Referenties MKB en Industrie

Communicatie, ICT en beveiliging
Het MKB(+) en de industrie; de succesfactoren van de Nederlandse economie. Lagarde Groep heeft honderden MKB-bedrijven voorzien van telecommunicatie, netwerken, ICT en beveiliging. Hieronder vindt u enkele referenties. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op!

Referentie Tholu

Tholu in Ede reinigt en ontwikkelt IBC containers en plastic vaten. Samen met Lagarde Groep is een integrale beveiligingsoplossing (branddetectie, inbraakbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole) gerealiseerd. Tholu profiteert van optimale beveiliging. Bekijk de referentievideo.

Referentie Berg Toys

Berg Toys verkoopt wereldwijd skelters en trampolines. Samen met Lagarde Groep is een effectieve WiFi-oplossing gerealiseerd in deze uitdagende omgeving. 

Referentie Arla Foods

Arla Foods is een toonaangevende leverancier van diverse melkproducten. Arla Foods heeft de nieuwe laad- en losplaats voorzien van een monitorings- en beveiligingsoplossing door middel van cameratoezicht. Altijd en compleet overzicht hebben is van groot belang voor de continuïteit van het productieproces én voor de veiligheid van het personeel.

Referentiecasus First Selection

Het bedrijf van Piet van de Beek is gevestigd op het industrieterrein de Briellaerd in Barneveld. In een prachtig nieuw pand, helemaal klaar voor de toekomst! Eén aandachtspunt voor de nieuwe huisvesting; als Piet onderweg is om vleeswaren in te kopen of op weg is naar klanten, is het pand soms onbemand. En staan leveranciers dan voor een dichte deur? Niet als het aan Van de Beek ligt. Hij koos daarom voor een geïntegreerde beveiligingsoplossing van Lagarde Groep , zodat toegangscontrole op afstand realiteit werd.

Directeur first selection
Jonker en Schut vrachtwagen

Referentiecasus Jonker en Schut

Al langere tijd mag Lagarde Groep als dienstverlener werken voor de groeiende organisatie uit Barneveld. Jonker & Schut maakt optimaal gebruik van de brede dienstverlening van Lagarde Groep . Van branddetectie en het onderhoud van deze systemen tot de netwerkinrichting. Een ‘single point of contact’ is wat organisaties als Jonker & Schut zoeken in een dienstverlener. Door meerdere diensten en oplossingen op elkaar af te stemmen wordt maximaal rendement behaald en worden faalkosten voorkomen.

Referentie Treur Kaas

Treur Kaas, een familiebedrijf dat wereldwijd kaasvarianten verhandelt. Een bedrijf waarbij continu geproduceerd wordt, en waarbij een professionele ICT-omgeving, telecommunicatie én beveiliging dus een ‘must’ is. Lagarde Groep is al jarenlang het aanspreekpunt voor de ICT, telefonie en security van Treur Kaas. Benieuwd naar deze case? Bekijk de video.

Vreugdenhil Dairy Foods gebouw

Referentie toegangscontrole: Vreugdenhil Dairy Foods

Vrachtauto’s rijden af en aan bij de fabrieksplant van Vreugdenhil in Gorinchem. Tot voor kort was toezicht op wie het terrein op en af reed een tijdrovende klus. “Met de nieuwe toegangscontrole gaat het volautomatisch en efficiënt.”

Vreugdenhil ging op zoek naar een nieuw systeem voor de toegangscontrole. Lagarde Groep kwam met een integrale oplossing als beste aanbieder uit de bus.

Referentie Leeuwenstein Groep

Leeuwenstein Groep is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van de grijze en groene buitenruimte. Samen met Lagarde is een effectieve WiFi-oplossing gerealiseerd in deze uitdagende omgeving. Download het E-book WiFi.

Enkele van onze referenties in het MKB(+)

Logo restaurant campman
Logo Kuyer metaal
Logo Jonker en Schut

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid