8,6 8 ,6 223 reviews Bekijk reviews

Referenties dienstverlening​​​​​​​

Lagarde heeft door de jaren heen sinds 1991 veel dienstverlenende organisaties voorzien van telecommunicatie, netwerken, ICT en beveiliging. Naar volle tevredenheid van honderden organisaties. Lees de referentiecases en ervaar zelf de voordelen van een samenwerking met Lagarde door contact met ons op te nemen.

Referentiecasus Inspark

Koppeling alarmsysteem met toegangscontrole

De wens van Inspark was duidelijk: Een vooruitstrevend toegangssysteem voor de voordeur. Na implementatie is het alarmsysteem gekoppeld aan de toegangscontrole. "Samenwerken met Lagarde ging heel gemakkelijk."

Referentiecasus SAS Institute

Security en esthetiek vinden elkaar bij SAS

Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging van het monumentale pand en het buitenterrein werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid. “Lagarde dacht goed mee, buiten de standaardoplossingen.”

rembrandt-toren-referentie-lagarde

Referentiecasus Rembrandt Toren

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld

Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.” Met 30 verschillende huurders is toegangscontrole een hele uitdaging. Iedere organisatie heeft andere eisen. En de vele gebruikers hebben verschillende rechten. 

Referentiecasus Risk Verzekeringen

Een vooruitstrevende service provider in de verzekeringsbranche

RISK Verzekering is een vooruitstrevende service provider in de verzekeringsbranche.  De organisatie biedt verregaande ondersteuning aan verzekeringsadviseurs en biedt de mogelijkheid om het eerste aanspreekpunt te zijn voor eindklanten. Naast automatisering gelooft RISK Verzekeringen ook in de waarde van menselijk contact. Bereikbaarheid en telecommunicatie zijn daarbij cruciale onderdelen in de bedrijfsvoering. 

Enkele referenties dienstverlening


Offerte
direct offerte aanvragen
Contact
direct contactformulier
Storing
een storing melden
0. 00