Referenties dienstverlening

Beveiliging, ICT en communicatie

Lagarde Groep heeft door de jaren heen sinds 1991 veel dienstverlenende organisaties voorzien van beveiliging, ICT en communicatie. Naar volle tevredenheid van honderden organisaties. Lees de referentiecases en ervaar zelf de voordelen van een samenwerking met Lagarde Groep door contact met ons op te nemen.

referenties dienstverlening
“Lagarde Groep heeft door de jaren heen sinds 1991 veel dienstverlenende organisaties voorzien van beveiliging, ICT en communicatie. Naar volle tevredenheid van honderden organisaties.”
Fonky Sales pand

Flexibele toegangscontrole bij Fonky Sales

Het dynamische personeelsbestand van Fonky Sales vraagt om een professionele oplossing voor toegangscontrole. Geen gedoe met sleutels, maar een flexibele manier om op meerdere vestigingen toegang te verlenen aan de medewerkers.

Referentiecasus Inspark

Koppeling alarmsysteem met toegangscontrole

De wens van Inspark was duidelijk: Een vooruitstrevend toegangssysteem voor de voordeur. Na implementatie is het alarmsysteem gekoppeld aan de toegangscontrole. “Samenwerken met Lagarde Groep ging heel gemakkelijk.”

Alarmsysteem met toegangscontrole
Sas Inistitute gebouw

Referentiecasus SAS Institute

Security en esthetiek vinden elkaar bij SAS

Security en esthetiek vinden elkaar bij SAS
Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging van het monumentale pand en het buitenterrein werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid. “Lagarde Groep dacht goed mee, buiten de standaardoplossingen.”

Referentiecasus Rembrandt Toren

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld

Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.” Met 30 verschillende huurders is toegangscontrole een hele uitdaging. Iedere organisatie heeft andere eisen. En de vele gebruikers hebben verschillende rechten.

Rembrandt Tower
Risk verzekering gebouw

Referentiecasus Risk Verzekeringen

Een vooruitstrevende service provider in de verzekeringsbranche

RISK Verzekering is een vooruitstrevende service provider in de verzekeringsbranche. De organisatie biedt verregaande ondersteuning aan verzekeringsadviseurs en biedt de mogelijkheid om het eerste aanspreekpunt te zijn voor eindklanten. Naast automatisering gelooft RISK Verzekeringen ook in de waarde van menselijk contact. Bereikbaarheid en telecommunicatie zijn daarbij cruciale onderdelen in de bedrijfsvoering.

Enkele referenties dienstverlening:
SAS logo
lagarde-logo-vlc
lagarde-logo-arla
Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren