Referenties dienstverlening

Beveiliging, ICT en communicatie

Lagarde Groep heeft door de jaren heen sinds 1991 veel dienstverlenende organisaties voorzien van beveiliging, ICT en communicatie. Naar volle tevredenheid van honderden organisaties. Lees de referentiecases en ervaar zelf de voordelen van een samenwerking met Lagarde Groep door contact met ons op te nemen.

Flexibele toegangscontrole bij Fonky Sales

Het dynamische personeelsbestand van Fonky Sales vraagt om een professionele oplossing voor toegangscontrole. Geen gedoe met sleutels, maar een flexibele manier om op meerdere vestigingen toegang te verlenen aan de medewerkers.

Fonky Sales pand
Stouten en Wijnen logo

Professioneel ingerichte ICT bij Stouten & Wijnen

In 2017 is Stouten & Wijnen overgegaan op de cloud. De server is gemigreerd naar het datacenter van Lagarde Groep en de e-mailserver is gemigreerd naar Office 365. Stouten & Wijnen is succesvol, dat blijkt uit de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Een belangrijke voorwaarde om verdere groei te realiseren, is een professioneel ingerichte ICT-omgeving.

Referentiecasus Inspark

Koppeling alarmsysteem met toegangscontrole

De wens van Inspark was duidelijk: Een vooruitstrevend toegangssysteem voor de voordeur. Na implementatie is het alarmsysteem gekoppeld aan de toegangscontrole. “Samenwerken met Lagarde Groep ging heel gemakkelijk.”

Alarmsysteem met toegangscontrole
Sas Inistitute gebouw

Referentiecasus SAS Institute

Security en esthetiek vinden elkaar bij SAS

Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging van het monumentale pand en het buitenterrein werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid. “Lagarde Groep dacht goed mee, buiten de standaardoplossingen.”

Referentiecasus Rembrandt Toren

Veiligheid tot het hoogste punt van Amsterdam goed geregeld

Het knipperende lampje bovenop de Amsterdamse Rembrandt Tower is een begrip. Een herkenningspunt, maar vooral ook een punt van veiligheid zo dichtbij Schiphol. Veiligheid; zeer belangrijk voor het 35 verdiepingen tellende gebouw: “toegangscontrole is voor ons geen bijzaak.” Met 30 verschillende huurders is toegangscontrole een hele uitdaging. Iedere organisatie heeft andere eisen. En de vele gebruikers hebben verschillende rechten.

Rembrandt Tower
Enkele referenties dienstverlening:
SAS logo
lagarde-logo-vlc
lagarde-logo-arla

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid