Professioneel ingerichte ICT Stouten & Wijnen

Processen zijn geautomatiseerd
In 2017 is Stouten & Wijnen overgegaan op de cloud. De server is gemigreerd naar het datacenter van Lagarde Groep en de e-mailserver is gemigreerd naar Office 365. Stouten & Wijnen is succesvol, dat blijkt uit de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Een belangrijke voorwaarde om verdere groei te realiseren, is een professioneel ingerichte ICT-omgeving.

Groeiende ICT-omgeving

Directeur Co Stouten: “Steeds meer processen worden geautomatiseerd. Denk bijvoorbeeld aan het inboeken van facturen, het controleren van de bankoverschrijvingen en zelfs het back-uppen van data. Ook wij willen ons ontwikkelen, daarom hebben we onze wens om meer uit onze ICT-infrastructuur te halen bij Lagarde Groep neergelegd. Na de technische implementatie is ons complete productieproces een stuk efficiënter en bovendien nauwkeuriger geworden. Hierdoor zijn wij onze klanten nóg beter van dienst. Professioneel ingerichte ICT helpt ons op deze manier bij het behalen van onze doelen.”

Stouten Wijnen logo
Pro-actieve houding
“Al tijdens het offertetraject dacht Lagarde Groep actief met ons mee. Meerdere oplossingen werden aangereikt. Deze pro-activiteit spreekt ons erg aan omdat ook wij op eenzelfde manier communiceren met onze klanten.”

Voordelen van de Cloud

De cloud is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Stouten & Wijnen was eerder nog huiverig, maar heeft toch besloten de overstap naar de cloud te maken. Co Stouten hierover: “Alle mogelijkheden die de cloud met zich meebrengt heeft zich in een rap tempo ontwikkeld. Natuurlijk hebben we intern veel gediscussieerd over wat de mogelijkheden voor ons waren, maar ook wat de nadelen en onzekerheden zouden zijn. In 2017 hebben we de knoop doorgehakt. We zijn volledig overgegaan op de cloud. Hierdoor profiteren we onder andere van:

  • lage kosten, geen hoge investeringen;
  • eenvoudig en snel onderhoud;
  • eenvoudige schaalbaarheid door het zogenaamde SaaS (Software as a Service);
  • automatisch doorgevoerde updates, dus altijd up-to-date;
  • automatische back-up;
  • en niet onbelangrijk: security.

Al heel snel werd duidelijk dat de migratie naar de cloud een enorme verbetering is ten opzichte van onze oude situatie.”

Voordelen van de Cloud

Compleet ontzorgd

We kijken samen met Co Stouten terug op het traject, van offerte tot implementatie. Het eerste woord op de vraag hoe de directeur hierop terugkijkt is: “positief”. Co Stouten: “Al tijdens het offertetraject dacht Lagarde Groep actief met ons mee. Meerdere oplossingen werden aangereikt. Deze pro-activiteit spreekt ons erg aan omdat ook wij op eenzelfde manier communiceren met onze klanten.”

Het antwoord op de afsluitende vraag: ‘Is Stouten & Wijnen compleet ontzorgd?’ spreekt boekdelen: “Ja, zeker weten!”

Goede service van Lagarde Groep

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid