Referentie: First Selection

Betrouwbare en overzichtelijke beveiliging

Een geïntegreerde beveiligingsoplossing

Het bedrijf van Piet van de Beek is gevestigd op het industrieterrein de Briellaerd in Barneveld. Sinds januari 2014 in een prachtig nieuw pand, helemaal klaar voor de toekomst! Eén aandachtspunt voor de nieuwe huisvesting; als Piet onderweg is om vleeswaren in te kopen of op weg is naar klanten, is het pand soms onbemand. En staan leveranciers dan voor een dichte deur? Niet als het aan Van de Beek ligt. Hij koos daarom
voor een geïntegreerde beveiligingsoplossing van Lagarde Groep , zodat toegangscontrole op afstand realiteit werd. “Ik kon in het begin niet geloven dat het zo feilloos werkte. Dan kwam ik terug van een klant en testte ik 500 meter voor het pand of ik écht met mijn mobiel de deuren kon openen of het alarm uit kon zetten. Dat is toch ongelofelijk?”

First selection tablet

“First Selection koos voor een geïntegreerde beveiligingsoplossing van Lagarde Groep , zodat toegangscontrole op afstand realiteit werd.”

Directeur First Selection

Geïntegreerde beveiligingsoplossing voor MKB

Begin 2014 koos Van de Beek voor een totaal geïntegreerde beveiligingsoplossing voor zijn bedrijf. Het was niet de eerste keer dat hij zaken deed met Lagarde Groep . Ook in zijn oude bedrijfspand nam hij diensten af van Lagarde Groep . “Toen ik begin dit jaar verhuisde, wilde ik alles nieuw. Dat was nodig en ik houd van nieuwe technieken, technologische vooruitgang en gadgets,” vertelt Van de Beek. Om te vergelijken vroeg hij offertes op bij Lagarde Groep en een andere IT-aanbieder. “Lagarde Groep kwam direct met een passend aanbod, alles klopte. Het is uiteraard een hele investering, maar dat is het dubbel en
dwars waard! Daarnaast gaven ze objectief advies en voor alle opti es werden de overwegingen duidelijk aangegeven. Zodat ik zelf een goede keuze kon maken.” Het blijft even stil. “En trouwens… van die andere aanbieder moet ik nog steeds de offerte krijgen, terwijl Lagarde Groep direct actie ondernam en alles inmiddels al perfect geïnstalleerd is,” lacht Van de Beek. Hij roert in zijn koffie: “Nee, ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben!”

beveiligingsoplossing op tablet

Voordelen in de praktijk

Ook in de praktijk ervaart Van de Beek de voordelen van de geïntegreerde beveiligingsoplossing. In zijn pand is een alarminstallati e en daarnaast een camerabewakingssysteem. Al deze systemen zijn aan elkaar gekoppeld. Via een app op zijn mobiel kan hij via de camera’s zien wie er voor de
intercom staat en al dan niet de deuren openen, het alarm uitschakelen en bezoekers te woord staan. Zo hebben bekende leveranciers toegang tot het bedrijf, “die zijn er overigens ook enthousiast over,” vertelt Piet. Ten slotte neemt hij ook een abonnement af bij Lagarde Groep voor het gebruik van hosted telefonie. “Ik vind het professioneler als klanten een vast nummer bellen. Nu heeft Lagarde Groep het zo geregeld dat klanten zonder doorschakeling worden omgeleid naar mijn mobiele telefoon, daar merkt niemand iets van.” Omwille van de veiligheid maken alle systemen
verbinding met een tweede server. Van de Beek: “Zo blijft de apparatuur gescheiden van cruciale bedrijfsdata. Dat vind ik betrouwbaar en overzichtelijk.”

ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS
“Ik ben erg in voor het installeren van nieuwe, vooruitstrevende oplossingen, maar dan niet door een bedrijf dat er nog mee experimenteert. De keuze voor Lagarde Groep was dan ook snel gemaakt, omdat zij ver vooruit lopen en betrouwbaar en gerenommeerd zijn op het gebied van ICT!”

Piet van de Beek, Directeur First Selection
Integrale toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem beheert u de toegang in en rondom
uw bedrijf. Zo kunt u uw leveranciers of medewerkers toegang verlenen
of juist niet. Dit systeem in combinatie met een alarmcentrale en
camerabewakingssysteem maakt dat u als ondernemer altijd en overal
inzicht hebt en (op afstand) snel actie kunt ondernemen. Net zoals Piet van de Beek. U kunt namelijk communiceren, in- en uitschakelen, openen of sluiten waar en wanneer u maar wilt! Dat is beheersbaar, efficiënt en gemakkelijk. Benieuwd of een geïntegreerd systeem iets voor uw onderneming is? Maak dan kennis met onze specialisten. Als IP service integrator hebben wij kennis op alle gebieden en kunnen wij u adviseren over toepassingen op maat. Daarnaast zijn wij alti jd op de hoogte van de allerlaatste wet- en regelgeving. Maak een afspraak met onze deskundigen voor een geïntegreerd advies!

Toekomst beveiliging in het MKB

Volgens Van de Beek zal een geïntegreerde beveiligingsoplossing voor steeds meer MKB’ers toekomst worden. “Over vijf jaar zien we waarschijnlijk niet anders meer!” Al plaatst hij wel een kantt ekening. “Kijk altijd naar de specifieke bedrijfssituatie. Voor mij is het een must, ik ben namelijk directeur, transporteur en magazijnmedewerker
tegelijk. Zonder deze oplossing zou mijn bedrijfsvoering dan ook lang niet zo efficiënt en gemakkelijk gaan.” Piet wil andere MKB’ers nog een tip meegeven: “Ik zou andere ondernemers willen zeggen: bepaal of het noodzakelijk of overdreven is om te investeren in toegangscontrole en het bedienen van systemen op afstand. Laat Lagarde Groep gewoon eens meedenken en advies geven, zij weten als geen ander wat mogelijk is.” Van de Beek denkt even na, besluit dan: “En weet je wat zo mooi is? Lagarde Groep blijft door ontwikkelen, zodat het voor mij nog steeds gemakkelijker én leuker wordt!”

ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS

“Ik wilde alles bij één aanbieder die kennis heeft van alle systemen. Als IP service integrator bood Lagarde Groep een totaalplaatje. Dat is prettig, want zo heb ik altijd één bedrijf dat verantwoordelijk is voor al mijn ICT-vragen. Geen kastje naar de muur dus, ideaal.”

Piet van de Beek, Directeur First Selection

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Uw gegevens zijn veilig!
w

Oplossing naar uw wens
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om uw wens te bespreken. 

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Succesvolle projecten

Klanttevredenheid