salto toegangscontrole systeem.”

Benieuwd naar de referentiecase? Bekijk de video.

 

Toegangscontrole bij Rembrandt Toren

Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.” Met 30 verschillende huurders is toegangscontrole een hele uitdaging. Iedere organisatie heeft andere eisen. En de vele gebruikers hebben verschillende rechten.

Rembrandt Tower
Christelijk Lyceum Veenendaal

ICT-beheer bij Christelijk Lyceum Veenendaal

Een scholengemeenschap waarbij de ICT gemigreerd dient te worden, zonder dat dit de ‘schoolactiviteiten’ belemmerd. Een uitdagend en interessant project!

Beveiliging bij SAS Institute

Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging van het monumentale pand en het buitenterrein werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid. “Lagarde Groep dacht goed mee, buiten de standaardoplossingen.”

SAS Institute gebouw en terrein
Fuity Pack

ICT-beheer bij Fruitypack

“Wij zijn fruitspecialisten. We willen gewoon dat ICT werkt en dat Lagarde Groep ons ontzorgt. Lagarde Groep wil meedenken over onze ICT-strategie en processen helpen optimaliseren. Dat was één van de redenen dat we voor Lagarde Groep kozen. Ze monitoren en beheren voortdurend onze systemen. Eens per kwartaal bespreken ze hun bevindingen en komen ze met aanbevelingen.”

Telefonie bij Zorginstelling Azora

Azora (900 medewerkers) is een zorginstelling in de achterhoek. Hulpbehoevenden door ziekte, beperking of handicap kunnen de best mogelijke zorg verwachten op één van de zes locaties. Lagarde Groep faciliteert daarbij met de juiste middelen zodat de medewerkers van Azora hun zorgtaken nog beter kunnen uitvoeren.

Vrouw bedient helpdesk
Brandweerauto

Draadloos netwerk bij Brandweer Flevoland

Het gebruikelijk worden van WiFi-toegang, verbeteren van de informatievoorziening voor brandweerlieden en efficiënter vergaderen: genoeg redenen voor brandweerkorps Flevoland om een draadloos netwerk te laten aanleggen in zijn kazernes.

“Lagarde Groep kon onze eisen en wensen vertalen naar een goed, betrouwbaar product.”

Toegangscontrole bij Provinciehuis Groningen

In het hart van het oude Groningse centrum staat het Provinciehuis. Een imposante verschijning, gelegen aan het Martinikerkhof. Een gebouw met karakter, dat dagelijks toegang verleent aan meer dan 800 bezoekers en medewerkers. En daarmee staat beveiliging dan ook hoog in het vaandel. Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen. Kort daarop werd er actie ondernomen. De uitdaging? Een beheersbare en innovatieve beveiligingsoplossing.

Groningen Provinciehuis
Jonker en Schut vrachtwagen

ICT en Communicatie bij Jonker en Schut

Al langere tijd mag Lagarde Groep als dienstverlener werken voor de groeiende organisatie uit Barneveld. Jonker & Schut maakt optimaal gebruik van de brede dienstverlening van Lagarde Groep. Van branddetectie en het onderhoud van deze systemen tot de netwerkinrichting. Een ‘single point of contact’ is wat organisaties als Jonker & Schut zoeken in een dienstverlener. Door meerdere diensten en oplossingen op elkaar af te stemmen wordt maximaal rendement behaald en worden faalkosten voorkomen.

Zusteroproepsysteem bij Hydepark in Doorn

Zorghotel Hydepark biedt mensen met zorg de mogelijkheid er even tussenuit te zijn. Het hotel op het gelijknamige landgoed biedt ruimte aan 40 gasten. “Zorgbehoevenden moeten ook hier altijd zorg op kunnen roepen. Lagarde Groep hielp ons bij de installatie van de zusteroproep.” De zusteroproep moet óók op vakantie altijd werken.

Hydepark Doorn gebouw
De Schtuse

Veilige omgeving bij de Schutse

Gehandicaptenzorgorganisatie De Schutse biedt woonzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen. De doelstelling is duidelijk: “het bieden van professionele woonbegeleiding in een veilige omgeving.” De geavanceerde toegangscontrole draagt in hoge mate bij aan die veiligheid. Veiligheid voor alles bij zorglocaties De Schutse.

Beveiliging bij Vreugdenhil Dairy Foods

Vrachtauto’s rijden af en aan bij de fabrieksplant van Vreugdenhil in Gorinchem. Tot voor kort was toezicht op wie het terrein op en af reed een tijdrovende klus. “Met de nieuwe toegangscontrole gaat het volautomatisch en efficiënt.”

Vreugdenhil ging op zoek naar een nieuw systeem voor de toegangscontrole. Stijn Bekers, projectmanager bij Vreugdenhil: “Lagarde Groep is ‘preferred supplier’ geworden.”

Vreugdenhil Dairy Foods

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid