Referenties

Kleine en grote organisaties

Referenties door heel Nederland

Lagarde Groep heeft de laatste jaren meer dan 6000 projecten succesvol gerealiseerd bij meer dan 3000 klanten. Wij werken door heel Nederland en zijn het aanspreekpunt voor zowel kleine als grote organisaties. Klik hieronder voor referenties.

Lagarde Groep werkt onder andere voor:

Logo Vreugdenhil
Logo van lodenstein college
Logo Arla
Logo brandweer Flevoland
Logo Voortman
Logo Meerwaarde
Logo de Doelen
Logo Opella

Referentievideo’s

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van communicatie, ICT en beveiliging? Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de referentievideo’s en ervaar wat Lagarde Groep voor uw organisatie kan betekenen.

  • Bedrijfsvideo’s
  • Productvideo’s
  • Referentievideo’s

Bekijk ook ons YouTubekanaal.

Referentie: Hostel Pink Flamingo

Hostel Pink Flamingo, een hostel gevestigd in hartje Den Haag, had als doel de de gastvrijheid te verbeteren. Dit is gerealiseerd door:

  • het WiFi-netwerk een boost te geven;
  • en de beveiliging te optimaliseren met toegangscontrole en camerabewaking.

“Na een grondige analyse heb ik geadviseerd om te kiezen voor een glasvezel verbinding, WiFi van Aerohive, diverse camerasystemen en een Salto toegangscontrole systeem.”

Benieuwd naar de referentiecase? Bekijk de video.

 

Referentie: Rembrandt Toren

Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.” Met 30 verschillende huurders is toegangscontrole een hele uitdaging. Iedere organisatie heeft andere eisen. En de vele gebruikers hebben verschillende rechten.

Rembrandt Tower
Christelijk Lyceum Veenendaal

Referentie: Christelijk Lyceum Veenendaal

Een scholengemeenschap waarbij de ICT gemigreerd dient te worden, zonder dat dit de ‘schoolactiviteiten’ belemmerd. Een uitdagend en interessant project!

Referentie: SAS Institute

Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging van het monumentale pand en het buitenterrein werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid. “Lagarde Groep dacht goed mee, buiten de standaardoplossingen.”

SAS Institute gebouw en terrein
Fuity Pack

Referentie: Fruitypack

“Wij zijn fruitspecialisten. We willen gewoon dat ICT werkt en dat Lagarde Groep ons ontzorgt. Lagarde Groep wil meedenken over onze ICT-strategie en processen helpen optimaliseren. Dat was één van de redenen dat we voor Lagarde Groep kozen. Ze monitoren en beheren voortdurend onze systemen. Eens per kwartaal bespreken ze hun bevindingen en komen ze met aanbevelingen.”

Referentie: Zorginstelling Azora

Azora (900 medewerkers) is een zorginstelling in de achterhoek. Hulpbehoevenden door ziekte, beperking of handicap kunnen de best mogelijke zorg verwachten op één van de zes locaties. Lagarde Groep faciliteert daarbij met de juiste middelen zodat de medewerkers van Azora hun zorgtaken nog beter kunnen uitvoeren.

Vrouw bedient helpdesk
Brandweerauto

Referentie: Brandweer Flevoland

Het gebruikelijk worden van WiFi-toegang, verbeteren van de informatievoorziening voor brandweerlieden en efficiënter vergaderen: genoeg redenen voor brandweerkorps Flevoland om een draadloos netwerk te laten aanleggen in zijn kazernes.

“Lagarde Groep kon onze eisen en wensen vertalen naar een goed, betrouwbaar product.”

Referentie: Provinciehuis Groningen

In het hart van het oude Groningse centrum staat het Provinciehuis. Een imposante verschijning, gelegen aan het Martinikerkhof. Een gebouw met karakter, dat dagelijks toegang verleent aan meer dan 800 bezoekers en medewerkers. En daarmee staat beveiliging dan ook hoog in het vaandel. Tot voor kort maakte het Provinciehuis gebruik van een sleutelsysteem, tot men constateerde dat het niet meer voldeed aan de beveiligingseisen. Kort daarop werd er actie ondernomen. De uitdaging? Een beheersbare en innovatieve beveiligingsoplossing.

Groningen Provinciehuis
Jonker en Schut vrachtwagen

Referentie: Jonker en Schut

Al langere tijd mag Lagarde Groep als dienstverlener werken voor de groeiende organisatie uit Barneveld. Jonker & Schut maakt optimaal gebruik van de brede dienstverlening van Lagarde Groep. Van branddetectie en het onderhoud van deze systemen tot de netwerkinrichting. Een ‘single point of contact’ is wat organisaties als Jonker & Schut zoeken in een dienstverlener. Door meerdere diensten en oplossingen op elkaar af te stemmen wordt maximaal rendement behaald en worden faalkosten voorkomen.

Referentie: Hydepark in Doorn

Zorghotel Hydepark biedt mensen met zorg de mogelijkheid er even tussenuit te zijn. Het hotel op het gelijknamige landgoed biedt ruimte aan 40 gasten. “Zorgbehoevenden moeten ook hier altijd zorg op kunnen roepen. Lagarde Groep hielp ons bij de installatie van de zusteroproep.” De zusteroproep moet óók op vakantie altijd werken.

Hydepark Doorn gebouw
De Schtuse

Referentie de Schutse

Gehandicaptenzorgorganisatie De Schutse biedt woonzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen. De doelstelling is duidelijk: “het bieden van professionele woonbegeleiding in een veilige omgeving.” De geavanceerde toegangscontrole draagt in hoge mate bij aan die veiligheid. Veiligheid voor alles bij zorglocaties De Schutse.

Referentie: Vreugdenhil Dairy Foods

Vrachtauto’s rijden af en aan bij de fabrieksplant van Vreugdenhil in Gorinchem. Tot voor kort was toezicht op wie het terrein op en af reed een tijdrovende klus. “Met de nieuwe toegangscontrole gaat het volautomatisch en efficiënt.”

Vreugdenhil ging op zoek naar een nieuw systeem voor de toegangscontrole. Stijn Bekers, projectmanager bij Vreugdenhil: “Lagarde Groep is ‘preferred supplier’ geworden.”

Vreugdenhil Dairy Foods
Neem contact met ons op
  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren