Referentie SAS Institute

Camerabeveiliging en toegangscontrole

Security en esthetiek vinden elkaar bij SAS

Ongewenst nachtelijk bezoek liet bij SAS de alarmbellen rinkelen. De beveiliging van het monumentale pand en het buitenterrein werd kritisch onder de loep genomen en uitgebreid. “Lagarde Groep dacht goed mee, buiten de standaardoplossingen.”

Standaard was geen optie

Standaard was sowieso geen optie bij SAS. In en rond een rijksmonumentaal gebouw heb je vaak te maken met haakse regelgeving. Caroline Bánki: “Hierdoor moet de beveiliging esthetisch kloppen, maar aan de andere kant moet het wel echt functioneel zijn.” Witte camera’s en opzichtige toegangscontrole waren dus not done. Lagarde Groep begon met de functionele kant van de uitdaging. Allereerst voerde zij een risicoanalyse uit. Dit resulteerde in meerdere aandachtspunten. Deze vereisten werden vertaald in esthetische oplossingen. Bánki: “Zo zijn de camera’s soms in groen gemoffeld om minder in het oog te vallen.”

Uitbreiding toegangscontrole

Naast de camerabeveiliging realiseerde Lagarde Groep ook de uitbreiding van de toegangscontrole voor de Nederlandse vestiging van SAS. De ruim 160 medewerkers beschikken over een persoonlijke badge waarmee toegang tot bepaalde ruimtes wordt verleend.

Bánki is erg te spreken over de aanpak van Lagarde Groep. “Ze luisteren goed naar de wensen, communiceren goed en gaan grondig te werk. Onze ervaringen zijn goed.”

“Lagarde Groep is een betrouwbare partner. Ze luisteren goed naar onze wensen en vertalen die in goed werkende oplossingen. Ook als het
buiten de ‘standaard’ valt”

Caroline Bánki, Facility Manager bij SAS Institute

Lagarde Groep

“Een uitdagende opdracht van SAS: het uitbreiden van het huidige camerasysteem, toegangscontrolesysteem, inbraakinstallatie en deurbeveiliging. De opdracht was uitdagend omdat aangehaakt moest worden op reeds bestaande systemen van ‘vreemde’ merken. Na een risicoanalyse en plan van aanpak heeft de brede kenniscompetentie van Lagarde Groep ertoe bijgedragen dat deze opdracht succesvol is verlopen.”

Arnold Versteeg, Salesmanager Beveiliging bij Lagarde Groep

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid